Siyah verirken ikiye bölüp soyup verdim bir kaç kere. Epeydir yeşil zeytine geçtik. Günde 1-2 tane yiyor, minik parçalar halinde veriyorum, dişsiz damaklarıyla ezip yutuyor kuzu :) Eylül'ün dişleri var çiğneyebilir aslında. Minik minik parçalara bölüp deneyebilirsinArkadaslar zeytini nasil veriyorsunuz? Cekirdegini cikarip ikiyemi boluyorsunuz? Siyah zeytin icin soruyorum zari bogazina takilmiyormu? Allahim gecmiyor bu bogaza takilma korkusu benden
Geçmiş olsun canım, kıyamam kuzucuğa.. Korkmuştur da yavrucakkizlar bu sabah bulasik makimesinin kapagi yarim acikti.kasla goz arasinda acip ayaga kalkip ust cekilen yerin raylarinin ordaki metale parmagini kestirdi.birden kanlar icinde kaldik.anlamadim bile o an nasil oldugunu.ust komsum hemsire ucretsiz izinde.hemen ona goturup gosterdim.ufak bi kesikmis yara bandi yapistirdik.simdi keyfi iyi.arada eline bakiyor yara bandina.aman siz unutmayin makineyi tam kapali olsun.iste bi anlik dalginlik
Arkadaslar zeytini nasil veriyorsunuz? Cekirdegini cikarip ikiyemi boluyorsunuz? Siyah zeytin icin soruyorum zari bogazina takilmiyormu? Allahim gecmiyor bu bogaza takilma korkusu benden
kizlar bu sabah bulasik makimesinin kapagi yarim acikti.kasla goz arasinda acip ayaga kalkip ust cekilen yerin raylarinin ordaki metale parmagini kestirdi.birden kanlar icinde kaldik.anlamadim bile o an nasil oldugunu.ust komsum hemsire ucretsiz izinde.hemen ona goturup gosterdim.ufak bi kesikmis yara bandi yapistirdik.simdi keyfi iyi.arada eline bakiyor yara bandina.aman siz unutmayin makineyi tam kapali olsun.iste bi anlik dalginlik
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız yine. Valla çocuklar kaşla göz arasında tehlikeli durumları bulup başlarına bir şeyler getiriyor çok çok çok daha dikkatli olmamız gerekiyor.kizlar bu sabah bulasik makimesinin kapagi yarim acikti.kasla goz arasinda acip ayaga kalkip ust cekilen yerin raylarinin ordaki metale parmagini kestirdi.birden kanlar icinde kaldik.anlamadim bile o an nasil oldugunu.ust komsum hemsire ucretsiz izinde.hemen ona goturup gosterdim.ufak bi kesikmis yara bandi yapistirdik.simdi keyfi iyi.arada eline bakiyor yara bandina.aman siz unutmayin makineyi tam kapali olsun.iste bi anlik dalginlik
Bu persembe aynen 1 sene doluyorVosVos35 aman efendim ne cabuk gecti vay efendim gunler su gibi diyenlere yoo hicte oyle degil her ani dun gibi aklimda diyorum
Bende bu ay direkten dondum biliyomusun elim yuregimde bekledim vallaha H hamis ama olsaydi da Allahin bir bildigi vardir der onume bakardim cok ugraslar sonucu bu duyguyu isteyen insanlar var bosver dusunme Allah cizmistir minigin kaderinide nasilsa :)
Oğlum da kendi yerdi minicikken. Başta çekirdeği çıkarıyordu, bir ara yutmaya başladıBen eline veriyorum o çekirdeğini atıyor ağzından :) minik minik ısıra kopara yiyor, vıcık vıcık :)
Ayy gözlerim doldu yaaevet canım o kadar haklısın ki.. Bende doktorun yanna gittim hamileyim sanırım test yaptım pozitif çıktı muhtemelen 7 haftalık ddim gülümsedi :) ultrasonda kesesi,kalp atışları duyunca biliyorsun değilmi milyarlar döküpte bu anlara şahit olamayan,bu mucizeye sahip olamayanlar var Allah hayırlı uğurlu etsin dedi.
Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
nerde tehlıkelı bısey varsa onu buluyorlar zaten cok gecmıs olsun bızımkıde deli bozuk gıbı evde gırmedıgı oda kalmadıkizlar bu sabah bulasik makimesinin kapagi yarim acikti.kasla goz arasinda acip ayaga kalkip ust cekilen yerin raylarinin ordaki metale parmagini kestirdi.birden kanlar icinde kaldik.anlamadim bile o an nasil oldugunu.ust komsum hemsire ucretsiz izinde.hemen ona goturup gosterdim.ufak bi kesikmis yara bandi yapistirdik.simdi keyfi iyi.arada eline bakiyor yara bandina.aman siz unutmayin makineyi tam kapali olsun.iste bi anlik dalginlik
yaa ben guvenemıyorum o kadar ya nasıl alıstırırım onuda bılmıyorum yutarsa takılır bogazına dıye korkuyorumBen eline veriyorum o çekirdeğini atıyor ağzından :) minik minik ısıra kopara yiyor, vıcık vıcık :)
sağlıkla gelsın kuzucuk canımevet canım o kadar haklısın ki.. Bende doktorun yanna gittim hamileyim sanırım test yaptım pozitif çıktı muhtemelen 7 haftalık ddim gülümsedi :) ultrasonda kesesi,kalp atışları duyunca biliyorsun değilmi milyarlar döküpte bu anlara şahit olamayan,bu mucizeye sahip olamayanlar var Allah hayırlı uğurlu etsin dedi.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :)sağlıkla gelsın kuzucuk canım
Ben eline veriyorum o çekirdeğini atıyor ağzından :) minik minik ısıra kopara yiyor, vıcık vıcık :)
Ayy gözlerim doldu yaane mutlu kalp atışını da duymuşsun Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına inşallah.. Mutluluk getirsin, bereket getirsin yuvanıza...
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun benim kızda meraklı bulaşık makinesine açıldığı an bitiyor yanımda daha çok üzerine çıkıp içindekileri çıkarma derdinde ama bende dikkat edeyim bu bıdıklara hiç belli olmuyorkizlar bu sabah bulasik makimesinin kapagi yarim acikti.kasla goz arasinda acip ayaga kalkip ust cekilen yerin raylarinin ordaki metale parmagini kestirdi.birden kanlar icinde kaldik.anlamadim bile o an nasil oldugunu.ust komsum hemsire ucretsiz izinde.hemen ona goturup gosterdim.ufak bi kesikmis yara bandi yapistirdik.simdi keyfi iyi.arada eline bakiyor yara bandina.aman siz unutmayin makineyi tam kapali olsun.iste bi anlik dalginlik
a101 bimden pastatabani alip icine istedigin meyveleri kremasiyla kolayca da hazirlanabilir gelenlerin yiycegi.ekonomik olur baya. :) seker hamurlu da ufak bi pasta tamam iste.kızlar bu arada daha önce yazmıştım pessinusun yazısını görünce aklıma geldi ;doğum günü hazırlıklarımı,pasta konusuna gelirsek şeker hamurlu dekorlu pastalar 20 kişilik için 270 ile 340 arası fiyatlar burda şubeden arkadaşlarım dedi ki ufak bir pasta yaptır şeker hamuruyla olanı kesersiniz dağıtmalık ayrı yaş pasta alın zaten şeker hamuru yenmiyor üstü sıyrılıp atılıyor yazık günah bende öyle karar verdim
evet canım o kadar haklısın ki.. Bende doktorun yanna gittim hamileyim sanırım test yaptım pozitif çıktı muhtemelen 7 haftalık ddim gülümsedi :) ultrasonda kesesi,kalp atışları duyunca biliyorsun değilmi milyarlar döküpte bu anlara şahit olamayan,bu mucizeye sahip olamayanlar var Allah hayırlı uğurlu etsin dedi.
nerde tehlıkelı bısey varsa onu buluyorlar zaten cok gecmıs olsun bızımkıde deli bozuk gıbı evde gırmedıgı oda kalmadı
yaa ben guvenemıyorum o kadar ya nasıl alıstırırım onuda bılmıyorum yutarsa takılır bogazına dıye korkuyorum
Hhahahahaha benim icin kalp krizi nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?