- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bende sürekli deniyorum yesin diye sanırım ara verip unutturup tekrar denemem lazım mesela muzu ilk verdiğimde yemedi sonra süreki denedim hep reddetti baya zaman sonra tekrar verdim yemez ama dedim oyalansın baktım hepsini bitirdi şuan yiyorBen de ne zamandir yogurt yedirmedim. Hic aklima gelmiyor.
Ayy senin kuzuda mı hasta geçmiş olsun rahat uyusun inşallahBurun akmasi devam bizim ates 37.1 i gecmedi bakalim bu gece nasil olacak
Ayy senin kuzuda mı hasta geçmiş olsun rahat uyusun inşallah
Bugün daha iyiler çok teşekkür ederimT tuanadereli B Bir mucize sizlere de cok gecmis olsun, dr dun ates dusurunce pijamasini giydur, ustunu de ince bi seyle ört dedi, Ankara sabaha karsi eoey soguk bu ara, ondanVosVos35 Simay ve Levent daha iyidir insallah Nilsibel benim de en unuttugum şey, yogurt. Bu ara kusma da oldugundan mideyi ekşitmesin diye bilerek vermiyorum..
Nice sağlıklı huzurlu yaşları olsun inşallah. En yakınları ile birlikte olup bir hatıra bırakmak yetiyor :)Doğum haberlerimizi bir bir okurken şimdi doğum günlerini kutlayacaz,sayfamız uzun sure kutlamalı olacak
Biz bugun kutladık. Hava bozunca aklımdakı gibi piknik olmadı ama bugünün anısına ailelerimizi davet edip kahvaltıya gittik hep beraber :) gönlümüze göre, sakin ve keyifliydi
Artık yaşımız var
Ben dik tutma isini 4 aydan sonra bıraktim canim uyuyunca koyiyorum direk yatagina gun icinde oynarken surekli pirtliyo zaten gerek yok benceSagol canim hepimizinkiler iyilessin zira saniyorum tum grup hastayizburnu nasil dolu anlatamam ne sildiriyor ne yikatiyor serum fizyolojik sikalim dedik mumkun degil ememiyor burun tikali cekelim dedik mumkun degil bakalim nolcak
Emzirerek uyutan arkadaslar kuzulari emzirdikten sonra direk yatiriyormusunuz yoksa biraz omuzda dik tutuyor musunuz
Gelişim evresiymiş yaKizlar atlas 2 gundur cok fena oldu evin içinde oynarken gidip gelip sariliyo kafasini omzuma koyuyo sonra gidip oynamaya devam ediyo oyuncagin sarkisiyla el cirparak oynuyo. Icime sokasim geliyo valla cok tatli olmaya basladilar yaa.
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun Simay HanımınHemen alayım mendili elime
Teşekkür ederiiizz♥
OyyyTeşekkür ederiz, inşallah ♥
İnşallah canım teşekkür ederimmm
Sabah yanıma aldım uyanınca öylece yattı kucagımda, gecen senede böyleydik diye geçirdim içimden♥
İyi ki gelmiş o da şenlendirmiş evimizi, bambaşka bisymiş ikincide :)
Aldınız mı? Ben de beğeniyorumKorkmaz kahvekolik düşünüyorum ben kendime de yorumları güzeldi bakabilirsiniz 4 kişilik yapıyor renkleri de çok tatlı
Bizde aynıyız burnumuz dolu ve çok zor emiyor her seferinde temizlerken çok ağlıyor ama onun iyiliği için herseySagol canim hepimizinkiler iyilessin zira saniyorum tum grup hastayizburnu nasil dolu anlatamam ne sildiriyor ne yikatiyor serum fizyolojik sikalim dedik mumkun degil ememiyor burun tikali cekelim dedik mumkun degil bakalim nolcak
Emzirerek uyutan arkadaslar kuzulari emzirdikten sonra direk yatiriyormusunuz yoksa biraz omuzda dik tutuyor musunuz
Bizde de durum aynı hatta elimizde gördüğü an başlıyor ağlamaya babasıyla beraber yapmasak ben yapamam zaten ama çok fark ediyor burnu açılınca rabbim şifa versin yavrularımıza
Zaten yatarak emziriyorum. Dik tutsam uyanir sabaha kadar kisir dongu olur...Sagol canim hepimizinkiler iyilessin zira saniyorum tum grup hastayizburnu nasil dolu anlatamam ne sildiriyor ne yikatiyor serum fizyolojik sikalim dedik mumkun degil ememiyor burun tikali cekelim dedik mumkun degil bakalim nolcak
Nice sağlıklı huzurlu yaşları olsun inşallah. En yakınları ile birlikte olup bir hatıra bırakmak yetiyor :)
Nasıl geçti ilmek ilmek o 9 aylar ahh ah :) Doğdular da büyüdüler de yaş günleri bile geldi. Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya
B Bir mucize fermente gıda dedin de aklıma geldi, ben de bugün kornişon turşusu kurdum. Güzel olursa kızıma da veririm(temiz suda bekletince tuzu azalıyor), salatalık seviyor, turşusunu da yer sanırım... Oğlum da sever turşuyu, hazırlarken de yer malzemelerden
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun Simay Hanımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?