2018 Ekim Anneleri

İlk doğumda bana da verdiler suni sancı. Herkese aynı prosedür mü acaba... Kızımda ise gerek görmediler sağ olsunlar, kendi sancım da yeterince güçlüydü gerek kalmadı. Oldukça hızlı ilerledi açılma

Bu iyi mi sence? Su an 12 cm ayagi.
Ben de bu sekilde aldim, yani birer numara buyuk hali. Kizlarin ayagi daha kucuk oluyor galiba. Kis-bahar-kis seklinde aldim bende.
Kendi sancin varken neden suni sanci verdiler ki. Acilman da guzelmis.

İşte bende onu anlayamadım gerek olmadığı halde neden verildi zaten kendi sancım vardı açılmada iyi ilerledi .. Ebe geldi gitti sancın çok niye sesin çıkmıyo dedi en son verdi suniyi sunidede varya böyle bir şey yok şuan hatırlayınca sancılandım sanki o derece kötüydü ona rağmen sesim çıkmayınca bi açıklığına bakayım ya dedi bi de baktı doğum başlamış ama bende tık yok tabi :) neyse çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza normal doğum nasip değilmiş ..
Açılmanın hızlı olmasınıda meryemana otuna bağladım 1 cm açılma vardı doğumhaneye yollayınca dr um bende otu suya attırıp meryem suresi okutturdum :)

Ben de bu sekilde aldim, yani birer numara buyuk hali. Kizlarin ayagi daha kucuk oluyor galiba. Kis-bahar-kis seklinde aldim bende.

Kendi sancin varken neden suni sanci verdiler ki. Acilman da guzelmis.
Sesim çıkmıyormuş hastanedikiler çok saçma bağırana kızıyor sesi çıkmayana niye sakinsin diyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bizim kan değerleri çok kötü çıktı canım ama be ek gıda ne damlaları içirmiyorum ağzını kilitliyor 3 aydır aynı kiloda

Merhaba, D dooris123 VosVos35 Ali şu an daha iyi (1 yas asisini erteledi dr biraz) iyice iyilessin.
-D gunu 27 Eylul dü. Ali huysuzdu cok o gun, gene de yaptik mini bi sey. 1 cay kasigi pastanin kekinden yedirdim :))
Nice mutlu yılları olsun Ali’nin maşallah herşey çok güzel görünüyor canım ne çabuk büyüdüler zaman çok zalim bebek kokusu hala burnumda minicik kıyafetlerine hala bakmaya doyamıyorum

Kızlar kan ilacı ne kullanıyorsunuz ferro sanol şurup ferrozinc şurup verdi doktorumuz ikisini de içmedi sidefer varmış bunu kullanan var mı

Ucunu de mi kislik alayim?
Yok canım ben şuan alıyor oldaydım kış-yaz-kış şeklinde birer numara büyük olarak alırdım yani Benimki erken yürüdü ayağına uygun ilk adım bulamadım bütün yazı iki yazlık kokopatikle geçirdim diğer 2sini kışlık ve baharlık aldım şimdi diyorum keşke diğerini bir numara büyük seneye kış için alsaymışım

Bizim kan değerleri çok kötü çıktı canım ama be ek gıda ne damlaları içirmiyorum ağzını kilitliyor 3 aydır aynı kiloda
Ben keçi boynuzu pekmezi veriyorum onada ağzını açmıyor artık bende mecbur kaldığım için onu hergün bir tatlı kaşığı yere yatırıp içiriyorum bugün özene bezene bi yerde brokoli haşladım bi süzgeçte havuç birinde kabak süzgeçlerim küçük çünkü bir de kıymalı kabak dolma yaptım ona göre hepsini aldı aldı sağa sola attı bi lokma sokmadı ağzına çorbayı bardakta içti iki üç sefer o da yalan oldu öylede içmiyor artık

Makarnavitma da sürekli karadut özünü aldım iştahı açıldı yemeyen çocuğum yiyor paylaşımı dönüyor fazla reklam olan şeylerede inancım kalmadı artık var mı aramızda deneyimi olan

Kızlar kan ilacı ne kullanıyorsunuz ferro sanol şurup ferrozinc şurup verdi doktorumuz ikisini de içmedi sidefer varmış bunu kullanan var mı
Tesekkur ederim..
-Ben hic damla vermedim. Ferro mixin bizimki, toz halde, corbaya veya muhallebiye karistirip verdim ama 1 yas sonrasi drlar kesiyor genelde. Kan tahlili sonrasi kesmek gerekiyor, degere gore diye biliyorum.

O kadar ozenip hazirlayip yemeyince tabaga şöyle bi bakiyorum, ben mi yesem sonra yok yiyemem diyorum içimden..

Ben de son 1 hafta elimde tesbih Yâ Fettah ve Yâ Vâcid esmalarını zikrettim. Doğuma girerken bile nefes nefese Yâ Fettah diyordum.. Güç verdi Yaradan, şükürler olsun...

Oyy çok seçici olacak kuzucuk, Allah yardımcın olsun.. Meyve de mi yemiyor, eline muz falan versen? Yoğurt?

Benimki de seçiyor ama bazen de acıkınca yiyor az da olsa. Hiç yemiyor değil yine buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…