Su sekilde dusundum ama tipik terazi ruhum kabardi :) bu kis giymek icin alayim
Onumuz kis icin alayim
3. Baharlik hem ilk hem son bu sene
Beynim yandi :))
Ayakkabida 21 no giyiyor olctuk 12,5 cm cikti kokopatike yazdim 21-22 alin demisler
Biliyorum bunları bilmem mi :) şeker gibi albenili.İzmir. Ne kadar soguk olabilirki.. ev ayakkabisi isine girsem cocugu sikar diye dusunuyorum foto ekliyorum
Toplayabileceğin kimse yok mu? Ağaçları olan.Mesele sunu merak ediyorum dr a da soracagim bu kış eylule ihlamur yapmak istiyorum balda serbest olacak 2 gunde bir yada her gun neyse artik ayrintisi ogrenince hani o ihlamuru nereden temin edicem sallamalar yapay poset tadi geliyor guvendigim bildigim bi aktar yok nasil olucak
Hic dusmedi ateş bütün gecede uyumadik esimle aldik doktor a goturuyoruz şimdiAynen tamam:) yeni tuluma hic gerek kalmadi
Tas gibi oluyorsa senin sutun hala coktur, cok fazla emzirdigin icin sutun coktur bence senin az diye dusunme. Bebegin talebine gore degisiyor sut meselesi.
anabelgunes atlas nasil oldu? Gece nasildi? Daha iyi mi?
Simay şimdi uykuya geçti. Uyanınca ben sana hem ayağının ölçüsünü hemde kokopatiğin ölçüsünü yazayım olur mu? Şuan tam olanı.
Bende 3 numara farklı aldım. Biri şuan oluyor biri yazlık bi diğeri kışlık. Hep bir numara büyük
Biliyorum bunları bilmem mi :) şeker gibi albenili.
Ama bunlar daha cok kreş ayakkabısı gibi düşün. Ayagı ne kadar rahat olacaksa o kadar iyi. Altı kaymaz havlu coraplar bile iş görür kışın evde
Toplayabileceğin kimse yok mu? Ağaçları olan.
Bazen bahcede bile görürsün bi yerde.
Haziranda toplanıyor genelde ama kurutmuş olabilecegini düşündüğün biri varsa.
Yoksa çiçekli haliyle alırsan aslında heryerde bulursun.Kuru oldugu için muhafaza edebilirsin.Çok sıkıntılı bir bitki değil.
Hic dusmedi ateş bütün gecede uyumadik esimle aldik doktor a goturuyoruz şimdi
E exelanss evdeki yumusak ayakkabilara aglıyo, istemiyor, Viccoya goturdum Ali yi, yikti ortalığı, alamadik, satici hizla ölçtü, 20 no dedi. Ama mumkun degil coraba bile tahammulu yok, dogum gunu icin alayim demistim, corapla kutlariz artik.
-ihlamuru ben aktar, kuruyemisci nerede bulursam ordan aliyorum. Titizlenmiyorum o konuda. Nerde bulursam..
Masallah Eylul'e,saglikla giysin :)Ahh viccodaki halimizBen bi hevesle gittim ilk adim ayakkabisi diye mumkun degil giydirmiyor giydirsekte yere basmiyor dukkani yikti gecti zar zor cikarttik disarida anca oyle ama simdi alisti dun parka indirdim 1 elimi tutuyor artik kosmak istiyor ayaklari birbirine dolaniyor
Yok canim. 10 dk tenefus. Ancak nefes aliyorum. Gun icinde azalir belki diye bekliyorum. Pompa daha arttiriyor ya.Pompa goturmuyomusun? Bencede az cikabilir cunku benimde senin dedigin gibi oluyor oo diyorum 2-3 gunluk cikar simdi ama yok kahvaltisini islatmaya anca yetiyor neden oyle anlamadim
Kotu.Gece nasildi?
Serra nerdeyse 3 aydır yürüyor ona ragmen ayakkabı hemen kabullenemedi Ali için demek daha zamanı var ama kokopatiklermizi severek kullanıyoruz ayakta çok güzel duruyor şimdi yerler soğudu diye kışlık modelini evde de giydiriyorum çok Hafif olunca kızımda rahat ediyor tavsiye ederim belki böylece alışır ayağında bişy olmasınaMasallah Eylul'e,saglikla giysin :)
Ali yürümüyor henüz, heves ettim alayim d gununde giyer, evde dursun dedim, mumkun degil, lcw den alti tabanli alayim dedim, orda da istemedi, eve gelip arada evdeki yumusaklari deneyim dedim. Yok, agliyo. Hazir degil, zaman gerek..
Bende bir süredir sabahlıyorum memleket değişikliği dedim hastalık dedim şimdide dişe yoruyorum ama sarsıyor bu uyanıp emmeden uykuya geçmemesi sen bide sabah işe gidiyorsun Allah kolaylık versinKotu.
9dan 12ye kadar uyanmadi. O kismi cok iyiydi. Sonra yine sabaha karsi ne kadar sure bilmiyorum memeyi agzindan cikarmadi. Ama o kadar yorgundum ki uyudum oyle. Uyaninca da mememmm mememmm diyor. Sanki butun gece kendime saklamisim. 7de dikildi. 10 saat gece uykusu. Bakalim gunduz napacak.
Bende yağlar konusunda bir ara kısa bir araştırma yapmıştım ama açıkcası güvenerek nerden temin edeceğim konusunda tereddütlerim oldu siz eczaneden mi alıyorsunuzMesela uyku için lavanta yağını deneyebilirsin?
Uykuya geçmeden evde kullanıp hepiniz için olabilir
Kendinde araştır mutlaka. Çok çeşit var
Teşekkür ederim canım hatirladigin için çok şükür iyilestik biz ama kızım okula devam ediyor her an tekrar gelebilir hastalıklar:)siz nasılsınız Ali iyi mi?pessinus B Bir mucize VosVos35 plojovic ve unuttugum varsa diger bebekleri hasta olan arkadaslar nasilsiniz, cocuklar nasil?
Masallah Eylul'e,saglikla giysin :)
Ali yürümüyor henüz, heves ettim alayim d gununde giyer, evde dursun dedim, mumkun degil, lcw den alti tabanli alayim dedim, orda da istemedi, eve gelip arada evdeki yumusaklari deneyim dedim. Yok, agliyo. Hazir degil, zaman gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?