2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar zeytini nasil veriyorsunuz? Cekirdegini cikarip ikiyemi boluyorsunuz? Siyah zeytin icin soruyorum zari bogazina takilmiyormu? Allahim gecmiyor bu bogaza takilma korkusu benden
Siyah verirken ikiye bölüp soyup verdim bir kaç kere. Epeydir yeşil zeytine geçtik. Günde 1-2 tane yiyor, minik parçalar halinde veriyorum, dişsiz damaklarıyla ezip yutuyor kuzu :) Eylül'ün dişleri var çiğneyebilir aslında. Minik minik parçalara bölüp deneyebilirsin

Geçmiş olsun canım, kıyamam kuzucuğa.. Korkmuştur da yavrucak ben de elini sıkıştırmasından korkuyorum, her yere sokuyor minik parmaklarını...

Arkadaslar zeytini nasil veriyorsunuz? Cekirdegini cikarip ikiyemi boluyorsunuz? Siyah zeytin icin soruyorum zari bogazina takilmiyormu? Allahim gecmiyor bu bogaza takilma korkusu benden

Ben eline veriyorum o çekirdeğini atıyor ağzından :) minik minik ısıra kopara yiyor, vıcık vıcık :)

Ah kuzucuk nerden nereye ya. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız yine. Valla çocuklar kaşla göz arasında tehlikeli durumları bulup başlarına bir şeyler getiriyor çok çok çok daha dikkatli olmamız gerekiyor.

evet canım o kadar haklısın ki.. Bende doktorun yanna gittim hamileyim sanırım test yaptım pozitif çıktı muhtemelen 7 haftalık ddim gülümsedi :) ultrasonda kesesi,kalp atışları duyunca biliyorsun değilmi milyarlar döküpte bu anlara şahit olamayan,bu mucizeye sahip olamayanlar var Allah hayırlı uğurlu etsin dedi.
Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Ben eline veriyorum o çekirdeğini atıyor ağzından :) minik minik ısıra kopara yiyor, vıcık vıcık :)
Oğlum da kendi yerdi minicikken. Başta çekirdeği çıkarıyordu, bir ara yutmaya başladı sonra hatırlata hatırlata alıştırdık çekirdeğini çıkarmaya

Ayy gözlerim doldu yaa ne mutlu kalp atışını da duymuşsun Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına inşallah.. Mutluluk getirsin, bereket getirsin yuvanıza...

nerde tehlıkelı bısey varsa onu buluyorlar zaten cok gecmıs olsun bızımkıde deli bozuk gıbı evde gırmedıgı oda kalmadı
yaa ben guvenemıyorum o kadar ya nasıl alıstırırım onuda bılmıyorum yutarsa takılır bogazına dıye korkuyorum

sağlıkla gelsın kuzucuk canım

Ayy gözlerim doldu yaa ne mutlu kalp atışını da duymuşsun Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına inşallah.. Mutluluk getirsin, bereket getirsin yuvanıza...

Aminn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin iöçin :) Rabbim hepimizin yuvasından eksik etmesin mutluluğu bereketi :)

Kızlar nasılsınız keyifler yolundadır umarım. Oğlum 4 gündür falan yürüyor tam olarak hem güzel hem de zorlayıcı bir.süreçteyiz. ne zamandır doğru düzgün yazamadım paylaşayım sizinle de dedim:) kızımın da okula başlamasıyla benim işe başlamamla yoğunluğum çok fazla akşamları oğlum da uyursa 10.30-11.00 gibi uyuyakalıyorum. Yazdıklarınızı çok geç okuyorum. Pastalar konuşulmuş doğum günleri yaklaşınca benim oğlumun doğum günü yarın nasipse hafta sonu kutlayacağım iki arkadaşımız ve babaannesiyle çok hazırlık yapmayacağım hatırası kalsın ablasına da yaptım diye yapıyorum. Bir de 20 gün sonra ablasının doğum günü var sonuçta ona da yapacağım çok abartmayayım diyorum çünkü cidden iki çocukla zor oluyor hazırlık

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun benim kızda meraklı bulaşık makinesine açıldığı an bitiyor yanımda daha çok üzerine çıkıp içindekileri çıkarma derdinde ama bende dikkat edeyim bu bıdıklara hiç belli olmuyor

kızlar bu arada daha önce yazmıştım pessinusun yazısını görünce aklıma geldi ;doğum günü hazırlıklarımı,pasta konusuna gelirsek şeker hamurlu dekorlu pastalar 20 kişilik için 270 ile 340 arası fiyatlar burda şubeden arkadaşlarım dedi ki ufak bir pasta yaptır şeker hamuruyla olanı kesersiniz dağıtmalık ayrı yaş pasta alın zaten şeker hamuru yenmiyor üstü sıyrılıp atılıyor yazık günah bende öyle karar verdim

a101 bimden pastatabani alip icine istedigin meyveleri kremasiyla kolayca da hazirlanabilir gelenlerin yiycegi.ekonomik olur baya. :) seker hamurlu da ufak bi pasta tamam iste.

Ayy gözlerim dolduu ne güzel ya yeniden yaşamak o güzellikleri. İnanın basına kaç kez gelebilir ki
Bereketle, sağlıkla gelsin minik,gözünüzayfın tekrsr, Allah tamamına erdirsin, kucaklaşmayı nasip etsin

Sert ya o, çiğneme hareketi yapıp bakıyor sert ittiriyor.
Yanında olmazsam eline verdiğim bişy değil. Gözlemleyerek ancak. İlle de gerek yok, bölünce yiyorsa öyle devam et canım boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…