2018 Ekim Anneleri

E exelanss Simay'ın 11 cm ayağı. 2-6ay olanı kullanıyoruz suan. Tam.Yani 18 no. Diğer aldıklarım 19-20 (12.5) no ve 21-22 (13.5) no :)
Şimdi net oldu galiba aldıklarımda.
Ben aldığımda küçüktü Simay ayına göre düşündüm ama olmadı sonradan kullandık. Bizde ayaklar maaile küçük :)

D dooris123 eşime arkadaşı köyden gelirken elma getirmiş bende sirke yapmayı düşündüm ama daha önce hiç yapmadım instada bi kaç sirke satan kişi içine bulgur nohut vs koyulmaz demiş sirke anası veya ev yapımı sirke ile mayalayın demiş sen nasıl yapıyorsun belki birlikte yaparız

Gece yatarken çorap olmazmış ayaksız mı alsam uyku tulumunu ama üstünü örtmüyor kesinlikle çorapsızda ayakları buz oluyor

Bakliyat, mayalanma olup sirke anası oluşması için. Onunla devam ediyorsun bir sonraki sirkeye.
Ama bulabiliyorsan sadece sirke anasıylada kuruyorsun.
Şu yazdığım organikgurmem'de var kocaman kavanozlarda dükkanda :) internet satışında var mı bilmiyorum ama bi bakarsın istersen.

Ah ne guzel konustun:) umarim bir gun yaparim:)) ama su sira cok zor
Evet bulgur nohut atan da var, dun biraz arastirdim balla yapmaya karar verdim. Mevcutta kullandigimiz bal bitmis onun siparisini verdim o gelince onunla yapacagim. Sirke anasini bal sayesinde elde edecegim. Sonraki sirke yapimlarinda bal yerine sirke anasini kullanacagim:) balim haftasonuna yetisirse haftasonu yaparim yazarim yine:)
Gece yatarken çorap olmazmış ayaksız mı alsam uyku tulumunu ama üstünü örtmüyor kesinlikle çorapsızda ayakları buz oluyor
Evet corap kan dolasimini engelliyor, uyurken cok saglikli degil. Oyuzden armut tipi uyku tulumu almistim ama ayaklaninca o da tehlikeli hale donusmustu plojovic in onerisiyle ona bir ayar cektim simdilik kullaniyoruz. Corapsiz modellerden alip ayaklari icin torba gibi birseyler dikebilirsin uygun bir kumasla. Onlari da uyku tulumunun ayak kismina dikersin. Karisik oldu bilmem anlatabildim mi

Ben giydirmiyorum canım hiç. Ama bilekleri kapalı oluyor. O kısım üşür genelde. Atlet gibi ama uzun bi tulum düşün mesela üstüne yapabileceğin ya da öyle alabilecegin.
Büyüğüde hiç corapla yatmadı.Çok nadirdir üstü örtülü yatan bebe :)))))

Yağları denemeyi düşünmez misin? Burun tıkanıklığı, rahat uyku, biçok yardımı olur.Yani bu durumdaykrn onlara yardımcı olabileceğimiz şeylerin sınırı yok.
Burun tıkanıklığı için okaliptüs veya nane yağı diye biliyorum. Var mı başka önerin?
@pessinus B Bir mucize VosVos35 plojovic ve unuttugum varsa diger bebekleri hasta olan arkadaslar nasilsiniz, cocuklar nasil?
Oğlum iyileşti sayılır, kızımın da burnu halen tıkalı ama düzeliyor günden güne.. Ben de mucizevi şekilde 2 günde atlattım çok şükür.. İnşallah siz de bir an evvel atlatırsınız
Doktordan geldik bizde boğazlari ve bi kulaginda kizariklik varmis kan tahlili yaptilar sonuclar ciksin ilac yazicaklar hastalik hepimizi sardi bu aralar
Çok geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah. İlaç yazdı mı doktor?

Ennee baya kucuk minnosun ayaklari desene bizimki dolu dolu 12,5 cm cikiyor 21-22 alayim bende sonra 1 er no buyuyerek bi yazlik bi kislik alayim tesekkur ederim ayrica

B Bir mucize gozunaydin canimm :))

B Bir mucize ben çorap giydiriyorum, (1 beden buyuk giydirebilirsinuz mesela, gerci ben tam bedenini giydiriyorum) ama corapla basi belada, sabah uyaninca ilk isi besikte oturup çıkarmak. uyku tulumunu e bebekten 60 a aldim, memnunum. Asla battaniye vs durmuyor gece ustunde, bu iyi. foto ekliyorum.

Eklentiler

• 20190925_205239.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 25
Güzelmiş ilk tulumu ayaklıydı çok rahattı çoraplı çok sıkıntı olmuyorsa yine öyle alırım benimkide çorap tutmuyor

O tulumdan var halası Almanyadan gelirken almıştı baya baya büyükmüş tabi değiştirme imkanıda olmayınca kaldı yani şöyle büyük ben giyip yatabilirim sanırım :)))))) aklıma takıldı bak yarın bi çıkarıp deneyim :)

Anlattın canım sağol :) peki bal kestane balı olur mu diğer balıda hakiki diye aldım ama pek güvenemedim her zamanki gibi

Soobe mağazaları kapanıyormuş sanırım sırasıyla şubelerde %70 indirim oluyor viaport marinaya gitmiştik tesadüf gördüm herşey bitmiş çorap alabildim 8 normal bir külotlu çorap 22 tl tuttu kalın havlulardan varsa yakınlarınızda soobe haberiniz olsun zıbınlar falan 3 tl ye geliyordu

Yaa yarin oglen esimi yolliim.

Cok tesekkurler. Alistirma kilodu aldim. Ama disari cikardigi icin ilk anda kurtariyo sonra yavastan disina cikiyo.
Aslnda benm kizla ayni zamandalarmis 2 yas 2 aylik lakin kizim konusmuyor cok fazla. Deniyrm bende simdi. Kizmaydi baskiydi asla yok altina cok defa yapiyo sikinti degil benm icin onlar. Gidip degistiriyoruz. Yani fazlaca ozgur ve rahatiz aslnda ama galiba zamani gelmedi. Bu is ne emzik ne de meme birakmaya benzemiyor kesinlikle. Hele bide bazi cocuklarin zamani erken gelmiyor galiba.
Biz bide surekli disarlardayiz eve kapanip denemek pek bizlik degil:)) belki kisin dicem ama biz o zamnda cikariz:))
11 gun oldu kimseyi zorlayan bi durm yok ama olmicak gibi de o yuzden bosuna devam etmiyim diyorum bende.
Tekrar teskkur ederiimm

Yaa yine sana bi soru))
2 yasindaki kizima uyku tulumu ariyrm kolsuz ayaksiz. Bu woolnati cok duydum almak uzereym ama baya pahali. Baska var mi acaba? Minigim ablasininkileri giydigi icin onun hep hazir bu tarz seyLerr)

Antibiyotik yazdi ama 3 gun sonunda atesi dusmezse konuşur durumuna gore baslariz dedi onuda reçete olmadan alamam diye yazdi. 38 i gecerse ates dusurucu ver baska ilac yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…