Bu tarz seyleri yapmaktan keyif aliyorum. Pogaca-borek-kek tarzi seyler yapmak hic ilgimi cekmiyor mesela. Kefir mayam vardi, baya buyutmustum, cocugum gibiydi
Kestane bali olur mu hic bir fikrim yok malesef. Benim aldigim bal odullu bir bal, organik diye dusunuyorum, tadindan da belli ediyor zaten kendisini. Keskin bir tadi var hosumuza gidiyor.Anlattın canım sağol :) peki bal kestane balı olur mu diğer balıda hakiki diye aldım ama pek güvenemedim her zamanki gibi
Ahh yavrucak. Biz de burda dis mi acaba diyorduk. Ne zor onlar icin. Derdini anlatamama durumu. Bazen huysuz sinirli aksi uyaniyor diyoruz ama belki dusunemedigimiz/goremedigimiz bir dertleri oluyor. Umarim tez zamanda ilaca bile gerek kalmadan sagligina kavusur atlas.Antibiyotik yazdi ama 3 gun sonunda atesi dusmezse konuşur durumuna gore baslariz dedi onuda reçete olmadan alamam diye yazdi. 38 i gecerse ates dusurucu ver baska ilac yok dedi.
Cok tesekkurler. Alistirma kilodu aldim. Ama disari cikardigi icin ilk anda kurtariyo sonra yavastan disina cikiyo.
Aslnda benm kizla ayni zamandalarmis 2 yas 2 aylik lakin kizim konusmuyor cok fazla. Deniyrm bende simdi. Kizmaydi baskiydi asla yok altina cok defa yapiyo sikinti degil benm icin onlar. Gidip degistiriyoruz. Yani fazlaca ozgur ve rahatiz aslnda ama galiba zamani gelmedi. Bu is ne emzik ne de meme birakmaya benzemiyor kesinlikle. Hele bide bazi cocuklarin zamani erken gelmiyor galiba.
Biz bide surekli disarlardayiz eve kapanip denemek pek bizlik degil:)) belki kisin dicem ama biz o zamnda cikariz:))
11 gun oldu kimseyi zorlayan bi durm yok ama olmicak gibi de o yuzden bosuna devam etmiyim diyorum bende.
Tekrar teskkur ederiimm
Yaa yine sana bi soru))
2 yasindaki kizima uyku tulumu ariyrm kolsuz ayaksiz. Bu woolnati cok duydum almak uzereym ama baya pahali. Baska var mi acaba? Minigim ablasininkileri giydigi icin onun hep hazir bu tarz seyLerr)
Antibiyotik yazdi ama 3 gun sonunda atesi dusmezse konuşur durumuna gore baslariz dedi onuda reçete olmadan alamam diye yazdi. 38 i gecerse ates dusurucu ver baska ilac yok dedi.
Çok geçmiş olsun inşallah ilaçsız atlatır yavrum. Ihlamur içebiliyorsa faydası olacaktır. Plojovic'in, ayak tabanını limonla ovma tavsiyesini okumuşsundur. Ateşe iyi geliyormuş, şifa olsun Atlas'aAntibiyotik yazdi ama 3 gun sonunda atesi dusmezse konuşur durumuna gore baslariz dedi onuda reçete olmadan alamam diye yazdi. 38 i gecerse ates dusurucu ver baska ilac yok dedi.
Giyimi, özellikle gece ateşin daha fazla cıkması gibi ayrıntılarla yardımcı oldukca daha rahatlayacaktır. 3 günden sonra duruyor. Takdir ettim doktorunu :) için rahat olsun bence
Saolun kizlar sabah 36.5 u gördüm rahatladim biraz umarım daha cikmaz ama kulagindaki ve boğazındaki kizariklik kendi kendine geçermi acaba diye dusunmedim degil ilacsiz. 40 saatlik uykusuzluk sonunda dun aksam uyudum biraz bas agrisindan kivranir durumda bedenimi ise getirdim ama ruhum evde halaÇok geçmiş olsun inşallah ilaçsız atlatır yavrum. Ihlamur içebiliyorsa faydası olacaktır. Plojovic'in, ayak tabanını limonla ovma tavsiyesini okumuşsundur. Ateşe iyi geliyormuş, şifa olsun Atlas'a
Allah kolaylık versin, çalışan annelerin işi zor gerçekten.. Ben de işsiz kalmaktan şikayetçiydim ama dönecek bir işim olmayınca çocuklarıma kendim bakabiliyorum.Saolun kizlar sabah 36.5 u gördüm rahatladim biraz umarım daha cikmaz ama kulagindaki ve boğazındaki kizariklik kendi kendine geçermi acaba diye dusunmedim degil ilacsiz. 40 saatlik uykusuzluk sonunda dun aksam uyudum biraz bas agrisindan kivranir durumda bedenimi ise getirdim ama ruhum evde hala
Anne sutu devam canim cok bisey yok ama ne bulursa artik. Bazen dusunuyorum emmese nasil sakinlestiridim diye baya zor geliyor surekli aglayarak uyandi memeye koyup oturabildim yokda hep kucakta ayakta olucaktikAllah kolaylık versin, çalışan annelerin işi zor gerçekten.. Ben de işsiz kalmaktan şikayetçiydim ama dönecek bir işim olmayınca çocuklarıma kendim bakabiliyorum.
Anne sütü de alıyor dimi Atlas? Bebek hastalanınca sütün içeriği de hastalığa göre değişiyor ve iyileşmesi için yardımcı oluyor. Gece sık sık emdiyse faydasını görür kuzucuk
Anne sutu devam canim cok bisey yok ama ne bulursa artik. Bazen dusunuyorum emmese nasil sakinlestiridim diye baya zor geliyor surekli aglayarak uyandi memeye koyup oturabildim yokda hep kucakta ayakta olucaktik
Amin canim saolGelmis gecmis olsun umarim bu ilk ve son hastaligi olur bu kis icin
Ben 3 bucuk aylikken basladim aktif sut sagdim o zamanlar gece emzirip besine sut sagiyodum oncesinde de stok yapip dolabi doldurmustum.ek gidaya gecince sadece geceleri sagdim onu verdik simdi sabah kalkinca emiyor oglen eve gidiyorum hala oyle emiyor. Isten dönünce bide yatarken. Gece uyanmazsa emzirmiyorum. Gecen ay sagmayi denedim 30 cc den fazla çıkaramadım biraktim bende oluruna. Gun icinde kac defa emdigine gore dusunebilirsin sut sagma isini cikarabiliyosan ne ala. Ise baslamak sutu etkiliyor ister istemez emzirme araligi uzayinca sut uretimide azaliyor. Emzirmenin ne zaman biticegi belli olmazki 2 sene emecek belkide benim imkanim olmadigi icin 3.5 aylik birakmak zorunda kaldim simdi gece uyimadan emzirip üstüne mama veriyorumanabelgunes gecmis olsun kuzuya. birsey aklima geldi.sen calisiyorsun ya tam gun mu? bir de emzirme olayi nasil oluyor yani gun icinde sagim yapiyor musun.ise gitmen sutunu etkiledi mi? benim aklimda hep emzirme bitince ise baslama dusuncesi var da ondan soruyorum.
Bugün elmaları yıkayıp başlıyorum o zaman bir gece bekletmek gerekiyormuş yıkadıktan sonra yarında doğrarım inşallah :)B Bir mucize D dooris123 Balın etkisi şeker miktarını arttırmak için. Mayalanma işlemini hızlandırıyor. Yani mesela daha tatlı olan seyler daha kısa sürede olur, hurma vb.
Yapınca vazgecmeyeceksiniz bence başlayın
Öğüt birtek verene yararmış, deneyim en güzel seydir :))))
Teşekkürler becerebilirim inşallahBu tarz seyleri yapmaktan keyif aliyorum. Pogaca-borek-kek tarzi seyler yapmak hic ilgimi cekmiyor mesela. Kefir mayam vardi, baya buyutmustum, cocugum gibiydisever konusurdum onunla. Sonra kaybettim malesef. Simdi sirke anasinda da ayni heyecana sahibim:)
Kestane bali olur mu hic bir fikrim yok malesef. Benim aldigim bal odullu bir bal, organik diye dusunuyorum, tadindan da belli ediyor zaten kendisini. Keskin bir tadi var hosumuza gidiyor.
Ahh yavrucak. Biz de burda dis mi acaba diyorduk. Ne zor onlar icin. Derdini anlatamama durumu. Bazen huysuz sinirli aksi uyaniyor diyoruz ama belki dusunemedigimiz/goremedigimiz bir dertleri oluyor. Umarim tez zamanda ilaca bile gerek kalmadan sagligina kavusur atlas.
hmm anladim canim.benim isim eve 1.5 saat oldugu icin oglen eve gelme imkanim yok o yuzden heralde 2 yasina kadar kullanicam ucretsiz izni.allah kolaylik versin annelik cidden zor.Ben 3 bucuk aylikken basladim aktif sut sagdim o zamanlar gece emzirip besine sut sagiyodum oncesinde de stok yapip dolabi doldurmustum.ek gidaya gecince sadece geceleri sagdim onu verdik simdi sabah kalkinca emiyor oglen eve gidiyorum hala oyle emiyor. Isten dönünce bide yatarken. Gece uyanmazsa emzirmiyorum. Gecen ay sagmayi denedim 30 cc den fazla çıkaramadım biraktim bende oluruna. Gun icinde kac defa emdigine gore dusunebilirsin sut sagma isini cikarabiliyosan ne ala. Ise baslamak sutu etkiliyor ister istemez emzirme araligi uzayinca sut uretimide azaliyor. Emzirmenin ne zaman biticegi belli olmazki 2 sene emecek belkide benim imkanim olmadigi icin 3.5 aylik birakmak zorunda kaldim simdi gece uyimadan emzirip üstüne mama veriyorum
hmm anladim canim.benim isim eve 1.5 saat oldugu icin oglen eve gelme imkanim yok o yuzden heralde 2 yasina kadar kullanicam ucretsiz izni.allah kolaylik versin annelik cidden zor.
Benim pzt gunlerim onumuzdeki haftadan itibaren bos. Evdekilere bos oldugunu soylemeyip her pzt iki saat gezip gelcem.Ben 8 aylikken basladim kismi sureliyim onumudeki aya kadar yani 2 de geliyorum eve geldigim gibi emziriyorum aksam 5 gibi emziriyorum birde gece yatarken gecede bu ara 2 saatte 1
En son 3 bucukta emzirdim 7 de evden ciktim
İsyerinde sagim yapiyorum ama sabah kahvaltisini islaticak kadar cikiyo calismak ise gelesiye kadar kotu iste bebegini birakip gelmek annem ve kv bakiyo donusumlu ama olsun yinede aklim kaliyo ama ise geldimmi kafam dagiliyo dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?