2018 Ekim Anneleri

Aaa öyle mii bana evrak bırakman gerekiyor gidip işlemi kendin yapman lazım demişlerdi ayrıca eşim tek gidince olduğunuda bilmiyordum şimdi tekrar üşendim :) sağ ol canım

Hmm ben süt parasınıda bilmiyordum bu da iyi oldu :) teşekkür ederim

Aaa öyle mii bana evrak bırakman gerekiyor gidip işlemi kendin yapman lazım demişlerdi ayrıca eşim tek gidince olduğunuda bilmiyordum şimdi tekrar üşendim :) sağ ol canım

Basvuru icin ara ogren bence.Netten yapabilirsin.Sonra da E devlet'ten kontrol edebilirsin hesabini.Sadece almaya gidersin.
Cocuk parasi ve sut parasi ayri.Dogum oncesinde calisiyorsan bide onlar var iste.

Bize nazı geçiyor diye böyleler benimki de böyle. Eşim bazen sen geldin ayarları bozuldu diyor ne yapayım evi mi terkedeyim diyorum. Bir yandan iyi aslında sen yokken durması işe başlayınca aklında kalmaz fazla

Ayy ben karıştırdım seni E exelanss la canım pardon ya:)

Ayy ben karıştırdım seni E exelanss la canım pardon ya:)
Onemli degil canim. Ise subatta basladim zaten. Bos derslerim de var sorun olmadi. 4 mayistan beri raporluyum. Bu sene boyle gecti.
E exelanss bugun basladi. Insallah iyi geciyordur.
Alcimi cikarttilar. Yarin fizik tedavi basliyor.

Onemli degil canim. Ise subatta basladim zaten. Bos derslerim de var sorun olmadi. 4 mayistan beri raporluyum. Bu sene boyle gecti.
Hadi hayırlı olsun çabucak iyileşirsin inş canım. Ya biliyorum ben senin başladığını da E exelanss yazdı sanıp cevap vermiştim dikkat etmemişim :)

Gecmis olsun, gitti bitti alci, umarim fizik tedavi guzel gecer

Ben de yuruse daha rahat olurum gibi hissediyorum ama cevreden oyle demiyor kimse. Simdi ya kucakta beni gezdir yada birak yerde suruneyim modunda. Ona evde bir alan yapmistim rahat rahat surunsun dolassin diye ama o alanin disina cikmak istiyor izin vermeyince kiyamet kopuyor. Bebek arabasina bile artik aglaya aglaya biniyor hemen sikilip kucak istiyor. Mama sandalyesine de tepkili bu ara, zaten ek gida gunde 2-3 cay kasigi yine dibe vurduk.
Bence yuruse daha rahat olur ya, boyle de oturamiyorum zaten en azindan ozaman kucakta tasi derdi bu kadar olmaz. 11. Ayda yurur mu acaba:)

Geçmiş olsun arkadaşım kurtulmuşsun alçıdan :) Niliko'nun hallerine bir yorum daha ekliyim, anne kokusu ve sıcaklığı var o memede. Oyun herkesle oynayabilir ama anne kokusu kimsede yok haliyle kucağında uzun kalmak için memeye yapışıyor olabilir. Tatilin keyfini çıkarın
Bu arada müdüre de 'Oh olmuş' demeden geçemiycem... böyle adamlara başka türlüsü gelmiyor insanın içinden...

Birebir aynı durum :))) mama sandalyesinden ayaklarını sarkıtıyor, sağa sola kendini sarkıtıyor.. kucağa gelmeye çalışıyor.. yastık havuzu var salonun ortasında. bazen birlikte oynuyoruz, bazen bırakıyorum iki dakikada sıkılıyor. Kucakta da zor oluyor, çok tosbik benim kızım, evin içinde iki turlayıp tükeniyorum
Ek gıda da aynı, 3 çay kaşığını geçmiyor. Yoğurt bile max. 4-5 kaşık..
Yürüseler bu sefer düşüp bir yerlerini yaralıyorlar, insanın içi parçalanıyor.. Her türlü zorlu bir süreç.. 3 yaşına girene kadar yapışık ikizler gibi takıldık oğlumla.. bakalım kızımla nasıl olacak

Yani kucak derdi elbet oluyor.Tutup cekiyor fln.Ya da kafasina gore gezdigi icin o zamanda hep pesinde oluyorsun.Baslama asamasinda dusme kalkma zamanlari zor oluyor fln.Ama ne bileyim suan herseye tutunup kalkarken hafif biseyse dogal olarak bi oturuyor zarar verecek bisy olsa Allah korusun duser fln.Yani en azindan odadan odaya yurur ablasiyla dolanir diyorum oyuncak taşir :)
Benimki paso yerde oda oda geziyor canim.Kısıtlama aslında bi kesif oldugumuz yere onlarida almamiz evde,gormeleri fln.Zaten ev esyalari ile oynamayida daha cok severler artik.Terlik tasimalar minder devirmeler :)))))
Belli olmaz yuruyebilir.Benim buyugu 9 aylikti basladi 10aylikken tamamen rahatti yuruyusu.

Öğle uykusu yaklaşınca oturduğu yerde mızıklanmaya başladı, ben de aldım mama sandalyesine oturttum.
Fasulyeyi nasıl versem diye düşünürken en tazelerini ayırıp aldım tabağa, koydum önüne (en doğalından parmak gıda).. Yine mıncıkladı dağıttı, tabağı silkeleyip fırlattı (vakumlu tabak aldıracak bana). Birkaç lokma yedi, aralarda yoğurt verdim. Minik minik taneleri çıkarıp ağzına verdim, onları biraz daha severek yedi. Yoğurdu karışım halde sevmiyor benimki :) ben de bir lokma sebze, bir kaşık yoğurt şeklinde verdim. Hem oyun hem yemek faslı aradan çıkınca acayip uykusu geldi, yatırır yatırmaz sızdı...
Simay da otururken emekleme şeklini alıp öne atıyor kendini, yüz üstü düşüyor ama sürünmeyi başaramadı henüz. Geri gidiyor zorda kalınca
Sırt üstü yatarken doğrulmayı yeni yeni öğreniyor, doğru tutunacak noktayı bulunca çekip kaldırıyor kendini, oturunca çok mutlu oluyor
Yürüse devamlı göz önünde tutmak zorunda kalıcaz. Oğlumu o kadar kollardım yine de düşüp kafayı çarpardı. Emekleme dönemi daha iyi sanki yürümeye nazaran :)

Cok kisitlamak istemiyorum ama haliyi yeri yalaya yalaya surunuyor resmen bir de evde iki kedimiz var tuy durumunu siz dusunun artik. Bagisiklik acisindan daha iyi oldugunu soyluyorlar ama iste ana yuregi 4 ayak uzerinde emeklese daha rahat edecem. Terlik tasimaktansa terlik yemek favorimiz. Allahim sen aklimi koru

Galiba hep birseyleri beklicem:) simdi bi yuruse diyorum, sonra bi konussa derdini anlatsa, sonra memeden bi vazgecse... boyle uzayip gidecek galiba:) galiba ben bi evlendirsem rahat edecem

O zaman da elinden tutup iki buklum yuruycez canim.
Ben 8 aylikken yuruyormusum. Bizimki dizleri ustunde ileri ziplayarak gidiyor sadece.

O zaman da elinden tutup iki buklum yuruycez canim.
Ben 8 aylikken yuruyormusum. Bizimki dizleri ustunde ileri ziplayarak gidiyor sadece.
Oğlum geç yürümüştü, yürüyene kadar elinden tutup evin içinde 500 tur atardık. Tam otururdum, hemen gelirdi, parmaklarımı tutup yeniden gezmek isterdi. Kamburumuz çıktı yürüyene kadar sonra da düşmesin diye diken üstünde gezdik.
Bezi bıraktır, memeden ayır derken uzar gider bu iş

Basvuru icin ara ogren bence.Netten yapabilirsin.Sonra da E devlet'ten kontrol edebilirsin hesabini.Sadece almaya gidersin.
Cocuk parasi ve sut parasi ayri.Dogum oncesinde calisiyorsan bide onlar var iste.
Ben 170 i aradım ordan bana gidip yapmanız lazım demişlerdi ve biz bugünde gidemedik zaten :) biz bu parayı alamayacağız galiba :))))

Ben 170 i aradım ordan bana gidip yapmanız lazım demişlerdi ve biz bugünde gidemedik zaten :) biz bu parayı alamayacağız galiba :))))
Ben de hala almadim kurumum bana belge doldurup gitmem gerektigini soyledi doldurmam gereken belgeyi de aldim ama hala gidemedim bir suresi yok heralde zaman asimina falan ugramaz umarim

Arkadaşlar merhaba
Ailevi sorunlarım vardı giremedim
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
7 yıl bekledigim çocuğumla ilk bayramımı kayinvalidem m..k etti
Eşimle ayrılmayı defalarca düşündüğüm bir zamanda en yuksek seviyeye ciktim
Zeynepe diş buğdayı yapmayı düşünürken birde annemi çağır diye tutturdu. Mevlit bayram derken bi diş buğdayı kaldi burnumdan gelmeyen
Çok moralim bozuk
Zeynep hic emeklemiyor ona canim sıkkın
Canımdan bezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…