- 6 Şubat 2018
- 223
- 498
- 103
Ay ben de bayılırım. Az da zeytinyağ atıldı mı tamamdır.Tuz limon azicik da sarimsak.. harika bir meze oluyor.. suan resmen agzim sulandi
Biz de eğer dışarı da yemek yiyeceksen. Güvendiğim bir restorandan içebileceği bir çorba alıyorum. Onu içiriyorum. Benim çorbalarımdan daha çok içiyor. Tadı tuzu daha iyi ya-Bebeklerin 0-2 yasi hatirlamamalari bilimsel bi gercek, anilarimizda kalacak bu gunler..
-Bu arada dr dedi ki, siz evde ne yiyorsaniz onu verin, icimden dedim Ali ye ayri yapmak daha kolaydi, çünkü h sonlari dışarda yiyoruz, evde yiyeceksek de basit yemeklerle gunu kurtarıyoruz, sizler yemek olarak neler yapıyorsunuz?
Aynen bizde gidicez tam iki ay sonra yurt dışına. Max. Bizimde 3 saat sürecek yol. Ben de tavsiyelerden faydalanabilirim.
Ben woolnat almistim alti cuval olanlardan, gecen kis kullandim memnun kaldim. Birkac yil kullanirim diye dusunmustum, tabi acemelik yuruyecegi tutunup yataginda ayaga kalkacagi vs hic dusunmemistim:) simdi bununla dusebilir. Oyuzden ayakli bir model almayi dusunuyorum yeniden, cok dusunmedim uzerine ama galiba woolnat alirim yineUyku tulumu almayi dusunenler varmi su ara ınstagramda hep bu sorunsal var. Benimde almam lazım halo ile woolnat arasinda kaldım fiyatlarida yakin varmi daha once kullanmış olan
Ben woolnat almistim alti cuval olanlardan, gecen kis kullandim memnun kaldim. Birkac yil kullanirim diye dusunmustum, tabi acemelik yuruyecegi tutunup yataginda ayaga kalkacagi vs hic dusunmemistim:) simdi bununla dusebilir. Oyuzden ayakli bir model almayi dusunuyorum yeniden, cok dusunmedim uzerine ama galiba woolnat alirim yine
Gittim 30 seans. Doktor %99 basarili dedi. Kalan da seneler icinde belki acilir belki acilmaz dedi. Dirsekte bayagi tutukluk oluyormus. Bu kadar acilmasi bile mucize.Fizik tedaviye gitmiş miydin? İnşallah eski haline döner bir an önce..
Evden eve de degisir canim. Bizim cam acinca firtina esiyor. Cam kapali olunca da sicak oluyor. Ama durulmaz degil. Ben kendim usumeye basladim. Ondan uzun kollu giydiriyorum. Yoksa babasi bokserla yatiyor. Ona kalsa cocugu da bezle yatirir.Uzun kollu mu uzerine ortumu mu uyku tulumu mubiz hala cam acik yatiyoruz usttende olsa ve sort yarim kollu odanin ici 26-27 derece konum izmir bizde mi bi gariplik var acep bilemedim simdi E elaelif123 gecmis olsun umarim tez zamanda sagligina kavusursun hic bir anne ve bebek hasta olmamali bence hayat duruyor cunku
Kötü yerden kırılmış desene.. Yine de iyiye gitmesi güzel. İnşallah daha da açılırGittim 30 seans. Doktor %99 basarili dedi. Kalan da seneler icinde belki acilir belki acilmaz dedi. Dirsekte bayagi tutukluk oluyormus. Bu kadar acilmasi bile mucize.
Suan antepte ben de oyle yatiriyorum, ankra sogumustur tahminimce orada da bir sure tek kat uzun kollu tulumla yatiririm, daha sonra uyku tulumuna geceriz.Uzun kollu mu uzerine ortumu mu uyku tulumu mubiz hala cam acik yatiyoruz usttende olsa ve sort yarim kollu odanin ici 26-27 derece konum izmir bizde mi bi gariplik var acep bilemedim simdi E elaelif123 gecmis olsun umarim tez zamanda sagligina kavusursun hic bir anne ve bebek hasta olmamali bence hayat duruyor cunku
Ben 4 aylikken ettirmistim.Çocuğunu sünnet ettiren var mi aramızda ben ettireceğim biraz konuşalım
Altin U seklinde fermuarli, fermuari kapamadan da giydirebilirim ama uzun bir sey oldugu icin yine ayagina dolanacaktir, ayak hizasinda kestirmek belki cozum olabilir. Ama uyku tulumu hic olacak ozaman da, cok ucuz degildi, kiyamiyorum:) yeni dogum yapacak bir arkadasim var, ona vermek daha akillica geliyorAltını açmak işini görebilir. Uyku yeleği gibi olurterzi küçücük bi hamleyle halleder :)
Benim de bir arkadasim kolunu kirdiktan sonra ayni sorunu yasadi. Zaman gectikce duzeldi kolu, seninki de ilerleme kaydedecektir eminim. Tekrardan cok gecmis olsunGittim 30 seans. Doktor %99 basarili dedi. Kalan da seneler icinde belki acilir belki acilmaz dedi. Dirsekte bayagi tutukluk oluyormus. Bu kadar acilmasi bile mucize.
Suan antepte ben de oyle yatiriyorum, ankra sogumustur tahminimce orada da bir sure tek kat uzun kollu tulumla yatiririm, daha sonra uyku tulumuna geceriz.
Ben 4 aylikken ettirmistim.
Altin U seklinde fermuarli, fermuari kapamadan da giydirebilirim ama uzun bir sey oldugu icin yine ayagina dolanacaktir, ayak hizasinda kestirmek belki cozum olabilir. Ama uyku tulumu hic olacak ozaman da, cok ucuz degildi, kiyamiyorum:) yeni dogum yapacak bir arkadasim var, ona vermek daha akillica geliyor
Evimiz kombili ve maalesef binada yalitim yok, ne kadar yaksak da ısınma problemimiz var, petek temizligi belki ise yarar bir tık, yaptiran var mi?
Ne kadara aldin acaba,?E exelanss D dooris123 teşekkür ederim, dr surekli kolda tasimam nedeniyle normal ötesi zorlanmadan dedi, ilk 6 ay hep kucaktaydi ya..
D dooris123 sabah hirka ile 5 dk disari ciktim, dondum..bi ruzgar, sogukta, Ankarada boyle giderse 15 gune kombi yanar.
Dogum oncesi h@m den uyku tulumu almistim, cocuk hic rahat etmedi, sadece 3 saat kullandik, arkadasima verdim. Dun e bebekteydim, sunu aldim. Ici elyaf, cok para vermek istemedim, bazen bi heves aldiklarim elimde kaliyo çünkü.
Cok gecmis olsun canim.tedavisi varsa ve iyilesme ihtimali varsa ne âlâ.ins ameliyata gerek kalmaz.afiyet olsun bu arada.bende evi yerlestirim.yapmayi düsünüyorum.Sabah dr a gittik, bileğimde iltihabi durum mevcutmus, tendomlar, kemik kas baglanti kısmı sıkıntıliymış, ilac tedavisine baslanacak, cevap vermezse bi ameliyat gerekecekmis, tabi baska dr a da gidecegim farkli görüş için.
Hayirlisi dedim, şimdi ananeye aşure yemege gidiyorum :))
Sana da cok gecmis olsun canim.ins tamamen iyilesir.Sagol canim. Tam acilip kapanmiyor. Yoruldugunda da agriyor ama buna da sukur. Gunluk hayatimi etkilemiyor.
Canim petek temizligini zaten hersene apartman kapicisi ve yöneticisi gelir kış basinda yaparlar.ama ısinmaya bi faydasi olmaz.mantolu olsa da bazen isinmayabilir.bizim evimiz kaloriferle iyi isiniyordu.dogalgaza gectik.alt ve üst komsu yakmayinca isinmadi.mantolamasi oldugu halde.pek günes de görmüyordu.Evimiz kombili ve maalesef binada yalitim yok, ne kadar yaksak da ısınma problemimiz var, petek temizligi belki ise yarar bir tık, yaptiran var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?