2018 Ekim Anneleri

Yazlık kışlık değiştirdim dün, bugün :) ne garip geliyor küçülenlere dokunmak, vermek..
Bitti gitti işte o miniş miniş bebeklik :)
Artık cekmece dolap döken, taklitçi, geçtiği yerde fırtına esmiş gibi iz bırakan bebeler var

Yaramazlik yaramazlik.
Dun niliko ne yapsa sasarsin. Aksam yemeginde kendim sofradakilere hararetli hararetli bir seyler anlatarak cocugu besliyordum. Onun da karni doymus anlamamisim. Bagirip arkasina yaslanip gozlerini ve agzini kapadi. Uyuyor numarasi yapiyor bana. Gulmekten öldük.

Yemede yanında yat işte çok bilmişler çokkkk

Yaa sizin de mi öyle koltuk masa üstünde ne görürse indirecek oğlum yoksa içi rahatetmiyor indirip rahatlıyor gezmeye kaldığı yerden devam:) ay o kıyafetlerine bakınca anlıyor insan mini minnaklardı hiç böyle muzip olacağını düşünmemiştim inanılmaz taklitçi ve akılcı davranıyor ikinci çocuk olmanın avantajları sanırım. Allahım hayırlı uzun ömürler versin onlara

Ah muzip niliko:) benim ki de çorbayı üfleyip soğutuyormuş önceki gün püff püff yapıyordu kaşık ağzına gelirken:)

O dediğin den benim de yapmam lazim hem kendime hem atlasa ama havalar iyi diye erteleyip duruyorum. Cekmecesinde hala yenidogan coraplari duruyor olmayan kiyafetleri kaldirdim da onlara kıyamadım bakip bakip seviyorum

O dediğin den benim de yapmam lazim hem kendime hem atlasa ama havalar iyi diye erteleyip duruyorum. Cekmecesinde hala yenidogan coraplari duruyor olmayan kiyafetleri kaldirdim da onlara kıyamadım bakip bakip seviyorum
Bizimki hic corap ayakkabi sapka bant tutmadi. Kokopatik alcam. Giymez diye alamiyorum. Kiz annesi olmanin zevkine varamadim.

Bizimki hic corap ayakkabi sapka bant tutmadi. Kokopatik alcam. Giymez diye alamiyorum. Kiz annesi olmanin zevkine varamadim.
Bende çok severek aldığım bandanaları anında çıkarıp atıyor bir fotoluk bile durmuyor ama kokopatik çıkaramıyor onun dışındaki diğer panduf tarzı direk ayaktan asılıyor bnce bir tane dene evin içinde rahat olur

Kızlar sırayla doğum günü partileri olacak önümüzdeki hafta desenize :) önce pessinus , ertesi gün @ferhunde001 , peşinde @exelanss , ertesinde U Umudumbitmedi_
Biz parti hazirliklarina dün başladik.malatya merkezde parti malzemeleri satan bi yer vardi.ne varsa aldik:)
Pasta isi olmadi.merkezden getirmiyorlarmis.önümüzde 9 gun var.o gune kadar biseyler ayarlariz diye düsündüm.
Kiyafet olarak abarti biseyler almadim
Erkek cocugu zaten.
Ikramliklari da tek tek düsünüp yaparim biseyler.
Arkadaslar zeytini nasil veriyorsunuz? Cekirdegini cikarip ikiyemi boluyorsunuz? Siyah zeytin icin soruyorum zari bogazina takilmiyormu? Allahim gecmiyor bu bogaza takilma korkusu benden
Hay allah canini almasin senin.1 yasinda oldular artik.ben 2 ye bölüp veriyorum.elimden ısırarak aliyor.elimi yiycek nerdeyse.ver kuzum ver.korkma.hemen müdahale edersen aksi bi durum olursa.tabi herseyden once Allah korusun kuzucuklari.
Masaallah canim.Allah hayirli uğurlu etsin.
Bende çorabi sevmiyorum.bacaklari ayriliyor:)

Gecmis olsun.. benim kizda kitapliktaki kitaplari ayağına düşürdü parmağı kağıtla kesildi .. valla heran risk Allah korusun kuzulari..
Yani ben once internetteki bir doktorun uyarisini gördüm sonra kendi doktoruma sordum varmi böyle bişey diye..evet dedi saglik ocaginda vurunmucak burda ben vurucam dedi.. o yurt disindan getirtiyormuş alerjik bebekler icin onu vurucakmis..muadil bir aşıymış.. kendisi de profesör yani kime guvenicez bu durumda baksaniza sizin doktor baska demiş..

Amin canım cok teşekkür ederim

Bizimki cikaramiyo ayagindan kokopatikleri sadece çorap la durduğu zaman çekip cikariyor

Kokopatiklerin sayfasında da bu detay var, bebekler cıkaramaz diye :)

Internetten alinmiyor mu? Magazada varsa deniyim.

Yok canım bende internetten aldım dene derken al diye dedim bn önce bir tane aldım sonra memnun kalınca 3al 2öde kampanyasından büyük numaralarını aldım şimdi giyiyor evin içinde kaymıyorda parkede
Ne kadar buyur acaba ayagi? Yazlik kislik numaralarini nasil aldin?

Denizin uykularinin sasmalarinin bir nedeni varmis. Oglenden beri atesi var. 37,5-38 arasi gidip geliyor. Bazen keyifli bazen huysuz gunu bitirdim. Bensiz asla uyumuyor, ya memede yada emzikle kucakta olcak. Acaba dis mi diyorum, herseyi de dise yorar oldum. Az once limonlu corap yapayim rahatlasin dedim inanilmaz agladi 1 dk durmadi corap ayaginda cikardim geri. Uyur uyanikti ondan galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…