Ah ne guzel konustun:) umarim bir gun yaparim:)) ama su sira cok zorİmkansız olur mu hiç.. Her yaşı için bir zeytin ağacı dikersen Deniz'e, bir müddet sonra minik bir zeytinliğin olur, kendi zeytinlerini toplarsın. İster salamura edersin, ister toplayıp sıkıma yollar, kendi zeytinyağını elde edersin.. İlk iş kendine bir hobi bahçesi alıyorsunbaşlıyorsun zeytin fidanı dikmeye
Evet bulgur nohut atan da var, dun biraz arastirdim balla yapmaya karar verdim. Mevcutta kullandigimiz bal bitmis onun siparisini verdim o gelince onunla yapacagim. Sirke anasini bal sayesinde elde edecegim. Sonraki sirke yapimlarinda bal yerine sirke anasini kullanacagim:) balim haftasonuna yetisirse haftasonu yaparim yazarim yine:)
Evet corap kan dolasimini engelliyor, uyurken cok saglikli degil. Oyuzden armut tipi uyku tulumu almistim ama ayaklaninca o da tehlikeli hale donusmustuGece yatarken çorap olmazmış ayaksız mı alsam uyku tulumunu ama üstünü örtmüyor kesinlikle çorapsızda ayakları buz oluyor
Gece yatarken çorap olmazmış ayaksız mı alsam uyku tulumunu ama üstünü örtmüyor kesinlikle çorapsızda ayakları buz oluyor
Burun tıkanıklığı için okaliptüs veya nane yağı diye biliyorum. Var mı başka önerin?Yağları denemeyi düşünmez misin? Burun tıkanıklığı, rahat uyku, biçok yardımı olur.Yani bu durumdaykrn onlara yardımcı olabileceğimiz şeylerin sınırı yok.
Oğlum iyileşti sayılır, kızımın da burnu halen tıkalı ama düzeliyor günden güne.. Ben de mucizevi şekilde 2 günde atlattım çok şükür.. İnşallah siz de bir an evvel atlatırsınız@pessinus B Bir mucizeVosVos35 plojovic ve unuttugum varsa diger bebekleri hasta olan arkadaslar nasilsiniz, cocuklar nasil?
Çok geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah. İlaç yazdı mı doktor?Doktordan geldik bizde boğazlari ve bi kulaginda kizariklik varmis kan tahlili yaptilar sonuclar ciksin ilac yazicaklar hastalik hepimizi sardi bu aralar
E exelanss Simay'ın 11 cm ayağı. 2-6ay olanı kullanıyoruz suan. Tam.Yani 18 no. Diğer aldıklarım 19-20 (12.5) no ve 21-22 (13.5) no :)
Şimdi net oldu galiba aldıklarımda.
Ben aldığımda küçüktü Simay ayına göre düşündüm ama olmadı sonradan kullandık. Bizde ayaklar maaile küçük :)
Eki Görüntüle 2539476
Güzelmiş ilk tulumu ayaklıydı çok rahattı çoraplı çok sıkıntı olmuyorsa yine öyle alırım benimkide çorap tutmuyorB Bir mucize ben çorap giydiriyorum, (1 beden buyuk giydirebilirsinuz mesela, gerci ben tam bedenini giydiriyorum) ama corapla basi belada, sabah uyaninca ilk isi besikte oturup çıkarmak. uyku tulumunu e bebekten 60 a aldim, memnunum. Asla battaniye vs durmuyor gece ustunde, bu iyi. foto ekliyorum.
O tulumdan var halası Almanyadan gelirken almıştı baya baya büyükmüş tabi değiştirme imkanıda olmayınca kaldı yani şöyle büyük ben giyip yatabilirim sanırım :)))))) aklıma takıldı bak yarın bi çıkarıp deneyim :)Ben giydirmiyorum canım hiç. Ama bilekleri kapalı oluyor. O kısım üşür genelde. Atlet gibi ama uzun bi tulum düşün mesela üstüne yapabileceğin ya da öyle alabilecegin.
Büyüğüde hiç corapla yatmadı.Çok nadirdir üstü örtülü yatan bebe :)))))
Anlattın canım sağol :) peki bal kestane balı olur mu diğer balıda hakiki diye aldım ama pek güvenemedim her zamanki gibiAh ne guzel konustun:) umarim bir gun yaparim:)) ama su sira cok zor
Evet bulgur nohut atan da var, dun biraz arastirdim balla yapmaya karar verdim. Mevcutta kullandigimiz bal bitmis onun siparisini verdim o gelince onunla yapacagim. Sirke anasini bal sayesinde elde edecegim. Sonraki sirke yapimlarinda bal yerine sirke anasini kullanacagim:) balim haftasonuna yetisirse haftasonu yaparim yazarim yine:)
Evet corap kan dolasimini engelliyor, uyurken cok saglikli degil. Oyuzden armut tipi uyku tulumu almistim ama ayaklaninca o da tehlikeli hale donusmustuplojovic in onerisiyle ona bir ayar cektim simdilik kullaniyoruz. Corapsiz modellerden alip ayaklari icin torba gibi birseyler dikebilirsin uygun bir kumasla. Onlari da uyku tulumunun ayak kismina dikersin. Karisik oldu bilmem anlatabildim mi
Yaa yarin oglen esimi yolliim.Soobe mağazaları kapanıyormuş sanırım sırasıyla şubelerde %70 indirim oluyor viaport marinaya gitmiştik tesadüf gördüm herşey bitmiş çorap alabildim 8 normal bir külotlu çorap 22 tl tuttu kalın havlulardan varsa yakınlarınızda soobe haberiniz olsun zıbınlar falan 3 tl ye geliyordu
Cok tesekkurler. Alistirma kilodu aldim. Ama disari cikardigi icin ilk anda kurtariyo sonra yavastan disina cikiyo.Son zamanlarda konustugum bi dönemdi. Zaten kızın belli ediyordur. Bigün çok ısrar etti küçük tuvalet alalım diye :) öyle başladık. (2 yaş 1 aylıktı, net konuşuyordu)
O gece yatmadan gitmem istedi bezi çıkardık yaptı oturağa. Sonra hiç bağlanmadı.
İlk gün özellikle ve toplamda 3 gün ara fln yoktu. Azcık geldikçe yaptıbazen yakaladık bazen kaçak oldu :)
Yavas yavas aralar açılmaya başladı. Ona göre haturlatıyordum benim geldi diyerek ya da götürüyordum.Var mı? Diye hiç sormadım.
Yakaladığımızda sevinerek ve sarılarak olumlu oldum, kaçaklarda böylr olabilir öğreniyorsun bidaha yakalayacaz çişi diyerek konuşuyorduk.
Oyuncak ya da yiyecekle ödül fln yapmadık hiç.
Yakalayınca kapıya sticker yapıştırdık birlikte, gecerken gördükçe hatırlar diye düşündüm.
Buyuk tuvaleti beklerken oyun ya da boyama yaptık.
Bezlerinide o dönem aşagıda bebek vardı ona hediye ediyoruz artık dıye götürduk birlikte.
Yani zor bi geçiş özellikle ilk günler ama zamanla oturuyor hep.
Hemen söylemesini beklememek lazım.
Dışarıya çıkmak daha iyi oluyordu. Zamanla çıktığımızda parka inip gelince daha iyi yaptı.
O dönem Çanakkale'ye gidecektim gitmedim. Değişiklik iyi değil diye biliyordum. Denizde ıslandığınıda anlamaz diye.
Alistirma külodu 1 kez o ara ilk yolculukta (1 saatlik) kullandım. Hiç yapmadı. Yapsa da anlamazdı bezden hiç farkı yok, boşuna alma derim.
Aklıma gelenler bunlar.
2 senelik bi sureçten sonra hiç bilmediği birşeyin zor olacagını cıkarmadım aklımdan.
Altın vuruş ama cidden tuvalet işi :)
Aklıma gelenler bunlar.
Ben icine ayakli tulum giydiyrp ustune ayaksiz uyku tulumu giydirmistim. Yani evet corap iyi degil ama guvenemedm napaymGece yatarken çorap olmazmış ayaksız mı alsam uyku tulumunu ama üstünü örtmüyor kesinlikle çorapsızda ayakları buz oluyor
Yaa yine sana bi soruBen giydirmiyorum canım hiç. Ama bilekleri kapalı oluyor. O kısım üşür genelde. Atlet gibi ama uzun bi tulum düşün mesela üstüne yapabileceğin ya da öyle alabilecegin.
Büyüğüde hiç corapla yatmadı.Çok nadirdir üstü örtülü yatan bebe :)))))
Antibiyotik yazdi ama 3 gun sonunda atesi dusmezse konuşur durumuna gore baslariz dedi onuda reçete olmadan alamam diye yazdi. 38 i gecerse ates dusurucu ver baska ilac yok dedi.Burun tıkanıklığı için okaliptüs veya nane yağı diye biliyorum. Var mı başka önerin?
Oğlum iyileşti sayılır, kızımın da burnu halen tıkalı ama düzeliyor günden güne.. Ben de mucizevi şekilde 2 günde atlattım çok şükür.. İnşallah siz de bir an evvel atlatırsınız
Çok geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah. İlaç yazdı mı doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?