2018 Ekim Anneleri

Bence de şeker süt yapıyor tatlıyı cok severim sütüm hep var ne zaman dikkat edeyim tatlı yemiyim desem memelerim hafiflesir

kizlar oglumu 3 gundur yuzustu durmaya alistirmaya calisiyorum.onceden cok fena aglar mosmor oluyo oksuruyo aglamaktan diye koymaya cekiniyordum.simdi o kadar abartili aglamiyor.ama sevmiyor yine de.biraz sebeklik yaparak oyaliyorum.kollari guclensin diye.bakalim artik.

O Kaç aylık bebek yüzüstü neden durmuyor anlamadım benim de uzun süre kalmazdı ama zamanla arttı

Drdan geldik. Deniz, soguk su, dondurma bunlar hasta etmez mikroplar hasta eder bebekleri dedi. Hasta olan biriyle temasa gecmis dedi. Denize her hafta sokcaksin bagisikligi kuvvetlenicek dedi. Umca diye bitkisel bi ilac verdi kulak ve bogazda iltihap oldugunu soyledi. Cumartesiden beri 4 saat uykuyla duruyorum ustelik bugun iznim bitiyordu ise donecektim gitmedim. Kabizlik sorunu var Eylulde kizlar bi fikri olan var mi ne yapabilirim?

Ayni durumdayiz canim ben kendim ne giyiyosam aynisini giydiriyorum gecede gunduzde

Tesekkur ederim dr muz denizden olmadigini hastalikli bi ortama maruz kaldigini soyledi mikroplardan kapmis dedi o kdrda dikkat ediyoruz

Bizde de kabizlik var. Doktor kahvaltisina yulaf koy dedi.

Gecmis olsun insallah sadece distir ya da sicaktandir.Daha iyidir insallah

Goze anne sutu damlatilmamaliymis.Eger mikrobikse beslermis.Ben buyugunde goz kanallari tikanikligindan bayaa ugrastimda cok sukur mudahaleye gerek kalmadan kendiliginden gecti.
Damla temizleyecektir.Eger sabahlari cok kapanirsada serum fizyolojiklerin goz icin olanida var (digeriyle farki ne bilemedim ama ) onunla kolay temizleniyor silince yumusatip hemen aliyor.
Cok zordur Allah yardimcin olsun.En azindan cikacak diyelim

Mesela yere yatir ya da oturt destekli.O arada dusunce yamulunca ugrasiyorlar.Bakiyorki bisy olmuyor baska biseye daliyor oyle oyle devam.
Yani birden oyle birakincada istemeyebilir.
Zaten sureler kisa baslarda hemen sıkılır.
Yani yaptikca oluyor.
Guclenir o biliyordur isini :)
Doktora sormusmuydun?

Ahh kuzucuk.
Ben oyle gunlerde kayisi veriyorum ara ara eline.Bide salataliği 4e bölüp uzun uzun veriyorum ic kismini yiyor.
Besleyici degil ama su orani fazla.
Enginarda calistiriyor,denediysen.

Ya herkes sut damlat dedi. Bizim aldigimiz serum fizyolojikte goz ve burun yaziyor. Kullandik. Ama ilac iyi geldi. Bugun azaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…