- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Teşekkür ederim canım sizin masanız çok güzel görünüyor sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin Allahım. Hafta içi doğum günü olan herkes hafta sonu kutladı galiba:)
Ooo harika, balonlar da ne kadar guzel olmus, pastasi da şekil hani :)) Saglikli, mutlu huzurlu bir ömrü olsun Barış'in.
Günaydınlar mutlu pazarlar hepimize kızlar :)
Nasılsınız neler yapıyorsunuz herkeste bir doğum günü telaşı vardır bu ay :) bebişlerimiz iyi ki doğdular hepsini öpüyorum sağlıklı mutlu başarılı nice yaşlar dilerim uzun Ömürlü olsunlar.Onlar sayesinde sizlerle de tanışmış olduk sanal da olsa:) burayı çok seviyorum bana çok şey kattı bu grup,katmaya da devam ediyor girebildiğim sürece :) uzun süredir grupta yazmayan çok özlenenler var sanırım artık hiç gelmeyeceklerne var ne yok herkes iyi mi acaba bizimki yürümeye başlamadı sşzde durum nedir
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kızçen :) bizim de minik minik benekler göründü bel bölgesinde. Bezde mi sıkıntı var çözemedim. Ama sanki 1 günde çıkıp soldular gibi. Yediği bir şey de dokunmuştur dedim, solunca üstünde durmadım ama aklımda..Kızlar doğum günleri tam gaz devam ediyor sanirim.. bizde haftaya cumartesi yapıcaz.. Allah hayırli uzun ömür versin evlatlarımıza inşallah.. benim kizimin ateşi düştü şükür ama doktorun dediği gibi noktalar cikti vücudunda.. sanki isilik gibi görünüyor.. biraz huysuzluğu var arada ama insallah doktorun dedigi kadar olmaz.. d.gününe uzaktan annemler felan gelicek kötü denk geldi ama napalim Allah beterinden korusun..
Hayırlı olsun canım.uzunnn bir aradan sonra merhaba. arada girip okuyorum ama yazamıyorum ama kopamıyorum da burdan. dediginiz gibi çok şey kattı burası bana çok destek aldım. benim oğlanda henüz yürümüyor ama yakındır bence. bu arada oğlum abi de oluyor çünkü 3 aylik hamileyim. dua edin bana
Amin canim sağol.. Bisey dokunmuş olabilir bizim tavuk yiyince olmuştu.. ufak noktalar sonradan kaybolmuştu.. nereye gidiceksiniz ananeye.. inşallah guzel gecer yolculuk sıkıntı çıkmaz..Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kızçen :) bizim de minik minik benekler göründü bel bölgesinde. Bezde mi sıkıntı var çözemedim. Ama sanki 1 günde çıkıp soldular gibi. Yediği bir şey de dokunmuştur dedim, solunca üstünde durmadım ama aklımda..
Biz de doğum gününde kendimiz gidiyoruz anneanneye. İnşallah yolda hasta etmeyiz kuzuyu
Dolabın içinde çektim ama :)) kızımın pastasını yaptım nasıl olmuş
Hava da sogudu ya, yoğurdu duzenli veremiyorum bi turluNilsibel gibi unutanlardanim. Yaptigim bazi yogurtta sündü, uzuyor yogurt, cok komik :) itiraf edeyim,ara ara camda satilan hazir yogurt vermisligim var :) bugün de 1 tatli kasigi irmik helvasi verdim :))
Doğum günü ikramları ve pasta şaheser olmuş canımellerinize sağlık
Oğlum da okula başladığından beri öksürüyor. İlk hafta gitti, Cumartesi hastalandı. 3 gün yollamadım okula, perşembe gitti ama hala öksürür vaziyetteydi. Cuma aile hekimine gittik, bitkisel öksürük şurubu önerdi. Bir de alerji şurubu (bunu içmiyor sıpa). Koruyucu ne önerirsiniz dedim, umca diye bir şurup verdi, 3 gün içirebildim (50 TL). 2 gün ara verse 3. gün tekrar öksürmeye başlıyor. 14 Eylül'den beri böyleyiz. Bu sabah yine kalktı kuru kuru öksürüyor..
Bebeklerin öksürüğü için @plojovic diş çıkarırken olur demişti, kafama takıldı. Acaba benim oğlan da ondan öksürüyor olabilir mi ki? Kalıcı dişleri geliyor arkada. 3 tanesi çıktı bile. Epey de zorlanıyor yavrum hep eli ağzında kurcalayıp duruyor.. Bünye zayıf düşüyor olabilir, hafif de ateşi var sürekli
pessinus ellerine sağlık. Ömrü uzun sağlıklı, hayatı mutlu olsun Utku’nun. Ben de hamarat değilim. Kuzenim yaptı pastayı. Ben yorulacağım şeyleri yapmam hiç. Ha ha
Kutlu dogum haftasi bizde sirayi savdik cok sukur kazasiz belasiz atlattik :)
Ben de yok instagram, goremiyorum foto :))Bugün instagram çok şenlikliydi bikaç kişi birden oldunuz ne güzel oldu minikleride görmek
Çok güzel herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?