2018 Ekim Anneleri

Ben de bügun vicco aldim :)

Bizimkinin ayakkabıyla ayakları dolaşıyor hala yürüyemiyor . Alisacaklar giydikce. Hayırlı olsun kuzucugunayakkabilari

Bizimkinin ayakkabıyla ayakları dolaşıyor hala yürüyemiyor . Alisacaklar giydikce. Hayırlı olsun kuzucugunayakkabilari

plojovic simaycigin nice saglikli huzurlu yillari olsun:) iyi ki dogmus❤

Teşekkür ederiiizz inşallah

Tesekkur ederim. Simay'a da nice mutlu, saglikli seneler dilerim

Teşekkür ederiiiz :) Buarada Essence Natural'a bir göz at derim saç boyası için içine siner belki.

Kanı hemen almak istemiyorlar. Kap alsaydın yapınca götürürdün..Zaten örnek için kabın kaşığıyla az alıyorlar ucuna

Teşekkür ederizzz
Hersey normalse gereksiz seyler verip sağlığındna etme bence. 2 yaşa doğru zaten tamamen duruyor boy önemli. Bide kilo ne ki illa neden bi standart olsun

Ates düşürücüyü sorabildin mi merak ettim

plojovic minik kuzunuza ailesiyle birlikte saglikli ve mutlu bir ömür diliyorum..

Teşekkürleeeer

Teşekkür ederiiiz, inşallah
Güle oynaya gezsin yeni ayakkabılarıyla minişşş

Erkekler icin standart kizlar icin yok cirti kurdeleli yok bileginde kurdele ve susleri var falan ne kadar farkli demi :) bilekten olan modellerin daha iyi oldugunu biliyorum zaten o bilek kismini dolduruyorsa tamamdir demekmis bizde 3 cirtli yani kurdeleli aldik kizimiza bir omur boyu dusmeden saglikla kendi ayaklari uzerinde dursun kuzucuklar

12 de uyandi eylus alni biraz sicak geldi olctum 37 simdi yine uyandi baktim yine sicak 37.1

12 de uyandi eylus alni biraz sicak geldi olctum 37 simdi yine uyandi baktim yine sicak 37.1
Temassizsa ondan da kaynaklaniyor olabilir. Oyle olsa dahi kontrol altinda tutmak lazim tabi. Umarim biraz daha iyidir simdi. Ali, simay, eylul ve diger hasta tum minikler yeni haftaya saglikla girsin

D dooris123 ilacin etkisi oldu bu gece, ama burnu akmaya devam, simdi uyudu, ben yemek pisirme modundayim..temassiz atesolcerle olcmek cok zor, basini saga sola çeviriyor, yeni bi atesolcer alacam da, bi firsat bulamadim.

Geçmiş olsun canım, şifa olsun inşallah muz :) soğan suyu içirmeni de takdir ediyorum, benim kızçe hoşuna gitmeyen her şeyi anında tükürüyor. Bu günlerde su bile içmiyor, ağzına alıp püskürtüyor.. Grip bizi çökertti

Güle güle giysin, koşsun Eylül kuzusu oğlum da 3 yaşına gelene kadar ayakkabı denemek istemedi. Artık meraklı, deniyor, hatta kendisi karar veriyor hangisi olacağına..

Bizde 3 gün aynı seyirlerde devam etti. Bu kadar ates normal canım. Tamamen atessiz olması gerekmıyor. 3 günden uzun suruyorsa onu da doktora danısmalısın mutlaka (cocugun durumuna göre)
Daha iyidir inşallah

Doğum haberlerimizi bir bir okurken şimdi doğum günlerini kutlayacaz,sayfamız uzun sure kutlamalı olacak
Biz bugun kutladık. Hava bozunca aklımdakı gibi piknik olmadı ama bugünün anısına ailelerimizi davet edip kahvaltıya gittik hep beraber :) gönlümüze göre, sakin ve keyifliydi
Artık yaşımız var

Uzun zamandır yazmıyordum biz de aynıyiz burnu su gibi akıyor sürekli hapşırıyor, balgamli öksürük başladı bugün, hafif ateşimiz var yarın doktora gidicez, yarim saate bir uyanıyor üç gecedir uykusuzum ruh gibiyim gündüzde maksimum yarım saat uyudu, geçmiş olsun hepinize

Teşekkür ederim canım yatağa yatırdığım an içireceğimi anlayıp ağlamaya başlıyor ağlarken ağzını açıyor zaten kollarını tutup sokuyorum kaşığı ağzına ve yine ağlarken otomatik yutmuş oluyor sonra özür dilerim kızım iyi olman için mecbur veriyorum diyorum vallahi annelik hem çok güzel hem çok zor kıyamıyosun ama vermek yapmak zorundasın bi hasta oldum mu elim Ayağım gidiyor benimde Allah yavrularımıza şifa versin beterinden korusun .. Fermente gıdalara alıltırmak lazım sanırım koruyuculuk açısından yoğurt yemiyor benimki çok hevesliydim ama en azından sirkeyi suyuna falan damlatıyorum o da işe yararmış

E elaelif123 ateş düşüp çıkıyordu tamamen geçmemişti o ara uzun kollu tulumla yatırmıştım ev soğuktu ateş tamamen düşüncede uzun kollu tulumdan biraz daha kalın pijama takımını giydirdim şuan iyi şükür burun akıntısıda geçti

Ben de ne zamandir yogurt yedirmedim. Hic aklima gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…