2018 Ekim Anneleri

Bagisiklik icin cok farkli etkenler var, anne karnindaki beslenme, bebegin kendi beslenmesi(bunun icine anne sutu de giriyor), genetik faktorler, bebeklik doneminde maruz kalinan mikroplar(ne kadar cok mikrop o kadar saglam bagisiklik-kisisel fikrim-) hatta ve hatta bebegin maruz kaldigi stres vs bile etkili bence. Ufak tefek hastaliklar olcaktir elbet olsun da, uc gun bes gun uyumayiz, zorlaniriz bir sekilde yeneriz o hastaligi. Daha buyuk hastaliklar uzak olsun herkesten

D dooris123 detaylı bilgi icin teşekkür ederim.
-çenesi irili ufakli epey bi kirmizi benekler içinde, bu sabah oluşmuş. Severek de yemisti, yogurtla.1 hafta sonra bir daha deneyim, yinelerse karabugdaya elveda.. ben de hayatimda ilk kez yedim, yenilebilir buldum.

Onun için gönlü neşeyle atıp kendinden bı baskasını karsılıksızca seven sensin, cannn, kim ne diyebilir ki.
Emmek garanti değil bence de zaten emzirirken annenin tükettiklerinden tut büyüdükçe beslenme şekline ve çevre etkenlerine göre değişiyor sonucta.
Anne rahmi ve anne sütü sandığımız kadar temiz değil zaten o bilimsel gerceklerle yıne.
Bu kadar çok etken varken kimse kendini dört dörtlük sanamaz
Hiç emmeyenin bile çocugu 2 yıl emzirip ama paso sigara içen bir annenin evladından kötü sayılması gerekır bu tip genellemelere göre
Herkes birbirini bi rahat bıraksa keşke

Bana örnekte verir misin yani meme ve sallamaktan başka bir şey bende bilmiyorum kızım haklıymış :))

Hafif bir ses olabilir.
Sırtını sıvazlamak olabilir.
Belki yakınında durmak.
Biçok sey olabilir yani ama dediğim gibi ilk gunler daha zor olabilir

Sabah dr a gittik, bileğimde iltihabi durum mevcutmus, tendomlar, kemik kas baglanti kısmı sıkıntıliymış, ilac tedavisine baslanacak, cevap vermezse bi ameliyat gerekecekmis, tabi baska dr a da gidecegim farkli görüş için.
Hayirlisi dedim, şimdi ananeye aşure yemege gidiyorum :))

Cok gecmis olsun. Daha once gitmistin sanki. Bir sey dememisler miydi o zaman? Sonradan mi oldu acaba?

Geçmiş olsun, doktorlar her zaman en kötüyü düşünerek hareket eder. Muhtemelen ilaç tedavisi ile iyileşirsiniz..

Geçmiş olsun canım umarım ameliyata gerek kalmaz .. Bende anneme geldim aşure yapmaya :))))

Gerek kalmaz umarım ameliyata, kalırsada şifa olsunda hep uğraştırmaz inşallah
Afiyet olsun :)

Nilsibel plojovic VosVos35 B Bir mucize ferhunde001 çook tesekkurler, 2 gun once gece Ali yi besikten kaldiramayinca sancidan, esimi uyandirdim, kaldiramiyorum diye Iyi gelecekse ameliyat onu da dusunecem. Ilginize tesekkurler :)) Nilsibel daha once el ateli verdiler, ama duzenli kullanmak pek mumkun olmuyor.
-E bebekten yeni geldim eve, uyku tulumu aldim, elyaf dolgu. 60 lira. Ankara sogudu, u tulumu arayanlara fikir versin..

Cok gecmis olsun. Bebekle ameliyat zor. Allah kolaylik versin.

Uyku tulumu almayi dusunenler varmi su ara ınstagramda hep bu sorunsal var. Benimde almam lazım halo ile woolnat arasinda kaldım fiyatlarida yakin varmi daha once kullanmış olan

Bizim ev bayagi sicak. Ben nilikoyu uzun kollu giydirip yatiriyorum. Su an uyku tulumu lazim degil sanki. Su alti poset gibi olanlardan var bizde. O da cocugu cok terletir.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım İzmir de soğudu, 2 günde kış geldi sanki. Yarın hırka, ceket falan almaya çıkıcaz biz de.. Geçen yılın kıyafetleri olmuyor oğluma, kızımın da ihtiyacı var.. Kredi kartına hücum :)

Bizim ev bayagi sicak. Ben nilikoyu uzun kollu giydirip yatiriyorum. Su an uyku tulumu lazim degil sanki. Su alti poset gibi olanlardan var bizde. O da cocugu cok terletir.
Simaya minikken giydirmiştim kışın, kozmonot tipi olanlardan. Çocuk çok huzursuz oldu, ilk bez değişiminde sinir olup çıkarmıştım.. Şimdi de eşofman ve uzun kollu giyiyor. Üstüne de ince bir örtü atıyorum 1 haftadır. Özellikle dün yağmur yağdıktan sonra iyice soğudu akşamları. Bu gece battaniye bile atabilirim. Şu an için rahat görünüyor.
Bugün ilk defa atlet giydik. Bütün yaz incecik tişörtlerle gezdi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…