2018 Ekim Anneleri

E elaelif123 cok tesekkur ederiz :)

Dun gece ates olmadi sort tisort giydirdim ustunude ortmuyorum ben usuyup kendi ustumu orttugum halde eyluse dokunuyorum sicacik valla nasil bi metabolizma anlamadim burnu tikaliydi ama hala gece

Yağları denemeyi düşünmez misin? Burun tıkanıklığı, rahat uyku, biçok yardımı olur.Yani bu durumdaykrn onlara yardımcı olabileceğimiz şeylerin sınırı yok.

Yağları denemeyi düşünmez misin? Burun tıkanıklığı, rahat uyku, biçok yardımı olur.Yani bu durumdaykrn onlara yardımcı olabileceğimiz şeylerin sınırı yok.

İnanki bilgim yok olsa neden denemeyeyim elimden ne gelirse.. bizi bilgilendirebilir misin ne yapabiliriz bu konuda

İnanki bilgim yok olsa neden denemeyeyim elimden ne gelirse.. bizi bilgilendirebilir misin ne yapabiliriz bu konuda
Evet bilgilendirsen cok hos olur:) bu sabah bizimki de burun tikali uyandi dun oglumla hic ilgilenemedim, babasi birara disari cikardi, dikkat etmemis galiba geldiginde ayaklari buz gibiydi! Dun gece de ilk kez gece uykusuna benim disinda biri yatirdi. Simdilik sadece burun tikanikligi var. umarim boyle kalir. Uyuttum simdi uyaninca hafif sicak bir banyodan sonra burnunu temizleyecegim. Simdi basucuna da sogan kesip koyacagim burun tikanikligi icin.

Aranizda hasta olmayan bi biz kaldik herhalde. Cts cok usudum. Bogazim da kotuydu. Dun kombiyi yaktik bugun iyiyim. Insallah hastalar iyilesir. Bebelere sifalar...
Bende hasta oldum ama atlasa geçirmeden atlattım cok sukur sen kombi yakmisin ben cocugun üstünü ortturemiyorum esim gidip aciyor üstünde bisey varken uyaniyo diye sinir etti bütün gece

Kizlar kisin bebelere evde ne giydircez?
Kokopatik cok ince sanki
Ev panduflari var viccoda ama onlarda cok ayakkabi gibi rahat olurmu ki

Kizlar atlas 2 gundur cok fena oldu evin içinde oynarken gidip gelip sariliyo kafasini omzuma koyuyo sonra gidip oynamaya devam ediyo oyuncagin sarkisiyla el cirparak oynuyo. Icime sokasim geliyo valla cok tatli olmaya basladilar yaa.
Her hali çok tatlı yavrucanların biz de kızımla yere oturup birbirimize top yuvarlıyoruz. Yürütecin düğmesine basıp dans ediyor, TV kumandasına basıp değişti mi diye bakıyor bir de öpmesi meşhur benimkinin, özleyince sarılıp öpppeee yapıyor

Nasıl değişti fikirleriniz, artık ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Ben de sanırım sevdiklerimin olduğu bir yemek ve ardından pasta kesme olarak değiştirdim düşüncelerimi. Kızıma sadece güzel bir elbise alırım. Pastası güzel olur yeter diy3 düşünüyorum. Siz de fikir vermiş oldunuz bana

Bizimde ayni ben gece pikeyi kulagima kadar cekiyorum oda 25 derece ama esimle eylul sort tisort gerci hos eylul sicagi hic sevmiyor
Bizim de ayni, esim sort tshirt yatiyor ben on kat kiyafet ve kalin battaniye. Kaloriferler hala yanmadi ankara sabah dogru buz gibi oluyor. Bu sabah battaniyeyi kafama kadar cektim. Bir insanin kafasinin ustu usur mu. Kesin demirim yerlerde ama hala gidip bi kan tahlili yaptiramadim.

Bizim evde 25 derece ama gece daha bı soguk gelıyo gunduze gore bende usuyorum acıkcası pikeyle yatıyorum annemın korkusuna battanıyeye gecemedım sen battanıye alıyosun cocuga bısey ortmuyosun der dıye bu seferde annemle esımın arasında kalıyorum cok fena bı durum acilen uyku tulumu almam lazım cocuga

Kızlar yardım edin gece uykularımız berbat sabah 5 e kadar her yarım saat hatta on beş dakika da Bi uyanıyor sürekli hareket halinde uykusu da var sersem gibi uyanıyor beşikte dönüp duruyor alıyorum emiyo dalıyor yine aynı yanımda da yatsa aynı beşikte de aynı naptıysam değişmiyor 5 ten sonra biraz daha uyuyo artık uykuya yenik düşüp 9 a kadar birer saat en azından uyuyuo uyanıyor aç da değil üşümüyoda terlemiyoda susamıyoda ama neden böyle anlamıyorum görünürde dişte yok yaklaşık bir aydır her gece böyle arada Bi iki gün belki iki saatte bir uyanıyor ama geneli böyle doktora götürsem mi ne yapsam ne olabilir çok mutsuzum

En probiyotik olan lahana turşusuymuş aklında olsun canım :) ondanda yaparsın :) yutkundum suan
Evet canım mutlaka yapılır bizde. İnşallah yapmaya çalışacağım, turşusuz olamayız biz En eğlenceli tarafı da lahana doğranırken çocukların hoşuna gidip ellerine birer parça alarak tavşan gibi kemirmeleri

Kizlar kisin bebelere evde ne giydircez?
Kokopatik cok ince sanki
Ev panduflari var viccoda ama onlarda cok ayakkabi gibi rahat olurmu ki
Ben çorap üstüne örgü patik giydiriyorum genelde ama parkede kayma tehlikesi de var. Şu an kokopatik tabanlı havlu çorap var ayağında, oğlum için almıştım pazardan, kızıma da nasip oldu giymek. Onlar da sıcak tutar.

Ek olarak: BİM'de çok güzel kışlık patikler gördüm polar gibi yumuşak ve lastikli, kaydırmaz tabanlı. Küçükleri olsa alacaktım kızıma, oğluma aldım ama

Kokopatik alicam ama tabani 12,5 cm cikti ona gore numara alicam peki kışın ayaklari buyumez mi kucuk gelmesin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…