2018 Ekim Anneleri

Kokopatik alicam ama tabani 12,5 cm cikti ona gore numara alicam peki kışın ayaklari buyumez mi kucuk gelmesin bide
Sitesinde olculeri vardi canim kac cm nin kac numaraya denk geldigi ben 3 al 2 öde seklinde almistim hala var sanirim 2 tane eskittik bugun kisligi giydirdim bende onden azcik boslugu var ama cok yumusak oldugu icin yuruyor yine rahat

Sitesinde olculeri vardi canim kac cm nin kac numaraya denk geldigi ben 3 al 2 öde seklinde almistim hala var sanirim 2 tane eskittik bugun kisligi giydirdim bende onden azcik boslugu var ama cok yumusak oldugu icin yuruyor yine rahat
Ayy böyle yürüyor diyorsunuz ya kızlar içim gidiyor benim kızım da yürüyecek mi acaba böyle minnak minnak.. Abisi 14 aylık yürümüştü, kızım 2-3 haftadır sıralıyor.. 8 gün sonra 11 aylık olacak, inşallah yakındır yürümesi.. Kendisi çok hevesli, abisiyle koşup oynamak için can atıyor

Benimki de okadar uzun zamandir siraliyor ki:) artik duvarlardan tutuna tutuna gidiyor. Ellerini birakip 10-15 sn ayakta durabiliyor ama tutunmadigini farkedince korkup hemen geri tutunuyor yada poposunun ustune oturuveriyor. Tutunmadan yurumek ayakta durmak galiba korkutucu geliyor. Acaba kedileri mi rol model olarak aliyor diyoruz bazen okadar hizli emekliyor ki ben oyle emekleyemem:) sanki hic yurumeyecekmis gibi geliyor:)

masallah kuzuya.oglum daha yeni tutunup kalkti bikac gun oldu.henuz siralamaya gecmedi.emekleme hizini arttirdi aynen :) bugun buzdolabini actim geldi hemen.uzumleri gordu.daldirip alip yedi dolaptan cok guldum.9.5 aylik olana kadar sadece yattigi ve biz oturtursak ancak oturdugu icin yurumesinin de 15-16 ayi bulacagini dusunuyorum.saglikli olsunlar da... 2 ekimde yasinda olacak.son zamanlarda zihinsel olarak hizla gelistigini farkediyorum.bircok oyuncagin nesnenin adini biliyor.taklit yapiyor.birseye gulersek hemen tekrar ediyor.cok sevimli oldular.

Methaba kızlar oğlumun alti acayip pisik oldu kac gundur de gecmiyor 1 haftadır kipkirmizi ve pütürlü sivilceli gibi. Bepanten,kantaron yağı ve pudra denedim dönüşümlü olarak+evde oldugum müddetçe bezini değişirken altini yıkayıp yenisini oyle bağlıyorum ama bitürlü iyilestiremedim. Bez olarak sleepy ve temizlemek icin de pamuk kullanıyorum. Onerisi olan var mı? Dr.a mı götürsem canı yanıyor sanki bezini actirmak istemiyor

Benim doktorum dermotrosid onermisti sudokrem de etkili diye biliyorum

Sık sık altini yikayip havalandirirsaniz daha cabuk gecebilir. Cok gecmis olsun

Kizlar ben de kokopatik alacagim, 3 al 2 odeden. Sadece evde giydirecegim, bir tanesini buyuk alsam onu seneye kis evde kullanabilir miyiz acaba? Bu ufakliklarin ayaklari hangi hizda buyuyor hic bilmiyorum:)

Aynı bizim kız Ayakta duruyor, tutunmadan oturup kalkıyor ama bi adım atmaya yeltenip panikleyip popo üstü oturuveriyor :) Emekleyerek bi koşması var aman Allahım çok tatlılar.
Kizlar ben de kokopatik alacagim, 3 al 2 odeden. Sadece evde giydirecegim, bir tanesini buyuk alsam onu seneye kis evde kullanabilir miyiz acaba? Bu ufakliklarin ayaklari hangi hizda buyuyor hic bilmiyorum:)
Ben bu kış için kışlık tabanlı 21-22 no aldım. 2 tane de seneye için 23-24 aldım baharlık olarak ama devasa boyutlarda geldiler. 21-22 bile bu sene büyük gelebilir bi küçüğünü alsam mı başka bişey mi bulsam kararsız kaldım. Her numaradan bi tane alıp küçüldükçe sırayla giydirmek daha mantıklı keşke öyle yapsaydım diyorum.

Ben oyle yaptim suan 3. Ye gectim 21 22 noya ilk 2 si baharlikti bu kislik ucunda az bisey bosluk var bu kisi goturur heralde

Ben oyle yaptim suan 3. Ye gectim 21 22 noya ilk 2 si baharlikti bu kislik ucunda az bisey bosluk var bu kisi goturur heralde
Mevcuttaki ayakkabisi 21 numara aldigim markanin en kucuk ilk adim ayakkabisi 21’di digerleri patik tarziydi ben de 21 almistim. Suan disarda onu giydiriyorum ama ucunda biraz bosluk var. kokopatikte 19-20den baslayarak 3 numara alayim dedim ama acaba 19-20 hic almasam mi bilemedim.

19 20 de hic boşluk yok bizde 21 22 den baslayarak alirsan daha uzun süre giyer bence ilk adim ayakkabisi 21 numara bizdede ustleri etli ayakların

Armut tipi uyku tulumunu dedigin gibi yaptim plojovic , bir tarafini fermuarla kapadim diger tarafini elimde diktim ayak kismi acik ama uzerini acamiyor bu sekilde. Bu kisi da ayni tulumla atlatiriz. Dedigin gibi hic olmadi:) seneye de baska bebislere gider

Benim kızım emerek uyuyor direkt yatırıyorum canım kaldırmıyorum hiç .. Nasıl oldu bebeğin daha iyi mi ?

Bu sene benim tembelliğim üstümde domatesimide ablam yapıyor 3 senedir :) bu senede çocukla yapamazsın diye yaptı sağolsun turşuyuda annem yapmış bir sürü ondan almayı düşünüyorum :) senin ellerine sağlık hepinize şifa olsun :)

Zaten yatarak emziriyorum. Dik tutsam uyanir sabaha kadar kisir dongu olur...
Ama dogru bir sey olmadigini biliyorum.
Hic bir seye alismiyor bu cocuk. Iki haftadir gunduz uykusu yok. Hafta sonu ben evdeyken sadece.
Ya benimki kucakta ve ayakta hafif sallayarak emerken uyuyor çok yorucu tam dalsa bile memeyi çekerken ağlıyor bırakmıyor baya zorlanıyorum

Büyüdüler artık değil mi? Benim oğlum da sizinkinden bir gün büyük. Kitabından köpek koyun inek gibi hayvanları sorduğumuzda parmagiyla gösteriyor ve seslerini çıkarıyor. Geçen hafta hasta olduğunda burun aspiratörunu bolca kullandık ve mecburen zorladik. Elimizden alıp burnuna tutup purfff yapıp gülüyor agzimiza soktugumuz kısmı da sokup üflüyor çok komik. Telefonda görüntülü konuşuyorduk alıp elimizden kaçırıyor konuşuyor başka türlü konuşmuyor telefonda. Hatta bir de ablasının akülü arabası var parmağını basıp çalıştırıyor çalıştı mi diye de eğilip radyosunun ışıklarını kontrol ediyor çalıştığını gördüyse müzik açıp dans ediyorum bu sıralar gelişimi hem şaşırtıyor hem gulumsetiyor:)

Aynısı olmuştu hametan iyi geldi biraz sonrada nişasta kullandım pudra yerine nişasta döküyorsun kızıma iyi gelmişti

Benim annemle ablam da bir sürü şey yapıyorlar, 1 ay sonra gidip kileri fullerim artık anneler, ablalar ne büyük nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…