2018 Ekim Anneleri

Benim kizlardan birinin yumurta beyazina alerjisi oldu iki uc ay once. Ama sarisini yiyor. Saglik ocagindaki hemsire ile konustugumuzda alerji varsa asiyi hastane ortaminds yaptirmalisiniz, mudahele filan gerekirse diye dedi..
Bunu doktorumuza soyledigimde bunlar cok eski bilgiler geride kaldi. Hala oyle biliyorlar. Saglik ocaginda rahatlikla yapilir dedi.
Onun haricinde kan testlerini de saglik ocagi yapmak istemedi. Bebeklerden kan almaya biraz cesaret edemiyolar sanirim. Sizler hastanede mi yaptiriyorsunuz?

Arkadaslar zeytini nasil veriyorsunuz? Cekirdegini cikarip ikiyemi boluyorsunuz? Siyah zeytin icin soruyorum zari bogazina takilmiyormu? Allahim gecmiyor bu bogaza takilma korkusu benden
Benim bogazina takilma korkusundan degil de farkli bu sekilde daha cok sevdigi icin zeytinin cekirdegini cikarip sarimsak eziciyle eziyorum, zeytin ezmesi gibi oluyor, bu sekilde veriyorum.
Cok gecmis olsun ben ne zaman elimi bulasik makinesine yada buzdolabina atsam depar atarak yanimda bitiyor, cok meraklilar cok dikkat etmek lazim.
Ben eline veriyorum o çekirdeğini atıyor ağzından :) minik minik ısıra kopara yiyor, vıcık vıcık :)
Cok tatli ya masallah. Yogurt disinda ilk ek gidasi brokoliydi eline vermistim kendi yemisti, o an bile hic korkmadim. Simdi de herseyi veririm eline ama zeytini o sekilde vermeye cesaret edemem heralde:) biraz daha buyusun de ozaman:)

Gözünaydınn :) yeni yaşınızda mutlu mutlu olsuun
Yakınmış ne güzel :)
Bizde doğum günleri büyüğü babayla 2 gün arayla, küçüğü benimle 5 gün arayla :)
Bende kutlamadım, aileleri davet ettik hep beraber pazar kahvaltısına gittik :)

Ben temizken bıçakları önden alıp, çatal kaşık istiyorum veriyor, yerleştiriyoruz :)

Şeker hamurunu görsel çalışıp sana yemelik pasta yapabilir yaptıracagın kişi, ekstra almana gerek kalmaz, bi böyle konus istersen. Benim kuzenimde bu şekilde çalışıyor

E exelanss Nilsibel size dun gecemizi yazmak istedim:) 21.30 yatis. 00.00 civarlari uyandi meme ve geri uyudu.01.50de uyandi 05.40ta uyudu nerdeyse 4 saat uyanikti!!!! sonra 6.30da uyandi 7.30a kadar ugrastim uyumadi birseyler yedirdim biraz oyun oynadik 08.45te uyudu 10.10da uyandi... Hergun boyle degil tabi guzel uyudugu da oluyor ama dun bana unutulmaz bir gece yasatti can oglum
Dun tam da buraya gece uykulari daha deliksiz olmaya basladi yazmistim, anneme de telefonda dedim, uzun sureli uyanikliklari gecti uyanip geri uyuyor rahatladik biraz diye. Nazara inanmam ama artik anne nazarina inaniyorum, gercekten kendi kendime bile sesli birsekilde x huyu duzeldi desem ertesi gun o huy yeniden hortluyor. Artik su huyu gecti ya diye icimden bile dusunmemeye caliscam

a101 bimden pastatabani alip icine istedigin meyveleri kremasiyla kolayca da hazirlanabilir gelenlerin yiycegi.ekonomik olur baya. :) seker hamurlu da ufak bi pasta tamam iste.

Aslında hepsini kendimiz istiyoruz ne garip di mi

Hissediyorsundur demek ki:) anneler bilir.
Simay büyük parça ve sert seyleri çıkarıyor.

Gercekten istisnasız böyle olur

amin canımm çok teşekkür ederim evet şanslıyım yeniden anne olacağım

Ah caniiiim. Cook gecmis olsun.
Bizimki de makinede catallara bicaklara gidiyor zaten. Hep kapatiyoruz.

Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin.

ferhunde001 cok gecmis olsun cok cok dikkat etmek lazim bizimki duvarlari tutuna tutuna evi geziyor kaydirmaz corap aldim cunku parkede kayiyor
Bizde de bulasik makinesi ve buzdolabi meraki var. Ben makineyi aciyorum catal ve bicaklari alip sepeti onune koyuyorum o bosaltiyor :)

Ben kendim yapacağım canım eşim çok marifetlidir şekil verme konusunda ben de pasta konusunda iyiyim gayet güzel oluyor. Geçen yıl kızıma yaptığım pasta anında bitmişti çok güzel olmuş diye 2-3 dilim yemişti herkes:)

yok bacım nerdee bende o marifetler isteme günü yaptığım kek bile sönmüştü düşün
yok bacım nerdee bende o marifetler isteme günü yaptığım kek bile sönmüştü düşün

Aslında en güzeli bulunduğum yerde dışarıda imkanlar kısıtlı ev ortamı daha iyi zaten hep birlikte görüştüğüm arkadaşları çağıracağım bir nevi misafirlik olacak:)

Senin yine iyiymiş ben aklıma geldiği an yaşıyorum:) kendi nazarım çok değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…