2018 Ekim Anneleri

Bu azilar ne zormus Elimle yokladim ust azilar sismis, bir de bunun alt tarafi var 20.00-21.00 arasi yatan cocuk yeni uyudu ama nasil uykusu var bana yapisti babaya da gitmiyor, kucagimdan indirsem kiyamet kopuyor, iki saat evde karanlikta kucakta gezdik resmen... nasil cani yaniyordur kim bilir yine zorlu bir gece bizi bekliyor gibi...

Oyy çok seçici olacak kuzucuk, Allah yardımcın olsun.. Meyve de mi yemiyor, eline muz falan versen? Yoğurt?

Benimki de seçiyor ama bazen de acıkınca yiyor az da olsa. Hiç yemiyor değil yine buna şükür
Canım inan hiçbir meyveyi yemiyor eline herşeyi veriyorum sadece mıncırıp sıkıp oynuyor ağzına götürmüyor ek gıdadan korkuyor resmen yoğurt falan mümkün değil asla yemiyor yemeyen çocuk çok zormuş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kayınvalidemletdeyiz eline muz verdik yemedi kayınvalidem muzu yemeyen diğerlerini hiç yemez diyor durumumuz içler acısı inşallah geçer diye umuyorum

Tesekkur ederim..
-Ben hic damla vermedim. Ferro mixin bizimki, toz halde, corbaya veya muhallebiye karistirip verdim ama 1 yas sonrasi drlar kesiyor genelde. Kan tahlili sonrasi kesmek gerekiyor, degere gore diye biliyorum.
Rica ederim canım. Bizimki ek gıda almadığı için tozu vermem daha zor olabilir bizim sonuçlarımız çok düşük çıktı doktor o şurupları kullanmamızı önerdi ama içireceğim hiç

B
Bende vereyim canım zorla da olsa belki iyi gelir denemekte fayda var çok sağol. İştahsız çocuk büyütmek çok zormuş ne emmede ne ek gıda da şöyle iştahlı yiyen bir çocuğum olmadı ama yine de buna da şükür sağlıklı olsunlar da ibşallah yerler de

Dua oku canım bol bol.
Malesef onların uç vermeside uzun sürüyor ama inşallah cabuk cıkarır
Seninle olmak sakinleştirir

Bu bebislerin memeyi birakma belirtileri ne oluyor belkide baska bir problem var ama bi turlu anlayamadım benki yasayan vardir. Normalde emerek uyur atlas ama 2 3 gundur bu cok zor olmaya basladi kucagima yatirinca emmek istemiyor gibi geriye atiyo kendini biraz sakinlestiriyorum emmeye basliyo sonra tekrar ayni sey bi sekilde yorulup uyuyana kadar devam ediyor

Gittigim terapist bebeklerin defalarca memeden ayrilmak istediklerini ama annelerin onlari zorladigini soylemisti. Ama nasil anliycak ki insan. Belki uyutacagini anladigi icin istemiyor.

Çevrede küçük çocuk ve bebekler varsa, yemekleri onlarla birlikte yedirin. Çocuklardan görünce merak edip ağzına atabilir. Kızım bütün gün yemez, abisi gelince onun elinden almaya çalışır :)

En azından damakları rahatlatmak için plojovic 'in karanfil zeytinyağı önerisini yapıp sürebilirsin. İnşallah çabuk patlatır yavrucak

Gittigim terapist bebeklerin defalarca memeden ayrilmak istediklerini ama annelerin onlari zorladigini soylemisti. Ama nasil anliycak ki insan. Belki uyutacagini anladigi icin istemiyor.
Muhtemelen küçükken ayrılmaya çalışıyorlar, zira büyüyünce ayırmak çok zor oluyor 30 aylıkken bıraktırdım oğlana, hala uykuda emme hareketi yaptığı oluyor o gün bugündür sütü, ayranı, kefiri üçer beşer içiyor

Sabah lari guzel emiyor ama uyusun diye benimde beklentim olmadigi icin daha rahat oluyo heralde 3 gundur memede uyumuyo artik omuzda sallamaya gectik ama meme iyiydi belim kopuyo resmem. Hatta dün aksam uyuttum ciktim odadan holu silmek icin isigi yakicam diye odasının kapisini kapattim. Isim bitince aciyim odasini dedim baktım ki karanlikta yatakta zipliyo :)

Evet mesela ilki 6 ay civari demisti. Belki ondan sonra yurume doneminde yeniden ayrilmak istiyorlardir. Sonra da ayrilmiyorlarmis. Demek cok da zorlamamak lazim.

Uykusu yokmus yavrunun.
Memede uyutmak hic iyi degil. Dun gece 10 ile 1 arasi belki 10 kere kalkti. Her seferinde meme istiyor. Bagimli oldu artik.

Uykusu yokmus yavrunun.
Memede uyutmak hic iyi degil. Dun gece 10 ile 1 arasi belki 10 kere kalkti. Her seferinde meme istiyor. Bagimli oldu artik.
Benim isim o kadar zor degil ya ilk uyuturken memede uyurdu sonra gece bir sorunu yoksa kalkmaz bile. Dedi ve butun gece uyandi :)

D dooris123 Saglikla agrisiz ciksin insallah Deniz in dişleri..
Biz de simdi 1 yaş asisindan geldik..
3 asi : 1 kol 2 bacaktan.
Agla agla perisan oldu cocuk, aşı sonrasi parka götürdüm kafasi dagildi biraz, eve girdik, ateşi takip edecem.

Kizim bir haftadır felan ayni şeyi yapiyor.. Zaten meme düşkünü hiç degildi artik uyumak icin bile istemiyor sanki, itiyor sürekli..
İlk defa duydum böyle birseyi.. gidince doktoruma sorucam muhakkak..

Kızlar kizim gece uyurken ayaklarini karnina toplayip yüz üstü yatiyor..resmen popo havada yani.. nasil rahat uyuyor anlamiyorum.. birde neden böyle yatmak istiyor..hic böyle bişey yaşayan varmi?

Ben Eylulun meme harici uyuyacagini hiiiic hayal edemiyorum yok yani kafamda oyle bi resim yok. Fix bu banyo yapar memeye gelir ve uyur bu yuzden meme bitince nasil uyuyacak bilmiyorum acaba 2 yasinda falan hadi annecim gel uyuyoruz olur mu

Ben Eylulun meme harici uyuyacagini hiiiic hayal edemiyorum yok yani kafamda oyle bi resim yok. Fix bu banyo yapar memeye gelir ve uyur bu yuzden meme bitince nasil uyuyacak bilmiyorum acaba 2 yasinda falan hadi annecim gel uyuyoruz olur mu
:))) inşallah olur benim kızımda memede uyuyor sadece

As bayraklari as as as bu gece sende bizdensin D dooris123 Nilsibel saflari sıklaştırın bi annenin daha nazari geliyor yavrusuna
yazarım artik yarin butun gece uyumadim diye
Valla bana en kolay meme geliyo bitince napicaz bende cok merak ediyorum. Bizim kuzenin kizlar 2 yasinda anne sutu hic yoktu simdi hadi uyuyalim dediklerinde sonra diye cevap aliyolar yani oda zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…