2018 Ekim Anneleri

B Bir mucize E exelanss
Kv diyor ki sen hic uyumuyorsun, ikinizin de canina yazik, alacagini aldi, kes memeden, bir kac gin bizim yanimizda yatar, unutur. Ama ben kiyamam. Cok az hasta oldu simdiye kadar. Bence cok emdiginden.

Hayir onu gectim istesekte kesemeyiz ki suan yani ben mesela hani eylul zamani ne zamansa artik memeden nasil ayrilcak bilmiyorum dusunsene hadi eylul artik meme yok annecim bana cok uzak geliyor bu dusunce veya emmeden uyuyacagi falan hayal geliyor suan ama dedigine katiliyorum 1 kez 1 gece ateslendi o kadar hani bu anne sutune bagliysa

B Bir mucize E exelanss
Kv diyor ki sen hic uyumuyorsun, ikinizin de canina yazik, alacagini aldi, kes memeden, bir kac gin bizim yanimizda yatar, unutur. Ama ben kiyamam. Cok az hasta oldu simdiye kadar. Bence cok emdiginden.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ve 2 yaşa kadar tek memeyle o zamana kadar gidebilirsem tabi bıraktırmayı düşünmüyorum sadece gece emmesini kesmek istiyorum kendide bölük pörçük uyuyor uykuda lazım

Pek hoşbulamadım ve iyi değilim uyumak istiyorum:)))) yani uzun zamandır böyle ve dediğin gibi bırakır diye beklerken daha sık kalkmaya başladı

Hani su ulu orta anne meme diyen cocuklar var ya sanirim bu grubun o cocuklari bizimkiler olacak.. aynen yasindan sonra hani belki daha az emmeye baslar sonucta ek gida alacak dedim mantiken ama.. kizlar inek sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugune kadar hic arastirmadim bizler icerek buyumusuz ki ben arada hala icerim severimde simdi 1 yas kontrolune az kaldi dr muz ne dicek bilmiyorum ama ben inek sutune umidi bagladim hahhaha

Yani uğraşıp süslüyorum falan bide ama inan bir tane lokma girmedi ağzına ve hepsi yerlerde bide temizlemeye uğraştım duşa soktum şuan keyifle emiyor :))

Eşim kalktı birkaç gece ama kızım eşimi görünce hiç uyumuyor oyun yapıyor aşırı düşkün ondan bana geri hiç gelmiyor :)) suyu denemiştim almadı ayaktada sallatmıyor çarşafa koyup öyle mi sallasam :))))

Simay çağırıyor öyle uzaktan memme, mememm
İnet sütü artık önerilmiyor. Yakınında bildiğin tek hayvandan sağıp hemen sana getirecek biri yoksa hiç içmemesi daha iyi.Sütü neden vereceğini düşünüp onun yerine koyabileğin şeyide kolaylıkla bulabilirsin

Ben şuan alerjiden dolayı direkt veremiyorum geçti ama yinede temkinli gidiyorum ama güvendiğim bir yer bulursam azar azar deneyeceğim .. Zamanında tereyağı için iyi değil diyorlardı şimdi tereyağı yiyin diyorlar o yüzden ben eskileri dinlemeye karar verdim :))))

Vallahi yalan yok diyorumki simdi inek sutune gecersek ve eger severse gece yatmadan onu veririm cunku gece saat basi kalkip emzirmek cok cok zorluyor

Yok yok benim gordugum cocuklar bildigin 1,5 2 yaslarinda direk kendileri acip anne meme diyen minikler

Zaten yari yariya sulandiriyomussun sanirim ilk denemelerde marka vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama hani su ilce adi olan var ayni zamanda ti.. olan

Tavandan bide asma salıncak yaparız dersen olur :)))))
Susması için memeye tekrar geri döndüğünden başka yapabileceği bişy yok yani bilmiyor, öyle düşün.
Yavas değiştirebileğin bişy olabilir.

Uykusuzluktan sinirlerim yıprandı benimde bazen hakim olamıyorum hemen eşimi kaldırıyorum kızıma bağırmamak için bu gece meme vermeden denicem yine başarabilirim inşallah :)

Vallahi yalan yok diyorumki simdi inek sutune gecersek ve eger severse gece yatmadan onu veririm cunku gece saat basi kalkip emzirmek cok cok zorluyor

Gece yatmadan seni de emiyor ama kalkıyor di mi?
Yani gece yatmadan olmasında ya da midesinin dolu olmasında degil sebep sanki.
İşte öyle de düşünüyorsan yerine baska bişy verebilirsin

Zaten yari yariya sulandiriyomussun sanirim ilk denemelerde marka vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama hani su ilce adi olan var ayni zamanda ti.. olan
Hahahaha hiç anlamadım valla sen ver marka adını ben sütü açık alıyorum çünkü paket alacaksamda ( doğru değilsede önce uyarın lütfen banlamadan :)) ) torku alıyorum artık onada güvenmiyorum zaten almıyorum :)

Yok yok benim gordugum cocuklar bildigin 1,5 2 yaslarinda direk kendileri acip anne meme diyen minikler

Onu büyüğünde yaşadık
Dısardan bakınca kocaman çocuk gibi geliyor bide
Zamanla yerleride öğrenecekler
Emzirme odasına gıdene kadar bekliyor Simay ama kapıyı görünce ve kapıda kaldıysak isyan çıkıyor kapıya uzanıp uzanıp

Tavandan bide asma salıncak yaparız dersen olur :)))))
Susması için memeye tekrar geri döndüğünden başka yapabileceği bişy yok yani bilmiyor, öyle düşün.
Yavas değiştirebileğin bişy olabilir.
Bana örnekte verir misin yani meme ve sallamaktan başka bir şey bende bilmiyorum kızım haklıymış :))

Ben bebekligim de dahil 22 yasima kadar icmedim.

Ben emerek iste biliyosun :) emdi uyudu yavasca cekiyorum hoop yatagina aslinda bi 10-15 dk dik tutsam iyi ama onuda denedim bu sefer koyarken uyuyor yine memeye aliyorum :)
Hahahaha yemin ederim aynı biz :)) benimki yeni huy çıkardı şimdi uyudu memeyi çıkaracam bırakmıyor iki eliyle yapışıyor savaş veriyoruz resmen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…