2018 Ekim Anneleri

Merhaba, D dooris123 VosVos35 Ali şu an daha iyi (1 yas asisini erteledi dr biraz) iyice iyilessin.
-D gunu 27 Eylul dü. Ali huysuzdu cok o gun, gene de yaptik mini bi sey. 1 cay kasigi pastanin kekinden yedirdim :))
Doğum günü kutlu olsun Alinin sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Allah:)

pessinus 'un bebeği bugün doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam :9 parti haftasonuymuş ama bugünden kutlayalım. İyi ki doğmuş minik oğluşun nice mutlu yaşları olsun
Çok teşekkür ederim canım benim iyi ki var kuzucuklar:) bu arada biz aynı gün üç kişi doğum yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam L Lawinya34 de vardı

Merhaba, D dooris123 VosVos35 Ali şu an daha iyi (1 yas asisini erteledi dr biraz) iyice iyilessin.
-D gunu 27 Eylul dü. Ali huysuzdu cok o gun, gene de yaptik mini bi sey. 1 cay kasigi pastanin kekinden yedirdim :))

Cok guzel olmus Allah icinize sindirsin :) 1 yas kutlamalari hep boyle gecermis ya uykusu gelir yada huysuzlugu tutar diyolar

Metoş 9 ekim canim.aslinda 8 olacakti da suni sanci epey sürdü.12 den sonraya kaldi doğum.ay hiç hatirlamak istemiyirum.sancidan ağlamistim
Bizimki 8. Tam emin olmamakla beraber bence de metoş 4tu. Ali bebe 20li bi eyluldu sanki. Eylul de 4 ekim.
Metos 9 ekim.aslinda 8 de.metos gelmek istemedi.40 haftayi doldurdu.

pessinus dogumgununuz kutlu olsun ekim basladi pespese dogumgunleri geliyor
E elaelif123 alinin de gecmis dogum gunu kutlu olsun, hersey harika gozukuyor:) daha iyi olmasina sevindim.
anabelgunes gecmis olsun ya, ben de her telefonumu ya kirarim, ya suya dusururum yada yolda dusururum araba vs ezer. Henuz eskidi diye telefon degistirmisligim yok, hep bir vukuat. Aralik 2017den beri ayni telefondayim ama umarim basina bir is gelmez malum dolar aldi basini gitti.

Bu iyi mi sence? Su an 12 cm ayagi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-01-12-12-44.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 29
bugun 1 yas kontrolune gittik. kilo 9500 boy 74. artik sizle yemek yiyebilir abur cubur haric hersey serbest dedi. (zaten yuzde 90 bizle yiyordu 2 aydir filan). gece emzirmeyi 1 yastan sonra onermiyoruz reflu sebebi olabilir.yavas yavas azaltmaya calisin ama emmeden uyumuyorsa da cocuga gore hareket edin dedi.d vitamini 2 yasa kadar devam.demir damlasina artik gerek yok dedi.

Bizim son dk dogumlarimiz bile ayni olmustu hatirliyomusun yedigimiz hurmalari zipladigimiz plates toplarini peki ya 6 saat suni sanci alip sezeryan olmak B Bir mucize
Ay varya benim açılmam çok hızlı olmuştu ebeler şaşırdı kaldı doğum başlamış diye masaya aldılar ıkınma yok bende meğer açılma son sürat ama kızım kordona dolanmış en sonda kalbi yavaşlayınca acil sezaryene aldılar ama kendi sancım varken ve açılmam çok hızlı giderken suni sancıyı banada bastılar o çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…