2018 Ekim Anneleri

Ben oyle yaptim suan 3. Ye gectim 21 22 noya ilk 2 si baharlikti bu kislik ucunda az bisey bosluk var bu kisi goturur heralde
Ben direk 21-22 aldım ama bizim kızın ayağı küçük demek ki çok büyük geldi şimdi giymesi icin 19-20 alsaymışım tam olurmuş. Kışa kadar daha iyi olur hem çorapla giyer diye düşünüyorum.

Şimdi boşluk olan kışı çıkartır bence. O kadar çabukta büyümesinler :)

Cocugu hasta etmeden atlattik derken atesi cikti bugün sadece ateş var ama 38.3 dis desem disler bizde hic ates yapmamisti azilar cikarmi bu dönemde 7 tane disi var zaten

Ayni durumu yasadigimizda Hametan iyi gelmişti.

Cocugu hasta etmeden atlattik derken atesi cikti bugün sadece ateş var ama 38.3 dis desem disler bizde hic ates yapmamisti azilar cikarmi bu dönemde 7 tane disi var zaten
Oy masallah. Bizde de disler ates yapmadi. Neyi varsa gecer insallah.

Niliko sabah 7 bucuktan beri yeni uyuyor...

Artık çiğneme dişleri gelebilir yavaş yavaş. Tabi önce 8. diş gelsin de bi :) inşallah hasta olmamıştır Atlas kuzusu

Bu gece kesintisiz uyur inşallah... Abartmış minnoş
Hic zannetmiyorum ama insallah.
Dun gece kac kere kalktim bilmiyorum. Zaten sabah ezani oncesinden 7 bucuga kadar agzi da memedeydi. Bi ara birakti döndü. Aglayarak geri gelip yapisti. 7 bucukta da uyanip kitliktan cikmis gibi meme emdi.

Dis atesi 38i gecmez diyorlar ama. Denizin 8 disi var, salyasi inanilmaz artti, arada huysuzlasiyor kendi kendine sinirleniyor, azilar mi bilemiyorun ama erken gibi sanki.

Benim annemle ablam da bir sürü şey yapıyorlar, 1 ay sonra gidip kileri fullerim artık anneler, ablalar ne büyük nimet
Domates konservesi yaptim kayinvaldeme de verdim anneme erik konsantresi goturdum, ona taze fasulye yapip buzluguna attim, biz de durumlar tam tersi:) gerci annem de bana sarma dolma ve manti verir duzenli olarak. Bal siparis verdim o gelsin ilk kez elma sirkesi yapacagim. Ondan da istiyor kayinvaldem

Dun gece kac kere kalktim bilmiyorum. Zaten sabah ezani oncesinden 7 bucuga kadar agzi da memedeydi. Bi ara birakti döndü. Aglayarak geri gelip yapisti. 7 bucukta da uyanip kitliktan cikmis gibi meme emdi.
Cici meme, cici anne çok nefis leziz bir sütün var demek ki yarasın minnoşuna
Yine de bugün 13,5 saat uyumadığına göre gece çok sık kalkmaması umulur.. İyi uykular Nilikoooo

Dis atesi 38i gecmez diyorlar ama. Denizin 8 disi var, salyasi inanilmaz artti, arada huysuzlasiyor kendi kendine sinirleniyor, azilar mi bilemiyorun ama erken gibi sanki.
Arka taraflar kabarık gibi ama anlamadim fitil de verdim ona ragmen dusmedi bi türlü bu gece nobetciyiz artık

Ne guzel bol bol geliyosa oda doya doya iciyodur. Bisi sorcam sikilca fiskiriyomu hala

Bahçedeki eriği topladım, en basiti komposto olduğu için onu yaptım. Eşim burda olsa suyunu da alabilirdim, reçel de yapardık ama uğraş isteyen şeyler benden uzak olsun :) 4 kilo da kornişon salatalık alıp turşu kurdum. Eşim gelince lahana turşusu da kurarım. Gerisi annemlerden gelecek...
Senin kayınvalide maden bulmuş maşallah yap da yesin hatun ben de annemden gelenlerden tadımlık veriyorum kayınvalideye, göz hakkıdır diye.. O da haftada 1-2 kere evde güzel bir şey pişirir de kokusu yayılırsa getirir tadarız. Gerçi çocuk porsiyonu miktarında getiriyor genelde ama napalım, buna da şükür..

Fito kremi de denemenizi tavsiye ederim.

Ne guzel bol bol geliyosa oda doya doya iciyodur. Bisi sorcam sikilca fiskiriyomu hala
Ben de sana yazacaktim ben cumartesi gunu 20.30da emzirip yatirdim gece 12 gibi sutumu sagdim, 40-45 cl falan cikti. Pazar gunu de 15.00 gibi emzirdim 18.30 gibi yeniden sagim yaptim 10cl falan cikti yada cikmadi. Demek sut artik tadimlik geliyormus bunu anladim.
Buarada cok gecmis olsun. Umarim sabaha birseyi kalmaz atlasin.

Yeni yeni ogreniyorum ben de bazi seyleri. Oglum olduktan sonra daha da dikkat etmeye basladim. Sevdim ama bu isi:) sirke icin elmalari kendim topladim, attim dolaba. Onlara bakip bakip heycanlaniyorum sirke yapacagim icin aslinda kendi zeytinyagimi da yapmayi cok isterim ama o is imkansiz galiba.

İnanki bilgim yok olsa neden denemeyeyim elimden ne gelirse.. bizi bilgilendirebilir misin ne yapabiliriz bu konuda

Mesela uyku için lavanta yağını deneyebilirsin?
Uykuya geçmeden evde kullanıp hepiniz için olabilir
Kendinde araştır mutlaka. Çok çeşit var

Acabilmiisindir umarım. Akması daha iyi.
Soğanda iyi gelir.
Devamını yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…