2018 Ekim Anneleri

Kaç tane birden çıkaracağı değişir.
Benim buyuk kızın altlar 2si birden cıktı ve devamı hep 4er 4er geldi.
Şimdi Simay'da aynı anda çıkardı alt 2 dişi. Dwvamını hayal edemiyorum :)
Ates yukselecekse yukseliyor tek bildiğim bu. İlaç belki agrısını kolaylaştırır en fazla. Zaten 37.3ken vermişsin daha da düşmez.

Ayyy eveeet.
Simay bir yasinda oluyor, sira da bize geliyor.
Hemen alayım mendili elime
Teşekkür ederiiizz

Bugün günlerden Simay iyi ki doğmuş adaşımız nice mutlu ve güzel yaşlara plojovic

OyyyTeşekkür ederiz, inşallah

plojovic canım iyi ki doğmuş simaycik yeni yaşı hayırlı olsun:)

İnşallah canım teşekkür ederimmm
Sabah yanıma aldım uyanınca öylece yattı kucagımda, gecen senede böyleydik diye geçirdim içimden
İyi ki gelmiş o da şenlendirmiş evimizi, bambaşka bisymiş ikincide :)

Tesekkur ederim. Simay'a da nice mutlu, saglikli seneler dilerim

Üst dişler atesli cikar demisti dr. Tabi bebekten bebege de değişir..dun gece ayaklarini pimapenin altinda mermer olur ya, ( peteklerin ustunde) oraya koydum biraz. Kol altina islak bez ve ellerini yikadim.

Ateşi 38.4 e yükseldi. Fitil de koydum sonra kustu her yere. Aldik doktora götürdük.
Kaka tahlili istediler sinir oldum doktora kan tahlili neyse de kaka tahlili ne diye yapıyor rota virüsünden suphelenmis. Bizim bebek de orda inat ya iğne bile yediği halde kaka yapmadı.
Diş ve enfeksiyon olabilir. Kan tahlili istedim yapmadı.

plojovic canim iyiki dogmus simaycik
Biz bugun doktor kontrolüne gittik boyuda kilosuda gecen ayla ayni 10 gr bile almamis. Doktor yürüyen bebeklerde kilo kaybi bekleriz dedi. Multivitamin verdi bi tane icer insallah. Benim moral yerlerde tabi kilo aldiran corba enter durumlarindayim

Yanlış hatırlamıyorsam iştahı yerindeydi Atlas bebeğin. Çok da kafaya takma derim :) Yemediği için zayıflıyorsa o zaman farklı bir durum olurdu

Yanlış hatırlamıyorsam iştahı yerindeydi Atlas bebeğin. Çok da kafaya takma derim :) Yemediği için zayıflıyorsa o zaman farklı bir durum olurdu
Bu aralar istahi yok baya zor oluyo yemek yedirmek ama bu şekilde yediriyodum tatilde tam öğünlerini yediremedim tabi ondan da daha once aldığı varsa vermis olabilir

Bu aralar istahi yok baya zor oluyo yemek yedirmek ama bu şekilde yediriyodum tatilde tam öğünlerini yediremedim tabi ondan da daha once aldığı varsa vermis olabilir
Doktorun da dediği gibi, çok hareketli bebekler şu sıra.. Çok fazla efor sarf ediyorlar, var olan kiloyu da atıyorlar.. Oğlum yürüyene kadar tombiş bir bebekti.. Yürümeyi öğrendi, 1 ay içinde kürdan gibi kaldı. Sağlık olsun, kilo iyi bir şey değil zaten boşver :)

Siteye giriş linki alt sıralara inmişti şuan hiç yok baya zor oldu girmek sizdede oldu mu sürekli değişiyor

Arkadaşlar çok şükür soğan suyu limon sirke yine işe yaradı kızımda calpol vs kullanmadım antibiyotikde ateşi bugün yok hafif huzursuzluğu devam ediyor o da normal ishal başlamıştı onuda hemen kesmiyorum yarında devam etsin mikrobu atsın sonra içerse havuç elma suyu vereceğim içmezsede muzu yiyor onunla keseriz inşallah

Çok geçmiş olsun sağlıcakla atlatsin hastalığı kuzucuk kiminle konuşsam evde birileri hasta bu dönem.

1 Ekim de biz:) çok az kaldı bizim de ne heyecanlı.gecen yıl bugünlerde dua ediyordum gelmesin diye takıntı bu ya 1 Ekim ve sonrasında gelsin diye şükür 1 Ekim'de bizimleydi oğlum. Şükürler olsun sağlıcakla yanimizdalar. Ne kadar yorulsak da o tatlı sarilmalari dünyaya bedel çıkarsız saf...

plojovic Simayin dogum gunu kutlu olsun :) saglikli huzurlu hayirli ve mutlu bir omru olsun insallah 1. Yasi guzel gelsin hepinize :)

Bugun ilk adim ayakkabisini aldik bizde artik serce parmak ucunde tutuyoruz hatta bazen tutmuyoruz bile ama kendisi yurudugunun farkinda degil henuz :) ay ayakkabi denetmedi agladi sizlandi dukkani inletti resmen calisan kadin olur boyle ilk yasta dedi ilk defa ayaginda bi agirlik hissediyor hep yasiyoruz dedi numarasi icin 1-2 adim atmasi gerekiyor yok naptiysak yere inmedi insekte sanki sakiz yapismis ayaginin altina kipirdamadi zar zor disari cikarttik aman bak kus gecti bocek atladi bilmem ne diye diye denettik adim attirdik sukur 21 numara vicco aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…