2018 Ekim Anneleri

Benimde evim uzakken cok yapardim.lahmacunu.3 gün yerdik:)artik bikardim.
Simdi firin evimin altinda.ne zaman istersem yapiyorum.hatta canim cekti.yarin yapayim:)
Oğluna da kizdim.simoşumu niye istemedi ya.yazik simoşa.
Keske yanin olsak da bu bebeler oynasa birbiriyle.metehanin bi huyu var.bütün cocuklari seviyor.bebekleri yada kendisiyle yasit olanlari.oksuyor bebi arkadas canlisi bi cocuk.asla kiskanmiyor.oyuncaklarini veriyor.paylasiyor.burda bikac kiz bebek metehana zorbalik yapti resmen.eliyle ittirmeler.parmagini gözüne sokmalar.arabayla kafasina vurmalar.oğlum da ağladi.ama yine de zarar vermedi.keske akılli bi kız bebek bulsam da metoşla oynatsam:)

O bebişleri de itip kakan büyük kardeşleri varsa demek ki.. Mutlaka bir yerden öğreniyor bu bebeler.. Sen yine de uzak tut Metoşu onlardan. Yazık hırpalanmasın da, öğrenmesin de...
Abisi oyununu bozuyor diye istemiyor Simoşu. Kucaklayıp benim yanıma bırakıyor kaçıyor odasına.. Büyük kardeşler hep öyle değil mi ki :) aaanneeee al şunu oyunumu bozuyooor...

Oy ben yerim simosu da abisini de.kucaklamasi ne tatlidir simdi.yerim ben onlari.
Metosa hep iyi telkinler veeiyirum.bana vurunca ağliyorum yalandan.canimin acidigini kötü bisey oldugunu söylüyrum hep.disleri var ama isirmiyor.hep uyariyorum.ins ileride de uyumlu bi cocuk olur.

Bu da bizden olsun çoğunluğu babasından çıkma:)
Bu durumlar hep değişiyor canım genel geçer şeyleri pek olmıyor daha. Davranışlar oturana kadar da baya bir zaman geçiyor. Keşke hep sakin kalsalar ama biz sosyalleştikçe de tutumları değiiebiliyor

Şeker hamuru sıcakta erimesin diye canım iyice katılaştı şuan bozulma falan olmuyor çok teşekkğr ederim beğenmeniZe sevindim

Bu şekilde hem uyguna geldi hem emeğim geçtiği için mutlu oldum ayrı heyecan verdi sanada başarılar :) inşallah istediğin gibi olur seninde

Bu şekilde hem uyguna geldi hem emeğim geçtiği için mutlu oldum ayrı heyecan verdi sanada başarılar :) inşallah istediğin gibi olur seninde
Bi cesaret geldi ama inşallah olur seninki çok düzgün olmuş böyle yapabilirsem ne mutlu :)
Kesinlikle hem emek olacak hemde belki yarı fiyatına çözülecek. Pasta da şeker hamuru ile tadını bozmamış olacak. Bi taşla bir sürü kuş :)

Seneler önce kardeşime doğum gününde yapmıştım. Ortasına Barbie koymuştum pasta da onun elbisesi olacaktı. Sonuç yamalı elbiseli Barbie oldu Belki kızımda başarırım

Kızlar fotoğrafı nereden ekliyorsunuz ben yükleyemedim bir türlü oğlumun pastasını atacaktım çok büyük resim diyor

Okula başladık başlayalı kızım ikinci kez hasta oldu iki gündür ateşli bugün de bir türlü düşüremedik ateşi doğum günü kutlamasından sonra soluğu acilde aldık orada da kaç tane ilaçtan sonra birazcık ancak düştü bu gece de bana uykular haram gibi...

pessinus Çok gecmis olsun, umarım daha iyidir simdi minik kuzu.
-Pastaniz da harikaa, valla masadakileri de görünce bi hediye alip gelip oturasim geldi :)) Yavrunuza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bi ömur dilerim, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…