2018 Ekim Anneleri

VosVos35 E exelanss ne guzel şehirde yaşıyorsunuz :)) Kemeralti, Asansör, Şirince ve Sığacık yaptık :)) herkes yardimci oldu, cafelerin ust katlarinin masalarini bebek bakim odasina çevirdik :))
Sıcak şehir, sıcak insanlar keyif veriyor bana İzmir gelin anacım, çıkın çıkın gelin

Ne guzel kilolar onlar ben hamileyken 17 kilo aldim dogumda 9 kilosu gitti oyle de kaldim. Cok yiyorum ama kitliktan cikmis gibi yiyorum
10-11 kilo aldım, 3 ayda eski kiloma döndüm. Sonra 4 kilo aldım üstüne.. şişkinlik aşağı inmeye başladı, bakalım nereye kadar inecek çıkıp gitsin ayaklardan inşallah
Bu arada kızlar 3 gündür greenwood form çay içiyorum sadece kahvaltıda, iştahımı kesti resmen. Gün içinde kıtlıktan çıkmış gibi yemiyorum artık bir de çabuk doyuyorum sofrada.. Sıcaklardan da olabilir ama denemekte fayda var. güzel kokuyor, şekersiz içebiliyorum. Normalde ıhlamur veya çayı şekersiz içemiyorum

Sıcak şehir, sıcak insanlar keyif veriyor bana İzmir gelin anacım, çıkın çıkın gelin
Ah sık gelecez de yakin değil..Mavibahçe avm ye gittik.avm sevmeyiz, ne kadar güzel park gibi..
-Efes e gittik mi, 1.5 saat kuyruk bekledik mi :))) 15 dk esim 15 dk ben..
-kemeraltinda kahveciler var ya, her gittigimde ugruyorum oraya, bi mutluluk benim için :))) seviyorum İzmir' i..

Merhaba kızlar elinde fazla neocate olan var mı varsa talibiz bize yazmadı dr son bir kutumuz kaldı

Sanirim dis cikarma donemi basladi, sebepsiz surekli aglama ve 0 ek gida, mama. Resmen herseyi reddediyo. 1 cay kasigi ek gida almiyor kuzuu..
Olayin tek artısı, tatil dönüşü huysuzluk olmasi, Allah razi olsun. Tatil yaptırdı bize :))

Hemen patlar umarim dis. Kolay gelsin. Boyle huysuzluklarin en guzel ilaci bol bol kucaklasma oluyor galiba.
Ben de bayramdan once dis geliyor zannetmistim, cok zor iki gun gecirdik, ama sonra sikayetler de gitti dis de yok piyasada.

Dun denize gittik Eylulude soktuk. Her aksam banyo yapmasina ragmen sudan korktu ama sonrasinda alisti 5-10 dk kadar gobegine kdr girdi. Sahilde de toplam 5 saat kaldik gece atesi cikti. Max 38,5 gorduk calpol verdim 2 kez sjmdj anca anca dusuyor ates ama dun geceden beri inip cikti hep. Dr yazdim gece 39 gormeden calpol verme uzerini cikar islak bezle eklem yerlerine koy evi serinlet dedi 39 gorursek calpol verelim dedi burnu akiyor simdi cok keyifsizdi

Denizden mi usuttu sence yoksa oyle mi denk geldi?
Nereye gidiyorsunuz denize?
Bugun niliko sabah 5ten beri mizildaniyor. Gozleri kizarmis ve kasiniyor. Akinti yok. Arabada klimadan kurudu alerji oldu gibi dusunuyorum. Fikri olan var mi?
Anne sutu ve cay damlattim. Nobetci eczaneye sorduk. Damla verdi.
Cok yorgunum. Kolumdaki su seyden kurtulsam artik. Hayatim kendi hayatim degil sanki.

Body si ile dursun. Giydirmeyin diyorlar ya dr lar, gecmis olsun..kisa surede keyfi gelsin :))

Cesmeye gidiyoruz denize. Deniz aslinda sicak ve temizdi hatta bir cok cocuk vardi ama hafif bi ruzgar vardi sicak esen bu bence carpti ve ilk defa deniz havasi..

Ya zaten izmiri biliyosun o kdr sicakki bayadir sadece zibinla duruyor eylul gece gunduz

Biz de 1 haftadır izmirdeyiz.nasil giydirecegimi şaşırdım sadece zıbınla kalsa vücudu soğuk oluyor evde kapı pencere açık.zıbın + üstüne elbise giydirsem terliyor tekrar üstünde soğuyor. Gece ayrı dert üstünü hep açtığı için kolu bacağı açıkta buz kesiyor.gecen hafta soğuk algınlığı başladı hala tam atlatamadı şaştım kaldım bu duruma

Biz tatildeyken hep 3 ten sonra gittik sahile denize girdi cikti 1-2 saat durduk donduk ama gitmeye yakin bir gun 6saat kadar sahilde kaldik o gunun aksami deniz de ateslendi. Bizi etkilemese de sahildeki esinti minikleri etkiliyor galiba. Ertesi gun aksama dogru keyfi yerine gelmisti umarim eylulunki de kisa surer. Cok gecmis olsun.

Gecmis olsun. Biz istanbuldayiz. Gece gunduz zibinla. Camlar da acik. Ustu de acik. Aksi halde cok terliyor. Uyaniyor gece. Insallah hasta olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…