2018 Ekim Anneleri

Her şeyi deneyip sonuç alamadıysan mantar olmuş olabilir. Sivilce gibi olur genelde. Troysd kremi geçirir. Ama sen gene de doktoruna sor. Resmini çek ve at bakalım ne dicek

Belki de hevesti geçti ama ne kadar alakasız olduğunuda düşünüyorum yaptıklarımın, yine de sade naif şeylerdi ama şimdi boşuna geliyor
Yani dikkat edilmesi gereken çok sey oluyor. Gereksiz.
Öyle olması gerekmiyor bi kere
Pastada yoktu :) zaten yemediğimiz birşeyi almaya gerek yok dedik.
İnsan güzel olduğunu düşündüğü manidar zamanlarını gördüğü gibi değil gönüldeki gibi geçirmeli. Standarta uygun değil aileye göre mesela.

Sevindim yani tamam işlem dimi:) kolaylıkta

Dis atesi 38i gecmez diyorlar ama. Denizin 8 disi var, salyasi inanilmaz artti, arada huysuzlasiyor kendi kendine sinirleniyor, azilar mi bilemiyorun ama erken gibi sanki.
Tam sınır düşünmeyin.
38.3te kalabilir mesela ya da 5
Ama 39 a dayanmaz o zaman baska bişy düşünülür
Bağışıklığı düştüğü için olabilir dişe yoğunlaştığı için vucut
Tamamen annenin gözetimi

Ne guzel bol bol geliyosa oda doya doya iciyodur. Bisi sorcam sikilca fiskiriyomu hala
Ben o fiskirtma isini hic yapmadim. Elle sagmayi da bilmem. Ama okuldayken iki saat sonra agriyor. Eve tas gibi geliyorum. Yine de sagsam az cikacagini dusunuyorum. Bebek emdikce geliyor bence.

Sevindim yani tamam işlem dimi:) kolaylıkta
Aynen tamam:) yeni tuluma hic gerek kalmadi
Ben o fiskirtma isini hic yapmadim. Elle sagmayi da bilmem. Ama okuldayken iki saat sonra agriyor. Eve tas gibi geliyorum. Yine de sagsam az cikacagini dusunuyorum. Bebek emdikce geliyor bence.
Tas gibi oluyorsa senin sutun hala coktur, cok fazla emzirdigin icin sutun coktur bence senin az diye dusunme. Bebegin talebine gore degisiyor sut meselesi.

anabelgunes atlas nasil oldu? Gece nasildi? Daha iyi mi?

Pompa goturmuyomusun? Bencede az cikabilir cunku benimde senin dedigin gibi oluyor oo diyorum 2-3 gunluk cikar simdi ama yok kahvaltisini islatmaya anca yetiyor neden oyle anlamadim

Aksam 6 da koyduk 38.5 tu 38.3 e düştü en fazla 11 bucukta 2. Fitili koydum biraz once ölçüm 37.5 a dusmus. 10 dk da bir kalkiyor ama neyi var anlasam

Gecmis olsun atesten korkarim ama bi o kadarda direnci yukseliyor diye dusunurum bizim dr da 38,5 gormeden ilac vermiyoruz der hep
Eklem yerlerine kasiklarina nemli bezle belki biraz faydasi olabilir umarim gecmistir

Mesela uyku için lavanta yağını deneyebilirsin?
Uykuya geçmeden evde kullanıp hepiniz için olabilir
Kendinde araştır mutlaka. Çok çeşit var

Normalde oda spreyleri sac spreyleri yada camasir yumusatici kokusu beni tikar mesela viks falanda beni tikar gozlerimi yasartir ama bu yaglari arastirayim bakayim lavantayi yuzey temizleyicilerde gorurum hep ama denemedim
Bi arkadasim yerleri sirke ve lavanta yagiyla silerdi bebekliyken

Kalıpları biraz büyük

Su sekilde dusundum ama tipik terazi ruhum kabardi :) bu kis giymek icin alayim
Onumuz kis icin alayim
3. Baharlik hem ilk hem son bu sene
Beynim yandi :))
Ayakkabida 21 no giyiyor olctuk 12,5 cm cikti kokopatike yazdim 21-22 alin demisler

Tutuyor. İçi yumuşak ve sıcak.
Çok soğuk oluyorsa bilek kısmıda corap gibi olan yumusak patiklerde olabilir Bilekleri sıcak kalır

İzmir. Ne kadar soguk olabilirki.. ev ayakkabisi isine girsem cocugu sikar diye dusunuyorum foto ekliyorum

Eklentiler

• 7C9E6326-0AEF-4474-9C8C-CD21483B4247.webp
    12 KB · Görüntüleme: 23
Bende öyle yapıyorum ama 'bebekliyken' kısmından ayrışıp yasamsal olarak düşünmeliyiz aslında.
Ev için portakal, limon yağıda olabilir mesela daha ferah isteyenler için.
Araştır canım mutlaka haytını göreceksin.
Etkilerinide arastır
Ya da bitkinin kendisini kullanabilirsin. Demleme tarzı yararlanabilirsin. İlla yağını bulmakta değil. Arastırdıkca içinde kaybolacan

Aksam 6 da koyduk 38.5 tu 38.3 e düştü en fazla 11 bucukta 2. Fitili koydum biraz once ölçüm 37.5 a dusmus. 10 dk da bir kalkiyor ama neyi var anlasam

Verdiğin ilaç sadece ateş için yüklenmiyor. Bütün sistemi durduruyor öyle düşün. Bu da vucudu daha cok yoruyor aslında. Ateş şifa gözüyle bakıp biraz kendi korkularımızdna sıyrılıp ya da üzerine gidip cocuklarımıza sans tanımalıyız biraz. Bu gözle bakınca sende rahatlayacaksın bence. Ve derdini anlaraın inan. Yoğunlaş sadece. Mutlaka bir ipucu vardır :)

Mesele sunu merak ediyorum dr a da soracagim bu kış eylule ihlamur yapmak istiyorum balda serbest olacak 2 gunde bir yada her gun neyse artik ayrintisi ogrenince hani o ihlamuru nereden temin edicem sallamalar yapay poset tadi geliyor guvendigim bildigim bi aktar yok nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…