2018 Ekim Anneleri

evet cok dogru soyluyorsun cocuk buyudukce sorunlar daha da katlanacak gibi duruyor.abur cubur konusu, tv tablet telefon konusu, istedigini almak yapmak vb. bir suru sey... esimle cocuk harici baska bircok konuda da sıkıntı yasayip cozemedigimiz icin epey sogudum zaten.belki de bir sure sonra inceldigi yerden kopsun diyecek hale gelicem kimbilir...

Ben yumurta konusunda şanslıyım, komşumun evinin yanı boş arazi, orada 10-15 tane tavuk bakıyor. Gayet de taze ve lezzetli yumurtaları var. 1 TL'den veriyor, memnunuz :) köyde kendimiz (ailem) de tavuk besliyoruz, genelde köy yumurtası yiyerek büyüdük. O yüzden lezzetini ayırt ediyorum.
Hiç yumurta sevmeyen, yemeyen oğlum bile komşudan aldıklarımızı yiyor. Ben de pazardan almayı bıraktım, sadece komşumdan alıyorum. Bazen elinde kalmamış oluyor, o zaman da bim'den organik yumurta alıyoruz.
Kızım yumurta sarısını az da olsa yiyor, inşallah büyüdükçe artar miktarı..

Bizim doktor biraz değişik ilerliyo sanirim yurtdisi verilerine gore fln avokado icin 9 ay dedi oysa bütün tariflerde 6. Ayda yazar. Ilk ay icin belki de oylede demis olabilir kontrole gidince sorucam tekrar artık

kizlar biz eger bir gun icinde 8-10 saat filan disaridaysak 3 saatte bir emiyor ve ara ara su iciyor hic ek gida istemiyor.ama evdeyken kahvalti ogle ikindi aksam guzel guzel yiyor.sizde disardayken durumlar nasil?

Son düzenleme:

Gecmis olsun.
Atesin disten sebep 39a cikmasini dusunmez doktorlar canim.Cikmazda zaten genelde.Yani onunla birlikte gibi gorunur ama baska sebebi vardir.
Tekrarlamasi normal 3 gune kadar bile surebilir.Ama kan idrar bakilmasi guzel önlem olurdu.

kizlar biz eger bir gun icinde 8-10 saat filan disaridaysak 3 saatte bir emiyor ve ara ara su iciyor hic ek gida istemiyor.ama evdeyken kahvalti ogle ikindi aksam guzel guzel yiyor.sizde disardayken durumlar nasil?

Evde daha farkli bizde de.Rahat belki de.
Ama disariyada aliyorum ve veriyorum

Gecmis olsun.
Atesin disten sebep 39a cikmasini dusunmez doktorlar canim.Cikmazda zaten genelde.Yani onunla birlikte gibi gorunur ama baska sebebi vardir.
Tekrarlamasi normal 3 gune kadar bile surebilir.Ama kan idrar bakilmasi guzel önlem olurdu.
Acile gittik canım ben istedim diye baktılar resmen kana bakıldı o kadar iştahsız ki idrarı alamadık bir türlü onu da verirsek bakcaz bakalım artık

Bayraminizi gecikmeli de olsa kutlarim arkadaşlar.
Bayramda Izmirdeydik. Bize sirt cantasi yetti ama bebegin ustu basi yedekler vs cok bile koymusum dedim. Olsun, bize deneyim oldu :)) yolda Ali sıkıldigindan ve gündüz sadece 1 saat uyuduğundan aralarda bol ağlamali, dolayisiyla bol molali gecti :)))
Olsun, dinlenme tesislerinde gelsin kahveler gözlemeler oldu :))

Kızlar takipli bir Dr muz yok, aranızda doktorunuza sorabilecek biri var mı acaba paranox fitili günde kaç kez kullanabilirim kilomuz 7.5, ne zaman calpol dolven versen içmek istemiyor zorlayınca feci kusuyor yarın da devam ederse ateş çocuk doktoruna gidicez , acilde hiçbirsey olmuyor çünkü kan idrar sonucumuz çıktı birşey yok niye ateşli bu çocuk üç gündür

Fitil 6 saatte 1 canim

Kaç saatte bir anne sütü ya da ek gıda alıyor bebekleriniz, beslenme aralıklarınız nasıl kızlar?
Bizim günlük rutin soyle disari bile ciksak bozmamaya calisiyorum su zamana kadar basarili oldum.
8 emzirme
10 da kahvaltı
11 meyve puresi
12 30 emzirme
15 00 sebze puresi
16 30 emzirme isteyken sagip biraktigim sütü iciyor
18 00 emzirme
20 00 emzirme
21 00 yogurt
22 30 emzirme

Fitilden baska ilac kullaniyormusun atlasda oyle hasta oldugunda 5 gun dusmemisti atesi antibiyotik kullanmak zorunda kalmistik. Bence bi çocuk doktoruna gosterin

Fitilden baska ilac kullaniyormusun atlasda oyle hasta oldugunda 5 gun dusmemisti atesi antibiyotik kullanmak zorunda kalmistik. Bence bi çocuk doktoruna gosterin
Canım ilk günler calpol dolven vermiştim ama içmek istemiyor şırıngayla verince öğürup kusuyor, sizde enfeksiyon çıktı öyle mi başladınız antibiyotiğe yarın düşmezse özele götürucez

Viral enfeksiyon vardi evet. Sizin kan tahlilinde bir sorun olabilir mi acaba 39 a enfeksiyon olmadan çıkma ihtimali var mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…