2018 Ekim Anneleri

Kizlar uykusuz ve memeli gecelerin faydasi hamilelik oncesi kiloma donmem oldu.
Sabah 66.5 gorunce ben şok.
10 kilo fazlam zaten vardi da cok sevincliyim desem...

Super tabiki 3 evetle seni yanima alayim canim zira 3 kg benimle butunlesti olurda eylul memeyi birakirsa ( hayaller hayaller..) diyet ve spor hemen
Bu uykusuzlukla ve dk basi emzirmekle ustune bide diyet ve spor yapamicam cunku zaten spor icin vakitte yok

Ben dr una sormustum 1 tatli kasigi demisti ama dedigin gibi once kg sunu sormustu eylulde ortalama bi kgda oldugu icin 1 tatli kasigi veriyorum vercegim zaman gerci onunda yarisi disari akiyor ya neyse

E elaelif123 Ali bebek sicagimi seviyor sogugumu? Mesela eylul sicaktan nefret ediyor mumkun degil onu giydirmek ortmek falan evdeysek yarim kol altina incecik uzun disarida da havaya gore uzun yerine sort cunku evde hep yerlerde dizleri buz oluyor ama bizi cok dikkate alma suan hatirladim ankara biz izmir cunku burda millet denize giriyor hala

Aktardan cicek ihlamur alip bi tutam atip kaynatip ılıtıp veya hemen vereceksem yani sogumamisssa az su ekleyip biberonla iciriyorum.

Eczaci bir arkadasima hocasi aktardan alinan hicbir cayi onermemisti. Aktara guvenmek yetmiyor ureticiye guvenmek ve elden almak gerek. Boyle bir sansimiz yoksa paketli caylar en iyisi. Acik urunlerin hicbir denetimi yok cunku. Bana mantikli gelmisti.

Arkadaşlar bebegimin atesi 38.4 dis çıkarıyor calpol surup verdim 37.3 ken düşmemiş daha da yükselmiş. Bu olculer koltuk altı onu da belirteyim.
Simdi islak havlu aradım. 7. Diş çıkacak acaba 8 i de mi birlikte çıkarıyor. Sizinkiler de böyle ateşlendi mi

Biz o çığlıkları öğle uykusu öncesi yaşıyoruz 2 gündür. Burnu tıkalı, uykusu var ve belli ki boğazı ağrıyor. Emmek istiyor olmuyor, yatmak istiyor tıkanıyor.. Tepeme çıkıyor kıvranıyor, aaanneee diye ağlıyor kuzum en son oturttum kucağıma, açtım TV yi izlerken okudum biraz, sakinleşti, oturur vaziyette uyudu kaldı.. Yarı oturur vaziyette yatırdım.
Ateşi düştüğü zaman üşümeyecek kalınlıkta giydiriyorum ben tekrar. Tekrar yükselirse yine inceltirim üstünü..
Çok geçmiş olsun Ali bebeğe..

Kizlar uykusuz ve memeli gecelerin faydasi hamilelik oncesi kiloma donmem oldu.
Sabah 66.5 gorunce ben şok.
10 kilo fazlam zaten vardi da cok sevincliyim desem...
Gözün aydın çekmiş almış kiloları Niliko emzirme, doğum sonrası kalan kiloları vermede gerçekten etkilidir. Ben tatlıyı bıraksam şimdiye 55 kilo olurdum kesin

Geçmiş olsun Eylüş'e.. Ben ıhlamuru direk 40 ml'lik minik şişesinde veriyorum. Bitiriyor ama çok ılık içebiliyor. Ama bizimki memleketten gelen ıhlamur, bahçeden

Üst dişler atesli cikar demisti dr. Tabi bebekten bebege de değişir..dun gece ayaklarini pimapenin altinda mermer olur ya, ( peteklerin ustunde) oraya koydum biraz. Kol altina islak bez ve ellerini yikadim.

Simay'a ve oğlunuza da (adini bilmiyorum kuzumun), cok gecmis olsun.
-Ali benim yuzumden hasta oldu, ben hastaydim, ben gecirdim kuzuma, gece o feryat ettikce, gozlerim dolu dolu "cok ozur dilerim Ali, ben gecirdim sana" dedim (

-Ali benim yuzumden hasta oldu, ben hastaydim, ben gecirdim kuzuma, gece o feryat ettikce, gozlerim dolu dolu "cok ozur dilerim Ali, ben gecirdim sana" dedim (
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin kendinizi suçlamayın bizler getirmiş olsak da virüs eve bir kez girsin yetiyor herkesi hasta etmeye bu kişi bir başkası da olabilirdi ya da ilk hasta olan Ali de olabilirdi. Mevsim geçişi maalesef yapacak bir şey yok geçecek annesi bizim de bir haftayı geçti bitmedi henüz

Üzülmeyin, tam tersi de çok oluyor. Biz oğlumdan (Levent) kaptık mesela... Siz işe gidiyorsunuz, daha çok farklı kişiyle temas halindesiniz, hasta olmanız normal. Evde maske kullanabilirsiniz ama Ali korkabilir.. Biraz büyüyünce açıklarsınız, seni korumak için takıyorum diye.. Geçmiş olsun tekrar

Geçmiş olsun canım aile boyu mu hastasınız siz de kızın okula gidebiliyor mu? Oğlumu 3 gün yollamadım, perşembe cuma gönderdim ama çok durgun dedi öğretmeni.. Çabuk yoruluyor, çok fazla öksürüyor.. İnşallah öbür çocuklara geçmemiştir. Okula gitmeden 4 gün ilaç kullanmıştık, bulaşıcılığı kalmamıştır inşallah. Balgam atmaya çalışıyor ve hala çok öksürüyor.

Sadece çocuklar canım iyi ki diyorum yine de çünkü biz de hasta olsak daha kötü olacaktı. Hastayken gönderdim okula çünkü burnu akıyordu sadece öğretmeniyle iletişim halindedir Dr a goturecektim halsizlik yok keyfi yerinde dedi sonrasinda da burun akıntısı bitti balgam ve öksürük var hafif. Oğlum da balgamı çıkaramadı geniz akıntısı oldu ondan mahvoldu. Çok şükür daha iyi iki gündür.size de çok geçmiş olsun hastalığın bulaşma evresini gecmissiniz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…