Ben de aglasa da almiyordum ama baktik susmuyor ve gitgide bagirarak agliyor, aliyorum. Bana kalsa aglasin ama esim bagiriyor 'ölcek cocuk ölceeeek' diye. Gercekten de mosmor oluyor. Arabayi hic sevmiyor.Ay okudukta zaytung haberi gibi geldi :) devir degisti yahu eskiden evet Allaha emanet buyumusuz ama imkanda yokmus simdi artik yediklerimiz ictiklerimiz gibi devirde degisti
Ben kimseye aciklama yapmiyorum cunku eski kafalar anlamiyor dusunsenize 50 yildir oyle gormusler oyle buyumusler ve buyutulmusler bize dunku cocuk muamelesi yapiyor cogu bu yuzden benim cvbim yo hayir istemiyorum sagolun oluyor hic aciklama yapmayin sizde
Oto koltugu konusunda da arkadasim youtubeden videolar izlet esine Allah korusun bir kaza aninda kucakta ve koltuktaki cocugun farkini gosteren. Ben aglasada sizlasada oturtuyorum alismasi lazim
Ben de aglasa da almiyordum ama baktik susmuyor ve gitgide bagirarak agliyor, aliyorum. Bana kalsa aglasin ama esim bagiriyor 'ölcek cocuk ölceeeek' diye. Gercekten de mosmor oluyor. Arabayi hic sevmiyor.
Çocuğun yemesi onlara mı dert olmuş.İnadına yapar gibiler canım Allah yardımcın olsun.Benim Bulundupum Şehirde kimsemiz olmadığı için şimdilik böyle şeylere maruz kalmıyorum kırardım kalplerini dayanamayıpmalesef.doktorun dediklerini onemseyen yok.esim zaten okumaz.eskiden nasil buyumus cocuklar.herseyi yesin.bisey olmaz kafasinda.oto koltugunu bile gereksiz gorur kucakta tutmami ister.eskiden cocuklar hep kucakta gidermis.o kadar cok sey var ki... bebekte ennufak bir reaksiyon veya rahatsizlik hali olmadi.beni pinpirikli ilan etti.kayinpederin koy evine gittik.orda kayinpeder ve gorumce ben bir an tuvalete gitsem hemen cilek ve domates yedirmisler.aciklama yapiyorum alerji yapabilir baba fln.'oglum annen seni bu lezzetlerden mahrum mu birakiyor,hep avmlerde mi gezdiriyor'diyor. bir de kayinpeder pinpiriklendigim icin babama beni sikayet etmis.babam bana kiziyor biz size lahmacun ici de yedirirdik biraz rahat ol diyor.bayramda delirdim resmen.hic saygi duyan yok.
Hepsini denedim canim. Bir muddet idare ediyor. Evde de zaten yarim saatten fazla bir yerde durmuyor. Ben hic arabayla kendim cocukla bi yere gidemiyorum. Bebek arabasiyla da yalniz cikamiyoruz. Sabah esim yuruyuse cikardi. Donuste bi kolda niliko bi kolda araba. Sadece kanguruyla veya kucakta sıkılmadan saatlerce geziyor. Buyuyup laftan anlayinca ya da oyuncaklarla daha uzun sure oynayinca alisir insallah. Cok dert etmiyorum bu konuyu. Zamanla her sey oluyor.O zmn nilikoyu orada oyalicak bir sey lazim. Mesela oturmadan once muzik acabilirsin yada on koltuga asilan oyuncaklardan olabilir. Cunku yeri geliyor ben tekte kullniyorum arkada alismasi gerek ki ben trafikte elim ayagim birbirine dolanir
Denizin sirtinda gobeginde de 2-3 gundur kizariklar var ve yebi hicbirsey vermedik. Doktora fotograf attim isilik gibi gozukuyor dedi. Zaten yazliga gelince oldu kizarikliklar. Suan serin tutmaya calisiyoruz. Geceleri azalip gunduz yine artiyorArkadaslar 2 3 gundur atlasin sirtinda kizarikliklar var bugun yüzünde de cikti bi seye alerjisi var ama neye var bilmiyorum 3 gun kuraliyla verdiğim seyleri veriyorum hep sicaktan etkilenip alerjik olabilecek bisey varmi. Elma armut muz patates havuc kabak semizotu bal kabağı bezelye brokoli sabahlarida haftada 3 kez yarim yumurta sarisi lor peyniri verdiklerim
Hepsini denedim canim. Bir muddet idare ediyor. Evde de zaten yarim saatten fazla bir yerde durmuyor. Ben hic arabayla kendim cocukla bi yere gidemiyorum. Bebek arabasiyla da yalniz cikamiyoruz. Sabah esim yuruyuse cikardi. Donuste bi kolda niliko bi kolda araba. Sadece kanguruyla veya kucakta sıkılmadan saatlerce geziyor. Buyuyup laftan anlayinca ya da oyuncaklarla daha uzun sure oynayinca alisir insallah. Cok dert etmiyorum bu konuyu. Zamanla her sey oluyor.
Arkadaslar 2 3 gundur atlasin sirtinda kizarikliklar var bugun yüzünde de cikti bi seye alerjisi var ama neye var bilmiyorum 3 gun kuraliyla verdiğim seyleri veriyorum hep sicaktan etkilenip alerjik olabilecek bisey varmi. Elma armut muz patates havuc kabak semizotu bal kabağı bezelye brokoli sabahlarida haftada 3 kez yarim yumurta sarisi lor peyniri verdiklerim
Bizde yazliktayiz isilik gibi cok degil 2 3 yerde sirtinda 1 tane de yanağında. Bir mahsuru yoksa resmi banada atarmisin ayni sekilde mi acabaDenizin sirtinda gobeginde de 2-3 gundur kizariklar var ve yebi hicbirsey vermedik. Doktora fotograf attim isilik gibi gozukuyor dedi. Zaten yazliga gelince oldu kizarikliklar. Suan serin tutmaya calisiyoruz. Geceleri azalip gunduz yine artiyorsizinki de isilik olabilir.
Hic aklima gelmemisti bak sampuan dogdugundan beri mustela kullandim buraya gelirken bulamayinca yildizlar listesinde var diye babyme nin kini almistim ondan olabilir deneyeyim biBenimde aklima sicaklar geldi.
Degisen bakim urunu,farkli yerde yikanmak vs bile etkileyebilir.
Camda falan yapisik bir sey olsa hic oturmaz ki. Kalkip almaya calisir aglar. Sadece ben degil. Halalari vs kim otursa arkada, ben oyalarim dese sonuc husran. Oturmayi sevmiyor. Zaten kucaga alinca da bi sure sonra sapitiyor. Bu sefer de ayakta gezmedigi icin sıkılıyor. Hiperaktif diye korkuyorum zaten. Tarsusa gelirken surekli yolda durup inip gezdik. Gunduz uykusu diye bir sey olsa yolda rahat edicez ama yok.Sen yine de cok beklentiye girme canim :)
Laftan anlasalarda,buyudukce oyuncak sevselerde anne onayini,varligini hissetmeye ihtiyac hep oluyor.
En keyifli anlari kollamak lazim en azindan alistirmaya calisirken.
Ama bu bebelerin huylarida var yani apacik :)
Renkli kurdelalar bagladigin delikli bisy dikkatini cekebilir.Cama kilitli posetle bagladigin yapistirabilecegin ici jel(boya,renkli su -ki kucucuk oyuncaklar koyup sallanabilir su- vb) seyler olabilir.Dikkatini cekip yumusak gecisler olabilir.
Nice fikir cikabilir tabii.
Bide durmuyor/durmayacak/durmaz kisimlarini cok dillendirmemek,o hislede yaklasmamak gerek.Nötr olmak iyidir hep ayni umutlaAnne tesellisi 5273892
Ben de buraya deterjan getirmemisim, bir haftadan birsey olmaz dedim normal bir deterjanla herkesin camasiriyla birlikte atildi camasirlari. Belki de ondandir. Artik elimde duru suyla yikayacagim.Benimde aklima sicaklar geldi.
Degisen bakim urunu,farkli yerde yikanmak vs bile etkileyebilir.
Geçmiş olsun viral enfeksiyon da olabilir benimkinin sırtı tıpkı alerji gibiydi ama enfeksiyon cıktı. yumurtayı neden hergün değil haftada üç kez veriyorsunuz merak ettimArkadaslar 2 3 gundur atlasin sirtinda kizarikliklar var bugun yüzünde de cikti bi seye alerjisi var ama neye var bilmiyorum 3 gun kuraliyla verdiğim seyleri veriyorum hep sicaktan etkilenip alerjik olabilecek bisey varmi. Elma armut muz patates havuc kabak semizotu bal kabağı bezelye brokoli sabahlarida haftada 3 kez yarim yumurta sarisi lor peyniri verdiklerim
Camda falan yapisik bir sey olsa hic oturmaz ki. Kalkip almaya calisir aglar. Sadece ben degil. Halalari vs kim otursa arkada, ben oyalarim dese sonuc husran. Oturmayi sevmiyor. Zaten kucaga alinca da bi sure sonra sapitiyor. Bu sefer de ayakta gezmedigi icin sıkılıyor. Hiperaktif diye korkuyorum zaten. Tarsusa gelirken surekli yolda durup inip gezdik. Gunduz uykusu diye bir sey olsa yolda rahat edicez ama yok.
Ben de buraya deterjan getirmemisim, bir haftadan birsey olmaz dedim normal bir deterjanla herkesin camasiriyla birlikte atildi camasirlari. Belki de ondandir. Artik elimde duru suyla yikayacagim.
Ustune bir makine de bos deterjansiz yikayabilirsin. Aklinda bulunsun.Ben de buraya deterjan getirmemisim, bir haftadan birsey olmaz dedim normal bir deterjanla herkesin camasiriyla birlikte atildi camasirlari. Belki de ondandir. Artik elimde duru suyla yikayacagim.
Dün yan komşuya bayram ziyaretine gittik. Önümüze ikramlıklar kondu.. Kızım tabi herkesi inceliyor, ağızlarına bakıyor. Teyze demez mi, 'yedir çocuğa, bakıyor yazık'Bizde dun esimin ailesine gittik oraya gelen yasli bi teyze elimdeki peynirli boregi yedir dedi damagina yapıştır tuzlu tuzlu iyi yer dedi tuz yasak dedim bakiyo suratima tee allahim tv konusunda anneme soz geciremiyorum ben geçen oglen isten geldim çocuk mama sandalyesinde tv nin onunde oturuyo 5 dk koydum bisey olmaz diyo bütün gun neler oluyo acaba diye düşünmeden edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?