Yok canim. 10 dk tenefus. Ancak nefes aliyorum. Gun icinde azalir belki diye bekliyorum. Pompa daha arttiriyor ya.
Kotu.
9dan 12ye kadar uyanmadi. O kismi cok iyiydi. Sonra yine sabaha karsi ne kadar sure bilmiyorum memeyi agzindan cikarmadi. Ama o kadar yorgundum ki uyudum oyle. Uyaninca da mememmm mememmm diyor. Sanki butun gece kendime saklamisim. 7de dikildi. 10 saat gece uykusu. Bakalim gunduz napacak.
Canım götürdüğüm doktor devlet hastanesinde oyuzden teli yok ve bashekim yardimcisi oldu artik haftada 2 gun oylene kadar poliklinik hizmeti veriyor denk getirmem lazım. Bana da mantar gibi geliyor zaten mantarsa kafama göre ilac kullanmiycam yarın doktora goturucem.Her şeyi deneyip sonuç alamadıysan mantar olmuş olabilir. Sivilce gibi olur genelde. Troysd kremi geçirir. Ama sen gene de doktoruna sor. Resmini çek ve at bakalım ne dicek
canim bu hametan tek cesit mi yoksa bebek icin ayri mi satılıyor.Aynısı olmuştu hametan iyi geldi biraz sonrada nişasta kullandım pudra yerine nişasta döküyorsun kızıma iyi gelmişti
Amin canim sagol. Okula gitmek bana dinlenme. Evde tek olup uykusuzlukla cocuk bakmak daha zor. Allah hepimize kolaylik versin.Bende bir süredir sabahlıyorum memleket değişikliği dedim hastalık dedim şimdide dişe yoruyorum ama sarsıyor bu uyanıp emmeden uykuya geçmemesi sen bide sabah işe gidiyorsun Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun tekrar evet evde herkesi hasta etmeden gitmiyor nasıl bir şeyse. Burun dolu olunca huzuru bulamıyorlar uykusuz bol miziklanmali geçiyor otribebe bizde de çok büyük zorluk geldiğini farkettiginde kaçıyor çığlık çığlığa.baska türlü de rahatlayamamisti. Serum fizyolojik sıkıp birakiyordum bolca geleni yıkıyor kalanları çekiyordum 10 günde falan ancak toparlandipessinus Ali hala hasta, burnu su gibi akiyor, otribebe kullaniyorum sürekli, cok da huysuzlaniyo yazik, uyumuyor da, esim de hasta, o da evde, ben biraz daha iyiyim. Hastalik disari gitmiyo, aile arasinda dönüyor :))
E exelanss duvara/koltuga tutunarak ilerliyo ama tek basina ayakta duramiyor, yere çömeliyo hemen :)) zaten giydirmiyo diye almadim magazada o gün, ayagi büyür elimde kalir sonra, hazir olduğunda alirim.
Ben de hep sirke kullaniyorum yerleri silerken sonra da evi havalandiriyorum, cunku biraktigi koku cok guzel degil:) bu konuyu hic arastirmamistim, yaglar guzel olabilir. Lavantada yagindansa portakal-limon yagi daha hos geliyor kulagaNormalde oda spreyleri sac spreyleri yada camasir yumusatici kokusu beni tikar mesela viks falanda beni tikar gozlerimi yasartir ama bu yaglari arastirayim bakayim lavantayi yuzey temizleyicilerde gorurum hep ama denemedim
Bi arkadasim yerleri sirke ve lavanta yagiyla silerdi bebekliyken
Ben dun aksam aldim. 21-22 no kislik/23-24no baharlik/25 no kislik:) bakalim umarim hesaplarim tutar. 21 numara ayakkabida hafif bosluk kaliyor suan ayagi 20 numara buyuk ihtimal ama 19-20 kisa omurlu olur kisi cikaramayiz belki diye almadim.Olur canim tesekkur ederim zahmet olacak :) 3 unude 1 er no buyuyerek aldin demi yanlis anlamadim peki yazlik olana 2. Buyuk noyu mu aldin?
Beyin yakan sorularda bugun ben
Hafif sicak bir dus buruna cok iyi geliyor. Hatta ben oyle durumlarda banyoya sokmadan once banyoda ketilda su kaynatiyorum ki icerisi buhar olsun biraz. Once normal su ile yikiyorum sonra suyun sicakligini hafif artirip biraz daha tutuyorum. Cikinca da aspirator. Burun tertemiz oluyor. Rahatliyor cocuk. Havalar da sogudu ama ev fazla soguk degilse hergun banyo cok iyi olur ozellikle uyku oncesi. Cok gecmis olsun tekrardan.pessinus Ali hala hasta, burnu su gibi akiyor, otribebe kullaniyorum sürekli, cok da huysuzlaniyo yazik, uyumuyor da, esim de hasta, o da evde, ben biraz daha iyiyim. Hastalik disari gitmiyo, aile arasinda dönüyor :))
E exelanss duvara/koltuga tutunarak ilerliyo ama tek basina ayakta duramiyor, yere çömeliyo hemen :)) zaten giydirmiyo diye almadim magazada o gün, ayagi büyür elimde kalir sonra, hazir olduğunda alirim.
pessinus B Bir mucize VosVos35 plojovic ve unuttugum varsa diger bebekleri hasta olan arkadaslar nasilsiniz, cocuklar nasil?
Evet o cicekli halini hep goruyorum aktarlarda. Bunda organik isi yok yani
Homemade bi bak istersen. Zaten uzun süre gidiyor. Bide hepsini birden almaya kalkınca pahalı geliyor ama tek tek ilerlemekte fayda var. Zaten ilk belirlediklerinizi alınca bi çeşit olmuş oluyor elinizin altında.Bende yağlar konusunda bir ara kısa bir araştırma yapmıştım ama açıkcası güvenerek nerden temin edeceğim konusunda tereddütlerim oldu siz eczaneden mi alıyorsunuz
pessinus Ali hala hasta, burnu su gibi akiyor, otribebe kullaniyorum sürekli, cok da huysuzlaniyo yazik, uyumuyor da, esim de hasta, o da evde, ben biraz daha iyiyim. Hastalik disari gitmiyo, aile arasinda dönüyor :))
Ben de hep sirke kullaniyorum yerleri silerken sonra da evi havalandiriyorum, cunku biraktigi koku cok guzel degil:) bu konuyu hic arastirmamistim, yaglar guzel olabilir. Lavantada yagindansa portakal-limon yagi daha hos geliyor kulagaplojovic arastiracagim bunu:)
Ben dun aksam aldim. 21-22 no kislik/23-24no baharlik/25 no kislik:) bakalim umarim hesaplarim tutar. 21 numara ayakkabida hafif bosluk kaliyor suan ayagi 20 numara buyuk ihtimal ama 19-20 kisa omurlu olur kisi cikaramayiz belki diye almadim.
Hafif sicak bir dus buruna cok iyi geliyor. Hatta ben oyle durumlarda banyoya sokmadan once banyoda ketilda su kaynatiyorum ki icerisi buhar olsun biraz. Once normal su ile yikiyorum sonra suyun sicakligini hafif artirip biraz daha tutuyorum. Cikinca da aspirator. Burun tertemiz oluyor. Rahatliyor cocuk. Havalar da sogudu ama ev fazla soguk degilse hergun banyo cok iyi olur ozellikle uyku oncesi. Cok gecmis olsun tekrardan.
Geçmiş olsunDoktordan geldik bizde boğazlari ve bi kulaginda kizariklik varmis kan tahlili yaptilar sonuclar ciksin ilac yazicaklar hastalik hepimizi sardi bu aralar
Demleme şekli var bunda sadece genelde yanlış bilinen siyah çay gibi olan :)
Kızım iyi çok şükür canım sağ ol .. Sadece en azından kahvaltı yapıyordu bardakta çorba içmeye başlamıştı az da olsa şimdi onlarda yok tüm gün memeyle ve su ile geçiyor bir şeyler yese bende iyi olacağım .. Sen nasıl oldun bebiş nasılpessinus B Bir mucize VosVos35 plojovic ve unuttugum varsa diger bebekleri hasta olan arkadaslar nasilsiniz, cocuklar nasil?
İmkansız olur mu hiç.. Her yaşı için bir zeytin ağacı dikersen Deniz'e, bir müddet sonra minik bir zeytinliğin olur, kendi zeytinlerini toplarsın. İster salamura edersin, ister toplayıp sıkıma yollar, kendi zeytinyağını elde edersin.. İlk iş kendine bir hobi bahçesi alıyorsunYeni yeni ogreniyorum ben de bazi seyleri. Oglum olduktan sonra daha da dikkat etmeye basladim. Sevdim ama bu isi:) sirke icin elmalari kendim topladim, attim dolaba. Onlara bakip bakip heycanlaniyorum sirke yapacagim icinaslinda kendi zeytinyagimi da yapmayi cok isterim ama o is imkansiz galiba.
GözünüzaydıınnnBugün desteksiz ilk adımını attı kızım uzun süredir sıralama ve desteksiz ayakta durma vardı bayaa baya uzun dikilebiliyor ayakta alkış falan yapıp oynuyor ama adım yoktu o da bugün oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?