Arkadaşlar bebegimin atesi 38.4 dis çıkarıyor calpol surup verdim 37.3 ken düşmemiş daha da yükselmiş. Bu olculer koltuk altı onu da belirteyim.
Simdi islak havlu aradım. 7. Diş çıkacak acaba 8 i de mi birlikte çıkarıyor. Sizinkiler de böyle ateşlendi mi
Ayyy eveeet.
Simay bir yasinda oluyor, sira da bize geliyor.
plojovic canım iyi ki doğmuş simaycik yeni yaşı hayırlı olsun:)
Tesekkur ederim. Simay'a da nice mutlu, saglikli seneler dilerimDemleme tarzı kullanılabilir.
1 su bardağı sıcak suya 7-8 karanfil atıp.
Suyu çoğaltıyorsan taneyide öyle düşün. 2 bardaga 15-16 adet gb.
Bide cam kavanozda kendi buharıyla hazırlaman daha iyi.
Sonra saç diplerine masaj yapa yapa devam. Günlük önerilir. Durulamaya ihtiyac yok kendi istemiyorsan.
Üst dişler atesli cikar demisti dr. Tabi bebekten bebege de değişir..dun gece ayaklarini pimapenin altinda mermer olur ya, ( peteklerin ustunde) oraya koydum biraz. Kol altina islak bez ve ellerini yikadim.
Kaç tane birden çıkaracağı değişir.
Benim buyuk kızın altlar 2si birden cıktı ve devamı hep 4er 4er geldi.
Şimdi Simay'da aynı anda çıkardı alt 2 dişi. Dwvamını hayal edemiyorum :)
Ates yukselecekse yukseliyor tek bildiğim bu. İlaç belki agrısını kolaylaştırır en fazla. Zaten 37.3ken vermişsin daha da düşmez.
3 Ekim mi?Ayyy eveeet.
Simay bir yasinda oluyor, sira da bize geliyor.
Yok 8.3 Ekim mi?
Yanlış hatırlamıyorsam iştahı yerindeydi Atlas bebeğin. Çok da kafaya takma derim :) Yemediği için zayıflıyorsa o zaman farklı bir durum olurduplojovic canim iyiki dogmus simaycik
Biz bugun doktor kontrolüne gittik boyuda kilosuda gecen ayla ayni 10 gr bile almamis. Doktor yürüyen bebeklerde kilo kaybi bekleriz dedi. Multivitamin verdi bi tane icer insallah. Benim moral yerlerde tabi kilo aldiran corba enter durumlarindayim
Bu aralar istahi yok baya zor oluyo yemek yedirmek ama bu şekilde yediriyodum tatilde tam öğünlerini yediremedim tabi ondan da daha once aldığı varsa vermis olabilirYanlış hatırlamıyorsam iştahı yerindeydi Atlas bebeğin. Çok da kafaya takma derim :) Yemediği için zayıflıyorsa o zaman farklı bir durum olurdu
Doktorun da dediği gibi, çok hareketli bebekler şu sıra.. Çok fazla efor sarf ediyorlar, var olan kiloyu da atıyorlar.. Oğlum yürüyene kadar tombiş bir bebekti.. Yürümeyi öğrendi, 1 ay içinde kürdan gibi kaldı. Sağlık olsun, kilo iyi bir şey değil zaten boşver :)Bu aralar istahi yok baya zor oluyo yemek yedirmek ama bu şekilde yediriyodum tatilde tam öğünlerini yediremedim tabi ondan da daha once aldığı varsa vermis olabilir
Çok geçmiş olsun sağlıcakla atlatsin hastalığı kuzucuk kiminle konuşsam evde birileri hasta bu dönem.Dr a gittik. Dedi ki; bu hafta inanilmaz sayida bebek hasta(
-Ust solunum yolu enf dedi, ilaç yazdi, ilaca basladik.
E exelanss Ihlamur paket onermiyorum dedi bu dr da, D dooris123 yine farklilik bilimde, of ki off :))
-ihlamur ver gun icinde dedi.
plojovic ates gectikten sonra normal pijamasini giydir dedi.
1 Ekim de biz:) çok az kaldı bizim de ne heyecanlı.gecen yıl bugünlerde dua ediyordum gelmesin diye takıntı bu ya 1 Ekim ve sonrasında gelsin diye şükür 1 Ekim'de bizimleydi oğlum. Şükürler olsun sağlıcakla yanimizdalar. Ne kadar yorulsak da o tatlı sarilmalari dünyaya bedel çıkarsız saf...3 ekim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?