2018 Ekim Anneleri

pessinus pasta harika olmus.elinize saglik.
bu da bizim masamiz.
Teşekkür ederim canım sizin masanız çok güzel görünüyor sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin Allahım. Hafta içi doğum günü olan herkes hafta sonu kutladı galiba:)

Kızlar doğum günleri tam gaz devam ediyor sanirim.. bizde haftaya cumartesi yapıcaz.. Allah hayırli uzun ömür versin evlatlarımıza inşallah.. benim kizimin ateşi düştü şükür ama doktorun dediği gibi noktalar cikti vücudunda.. sanki isilik gibi görünüyor.. biraz huysuzluğu var arada ama insallah doktorun dedigi kadar olmaz.. d.gününe uzaktan annemler felan gelicek kötü denk geldi ama napalim Allah beterinden korusun..

uzunnn bir aradan sonra merhaba. arada girip okuyorum ama yazamıyorum ama kopamıyorum da burdan. dediginiz gibi çok şey kattı burası bana çok destek aldım. benim oğlanda henüz yürümüyor ama yakındır bence. bu arada oğlum abi de oluyor çünkü 3 aylik hamileyim. dua edin bana

Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kızçen :) bizim de minik minik benekler göründü bel bölgesinde. Bezde mi sıkıntı var çözemedim. Ama sanki 1 günde çıkıp soldular gibi. Yediği bir şey de dokunmuştur dedim, solunca üstünde durmadım ama aklımda..
Biz de doğum gününde kendimiz gidiyoruz anneanneye. İnşallah yolda hasta etmeyiz kuzuyu

Hayırlı olsun canım.

dogumgunumuzu yaptik bugun.oglum sabah biz temizlik ve balon bayrak susleme isleri sirasinda biraz izledi.sonra uyudu.o balonlari sisir, diz, duvara yapistir ne zahmetli işmis.ama tam icime sindi.oglum da iyi vakit gecirdi herkesle.sonra dedesinin kucaginda sızdı uyudu.demek ki kalabalik lazimmis uyku icin :) daha nice dogumgunlerini sevdiklerimizle kutlariz insallah.

Amin canim sağol.. Bisey dokunmuş olabilir bizim tavuk yiyince olmuştu.. ufak noktalar sonradan kaybolmuştu.. nereye gidiceksiniz ananeye.. inşallah guzel gecer yolculuk sıkıntı çıkmaz..

Hastalıktan sonra düzeldi mı yemek konusu birazda olsa

Sezen'in de arkadakiler cıkıyor :) senden de okuyunca ne tuhaf geldi
Büyüklerde diş çok etkiler mi öksürüğe kadar bilmiyorum canım.
Sürekli yapabileceğin bişyler deneyebilirsin istersen.

pessinus ellerine sağlık. Ömrü uzun sağlıklı, hayatı mutlu olsun Utku’nun. Ben de hamarat değilim. Kuzenim yaptı pastayı. Ben yorulacağım şeyleri yapmam hiç. Ha ha

Çok iyi yaa
Senin son cümleyi hep merak ediyorum, bi bomba geliyor neşeli hatun

Helinnnnn Oyyablalar abi olanlar çoğalıyorne güzel haber, gözünüzdın, sağlıkla kavusun inşallah

pessinus Geçmiş olsun kızına canım, daha iyidir inşallah. Okulun ilk senesi istisnasız bi vuruyor galiba.
Hersey ne güzel olmuş buaradanice yılları olsunn, sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…