E elaelif123 cok tesekkur ederiz :)
Dun gece ates olmadi sort tisort giydirdim ustunude ortmuyorum ben usuyup kendi ustumu orttugum halde eyluse dokunuyorum sicacik valla nasil bi metabolizma anlamadim burnu tikaliydi ama hala gece
Yağları denemeyi düşünmez misin? Burun tıkanıklığı, rahat uyku, biçok yardımı olur.Yani bu durumdaykrn onlara yardımcı olabileceğimiz şeylerin sınırı yok.
Evet bilgilendirsen cok hos olur:) bu sabah bizimki de burun tikali uyandiİnanki bilgim yok olsa neden denemeyeyim elimden ne gelirse.. bizi bilgilendirebilir misin ne yapabiliriz bu konuda
Bende hasta oldum ama atlasa geçirmeden atlattım cok sukur sen kombi yakmisin ben cocugun üstünü ortturemiyorum esim gidip aciyor üstünde bisey varken uyaniyo diye sinir etti bütün geceAranizda hasta olmayan bi biz kaldik herhalde. Cts cok usudum. Bogazim da kotuydu. Dun kombiyi yaktik bugun iyiyim. Insallah hastalar iyilesir. Bebelere sifalar...
Kokopatiklerin kislik olanları var ben alırken hem yazlik hem kislik almistim ici astarli kislik olaninKizlar kisin bebelere evde ne giydircez?
Kokopatik cok ince sanki
Ev panduflari var viccoda ama onlarda cok ayakkabi gibi rahat olurmu ki
Nasil peki corap ustune sicak tutarmi pek hali yok bizde cunkuKokopatiklerin kislik olanları var ben alırken hem yazlik hem kislik almistim ici astarli kislik olanin
Ben daha giydirmedim kislik olanida tutar bence kalin astar var cunku.Nasil peki corap ustune sicak tutarmi pek hali yok bizde cunku
Her hali çok tatlı yavrucanlarınKizlar atlas 2 gundur cok fena oldu evin içinde oynarken gidip gelip sariliyo kafasini omzuma koyuyo sonra gidip oynamaya devam ediyo oyuncagin sarkisiyla el cirparak oynuyo. Icime sokasim geliyo valla cok tatli olmaya basladilar yaa.
Benim esim de kendi usumuyor diye cocugu ciplak yatiracak...Bende hasta oldum ama atlasa geçirmeden atlattım cok sukur sen kombi yakmisin ben cocugun üstünü ortturemiyorum esim gidip aciyor üstünde bisey varken uyaniyo diye sinir etti bütün gece
Benim esim de kendi usumuyor diye cocugu ciplak yatiracak...
Nasıl değişti fikirleriniz, artık ne düşünüyorsunuz merak ettim.Hayatın her alanına daha farklı manalar yüklüyor minikler :) teşekkür ederim inşallah
Yetiyor evet büyüğünde yaptım ama artık fikirlerim çok değişti doğum günü konusundada. Bana neden yapmadınız derse dediler hatta :) ona yapmadığımıza değil ablasına gereksiz yaptıklarımıza güleriz inşallah dedimçok keyifli geçti sohbet muhabbet kalkmadan koşmadan
Bizim de ayni, esim sort tshirt yatiyor ben on kat kiyafet ve kalin battaniye. Kaloriferler hala yanmadi ankara sabah dogru buz gibi oluyor. Bu sabah battaniyeyi kafama kadar cektim. Bir insanin kafasinin ustu usur mu. Kesin demirim yerlerde ama hala gidip bi kan tahlili yaptiramadim.Bizimde ayni ben gece pikeyi kulagima kadar cekiyorum oda 25 derece ama esimle eylul sort tisort gerci hos eylul sicagi hic sevmiyor
Bizim evde 25 derece ama gece daha bı soguk gelıyo gunduze gore bende usuyorum acıkcası pikeyle yatıyorum annemın korkusuna battanıyeye gecemedım sen battanıye alıyosun cocuga bısey ortmuyosun der dıye bu seferde annemle esımın arasında kalıyorum cok fena bı durum acilen uyku tulumu almam lazım cocugaBizim de ayni, esim sort tshirt yatiyor ben on kat kiyafet ve kalin battaniye. Kaloriferler hala yanmadi ankara sabah dogru buz gibi oluyor. Bu sabah battaniyeyi kafama kadar cektim. Bir insanin kafasinin ustu usur mu. Kesin demirim yerlerde ama hala gidip bi kan tahlili yaptiramadim.
Evet canım mutlaka yapılır bizde. İnşallah yapmaya çalışacağım, turşusuz olamayız bizEn probiyotik olan lahana turşusuymuş aklında olsun canım :) ondanda yaparsın :) yutkundum suan
Ben çorap üstüne örgü patik giydiriyorum genelde ama parkede kayma tehlikesi de var. Şu an kokopatik tabanlı havlu çorap var ayağında, oğlum için almıştım pazardan, kızıma da nasip oldu giymek. Onlar da sıcak tutar.Kizlar kisin bebelere evde ne giydircez?
Kokopatik cok ince sanki
Ev panduflari var viccoda ama onlarda cok ayakkabi gibi rahat olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?