2018 Ekim Anneleri

Ben de isterim o tarifleri

Ben de o bezi kullaniyorum. Sorun cikarmadi hic. Kokusuz olsa daha iyi olurdu. Fiyatina gore oldukca iyi.

Herkese şeker tadında bayramlar diliyorum kızlar bizim bayram buruk geçiyor biraz bu bayram eşimin işinden dolayı gidemedik tüm komşularımız arkadaşlarımız da memleketlerine gittik bir başımıza kaldık hele yarın tamamen yalnız kalıyoruz eşim de yok Allah büyük sıkıntılar ayrılıklar yaşatmasın ne yapalım daha iyileri olur inş ileride.

Başta minnoslarimiz olmak üzere hepimizin bayramı kutlu olsun güzel anneler
Biz bu bayramda evimizdeyiz.memlekete gitmedik.çok da iyi oldu.bi bayrami da evimde gecirmek istiyordum.metoşa eski bayramları yasatmak istiyorum.
Burda bayram tüm coşkusuyla devam ediyor.
Evlerde dolmalar kavurmalar baklavalar hazirlaniyor bi yandan.her evde bi bayram temizligi kosturmaca.
Çocuklara bayramliklar.şekerler...
Kapı kapı şeker toplayan çocuklar ...
Çarsida bayram alisveriisi icin dolup taşanlar..
Yani burda daha ölmemis eski bayramlar.
Sanki diğer bayramlardan farkli geliyor bu bayram bana.
Metoşu bi güzel giydirip konu komsuya gidicez.cebine harçlik koyucaz.bu onun ilk bayrami.yerim ben bu minnosu.
Son günlerde metos beni gorür görmez agliyor.
Bide yüz temasını kaybettigi an basıyor yaygarayi.daha arkami dönmeden agliyor.
Sizce güvensiz mi bağlanmis?

Canım ben ilk 39.9 gördüğümde gittim hastaneye doktor dalga geçer gibi evet ateşi var dedi yolladı o yüzden sabahı bekledim sürekli başında bez değiştirdim duşa soktum ilaç içinde antibiyotik kullandıktan sonra hastalıklara daha açık oluyorlar malesef o yüzden hiç istemiyordum tabiki mecbur kaldım kullanıyorum teşekkürler

Ben de kuzenimden tum kitabin fotolarini cekmistim bir nevi korsancilik yaptim galiba ama o kitaptan ne zaman bir tarif yapsam oglum agzini kitliyodu, buyuk ihtimal oyle denk geldi ama ben de tariflere bakmayi bile biraktim. Bi goz gezdirebilirim aslinda onda fikir verir. Unutmusum onlari.
Ben de isteyene bayram donusu yada wifi bulunca atabilirim buarada o tarifleri VosVos35

Herkese minikleriyle beraber huzurlu bayramlar diliyorum. Nice bayramlara:)

U Umudumbitmedi_ biz de iki uc gundur ona benzer bir durum yasiyoruz. Normalde evde hep basbasayiz, simdi kayinvaldemlerin yanindayim esim de surekli yanimizda haliyle bana dinlenmek icin firsat dogdu. Benden cok baskalari ilgileniyor. Beni gormeyince gayet huzurlu mutlu olan bebek beni gorunce aglamaya basliyor. Uzaklasirsam basta siddetleniyor aglama ama kisa surede kesiliyor. Guvensiz baglanma mi bilmiyorum ama umarim degildir. Bir iki kez uyku egitimi vermeye calistim, ama uzun soluklu olmadi hicbiri, cok cabuk pes ettim, zaten ferber denemedim, yatir kaldir yada kim west. Onlar daha ilimli yontemler. Her aglamasina cevap verdim.
Belki donemseldir. Yani umarim oyledir.

Canım biz haftalardır o durumdayız artık beni görünce ağlamalarından bunalmış durumdayım bende duracak olsa tamam da bende de durmuyor. Mızır mızır. Ben yokken yanında bir şey yok tabi oynuyor eğleniyor. Geçen gün baktım da 8 aylık bebek gelişimine orada yazıyordu iyi bari normalmiş dedim. Bir de bu aykadar uyku düzeninin bozulabileceği daha sık kalkmaların olabileceği yazıyordu zaten bozuk daha da boZulursa ne yaparım diye düşünmeden edemedim. Oğlum ikinci seri dişleri çıkarırken yine bozuldu uykumuz son üç gündür saat başı kalkıyor buna da şükür en azından emip devam ediyor.

Tesekkur ederim
Bizim kayinvalidemdeyken oldu.
Evde rahatim.
Ama bence yere yatirsan daha iyi.Yatagini yer yatagi gibi yap.
Buyuk yataga koyuyorsan sizin korumalik alabilirain acilip kapananlardan.
Hic zaman kaybetmemek lazim.
Bundan sonrasi cok onemli artik.Zaten her engeli aşmaya baslayacaklar

Gorunce yazmak istedim.
ilik dusu ates o dereceye gelmeden yapmalisin.
Yani mudahale etmek o oluyor.
O kadar atesle acile gidincede islak carsafa sariyorlar zaten ama ek ilac veriyorlar tabii.
Yani baktin 38-38,5 fln ılık duş,cok kurulamadan dursun.Limon ateste yardimci oluyor bayagi buarada aklinizda olsun.
Ama dereceden cok en onemlisi cocugun tepkileridir.
38 derece ile havale geciren cocuklarda var.Allah korusun.
Genetik onemli.Yani ailede boyle bi hikaye varsa biraz daha dikkatli olmak gerek.
Yani aslolan atesin derecesinden ziyade cocugun durumu.

Kizlar bebelerin eline herhangi bir yiyecek veriyormusnuz parmak gida vs?
Bu arada 3. Dis gozuktu bizim sag ust :)

Masallah :)
Ben haslanmis seyler veriyorum.Meyve veriyorum.
Yani elinde cok seviyor zaten bogazina kacmayacak sekilde yanindayken veriyoruz

Bende olmadim hala.
Gecen aksam oldum olacam dedim oyle sizim sizim bi agrim vardi ama yok.
Ara ara oluyor hatta.
Aslinda guzeldi bi yandan hele simdi yaz ama sikintisida cok cidden.Siskinlik artiyor sanki gitgide.

Daha baglanmis baglanmamis denemez ki canim.Yani baglanmak cok genel bi durum.Ne yaptigimiz tek biseyle olur ne de yapamadigimiz.
Aylari itibariyle mesafeleri anliyorlar artik.
Gayet normal yani :)

Bende olmadim hala.
Gecen aksam oldum olacam dedim oyle sizim sizim bi agrim vardi ama yok.
Ara ara oluyor hatta.
Aslinda guzeldi bi yandan hele simdi yaz ama sikintisida cok cidden.Siskinlik artiyor sanki gitgide.
Şişkinliği hiç sorma zaten canım bir gün bakıyorum şiş ağrı var bir gün bakıyorum normal tabi şişlik gazla da alakalı olıyor ama dediğin gibi bazen adet ağrısı oluyor geldi gelecek diyorum yok yine. Tabi olmaması rahatlık ama beni inanılmaz bunaltmaya başladı o yüzden olayım kurtulayım diyorum artık

Kizlar ekgidada hic baharat kullandiniz mi? Ben sadece tarcin verdim simdiye kadar. Bugun kofte denemesi yapmak istiyorum. Daha once yaptigimda yememisti. Icine birazcik kimyon da koysam zarari olmaz heralde? Tarhana corbasina da kuru nane koymayi dusunuyorum birdahakine. Taze nane tuketiyorsa kurusunda da sorun olmaz heralde

Bendeki listede toz kekik toz kimyon toz nane ve toz karanfil 7 aydan sonra serbest D dooris123
Ben kullanmadim ama. Kolum kirik ya ek gida olayi sacma sapan gidiyo su an.
Alci ne zaman cikacak, sicaklarda daha bir zor oluyordur, allah yardimcin olsun.
Kekik de kullanirim ozaman ben:) tesekkurler cevap icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…