Çok teşekkür ederim canım benim iyi ki var kuzucuklar:) bu arada biz aynı gün üç kişi doğum yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam L Lawinya34 de vardıpessinus 'un bebeği bugün doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam :9 parti haftasonuymuş ama bugünden kutlayalım. İyi ki doğmuş minik oğluşun nice mutlu yaşları olsun
bir araştırayım onuda canımBen kendim strafor pasta aldım şeker hamuruyla kaplayıp süsleyeceğim maket pasta yani istersen öyle yap bi iki video bakarsan yapabilirsin vaktim olmaz dersen maket pasta fiyatı sor daha uygun oluyor
Çok teşekkür ederim hepimizin kuzucuklarına inşallah:)Tesekkurler iyi dileklerinize arkadaslar,pessinus saglikli mutlu bi omur dilerim yavrunuza..
Bizimki 8. Tam emin olmamakla beraber bence de metoş 4tu. Ali bebe 20li bi eyluldu sanki. Eylul de 4 ekim.
3 ekim canım ama hafta sonu kutlamayı düşünüyoruz ..
3 ekim
Simaylar ve Ali Eylulde dogmustu aynen
Niliko 8 i
Metoş 9 ekim canim.aslinda 8 olacakti da suni sanci epey sürdü.12 den sonraya kaldi doğum.ay hiç hatirlamak istemiyirum.sancidan ağlamistimBu arada Niluko'nun doğum günü 8 Ekim miydiNilsibel ? 1-4 Ekim arası diye bildiklerimi yazmıştım ama U Umudumbitmedi_ 9 gün var demiş, 4 Ekim değil miydi Mete? Karıştırdı VosVos teyze galiba 4 Ekim hangisi o zaman
Metos 9 ekim.aslinda 8 de.metos gelmek istemedi.40 haftayi doldurdu.Bizimki 8. Tam emin olmamakla beraber bence de metoş 4tu. Ali bebe 20li bi eyluldu sanki. Eylul de 4 ekim.
Benim Simay Kasım 2 doğumlu canım3 ekim
Simaylar ve Ali Eylulde dogmustu aynen
Niliko 8 i
Bu iyi mi sence? Su an 12 cm ayagi.Nilsibel ayak boyuna göre ya bedenler yaz başı tam olanı yazlık modeli bir numara büyük olanı kışlık modeli diyedüşündüm aslında Serra ayakları küçük kışlık azboşluk var çorapla sıkıntı olmuyor bahar içinde yine aynı numarayı aldım açıkcası onda çok emin değilim ama ayakları küçük olmasaydı her birini bir numara büyük alırdım zaten uzun süre kullanabiliyorsun kaç defa yıkadım ben
biz yarin sabah gidicez asiya.etkilerini yazarim.bu arada dogumgunu susleriniz pastaniz cok guzel olmus.saglikli mutlu nice yaslari olsun.1 yaş aşısı yaptiran arkadaslar: Ateş vs yan etki yaptı mi?
Ay varya benim açılmam çok hızlı olmuştu ebeler şaşırdı kaldı doğum başlamış diye masaya aldılar ıkınma yok bende meğer açılma son sürat ama kızım kordona dolanmış en sonda kalbi yavaşlayınca acil sezaryene aldılarBizim son dk dogumlarimiz bile ayni olmustuhatirliyomusun yedigimiz hurmalari zipladigimiz plates toplarini peki ya 6 saat suni sanci alip sezeryan olmak B Bir mucize
İnşallah canım bende cmtsi istiyordum dayısı seyahatte olacak belki pazara yetişir umuduyla pazara erteledikBizde cmtsi yapacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?