B Bir mucize E exelanss
Kv diyor ki sen hic uyumuyorsun, ikinizin de canina yazik, alacagini aldi, kes memeden, bir kac gin bizim yanimizda yatar, unutur. Ama ben kiyamam. Cok az hasta oldu simdiye kadar. Bence cok emdiginden.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ve 2 yaşa kadar tek memeyle o zamana kadar gidebilirsem tabi bıraktırmayı düşünmüyorum sadece gece emmesini kesmek istiyorum kendide bölük pörçük uyuyor uykuda lazımB Bir mucize E exelanss
Kv diyor ki sen hic uyumuyorsun, ikinizin de canina yazik, alacagini aldi, kes memeden, bir kac gin bizim yanimizda yatar, unutur. Ama ben kiyamam. Cok az hasta oldu simdiye kadar. Bence cok emdiginden.
Pek hoşbulamadım ve iyi değilim uyumak istiyorum:)))) yani uzun zamandır böyle ve dediğin gibi bırakır diye beklerken daha sık kalkmaya başladı
Yani uğraşıp süslüyorum falan bide ama inan bir tane lokma girmedi ağzına ve hepsi yerlerde bide temizlemeye uğraştım duşa soktum şuan keyifle emiyor :))Yiyor mu bakalım kızçe kahvaltısını :) ben bu sabah 1 yumurtaya 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu unu, 1 tatlı kaşığı badem unu ekledim, çırptım omlet yaptım. Pankek tadında lezzetli bir omlet oldu. 3 lokma yedi, 4. tükürdü. Bu sefer tercihi peynirden yana oldu, minik minik 5-6 lokma yedi. 1 lokma ekmek içine azıcık tereyağı sürdüm verdim denemek için, onu da çiğneyip çıkardı. Ve ısrarla emmek istedi.. Diş çok zorluyor bu aralar.. Hep ağlamaklı yavrum..
Eşim kalktı birkaç gece ama kızım eşimi görünce hiç uyumuyor oyun yapıyor aşırı düşkün ondan bana geri hiç gelmiyor :)) suyu denemiştim almadı ayaktada sallatmıyor çarşafa koyup öyle mi sallasam :))))Toksa eminsen su verebilirsin. Zamanla onun içinde uyanmayacaktır.
Susamamışsada sadece uyutmaya yönelmek gerekiyor.
Meme biraz işi değiştiriyor ama ilk gunlerin zor olacagını bilip ona göre başlamak lazım.
Şuan gecenin uykunun gafletiyle memeyi verip susturmak kolay geldiğinden bu döngü devam ediyor aslında. Biraz eş yardımı, daha çok anne isteği
Hani su ulu orta anne meme diyen cocuklar var ya sanirim bu grubun o cocuklari bizimkiler olacak.. aynen yasindan sonra hani belki daha az emmeye baslar sonucta ek gida alacak dedim mantiken ama.. kizlar inek sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugune kadar hic arastirmadim bizler icerek buyumusuz ki ben arada hala icerim severimde simdi 1 yas kontrolune az kaldi dr muz ne dicek bilmiyorum ama ben inek sutune umidi bagladim hahhaha
Ben şuan alerjiden dolayı direkt veremiyorum geçti ama yinede temkinli gidiyorum ama güvendiğim bir yer bulursam azar azar deneyeceğim .. Zamanında tereyağı için iyi değil diyorlardı şimdi tereyağı yiyin diyorlar o yüzden ben eskileri dinlemeye karar verdim :))))Hani su ulu orta anne meme diyen cocuklar var ya sanirim bu grubun o cocuklari bizimkiler olacak.. aynen yasindan sonra hani belki daha az emmeye baslar sonucta ek gida alacak dedim mantiken ama.. kizlar inek sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugune kadar hic arastirmadim bizler icerek buyumusuz ki ben arada hala icerim severimde simdi 1 yas kontrolune az kaldi dr muz ne dicek bilmiyorum ama ben inek sutune umidi bagladim hahhaha
Simay çağırıyor öyle uzaktan memme, mememm
İnet sütü artık önerilmiyor. Yakınında bildiğin tek hayvandan sağıp hemen sana getirecek biri yoksa hiç içmemesi daha iyi.Sütü neden vereceğini düşünüp onun yerine koyabileğin şeyide kolaylıkla bulabilirsin
Simay çağırıyor öyle uzaktan memme, mememm
İnet sütü artık önerilmiyor. Yakınında bildiğin tek hayvandan sağıp hemen sana getirecek biri yoksa hiç içmemesi daha iyi.Sütü neden vereceğini düşünüp onun yerine koyabileğin şeyide kolaylıkla bulabilirsin
Ben şuan alerjiden dolayı direkt veremiyorum geçti ama yinede temkinli gidiyorum ama güvendiğim bir yer bulursam azar azar deneyeceğim .. Zamanında tereyağı için iyi değil diyorlardı şimdi tereyağı yiyin diyorlar o yüzden ben eskileri dinlemeye karar verdim :))))
Eşim kalktı birkaç gece ama kızım eşimi görünce hiç uyumuyor oyun yapıyor aşırı düşkün ondan bana geri hiç gelmiyor :)) suyu denemiştim almadı ayaktada sallatmıyor çarşafa koyup öyle mi sallasam :))))
Uykusuzluktan sinirlerim yıprandı benimde bazen hakim olamıyorum hemen eşimi kaldırıyorum kızıma bağırmamak için bu gece meme vermeden denicem yine başarabilirim inşallah :)B Bir mucize bizde de gece meme olmadan uykuya gecmiyor cok nadirdir su icip geri uyudugu.gece uyandiginda bendeki mod su 'ne zaman deliksiz uyuycam ben, yeter artik aglaya aglaya da olsa uyusun bu ne boyle surekli emicek mi...' diye sinirlerim bozuluyor.esim bazen su icirip yatirmaya calisiyor ama aglayinca mecbur emziriyorum tabi.gunduz o ruh hali kalmiyor ama gece cok sinirleniyorum
Vallahi yalan yok diyorumki simdi inek sutune gecersek ve eger severse gece yatmadan onu veririm cunku gece saat basi kalkip emzirmek cok cok zorluyor
Hahahaha hiç anlamadım valla sen ver marka adını ben sütü açık alıyorum çünkü paket alacaksamda ( doğru değilsede önce uyarın lütfen banlamadan :)) ) torku alıyorum artık onada güvenmiyorum zaten almıyorum :)Zaten yari yariya sulandiriyomussun sanirim ilk denemelerde marka vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama hani su ilce adi olan var ayni zamanda ti.. olan
Yok yok benim gordugum cocuklar bildigin 1,5 2 yaslarinda direk kendileri acip anne meme diyen minikler
Bana örnekte verir misin yani meme ve sallamaktan başka bir şey bende bilmiyorum kızım haklıymış :))Tavandan bide asma salıncak yaparız dersen olur :)))))
Susması için memeye tekrar geri döndüğünden başka yapabileceği bişy yok yani bilmiyor, öyle düşün.
Yavas değiştirebileğin bişy olabilir.
Şuan uyuyacak mesela emerek uyumak istiyor siz nasıl uyutuyorsunuz ?
Ben bebekligim de dahil 22 yasima kadar icmedim.Hani su ulu orta anne meme diyen cocuklar var ya sanirim bu grubun o cocuklari bizimkiler olacak.. aynen yasindan sonra hani belki daha az emmeye baslar sonucta ek gida alacak dedim mantiken ama.. kizlar inek sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugune kadar hic arastirmadim bizler icerek buyumusuz ki ben arada hala icerim severimde simdi 1 yas kontrolune az kaldi dr muz ne dicek bilmiyorum ama ben inek sutune umidi bagladim hahhaha
Hahahaha yemin ederim aynı biz :)) benimki yeni huy çıkardı şimdi uyudu memeyi çıkaracam bırakmıyor iki eliyle yapışıyor savaş veriyoruz resmen :)))Ben emerek iste biliyosun :) emdi uyudu yavasca cekiyorum hoop yatagina aslinda bi 10-15 dk dik tutsam iyi ama onuda denedim bu sefer koyarken uyuyor yine memeye aliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?