Cok iyiymis ya :)Benim pzt gunlerim onumuzdeki haftadan itibaren bos. Evdekilere bos oldugunu soylemeyip her pzt iki saat gezip gelcem.
Ben karisim vermiyorum artik onune peynir zeytin domates yumurta fln koyuyorum ne yerse oluyo karnini doyurdugunu düşünmüyorum ama bu gün doyurur elbet
Benim pzt gunlerim onumuzdeki haftadan itibaren bos. Evdekilere bos oldugunu soylemeyip her pzt iki saat gezip gelcem.
Evet omletine, meyvesine vs koyuyorum cig findik, cig badem ve ceviz. Gecen gun fincan kek yaptim ona da koydum:)gunaydin kizlar. D dooris123 bu sabah kahvaltida yarim yumurta sarisinu tahin pekmezle karistirip verdim.kendi eli kadar cavdar ekmek ve ceviz badem rondodan gecirdim.sen veriyordun di mi kuruyemis.severek yedi.toz halinde bogazina kacar sanmistim oyle olmadi.sanirim 2 dis olsa bile zamanla yeme becerisi gelistiriyorlar.gun icinde bazen eline yarim muz veriyorum bi sekilde yiyor.
Ben de bu aksam elmalari yikayacagim:) yarin aksam da bir sey cikmazsa yaparim yoksa cumartesine artik. Sadece elma kabugundan bile yapan varmis. Sen bulgur ve nohut atacak misin?Bugün elmaları yıkayıp başlıyorum o zaman bir gece bekletmek gerekiyormuş yıkadıktan sonra yarında doğrarım inşallah :)
Ben karisim vermiyorum artik onune peynir zeytin domates yumurta fln koyuyorum ne yerse oluyo karnini doyurdugunu düşünmüyorum ama bu gün doyurur elbet
Meyve, çekilmiş çiğ badem ve yoğurdu karıştırdım verdim ama badem biraz diri kalmış, 3-4 kaşık anca yiyor, sonra itiyor kaşığı.. Fincan kek tarifini yazabilir misinEvet omletine, meyvesine vs koyuyorum cig findik, cig badem ve ceviz. Gecen gun fincan kek yaptim ona da koydum:)
Yanlış anlamayin ama niye saklayacaksiniz ki, sonuçta dinlenmek annenin de hakki.Benim pzt gunlerim onumuzdeki haftadan itibaren bos. Evdekilere bos oldugunu soylemeyip her pzt iki saat gezip gelcem.
Ben badem ve findigi reendeliyorum, rondodan cekince pek istedigim gibi olmuyor:) cevizi rondodan cekiyorum ama.Meyve, çekilmiş çiğ badem ve yoğurdu karıştırdım verdim ama badem biraz diri kalmış, 3-4 kaşık anca yiyor, sonra itiyor kaşığı.. Fincan kek tarifini yazabilir misinbelki oğlum da yer
Teşekkür ederim canım, leziz görünüyorlar. Elimde yulaf ezmesi var, keşke onları da çektirseydim aktara. Robottan geçirsem olur ama dimi? Karabuğday unu da alsam iyi olacak.. Yumuş yumuş olmasını sağlayan ne acaba :) ben normal keki yapıyorum fincanda, öyle aman aman yumuşak olmuyor daBen badem ve findigi reendeliyorum, rondodan cekince pek istedigim gibi olmuyor:) cevizi rondodan cekiyorum ama.
Tariflerin ekran goruntusunu atiyorum. Ben karabugday unlu olani yaptim ama kinoa unum yoktu onun yerine de yulaf ve nohut unu karisimi koydum. Ve ekstradan cektigim cevizleri de koydum. Bence tadi cok guzel oldu:) bide boyle yumus yumus tam bebek keki:)
Ay elmaları yıkarken deprem oldu kızımı nasıl kaptığımı bilemedim her şey kaldı öyleceEvet omletine, meyvesine vs koyuyorum cig findik, cig badem ve ceviz. Gecen gun fincan kek yaptim ona da koydum:)
Ben de bu aksam elmalari yikayacagim:) yarin aksam da bir sey cikmazsa yaparim yoksa cumartesine artik. Sadece elma kabugundan bile yapan varmis. Sen bulgur ve nohut atacak misin?
Bende eve nasi gittiğimi bilemedim annem cok korkmuş atlasta uyuyodu allahtan yakin evAy elmaları yıkarken deprem oldu kızımı nasıl kaptığımı bilemedim her şey kaldı öylece
Allah beterinden korusun devamı gelir falan diye söylenti geliyor umarım olmazBende eve nasi gittiğimi bilemedim annem cok korkmuş atlasta uyuyodu allahtan yakin ev
Yatış saatınıde etkiler normalde olmayan bişyse :)Kızlar birkaç gündür sabaha karşı uyanıp oyuna girişiyor benim kızçemabiyi hazırlayıp servise bindiriyoruz, 5 dk hava alıp içeri giriyoruz.
Kahvaltı etmek istemiyor, mama sandalyesinden inmek için çırpınıyor resmen. Salona geçip biraz oyundan sonra memeye gelip erkenden ilk uykuya yatıyor. Ben bunu yazarken de uyandı meselatelefonu kilitleyip biraz oyun oynadık. Yere indi, oyuncaklara girişti. Ben de mesajı tamamliyim dedim
Vvucut bunu kendide atlatabilir canım donanımlı :)Saolun kizlar sabah 36.5 u gördüm rahatladim biraz umarım daha cikmaz ama kulagindaki ve boğazındaki kizariklik kendi kendine geçermi acaba diye dusunmedim degil ilacsiz. 40 saatlik uykusuzluk sonunda dun aksam uyudum biraz bas agrisindan kivranir durumda bedenimi ise getirdim ama ruhum evde hala
İlaçsız oldugundan eminsen suda bekletme.Bugün elmaları yıkayıp başlıyorum o zaman bir gece bekletmek gerekiyormuş yıkadıktan sonra yarında doğrarım inşallah :)
Nilsibel Ben de denedim birkaç kez önüne koymayı, tabakla koyarsam iki eliyle kaldırıp silkeliyor tabağı. Önüne düşenleri alıp mıncıklıyor, sağa sola atıyor.. Kaşıkla her verdiğimi itiyor diliyle. Benden yemezse kendi yesin diye mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum, hepsini atıyor yere.
Abisi okula gitti, kızım yemeyi komple bıraktı. Mama sandalyesine tepkili resmen. Bir de ilk günler oğlumu ben götürüp getirdim, o sırada babaanneyle kaldı kızım. Babaanne TV karşısına (tek kişilik karyolanın üstüne) oturtuyor, yastıklarla çevreliyor çocuğu, kendi de(130 kg civarı) oturuyor yanına kıpırdamasın diye. O vaziyette hipnotize edilmiş gibi duruyor çocuk. Gözünü ayırmadan izliyor öylece (evde öyle değil, TV açık olsa da çabuk sıkılıyor, oyuncaklara dalıyor, geziniyor).. Baktım öyle dururken ağzına bir şeyler veriyor, yiyor benimki de..
Dün ben de mama sandalyesini salona götürdüm TV karşısına, yarım kase tarhana içine peynir ve ekmek doğradım. Günlerdir yediği ilk ek gıda diyebilirimTV'ye bakarken açtı ağzını, karnı doyana kadar reddetmedi. Hiç istemiyorum öyle TV, tablet karşısında yemesini ama 3 gündür yemeyince deniyim dedim, yiyor plojovic gördüğün üzere babaanne bunu da yoldan çıkardı
Ben badem ve findigi reendeliyorum, rondodan cekince pek istedigim gibi olmuyor:) cevizi rondodan cekiyorum ama.
Tariflerin ekran goruntusunu atiyorum. Ben karabugday unlu olani yaptim ama kinoa unum yoktu onun yerine de yulaf ve nohut unu karisimi koydum. Ve ekstradan cektigim cevizleri de koydum. Bence tadi cok guzel oldu:) bide boyle yumus yumus tam bebek keki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?