2018 Ekim Anneleri

Dun eylulde sadece 45 dk uyumus annemde. Aksam 7 gibi uykusu geldi henuz yemek yememisti hadi dedim gece uykusu geldi galiba oysaki yarim saat uyudu ve 12 ye kadar uyumadu sonrasinda.Normalde 10-10:30 uyuyordu ya simdi 11:30 larda en erken ancak uyuyor anneme dedim uyumuyosa birak ben gelince uyuturum tek uyku olsun madem

Her şeyi deneyip sonuç alamadıysan mantar olmuş olabilir. Sivilce gibi olur genelde. Troysd kremi geçirir. Ama sen gene de doktoruna sor. Resmini çek ve at bakalım ne dicek
Canım götürdüğüm doktor devlet hastanesinde oyuzden teli yok ve bashekim yardimcisi oldu artik haftada 2 gun oylene kadar poliklinik hizmeti veriyor denk getirmem lazım. Bana da mantar gibi geliyor zaten mantarsa kafama göre ilac kullanmiycam yarın doktora goturucem.

Bende bir süredir sabahlıyorum memleket değişikliği dedim hastalık dedim şimdide dişe yoruyorum ama sarsıyor bu uyanıp emmeden uykuya geçmemesi sen bide sabah işe gidiyorsun Allah kolaylık versin
Amin canim sagol. Okula gitmek bana dinlenme. Evde tek olup uykusuzlukla cocuk bakmak daha zor. Allah hepimize kolaylik versin.

pessinus Ali hala hasta, burnu su gibi akiyor, otribebe kullaniyorum sürekli, cok da huysuzlaniyo yazik, uyumuyor da, esim de hasta, o da evde, ben biraz daha iyiyim. Hastalik disari gitmiyo, aile arasinda dönüyor :))
E exelanss duvara/koltuga tutunarak ilerliyo ama tek basina ayakta duramiyor, yere çömeliyo hemen :)) zaten giydirmiyo diye almadim magazada o gün, ayagi büyür elimde kalir sonra, hazir olduğunda alirim.

Çok geçmiş olsun tekrar evet evde herkesi hasta etmeden gitmiyor nasıl bir şeyse. Burun dolu olunca huzuru bulamıyorlar uykusuz bol miziklanmali geçiyor otribebe bizde de çok büyük zorluk geldiğini farkettiginde kaçıyor çığlık çığlığa.baska türlü de rahatlayamamisti. Serum fizyolojik sıkıp birakiyordum bolca geleni yıkıyor kalanları çekiyordum 10 günde falan ancak toparlandi

Ben de hep sirke kullaniyorum yerleri silerken sonra da evi havalandiriyorum, cunku biraktigi koku cok guzel degil:) bu konuyu hic arastirmamistim, yaglar guzel olabilir. Lavantada yagindansa portakal-limon yagi daha hos geliyor kulaga plojovic arastiracagim bunu:)
Olur canim tesekkur ederim zahmet olacak :) 3 unude 1 er no buyuyerek aldin demi yanlis anlamadim peki yazlik olana 2. Buyuk noyu mu aldin?
Beyin yakan sorularda bugun ben
Ben dun aksam aldim. 21-22 no kislik/23-24no baharlik/25 no kislik:) bakalim umarim hesaplarim tutar. 21 numara ayakkabida hafif bosluk kaliyor suan ayagi 20 numara buyuk ihtimal ama 19-20 kisa omurlu olur kisi cikaramayiz belki diye almadim.
Hafif sicak bir dus buruna cok iyi geliyor. Hatta ben oyle durumlarda banyoya sokmadan once banyoda ketilda su kaynatiyorum ki icerisi buhar olsun biraz. Once normal su ile yikiyorum sonra suyun sicakligini hafif artirip biraz daha tutuyorum. Cikinca da aspirator. Burun tertemiz oluyor. Rahatliyor cocuk. Havalar da sogudu ama ev fazla soguk degilse hergun banyo cok iyi olur ozellikle uyku oncesi. Cok gecmis olsun tekrardan.

Doktordan geldik bizde boğazlari ve bi kulaginda kizariklik varmis kan tahlili yaptilar sonuclar ciksin ilac yazicaklar hastalik hepimizi sardi bu aralar

Bende yağlar konusunda bir ara kısa bir araştırma yapmıştım ama açıkcası güvenerek nerden temin edeceğim konusunda tereddütlerim oldu siz eczaneden mi alıyorsunuz
Homemade bi bak istersen. Zaten uzun süre gidiyor. Bide hepsini birden almaya kalkınca pahalı geliyor ama tek tek ilerlemekte fayda var. Zaten ilk belirlediklerinizi alınca bi çeşit olmuş oluyor elinizin altında.
Yaglar sıkıntılı olabiliyor evet. İçeriğine orana dikkat etmek lazım

Ohh gelsin aksın bitsin gitsin, geçmiş olsunhafiflemiştir en azından azcık.
Anne hasta olacakken hepsi sıraya girip seni mecburi ayaklandırdılar :) işte tam anne hastalığı :)

Lavantanın o bişeylerin içinde olan baygın kokusunu bende sevmem ama aslı çok naif geliyor :) ağır olmuyor.Etkilerinide gözeterek yaparsan daha da iyi olur. Hastalıklar, rahatlama vb durumlar için
Mesela baktın grip olacak gibi, kekik antiseptik, çay gibi demle bebişin odasında gezdir sizde de olur

pessinus B Bir mucize VosVos35 plojovic ve unuttugum varsa diger bebekleri hasta olan arkadaslar nasilsiniz, cocuklar nasil?
Kızım iyi çok şükür canım sağ ol .. Sadece en azından kahvaltı yapıyordu bardakta çorba içmeye başlamıştı az da olsa şimdi onlarda yok tüm gün memeyle ve su ile geçiyor bir şeyler yese bende iyi olacağım .. Sen nasıl oldun bebiş nasıl

İmkansız olur mu hiç.. Her yaşı için bir zeytin ağacı dikersen Deniz'e, bir müddet sonra minik bir zeytinliğin olur, kendi zeytinlerini toplarsın. İster salamura edersin, ister toplayıp sıkıma yollar, kendi zeytinyağını elde edersin.. İlk iş kendine bir hobi bahçesi alıyorsun başlıyorsun zeytin fidanı dikmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…