Anne sütü ilk gunden beri yetersizdi, 8 ay az da olsa sagarak+mama destegi ile buyuttum. Kimse de yersiz yorumlarda bulunmadi, bulunamaz da, zaten Allahtan çevremin akli başında, bağışıklık sistemi olayi bilimsel gercekle beraber, ben çok da inanmiyorum (bu benim şahsi görüşüm). En yakin arkadasimin 7-9 yasinda 2 cocugu var ve ikisini de 2 yila yakin emzirdi. Gecen bizdeyken benim gibi dusundugunu, bagisikligin sadece anne sutu olayina baglamadigini, cunku benimkiler kadar hasta olup dr a giden yok dedi. Dedigim gibi, bunlar benim sahsi düşüncem.
Bana örnekte verir misin yani meme ve sallamaktan başka bir şey bende bilmiyorum kızım haklıymış :))
Cok gecmis olsun. Daha once gitmistin sanki. Bir sey dememisler miydi o zaman? Sonradan mi oldu acaba?Sabah dr a gittik, bileğimde iltihabi durum mevcutmus, tendomlar, kemik kas baglanti kısmı sıkıntıliymış, ilac tedavisine baslanacak, cevap vermezse bi ameliyat gerekecekmis, tabi baska dr a da gidecegim farkli görüş için.
Hayirlisi dedim, şimdi ananeye aşure yemege gidiyorum :))
Geçmiş olsun, doktorlar her zaman en kötüyü düşünerek hareket eder. Muhtemelen ilaç tedavisi ile iyileşirsiniz..Sabah dr a gittik, bileğimde iltihabi durum mevcutmus, tendomlar, kemik kas baglanti kısmı sıkıntıliymış, ilac tedavisine baslanacak, cevap vermezse bi ameliyat gerekecekmis, tabi baska dr a da gidecegim farkli görüş için.
Senin kolun nasıl oldu bu arada? Ne çektin be arkadaşımCok gecmis olsun. Daha once gitmistin sanki. Bir sey dememisler miydi o zaman? Sonradan mi oldu acaba?
Geçmiş olsun canım umarım ameliyata gerek kalmaz .. Bende anneme geldim aşure yapmaya :))))Sabah dr a gittik, bileğimde iltihabi durum mevcutmus, tendomlar, kemik kas baglanti kısmı sıkıntıliymış, ilac tedavisine baslanacak, cevap vermezse bi ameliyat gerekecekmis, tabi baska dr a da gidecegim farkli görüş için.
Sabah dr a gittik, bileğimde iltihabi durum mevcutmus, tendomlar, kemik kas baglanti kısmı sıkıntıliymış, ilac tedavisine baslanacak, cevap vermezse bi ameliyat gerekecekmis, tabi baska dr a da gidecegim farkli görüş için.
Sagol canim. Tam acilip kapanmiyor. Yoruldugunda da agriyor ama buna da sukur. Gunluk hayatimi etkilemiyor.Senin kolun nasıl oldu bu arada? Ne çektin be arkadaşımAllah göstermesin bi daha..
Cok gecmis olsun. Bebekle ameliyat zor. Allah kolaylik versin.Nilsibel plojovic VosVos35 B Bir mucize ferhunde001 çook tesekkurler, 2 gun once gece Ali yi besikten kaldiramayinca sancidan, esimi uyandirdim, kaldiramiyorum diye Iyi gelecekse ameliyat onu da dusunecem. Ilginize tesekkurler :)) Nilsibel daha once el ateli verdiler, ama duzenli kullanmak pek mumkun olmuyor.
-E bebekten yeni geldim eve, uyku tulumu aldim, elyaf dolgu. 60 lira. Ankara sogudu, u tulumu arayanlara fikir versin..
Fizik tedaviye gitmiş miydin? İnşallah eski haline döner bir an önce..Sagol canim. Tam acilip kapanmiyor. Yoruldugunda da agriyor ama buna da sukur. Gunluk hayatimi etkilemiyor.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşımNilsibel plojovic VosVos35 B Bir mucize ferhunde001 çook tesekkurler, 2 gun once gece Ali yi besikten kaldiramayinca sancidan, esimi uyandirdim, kaldiramiyorum diye Iyi gelecekse ameliyat onu da dusunecem. Ilginize tesekkurler :)) Nilsibel daha once el ateli verdiler, ama duzenli kullanmak pek mumkun olmuyor.
-E bebekten yeni geldim eve, uyku tulumu aldim, elyaf dolgu. 60 lira. Ankara sogudu, u tulumu arayanlara fikir versin..
Simaya minikken giydirmiştim kışın, kozmonot tipi olanlardan. Çocuk çok huzursuz oldu, ilk bez değişiminde sinir olup çıkarmıştım.. Şimdi de eşofman ve uzun kollu giyiyor. Üstüne de ince bir örtü atıyorum 1 haftadır. Özellikle dün yağmur yağdıktan sonra iyice soğudu akşamları. Bu gece battaniye bile atabilirim. Şu an için rahat görünüyor.Bizim ev bayagi sicak. Ben nilikoyu uzun kollu giydirip yatiriyorum. Su an uyku tulumu lazim degil sanki. Su alti poset gibi olanlardan var bizde. O da cocugu cok terletir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?