2018 Ekim Anneleri

T tuanadereli B Bir mucize sizlere de cok gecmis olsun, dr dun ates dusurunce pijamasini giydur, ustunu de ince bi seyle ört dedi, Ankara sabaha karsi eoey soguk bu ara, ondan VosVos35 Simay ve Levent daha iyidir insallah Nilsibel benim de en unuttugum şey, yogurt. Bu ara kusma da oldugundan mideyi ekşitmesin diye bilerek vermiyorum..

Ben de ne zamandir yogurt yedirmedim. Hic aklima gelmiyor.
Bende sürekli deniyorum yesin diye sanırım ara verip unutturup tekrar denemem lazım mesela muzu ilk verdiğimde yemedi sonra süreki denedim hep reddetti baya zaman sonra tekrar verdim yemez ama dedim oyalansın baktım hepsini bitirdi şuan yiyor

Ayy senin kuzuda mı hasta geçmiş olsun rahat uyusun inşallah

Sagol canim hepimizinkiler iyilessin zira saniyorum tum grup hastayiz burnu nasil dolu anlatamam ne sildiriyor ne yikatiyor serum fizyolojik sikalim dedik mumkun degil ememiyor burun tikali cekelim dedik mumkun degil bakalim nolcak
Emzirerek uyutan arkadaslar kuzulari emzirdikten sonra direk yatiriyormusunuz yoksa biraz omuzda dik tutuyor musunuz

Bugün daha iyiler çok teşekkür ederim Ali hala kusuyor mu? Umarım tez zamanda atlatır yavrum

Yoğurdu her gün bir posta deniyorum, en rahat yediği şey diyerek ama reddediyor.. Hastalığına veriyorum.. Akşam üzeri tahin pekmez karıştırıp tam buğday ekmeğini bandırdım verdim. İlk defa verdiğim halde 3 lokma yedi. Baskın lezzetleri seviyor benim kuzu :)

Nice sağlıklı huzurlu yaşları olsun inşallah. En yakınları ile birlikte olup bir hatıra bırakmak yetiyor :)

Nasıl geçti ilmek ilmek o 9 aylar ahh ah :) Doğdular da büyüdüler de yaş günleri bile geldi. Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya

B Bir mucize fermente gıda dedin de aklıma geldi, ben de bugün kornişon turşusu kurdum. Güzel olursa kızıma da veririm(temiz suda bekletince tuzu azalıyor), salatalık seviyor, turşusunu da yer sanırım... Oğlum da sever turşuyu, hazırlarken de yer malzemelerden

Minikler hastalanmış çok geçmiş olsun herkese

Hastalık mevsimi geldi ince giydirsen üşür kalın giydirsen terler nasıl dikkat edicez bakalım :/

Ben dik tutma isini 4 aydan sonra bıraktim canim uyuyunca koyiyorum direk yatagina gun icinde oynarken surekli pirtliyo zaten gerek yok bence

Kizlar atlas 2 gundur cok fena oldu evin içinde oynarken gidip gelip sariliyo kafasini omzuma koyuyo sonra gidip oynamaya devam ediyo oyuncagin sarkisiyla el cirparak oynuyo. Icime sokasim geliyo valla cok tatli olmaya basladilar yaa.
Gelişim evresiymiş ya
Çok tatlılar ya ❤

Eklentiler

• Screenshot_20190922-233514_Harika Haftalar.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 30
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun Simay Hanımın

Bizde aynıyız burnumuz dolu ve çok zor emiyor her seferinde temizlerken çok ağlıyor ama onun iyiliği için hersey bende emzirip yatıyorum bu Arada uzun zaman oldu gaz çıkarmayı bırakalı
E exelanss size de cok gecmis olsun ve su an aklima gelmeyen diğer tum arkadaslara..otribebe mumkun degil artik izin vermiyor..
Bizde de durum aynı hatta elimizde gördüğü an başlıyor ağlamaya babasıyla beraber yapmasak ben yapamam zaten ama çok fark ediyor burnu açılınca rabbim şifa versin yavrularımıza

E elaelif123 cok tesekkur ederiz :)

Dun gece ates olmadi sort tisort giydirdim ustunude ortmuyorum ben usuyup kendi ustumu orttugum halde eyluse dokunuyorum sicacik valla nasil bi metabolizma anlamadim burnu tikaliydi ama hala gece

Zaten yatarak emziriyorum. Dik tutsam uyanir sabaha kadar kisir dongu olur...
Ama dogru bir sey olmadigini biliyorum.
Hic bir seye alismiyor bu cocuk. Iki haftadir gunduz uykusu yok. Hafta sonu ben evdeyken sadece.

Hayatın her alanına daha farklı manalar yüklüyor minikler :) teşekkür ederim inşallah
Yetiyor evet büyüğünde yaptım ama artık fikirlerim çok değişti doğum günü konusundada. Bana neden yapmadınız derse dediler hatta :) ona yapmadığımıza değil ablasına gereksiz yaptıklarımıza güleriz inşallah dedim çok keyifli geçti sohbet muhabbet kalkmadan koşmadan

En probiyotik olan lahana turşusuymuş aklında olsun canım :) ondanda yaparsın :) yutkundum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…