Ben de bügun vicco aldim :)plojovic Simayin dogum gunu kutlu olsun :) saglikli huzurlu hayirli ve mutlu bir omru olsun insallah 1. Yasi guzel gelsin hepinize :)
Bugun ilk adim ayakkabisini aldik bizde artik serce parmak ucunde tutuyoruz hatta bazen tutmuyoruz bile ama kendisi yurudugunun farkinda degil henuz :) ay ayakkabi denetmedi agladi sizlandi dukkani inletti resmen calisan kadin olur boyle ilk yasta dedi ilk defa ayaginda bi agirlik hissediyor hep yasiyoruz dedi numarasi icin 1-2 adim atmasi gerekiyor yok naptiysak yere inmedi insekte sanki sakiz yapismis ayaginin altina kipirdamadizar zor disari cikarttik aman bak kus gecti bocek atladi bilmem ne diye diye denettik adim attirdik sukur 21 numara vicco aldik
Bizimkinin ayakkabıyla ayakları dolaşıyor hala yürüyemiyor . Alisacaklar giydikce. Hayırlı olsun kuzucugunayakkabilariplojovic Simayin dogum gunu kutlu olsun :) saglikli huzurlu hayirli ve mutlu bir omru olsun insallah 1. Yasi guzel gelsin hepinize :)
Bugun ilk adim ayakkabisini aldik bizde artik serce parmak ucunde tutuyoruz hatta bazen tutmuyoruz bile ama kendisi yurudugunun farkinda degil henuz :) ay ayakkabi denetmedi agladi sizlandi dukkani inletti resmen calisan kadin olur boyle ilk yasta dedi ilk defa ayaginda bi agirlik hissediyor hep yasiyoruz dedi numarasi icin 1-2 adim atmasi gerekiyor yok naptiysak yere inmedi insekte sanki sakiz yapismis ayaginin altina kipirdamadizar zor disari cikarttik aman bak kus gecti bocek atladi bilmem ne diye diye denettik adim attirdik sukur 21 numara vicco aldik
Bizimkinin ayakkabıyla ayakları dolaşıyor hala yürüyemiyor . Alisacaklar giydikce. Hayırlı olsun kuzucugunayakkabilariplojovic Simayin dogum gunu kutlu olsun :) saglikli huzurlu hayirli ve mutlu bir omru olsun insallah 1. Yasi guzel gelsin hepinize :)
Siz de güle güle kullanın hayırlı olsun:)Ben de bügun vicco aldim :) Eki Görüntüle 2309916
Ben de vicco da tek cirtli olanlardan bi model begendim, ama almaya gidemedim hastaliktan..Ben de bügun vicco aldim :) Eki Görüntüle 2309916
plojovic simaycigin nice saglikli huzurlu yillari olsun:) iyi ki dogmus❤
Tesekkur ederim. Simay'a da nice mutlu, saglikli seneler dilerim
Ateşi 38.4 e yükseldi. Fitil de koydum sonra kustu her yere. Aldik doktora götürdük.
Kaka tahlili istediler sinir oldum doktora kan tahlili neyse de kaka tahlili ne diye yapıyor rota virüsünden suphelenmis. Bizim bebek de orda inat ya iğne bile yediği halde kaka yapmadı.
Diş ve enfeksiyon olabilir. Kan tahlili istedim yapmadı.
plojovic canim iyiki dogmus simaycik
Biz bugun doktor kontrolüne gittik boyuda kilosuda gecen ayla ayni 10 gr bile almamis. Doktor yürüyen bebeklerde kilo kaybi bekleriz dedi. Multivitamin verdi bi tane icer insallah. Benim moral yerlerde tabi kilo aldiran corba enter durumlarindayim
Dr a gittik. Dedi ki; bu hafta inanilmaz sayida bebek hasta(
-Ust solunum yolu enf dedi, ilaç yazdi, ilaca basladik.
E exelanss Ihlamur paket onermiyorum dedi bu dr da, D dooris123 yine farklilik bilimde, of ki off :))
-ihlamur ver gun icinde dedi.
plojovic ates gectikten sonra normal pijamasini giydir dedi.
plojovic minik kuzunuza ailesiyle birlikte saglikli ve mutlu bir ömür diliyorum..
plojovic Simayin dogum gunu kutlu olsun :) saglikli huzurlu hayirli ve mutlu bir omru olsun insallah 1. Yasi guzel gelsin hepinize :)
Ben de bügun vicco aldim :) Eki Görüntüle 2309916
Temassizsa ondan da kaynaklaniyor olabilir. Oyle olsa dahi kontrol altinda tutmak lazim tabi. Umarim biraz daha iyidir simdi. Ali, simay, eylul ve diger hasta tum minikler yeni haftaya saglikla girsin12 de uyandi eylus alni biraz sicak geldi olctum 37 simdi yine uyandi baktim yine sicak 37.1
Geçmiş olsun canım, şifa olsun inşallah muz :) soğan suyu içirmeni de takdir ediyorum, benim kızçe hoşuna gitmeyen her şeyi anında tükürüyor. Bu günlerde su bile içmiyor, ağzına alıp püskürtüyor.. Grip bizi çökerttiArkadaşlar çok şükür soğan suyu limon sirke yine işe yaradı kızımda calpol vs kullanmadım antibiyotikde ateşi bugün yok hafif huzursuzluğu devam ediyor o da normal ishal başlamıştı onuda hemen kesmiyorum yarında devam etsin mikrobu atsın sonra içerse havuç elma suyu vereceğim içmezsede muzu yiyor onunla keseriz inşallah
Hele bir yerden takılmış aklıma :) hadi az kaldı sizin de3 ekim biz
Güle güle giysin, koşsun Eylül kuzusuplojovic Simayin dogum gunu kutlu olsun :) saglikli huzurlu hayirli ve mutlu bir omru olsun insallah 1. Yasi guzel gelsin hepinize :)
12 de uyandi eylus alni biraz sicak geldi olctum 37 simdi yine uyandi baktim yine sicak 37.1
Uzun zamandır yazmıyordum biz de aynıyiz burnu su gibi akıyor sürekli hapşırıyor, balgamli öksürük başladı bugün, hafif ateşimiz var yarın doktora gidicez, yarim saate bir uyanıyor üç gecedir uykusuzum ruh gibiyim gündüzde maksimum yarım saat uyudu, geçmiş olsun hepinizeUykusuz gecemizden gunaydin :))
3 te ciglik cigliga, burnu su gibi akiyor, öksürük, hapsirik ve en sonunda yetiskin gibi kusma ve atesler icinde, carpol verecez ama mumkun degil aglamaktan, ustunu cikardim. Biraz kendine gelince az besleyip 1 ç.k carpol verdik. 4 e kadar bi esimin kucaginda bi ben de evi gezdik. 5 gibi uyudu. Bugun dr a goturecem.
Not: Ates dustukten sonra bebekleri nasil giydiriyorsunuz? Ankara serin artik. Giydirmesem daha mi hasta olur dedim. T shirt sortla yatirdim, ustunu orttum ama Ali aninda aciyor zaten..sizler ates dustukten sonra nasil giydiriyorsunuz?
Teşekkür ederim canım yatağa yatırdığım an içireceğimi anlayıp ağlamaya başlıyor ağlarken ağzını açıyor zaten kollarını tutup sokuyorum kaşığı ağzına ve yine ağlarken otomatik yutmuş oluyor sonra özür dilerim kızım iyi olman için mecbur veriyorum diyorumGeçmiş olsun canım, şifa olsun inşallah muz :) soğan suyu içirmeni de takdir ediyorum, benim kızçe hoşuna gitmeyen her şeyi anında tükürüyor. Bu günlerde su bile içmiyor, ağzına alıp püskürtüyor.. Grip bizi çökertti
Ben de ne zamandir yogurt yedirmedim. Hic aklima gelmiyor.Teşekkür ederim canım yatağa yatırdığım an içireceğimi anlayıp ağlamaya başlıyor ağlarken ağzını açıyor zaten kollarını tutup sokuyorum kaşığı ağzına ve yine ağlarken otomatik yutmuş oluyor sonra özür dilerim kızım iyi olman için mecbur veriyorum diyorumvallahi annelik hem çok güzel hem çok zor kıyamıyosun ama vermek yapmak zorundasın bi hasta oldum mu elim Ayağım gidiyor benimde Allah yavrularımıza şifa versin beterinden korusun .. Fermente gıdalara alıltırmak lazım sanırım koruyuculuk açısından yoğurt yemiyor benimki çok hevesliydim ama en azından sirkeyi suyuna falan damlatıyorum o da işe yararmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?