2018 Ekim Anneleri

Ay okudukta zaytung haberi gibi geldi :) devir degisti yahu eskiden evet Allaha emanet buyumusuz ama imkanda yokmus simdi artik yediklerimiz ictiklerimiz gibi devirde degisti
Ben kimseye aciklama yapmiyorum cunku eski kafalar anlamiyor dusunsenize 50 yildir oyle gormusler oyle buyumusler ve buyutulmusler bize dunku cocuk muamelesi yapiyor cogu bu yuzden benim cvbim yo hayir istemiyorum sagolun oluyor hic aciklama yapmayin sizde
Oto koltugu konusunda da arkadasim youtubeden videolar izlet esine Allah korusun bir kaza aninda kucakta ve koltuktaki cocugun farkini gosteren. Ben aglasada sizlasada oturtuyorum alismasi lazim

Ben de aglasa da almiyordum ama baktik susmuyor ve gitgide bagirarak agliyor, aliyorum. Bana kalsa aglasin ama esim bagiriyor 'ölcek cocuk ölceeeek' diye. Gercekten de mosmor oluyor. Arabayi hic sevmiyor.

Ben de aglasa da almiyordum ama baktik susmuyor ve gitgide bagirarak agliyor, aliyorum. Bana kalsa aglasin ama esim bagiriyor 'ölcek cocuk ölceeeek' diye. Gercekten de mosmor oluyor. Arabayi hic sevmiyor.

O zmn nilikoyu orada oyalicak bir sey lazim. Mesela oturmadan once muzik acabilirsin yada on koltuga asilan oyuncaklardan olabilir. Cunku yeri geliyor ben tekte kullniyorum arkada alismasi gerek ki ben trafikte elim ayagim birbirine dolanir

Çocuğun yemesi onlara mı dert olmuş.İnadına yapar gibiler canım Allah yardımcın olsun.Benim Bulundupum Şehirde kimsemiz olmadığı için şimdilik böyle şeylere maruz kalmıyorum kırardım kalplerini dayanamayıp

O zmn nilikoyu orada oyalicak bir sey lazim. Mesela oturmadan once muzik acabilirsin yada on koltuga asilan oyuncaklardan olabilir. Cunku yeri geliyor ben tekte kullniyorum arkada alismasi gerek ki ben trafikte elim ayagim birbirine dolanir
Hepsini denedim canim. Bir muddet idare ediyor. Evde de zaten yarim saatten fazla bir yerde durmuyor. Ben hic arabayla kendim cocukla bi yere gidemiyorum. Bebek arabasiyla da yalniz cikamiyoruz. Sabah esim yuruyuse cikardi. Donuste bi kolda niliko bi kolda araba. Sadece kanguruyla veya kucakta sıkılmadan saatlerce geziyor. Buyuyup laftan anlayinca ya da oyuncaklarla daha uzun sure oynayinca alisir insallah. Cok dert etmiyorum bu konuyu. Zamanla her sey oluyor.

Arkadaslar 2 3 gundur atlasin sirtinda kizarikliklar var bugun yüzünde de cikti bi seye alerjisi var ama neye var bilmiyorum 3 gun kuraliyla verdiğim seyleri veriyorum hep sicaktan etkilenip alerjik olabilecek bisey varmi. Elma armut muz patates havuc kabak semizotu bal kabağı bezelye brokoli sabahlarida haftada 3 kez yarim yumurta sarisi lor peyniri verdiklerim

Denizin sirtinda gobeginde de 2-3 gundur kizariklar var ve yebi hicbirsey vermedik. Doktora fotograf attim isilik gibi gozukuyor dedi. Zaten yazliga gelince oldu kizarikliklar. Suan serin tutmaya calisiyoruz. Geceleri azalip gunduz yine artiyor sizinki de isilik olabilir.

Sen yine de cok beklentiye girme canim :)
Laftan anlasalarda,buyudukce oyuncak sevselerde anne onayini,varligini hissetmeye ihtiyac hep oluyor.
En keyifli anlari kollamak lazim en azindan alistirmaya calisirken.
Ama bu bebelerin huylarida var yani apacik :)
Renkli kurdelalar bagladigin delikli bisy dikkatini cekebilir.Cama kilitli posetle bagladigin yapistirabilecegin ici jel(boya,renkli su -ki kucucuk oyuncaklar koyup sallanabilir su- vb) seyler olabilir.Dikkatini cekip yumusak gecisler olabilir.
Nice fikir cikabilir tabii.
Bide durmuyor/durmayacak/durmaz kisimlarini cok dillendirmemek,o hislede yaklasmamak gerek.Nötr olmak iyidir hep ayni umutla Anne tesellisi 5273892

Benimde aklima sicaklar geldi.
Degisen bakim urunu,farkli yerde yikanmak vs bile etkileyebilir.

Bizde yazliktayiz isilik gibi cok degil 2 3 yerde sirtinda 1 tane de yanağında. Bir mahsuru yoksa resmi banada atarmisin ayni sekilde mi acaba

Camda falan yapisik bir sey olsa hic oturmaz ki. Kalkip almaya calisir aglar. Sadece ben degil. Halalari vs kim otursa arkada, ben oyalarim dese sonuc husran. Oturmayi sevmiyor. Zaten kucaga alinca da bi sure sonra sapitiyor. Bu sefer de ayakta gezmedigi icin sıkılıyor. Hiperaktif diye korkuyorum zaten. Tarsusa gelirken surekli yolda durup inip gezdik. Gunduz uykusu diye bir sey olsa yolda rahat edicez ama yok.

Benimde aklima sicaklar geldi.
Degisen bakim urunu,farkli yerde yikanmak vs bile etkileyebilir.
Ben de buraya deterjan getirmemisim, bir haftadan birsey olmaz dedim normal bir deterjanla herkesin camasiriyla birlikte atildi camasirlari. Belki de ondandir. Artik elimde duru suyla yikayacagim.

Günaydın hanımlar herkes iyi bayramlar bizde dün 5 sa yolculuktan sonra memlekete geldik ara ara kucak ara ara puset arası geçirdik yolculuğu bnm memlketim soguk Balıkesir’e göre orda alıştı çıplak gezmeye burda tekrar giydi uzun kolluları gece bi anda emerken burnu tıkandığını hissettim hırıltıyla beraber bütün gece uyuyamadıyavrum sanırım soğuk algınlığı serum fizyoloji ile temizledik biraz epey dolu içi yıkadık resmen burnunu ağladı tabi stres oluyor ne zaman yapsak sabahta limonla ovdum ayaklarını başka ne yapabilirim haftasonuna bide arabada klimada çarpmış olabilir mi

Geçmiş olsun viral enfeksiyon da olabilir benimkinin sırtı tıpkı alerji gibiydi ama enfeksiyon cıktı. yumurtayı neden hergün değil haftada üç kez veriyorsunuz merak ettim

Minikler boyle yaptikca sakinlesmekye mumkun olmuyor.
Sen taniyorsun sonucta.
Evet artik aliskanliklarin bile bu hareketlilik doneminde degistigi oluyor.
Algilari acik,merakli bi bebis Niliko oyle diyelim :)

Ben de buraya deterjan getirmemisim, bir haftadan birsey olmaz dedim normal bir deterjanla herkesin camasiriyla birlikte atildi camasirlari. Belki de ondandir. Artik elimde duru suyla yikayacagim.

Yani mesela o dokunmayacaksa bile birden cok degisken var.Farkli yer,sicak,deterjanlar vb.
Yine de en etkilisi sicaklar unutmamak gerek.

Kızlar o kadar kötüyüm ki dün öğleden beri ateşliyiz, dün acile gittik hissedince 39 çıktı ateşi, boğazına baktı sadece ne kulağa ne kana bakıldı, paranox fitil koyduk bir saat bekledik düşmeyince calpol verildi bu arada havlu ile soğuk uyguladık ağlamaları kulağımdan gitmiyor, aksam 7 de 37 olunca çıktık hastaneden, akşam 11 de gece 4 te sabah 9 da yine ateşle uyandık gece de soğuk uyguladık akşam ılık duş aldırdım neden oldu bilmiyorum diş desem kesici dişlerden birinin olduğu yer şiş ama bilmiyorum niye çıkıp duruyor bu ateş

Dün yan komşuya bayram ziyaretine gittik. Önümüze ikramlıklar kondu.. Kızım tabi herkesi inceliyor, ağızlarına bakıyor. Teyze demez mi, 'yedir çocuğa, bakıyor yazık' yok daha küçük, tatlı vermiyoruz dedim.. neyse ki uzatma huyu yok, sadece bilgisiz kadıncağız... ama yedir dediği şey de baklava, şambali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…