- 6 Şubat 2018
- 223
- 498
- 103
Her şeyi deneyip sonuç alamadıysan mantar olmuş olabilir. Sivilce gibi olur genelde. Troysd kremi geçirir. Ama sen gene de doktoruna sor. Resmini çek ve at bakalım ne dicekMethaba kızlar oğlumun alti acayip pisik oldu kac gundur de gecmiyor 1 haftadır kipkirmizi ve pütürlü sivilceli gibi. Bepanten,kantaron yağı ve pudra denedim dönüşümlü olarak+evde oldugum müddetçe bezini değişirken altini yıkayıp yenisini oyle bağlıyorum ama bitürlü iyilestiremedim. Bez olarak sleepy ve temizlemek icin de pamuk kullanıyorum. Onerisi olan var mı? Dr.a mı götürsem canı yanıyor sanki bezini actirmak istemiyor
Nasıl değişti fikirleriniz, artık ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Ben de sanırım sevdiklerimin olduğu bir yemek ve ardından pasta kesme olarak değiştirdim düşüncelerimi. Kızıma sadece güzel bir elbise alırım. Pastası güzel olur yeter diy3 düşünüyorum. Siz de fikir vermiş oldunuz bana
Kalıpları biraz büyükKokopatik alicam ama tabani 12,5 cm cikti ona gore numara alicam peki kışın ayaklari buyumez mi kucuk gelmesin bide
Armut tipi uyku tulumunu dedigin gibi yaptimplojovic , bir tarafini fermuarla kapadim diger tarafini elimde diktim ayak kismi acik ama uzerini acamiyor bu sekilde. Bu kisi da ayni tulumla atlatiriz. Dedigin gibi hic olmadi:) seneye de baska bebislere gider
Cocugu hasta etmeden atlattik derken atesi cikti bugün sadece ateş var ama 38.3 dis desem disler bizde hic ates yapmamisti azilar cikarmi bu dönemde 7 tane disi var zaten
Tam sınır düşünmeyin.Dis atesi 38i gecmez diyorlar ama. Denizin 8 disi var, salyasi inanilmaz artti, arada huysuzlasiyor kendi kendine sinirleniyor, azilar mi bilemiyorun ama erken gibi sanki.
Fitile rağmen dusuremedim atesini simdi 2.yi koydum uyuyo. Sabahi zor edicem bu gidisle
Aksam 6 da koyduk 38.5 tu 38.3 e düştü en fazla 11 bucukta 2. Fitili koydum biraz once ölçüm 37.5 a dusmus. 10 dk da bir kalkiyor ama neyi var anlasamFitilden yarım saat sonra vermeden önceki sonuc ile karşılaştır.
Tamamen düşmez 1-1bucuk derece farkeder
Ben o fiskirtma isini hic yapmadim. Elle sagmayi da bilmem. Ama okuldayken iki saat sonra agriyor. Eve tas gibi geliyorum. Yine de sagsam az cikacagini dusunuyorum. Bebek emdikce geliyor bence.Ne guzel bol bol geliyosa oda doya doya iciyodur. Bisi sorcam sikilca fiskiriyomu hala
Aynen tamam:) yeni tuluma hic gerek kalmadiSevindim yani tamam işlem dimi:) kolaylıkta
Tas gibi oluyorsa senin sutun hala coktur, cok fazla emzirdigin icin sutun coktur bence senin az diye dusunme. Bebegin talebine gore degisiyor sut meselesi.Ben o fiskirtma isini hic yapmadim. Elle sagmayi da bilmem. Ama okuldayken iki saat sonra agriyor. Eve tas gibi geliyorum. Yine de sagsam az cikacagini dusunuyorum. Bebek emdikce geliyor bence.
Ben o fiskirtma isini hic yapmadim. Elle sagmayi da bilmem. Ama okuldayken iki saat sonra agriyor. Eve tas gibi geliyorum. Yine de sagsam az cikacagini dusunuyorum. Bebek emdikce geliyor bence.
Aksam 6 da koyduk 38.5 tu 38.3 e düştü en fazla 11 bucukta 2. Fitili koydum biraz once ölçüm 37.5 a dusmus. 10 dk da bir kalkiyor ama neyi var anlasam
Mesela uyku için lavanta yağını deneyebilirsin?
Uykuya geçmeden evde kullanıp hepiniz için olabilir
Kendinde araştır mutlaka. Çok çeşit var
Kalıpları biraz büyük
Tutuyor. İçi yumuşak ve sıcak.
Çok soğuk oluyorsa bilek kısmıda corap gibi olan yumusak patiklerde olabilir Bilekleri sıcak kalır
Bende öyle yapıyorum ama 'bebekliyken' kısmından ayrışıp yasamsal olarak düşünmeliyiz aslında.Normalde oda spreyleri sac spreyleri yada camasir yumusatici kokusu beni tikar mesela viks falanda beni tikar gozlerimi yasartir ama bu yaglari arastirayim bakayim lavantayi yuzey temizleyicilerde gorurum hep ama denemedim
Bi arkadasim yerleri sirke ve lavanta yagiyla silerdi bebekliyken
Hic zannetmiyorum ama insallah.
Dun gece kac kere kalktim bilmiyorum. Zaten sabah ezani oncesinden 7 bucuga kadar agzi da memedeydi. Bi ara birakti döndü. Aglayarak geri gelip yapisti. 7 bucukta da uyanip kitliktan cikmis gibi meme emdi.
Aksam 6 da koyduk 38.5 tu 38.3 e düştü en fazla 11 bucukta 2. Fitili koydum biraz once ölçüm 37.5 a dusmus. 10 dk da bir kalkiyor ama neyi var anlasam
Bende öyle yapıyorum ama 'bebekliyken' kısmından ayrışıp yasamsal olarak düşünmeliyiz aslında.
Ev için portakal, limon yağıda olabilir mesela daha ferah isteyenler için.
Araştır canım mutlaka haytını göreceksin.
Etkilerinide arastır
Ya da bitkinin kendisini kullanabilirsin. Demleme tarzı yararlanabilirsin. İlla yağını bulmakta değil. Arastırdıkca içinde kaybolacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?