- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Bence de şeker süt yapıyor tatlıyı cok severim sütüm hep var ne zaman dikkat edeyim tatlı yemiyim desem memelerim hafiflesirBenim de beslenmen sacma sapan. Benim en buyuk sorunum kilo verince sutumun azaldigina kendimi inandirdim. Ne zaman yediklerime dikkat etsem memeler bos gibi hissediyorum. Hatta hicbir bilimsel dayanagi yok ama sekerin sut yaptigina inanmaya basladim
Benim gobegim indi aslinda ama basenlere indibasenlerim 6 aylik gibi duruyor olabilir.
Kaç aylık bebek yüzüstü neden durmuyor anlamadım benim de uzun süre kalmazdı ama zamanla arttıkizlar oglumu 3 gundur yuzustu durmaya alistirmaya calisiyorum.onceden cok fena aglar mosmor oluyo oksuruyo aglamaktan diye koymaya cekiniyordum.simdi o kadar abartili aglamiyor.ama sevmiyor yine de.biraz sebeklik yaparak oyaliyorum.kollari guclensin diye.bakalim artik.
2 ekim dogumlu.valla aylardir koyuyorum ama aglayarak ortaligi yiktigi icin geri sirtustu cevirdim hep.bugunlerde aglamasi azaldi yuzustu dururken.O
Kaç aylık bebek yüzüstü neden durmuyor anlamadım benim de uzun süre kalmazdı ama zamanla arttı
Biz de 1 haftadır izmirdeyiz.nasil giydirecegimi şaşırdımsadece zıbınla kalsa vücudu soğuk oluyor evde kapı pencere açık.zıbın + üstüne elbise giydirsem terliyor tekrar üstünde soğuyor. Gece ayrı dert üstünü hep açtığı için kolu bacağı açıkta buz kesiyor.gecen hafta soğuk algınlığı başladı hala tam atlatamadı şaştım kaldım bu duruma
Biz tatildeyken hep 3 ten sonra gittik sahile denize girdi cikti 1-2 saat durduk donduk ama gitmeye yakin bir gun 6saat kadar sahilde kaldik o gunun aksami deniz de ateslendi. Bizi etkilemese de sahildeki esinti minikleri etkiliyor galiba. Ertesi gun aksama dogru keyfi yerine gelmisti umarim eylulunki de kisa surer. Cok gecmis olsun.
Ben bu sabah yulafli seftalili muhallebi verdim. Cunku dun kaka yapmadi. Simdi uyuyor. Uyaninca yumurta peynir vercem. Normalde kahvaltisi yumurta peynir evde varsa avokado. Bazen eline salatalik veriyorum.Kahvaltıda ne veriyorsunuz?
Ben cesmede denize zor giremistim. Cok usumustum. Bana banyo suyu gibi deniz lazim.Cesmeye gidiyoruz denize. Deniz aslinda sicak ve temizdi hatta bir cok cocuk vardi ama hafif bi ruzgar vardi sicak esen bu bence carpti ve ilk defa deniz havasi..
Bizde de kabizlik var. Doktor kahvaltisina yulaf koy dedi.Drdan geldik. Deniz, soguk su, dondurma bunlar hasta etmez mikroplar hasta eder bebekleri dedi. Hasta olan biriyle temasa gecmis dedi. Denize her hafta sokcaksin bagisikligi kuvvetlenicek dedi. Umca diye bitkisel bi ilac verdi kulak ve bogazda iltihap oldugunu soyledi. Cumartesiden beri 4 saat uykuyla duruyorum ustelik bugun iznim bitiyordu ise donecektim gitmedim. Kabizlik sorunu var Eylulde kizlar bi fikri olan var mi ne yapabilirim?
Dun denize gittik Eylulude soktuk. Her aksam banyo yapmasina ragmen sudan korktu ama sonrasinda alisti 5-10 dk kadar gobegine kdr girdi. Sahilde de toplam 5 saat kaldik gece atesi cikti. Max 38,5 gorduk calpol verdim 2 kez sjmdj anca anca dusuyor ates ama dun geceden beri inip cikti hep. Dr yazdim gece 39 gormeden calpol verme uzerini cikar islak bezle eklem yerlerine koy evi serinlet dedi 39 gorursek calpol verelim dedi burnu akiyor simdi cok keyifsizdi
Bizde de kabizlik var. Doktor kahvaltisina yulaf koy dedi.
Ayni durumdayiz canim ben kendim ne giyiyosam aynisini giydiriyorum gecede gunduzde
Gecmis olsun insallah sadece distir ya da sicaktandir.Daha iyidir insallah
Biz taze kayisiyi ezip verdik. Kuru kayisiyi muhallebisine koyabilirsin. Dedigin gibi haslayip ezebilirsin. Ya da bir saat bir cay tabagi sicak suya koyup sonra ezebilirsin.Deneyecegim birde kuru kayisi ne sekilde verebilirim meyvesine koysam haslayip?
Denizden mi usuttu sence yoksa oyle mi denk geldi?
Nereye gidiyorsunuz denize?
Bugun niliko sabah 5ten beri mizildaniyor. Gozleri kizarmis ve kasiniyor. Akinti yok. Arabada klimadan kurudu alerji oldu gibi dusunuyorum. Fikri olan var mi?
Anne sutu ve cay damlattim. Nobetci eczaneye sorduk. Damla verdi.
Cok yorgunum. Kolumdaki su seyden kurtulsam artik. Hayatim kendi hayatim degil sanki.
kizlar oglumu 3 gundur yuzustu durmaya alistirmaya calisiyorum.onceden cok fena aglar mosmor oluyo oksuruyo aglamaktan diye koymaya cekiniyordum.simdi o kadar abartili aglamiyor.ama sevmiyor yine de.biraz sebeklik yaparak oyaliyorum.kollari guclensin diye.bakalim artik.
Drdan geldik. Deniz, soguk su, dondurma bunlar hasta etmez mikroplar hasta eder bebekleri dedi. Hasta olan biriyle temasa gecmis dedi. Denize her hafta sokcaksin bagisikligi kuvvetlenicek dedi. Umca diye bitkisel bi ilac verdi kulak ve bogazda iltihap oldugunu soyledi. Cumartesiden beri 4 saat uykuyla duruyorum ustelik bugun iznim bitiyordu ise donecektim gitmedim. Kabizlik sorunu var Eylulde kizlar bi fikri olan var mi ne yapabilirim?
Ya herkes sut damlat dedi. Bizim aldigimiz serum fizyolojikte goz ve burun yaziyor. Kullandik. Ama ilac iyi geldi. Bugun azaldi.Goze anne sutu damlatilmamaliymis.Eger mikrobikse beslermis.Ben buyugunde goz kanallari tikanikligindan bayaa ugrastimda cok sukur mudahaleye gerek kalmadan kendiliginden gecti.
Damla temizleyecektir.Eger sabahlari cok kapanirsada serum fizyolojiklerin goz icin olanida var (digeriyle farki ne bilemedim ama ) onunla kolay temizleniyor silince yumusatip hemen aliyor.
Cok zordur Allah yardimcin olsun.En azindan cikacak diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?