Kizlar uykusuz ve memeli gecelerin faydasi hamilelik oncesi kiloma donmem oldu.
Sabah 66.5 gorunce ben şok.
10 kilo fazlam zaten vardi da cok sevincliyim desem...
Genelde 6 ay(6-24ay) itibariyle 5ml (tatlı kaşığı) olarak hesaplanır ama kilo belirleyici. 10 kiloya 5ml de denir. Yani Ali'nin kilo ve durumuna göre doktor daha net söyler.
Kullanmadım Simay'da o yüzden bize göre bişy demem yanlış olur ki zaten yine de Ali'ye göre söyler doktorun
Aktardan cicek ihlamur alip bi tutam atip kaynatip ılıtıp veya hemen vereceksem yani sogumamisssa az su ekleyip biberonla iciriyorum.@ferhunde001
Gunaydin hicbir sey degismedi hatta rahat uyuyamadigimiz icin daha fena oldu. Sabah kalkti burnu akiyor hapsuruyor acaba oncesinde bogazimi agriyorduda gece kalkiyordu dicem ama bu durum yaklasik 1 aydir var zaten beni sorarsan yine pert yine uykusuz nolcak boyle bilmiyorum sizleri gorunce ve hepimizin asagi yukari ayni durumda oldugunu gorunce bi nebze rahatliyorum olagan diye zaten cmtsi 1 yas kontrolu var
Bu arada ihlamuru nasil veriyoduk? Ben hazir kullaniyorum guvendigim bi aktar yok acik alayim o yuzden lipton dogadan vs hangisi olursa bundan 1 cay kasigi vermem olumsuz bi etki eder mi
Eczaci bir arkadasima hocasi aktardan alinan hicbir cayi onermemisti. Aktara guvenmek yetmiyor ureticiye guvenmek ve elden almak gerek. Boyle bir sansimiz yoksa paketli caylar en iyisi. Acik urunlerin hicbir denetimi yok cunku. Bana mantikli gelmisti.@ferhunde001
Gunaydin hicbir sey degismedi hatta rahat uyuyamadigimiz icin daha fena oldu. Sabah kalkti burnu akiyor hapsuruyor acaba oncesinde bogazimi agriyorduda gece kalkiyordu dicem ama bu durum yaklasik 1 aydir var zaten beni sorarsan yine pert yine uykusuz nolcak boyle bilmiyorum sizleri gorunce ve hepimizin asagi yukari ayni durumda oldugunu gorunce bi nebze rahatliyorum olagan diye zaten cmtsi 1 yas kontrolu var
Bu arada ihlamuru nasil veriyoduk? Ben hazir kullaniyorum guvendigim bi aktar yok acik alayim o yuzden lipton dogadan vs hangisi olursa bundan 1 cay kasigi vermem olumsuz bi etki eder mi
1 cay kasigi diye biliyorum ama?
Iki cay kasigina gectik biz. Doktor oyle soyledi.
Biz o çığlıkları öğle uykusu öncesi yaşıyoruz 2 gündür. Burnu tıkalı, uykusu var ve belli ki boğazı ağrıyor. Emmek istiyor olmuyor, yatmak istiyor tıkanıyor.. Tepeme çıkıyor kıvranıyor, aaanneee diye ağlıyor kuzumUykusuz gecemizden gunaydin :))
3 te ciglik cigliga, burnu su gibi akiyor, öksürük, hapsirik ve en sonunda yetiskin gibi kusma ve atesler icinde, carpol verecez ama mumkun degil aglamaktan, ustunu cikardim. Biraz kendine gelince az besleyip 1 ç.k carpol verdik. 4 e kadar bi esimin kucaginda bi ben de evi gezdik. 5 gibi uyudu. Bugun dr a goturecem.
Not: Ates dustukten sonra bebekleri nasil giydiriyorsunuz? Ankara serin artik. Giydirmesem daha mi hasta olur dedim. T shirt sortla yatirdim, ustunu orttum ama Ali aninda aciyor zaten..sizler ates dustukten sonra nasil giydiriyorsunuz?
Gözün aydın çekmiş almış kiloları NilikoKizlar uykusuz ve memeli gecelerin faydasi hamilelik oncesi kiloma donmem oldu.
Sabah 66.5 gorunce ben şok.
10 kilo fazlam zaten vardi da cok sevincliyim desem...
Geçmiş olsun Eylüş'e.. Ben ıhlamuru direk 40 ml'lik minik şişesinde veriyorum. Bitiriyor ama çok ılık içebiliyor. Ama bizimki memleketten gelen ıhlamur, bahçeden@ferhunde001
Üst dişler atesli cikar demisti dr. Tabi bebekten bebege de değişir..dun gece ayaklarini pimapenin altinda mermer olur ya, ( peteklerin ustunde) oraya koydum biraz. Kol altina islak bez ve ellerini yikadim.Arkadaşlar bebegimin atesi 38.4 dis çıkarıyor calpol surup verdim 37.3 ken düşmemiş daha da yükselmiş. Bu olculer koltuk altı onu da belirteyim.
Simdi islak havlu aradım. 7. Diş çıkacak acaba 8 i de mi birlikte çıkarıyor. Sizinkiler de böyle ateşlendi mi
Simay'a ve oğlunuza da (adini bilmiyorum kuzumun), cok gecmis olsun.Biz o çığlıkları öğle uykusu öncesi yaşıyoruz 2 gündür. Burnu tıkalı, uykusu var ve belli ki boğazı ağrıyor. Emmek istiyor olmuyor, yatmak istiyor tıkanıyor.. Tepeme çıkıyor kıvranıyor, aaanneee diye ağlıyor kuzumen son oturttum kucağıma, açtım TV yi izlerken okudum biraz, sakinleşti, oturur vaziyette uyudu kaldı.. Yarı oturur vaziyette yatırdım.
Ateşi düştüğü zaman üşümeyecek kalınlıkta giydiriyorum ben tekrar. Tekrar yükselirse yine inceltirim üstünü..
Çok geçmiş olsun Ali bebeğe..
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin kendinizi suçlamayın bizler getirmiş olsak da virüs eve bir kez girsin yetiyor herkesi hasta etmeye bu kişi bir başkası da olabilirdi ya da ilk hasta olan Ali de olabilirdi. Mevsim geçişi maalesef yapacak bir şey yok geçecek annesi bizim de bir haftayı geçti bitmedi henüzSimay'a ve oğlunuza da (adini bilmiyorum kuzumun), cok gecmis olsun.
-Ali benim yuzumden hasta oldu, ben hastaydim, ben gecirdim kuzuma, gece o feryat ettikce, gozlerim dolu dolu "cok ozur dilerim Ali, ben gecirdim sana" dedim(
Üzülmeyin, tam tersi de çok oluyor. Biz oğlumdan (Levent) kaptık mesela... Siz işe gidiyorsunuz, daha çok farklı kişiyle temas halindesiniz, hasta olmanız normal. Evde maske kullanabilirsiniz ama Ali korkabilir.. Biraz büyüyünce açıklarsınız, seni korumak için takıyorum diye.. Geçmiş olsun tekrarSimay'a ve oğlunuza da (adini bilmiyorum kuzumun), cok gecmis olsun.
-Ali benim yuzumden hasta oldu, ben hastaydim, ben gecirdim kuzuma, gece o feryat ettikce, gozlerim dolu dolu "cok ozur dilerim Ali, ben gecirdim sana" dedim(
Geçmiş olsun canım aile boyu mu hastasınız siz deÇok geçmiş olsun Allah şifalar versin kendinizi suçlamayın bizler getirmiş olsak da virüs eve bir kez girsin yetiyor herkesi hasta etmeye bu kişi bir başkası da olabilirdi ya da ilk hasta olan Ali de olabilirdi. Mevsim geçişi maalesef yapacak bir şey yok geçecek annesi bizim de bir haftayı geçti bitmedi henüz
Ben bi tek ona dikkat ediyorum iste. Pek beyaz ekmek de yemiyorum artik.Gözün aydın çekmiş almış kiloları Nilikoemzirme, doğum sonrası kalan kiloları vermede gerçekten etkilidir. Ben tatlıyı bıraksam şimdiye 55 kilo olurdum kesin
Ayyy eveeet.
Sadece çocuklar canım iyi ki diyorum yine de çünkü biz de hasta olsak daha kötü olacaktı. Hastayken gönderdim okula çünkü burnu akıyordu sadece öğretmeniyle iletişim halindedir Dr a goturecektim halsizlik yok keyfi yerinde dedi sonrasinda da burun akıntısı bitti balgam ve öksürük var hafif. Oğlum da balgamı çıkaramadı geniz akıntısı oldu ondan mahvoldu. Çok şükür daha iyi iki gündür.size de çok geçmiş olsun hastalığın bulaşma evresini gecmissiniz sankiGeçmiş olsun canım aile boyu mu hastasınız siz dekızın okula gidebiliyor mu? Oğlumu 3 gün yollamadım, perşembe cuma gönderdim ama çok durgun dedi öğretmeni.. Çabuk yoruluyor, çok fazla öksürüyor.. İnşallah öbür çocuklara geçmemiştir. Okula gitmeden 4 gün ilaç kullanmıştık, bulaşıcılığı kalmamıştır inşallah. Balgam atmaya çalışıyor ve hala çok öksürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?