Ben de isterim o tarifleriCanim koparinca ya oğuruyor yada cikariyorlar.yanindan ayrilma yeter.zaten agzinda bisey olunca belli olur.hemen alirsin.
Bende metehanin agzindan cok aliyirum.hatta agliyor alirken.alma diyor:)
Bende deli cesareti var biraz sanırım:)
Canim bende bu cocuk ac kitabinin tarifleri var.sana atayim istersen.
Bu arada bende artik sofraya oturtup veriyorum bazi seyleri.mesela teryagli pilav yada gelisimine uygun yemekleri.zaten bi süre sonra bizim yediklerimizden yicek.ama salca ve tuz olmicak iste.
Ben de o bezi kullaniyorum. Sorun cikarmadi hic. Kokusuz olsa daha iyi olurdu. Fiyatina gore oldukca iyi.Oğlumda hep prima kullandım
Kızımdada primayla başladım baktım çok pahalı sleepy e gectim hiç memnun kalmadım sonra bim de Jenny willy tavsiiye etti kardeşim sleepy dende ucuz ne pişik yaptı ne sızdırma kaç aydır kullanıyorum memnunum hemde çok ekonomik
Biraz kokulu ama primada kokulu yapcak bişi yok
Olur canim.müsait bi zamanda vereyim.Ben de isterim o tarifleri
Canım ben ilk 39.9 gördüğümde gittim hastaneye doktor dalga geçer gibi evet ateşi var dedi yolladı o yüzden sabahı bekledim sürekli başında bez değiştirdim duşa soktum ilaç içinde antibiyotik kullandıktan sonra hastalıklara daha açık oluyorlar malesef o yüzden hiç istemiyordum tabiki mecbur kaldım kullanıyorum teşekkürler39,9 gibi yüksek bir ateş gördüğünüzde lütfen bekletmeden hastaneye gidin kızlarenfeksiyonun ilerlemesine fırsat vermeyin. İlacı da mutlaka kullanmak gerek, enfeksiyon ilaçtan çok daha tehlikelidir bebişler için.. Çok geçmiş olsun ben 38 günlükken vermek zorunda kaldım. Enfeksiyonla mücadele edecek kadar güçlü değiller :/
Ben de kuzenimden tum kitabin fotolarini cekmistimCanim koparinca ya oğuruyor yada cikariyorlar.yanindan ayrilma yeter.zaten agzinda bisey olunca belli olur.hemen alirsin.
Bende metehanin agzindan cok aliyirum.hatta agliyor alirken.alma diyor:)
Bende deli cesareti var biraz sanırım:)
Canim bende bu cocuk ac kitabinin tarifleri var.sana atayim istersen.
Bu arada bende artik sofraya oturtup veriyorum bazi seyleri.mesela teryagli pilav yada gelisimine uygun yemekleri.zaten bi süre sonra bizim yediklerimizden yicek.ama salca ve tuz olmicak iste.
Canım biz haftalardır o durumdayız artık beni görünce ağlamalarından bunalmış durumdayım bende duracak olsa tamam da bende de durmuyor. Mızır mızır. Ben yokken yanında bir şey yok tabi oynuyor eğleniyor. Geçen gün baktım da 8 aylık bebek gelişimine orada yazıyordu iyi bari normalmiş dedim. Bir de bu aykadar uyku düzeninin bozulabileceği daha sık kalkmaların olabileceği yazıyordu zaten bozuk daha da boZulursa ne yaparım diye düşünmeden edemedim. Oğlum ikinci seri dişleri çıkarırken yine bozuldu uykumuz son üç gündür saat başı kalkıyor buna da şükür en azından emip devam ediyor.Herkese minikleriyle beraber huzurlu bayramlar diliyorum. Nice bayramlara:)
U Umudumbitmedi_ biz de iki uc gundur ona benzer bir durum yasiyoruz. Normalde evde hep basbasayiz, simdi kayinvaldemlerin yanindayim esim de surekli yanimizda haliyle bana dinlenmek icin firsat dogdu. Benden cok baskalari ilgileniyor. Beni gormeyince gayet huzurlu mutlu olan bebek beni gorunce aglamaya basliyor. Uzaklasirsam basta siddetleniyor aglama ama kisa surede kesiliyor. Guvensiz baglanma mi bilmiyorum ama umarim degildir. Bir iki kez uyku egitimi vermeye calistim, ama uzun soluklu olmadi hicbiri, cok cabuk pes ettim, zaten ferber denemedim, yatir kaldir yada kim west. Onlar daha ilimli yontemler. Her aglamasina cevap verdim.
Belki donemseldir. Yani umarim oyledir.
Kızlar bu arada bi görünüp bi kayboluyorum kusuruma bakmayın,, gecmişide okuyamıyorum haliyle en yakın geçmişi okuyabiliyorum sadece
plojovic gecmiş olsun benimki memede uyuyor kaldırıp beşiğine koysam uyanıyor zaten bu aralar zor uykuya geciyor
Bizim yatakta uyuyor etrafını yorganla agır yastıklarla kapatıyorum emeklemeye başladı 10 gündür gecen bi girdim yatagın kenarına gelmiş bi aşağı bakıyo bi bana yani bi kolunu daha atsa boşluk düşecek aşagı. Aşağıyıda yastıklarla ceviriyorum bütün odalardan yastık topluyorum alabildiğim önlem bu
Memede uyudugu için beşiği hiç kullanamadık oğlumu beşiğe koyuyordum kendi kendine uyuyodu bunda napıcam bilmiyorum
Diyelim ates 39-39,5 vs. Hemen doktora goturmemiz gerek tamam ama evden cikmadan ilik bir dus aldirmali miyiz sizce yoksa hemen cikmak mi gerek? Ilac verip mi cikmali? Vermeden mi?
Allah korusun minikleri ama boyle kriz anlarina hazirlikli olmak lazim.
Kizlar bebelerin eline herhangi bir yiyecek veriyormusnuz parmak gida vs?
Bu arada 3. Dis gozuktu bizim sag ust :)
Kızlar bu arada benim gibi doğum sonrası hala adet olamayan var mı? Bugünlerde iyice menopoza girmiş gibi hissediyorum sanırsınız alev topuyum. Yanıyorum sürekli terliyorum yazı nasıl geçireceğim bilmiyorum 30 derece sıcaklıkta böyleyim. Güneyde falan yaşasam ne yapacağım bilmem
Başta minnoslarimiz olmak üzere hepimizin bayramı kutlu olsun güzel anneler
Biz bu bayramda evimizdeyiz.memlekete gitmedik.çok da iyi oldu.bi bayrami da evimde gecirmek istiyordum.metoşa eski bayramları yasatmak istiyorum.
Burda bayram tüm coşkusuyla devam ediyor.
Evlerde dolmalar kavurmalar baklavalar hazirlaniyor bi yandan.her evde bi bayram temizligi kosturmaca.
Çocuklara bayramliklar.şekerler...
Kapı kapı şeker toplayan çocuklar ...
Çarsida bayram alisveriisi icin dolup taşanlar..
Yani burda daha ölmemis eski bayramlar.
Sanki diğer bayramlardan farkli geliyor bu bayram bana.
Metoşu bi güzel giydirip konu komsuya gidicez.cebine harçlik koyucaz.bu onun ilk bayrami.yerim ben bu minnosu.
Son günlerde metos beni gorür görmez agliyor.
Bide yüz temasını kaybettigi an basıyor yaygarayi.daha arkami dönmeden agliyor.
Sizce güvensiz mi bağlanmis?
Şişkinliği hiç sorma zaten canım bir gün bakıyorum şiş ağrı var bir gün bakıyorum normal tabi şişlik gazla da alakalı olıyor ama dediğin gibi bazen adet ağrısı oluyor geldi gelecek diyorum yok yine. Tabi olmaması rahatlık ama beni inanılmaz bunaltmaya başladı o yüzden olayım kurtulayım diyorum artıkBende olmadim hala.
Gecen aksam oldum olacam dedim oyle sizim sizim bi agrim vardi ama yok.
Ara ara oluyor hatta.
Aslinda guzeldi bi yandan hele simdi yaz ama sikintisida cok cidden.Siskinlik artiyor sanki gitgide.
Alci ne zaman cikacak, sicaklarda daha bir zor oluyordur, allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?