- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Benimde evim uzakken cok yapardim.lahmacunu.3 gün yerdik:)artik bikardim.Pidenin harcını hazırlayıp fırına yaptırdım geçen hafta. 12 adet çıktı. Soğuyunca da buzluğa attım, ısıtıp yiyoruz ara ara.. Oğlum çok seviyor. Fırından yeni çıktığında kızım da yemişti ama 4 saattir açtı, dayanamadı yedi orda.
Ben zor zaptettim bugün, abisi de oynamak istemedi, hep uzaklaştırdı yanından. O da ağladı durdu
Süt henüz vermiyorum ben, yaşına girsin yaparım ben de sütlaç vakit bulursam :)
O bebişleri de itip kakan büyük kardeşleri varsa demek ki.. Mutlaka bir yerden öğreniyor bu bebeler.. Sen yine de uzak tut Metoşu onlardan. Yazık hırpalanmasın da, öğrenmesin de...Benimde evim uzakken cok yapardim.lahmacunu.3 gün yerdik:)artik bikardim.
Simdi firin evimin altinda.ne zaman istersem yapiyorum.hatta canim cekti.yarin yapayim:)
Oğluna da kizdim.simoşumu niye istemedi ya.yazik simoşa.
Keske yanin olsak da bu bebeler oynasa birbiriyle.metehanin bi huyu var.bütün cocuklari seviyor.bebekleri yada kendisiyle yasit olanlari.oksuyor bebi arkadas canlisi bi cocuk.asla kiskanmiyor.oyuncaklarini veriyor.paylasiyor.burda bikac kiz bebek metehana zorbalik yapti resmen.eliyle ittirmeler.parmagini gözüne sokmalar.arabayla kafasina vurmalar.oğlum da ağladi.ama yine de zarar vermedi.keske akılli bi kız bebek bulsam da metoşla oynatsam:)
Oy ben yerim simosu da abisini de.kucaklamasi ne tatlidir simdi.yerim ben onlari.O bebişleri de itip kakan büyük kardeşleri varsa demek ki.. Mutlaka bir yerden öğreniyor bu bebeler.. Sen yine de uzak tut Metoşu onlardan. Yazık hırpalanmasın da, öğrenmesin de...
Abisi oyununu bozuyor diye istemiyor Simoşu. Kucaklayıp benim yanıma bırakıyor kaçıyor odasına.. Büyük kardeşler hep öyle değil mi ki :) aaanneeee al şunu oyunumu bozuyooor...
Bu durumlar hep değişiyor canım genel geçer şeyleri pek olmıyor daha. Davranışlar oturana kadar da baya bir zaman geçiyor. Keşke hep sakin kalsalar ama biz sosyalleştikçe de tutumları değiiebiliyorOy ben yerim simosu da abisini de.kucaklamasi ne tatlidir simdi.yerim ben onlari.
Metosa hep iyi telkinler veeiyirum.bana vurunca ağliyorum yalandan.canimin acidigini kötü bisey oldugunu söylüyrum hep.disleri var ama isirmiyor.hep uyariyorum.ins ileride de uyumlu bi cocuk olur.
Bizde 1-2 haftaya doğum günü kutlayacağız. Hiç istemiyordum o kadar para vermek cok güzel fikir oldu bana böyle bişey yapıp mutfakta normal pasta alıp koyarız tabaklara.
Şeker hamuru sıcakta erimesin diye canım iyice katılaştı şuan bozulma falan olmuyor çok teşekkğr ederim beğenmeniZe sevindimKız çok güzel olmuş.yerim.ben bu pastayi:)
Harika.ellerine sağlik
Cok sık.
Yani simdi yenmiyor mu?neden dolapta o zaman?
Of yaa.bi sürü de sey hazirlamissin.knlari hazirlamak bile tüketiyor insani.keske yeseyfi.
Uyumayinca da cok huysuz oluyorlar.
Metehanda bugün beni yedi bitirdi.
Devamli ağladi.mutfakta cok isim vardi.babasi evde degildi.
Zorla bi karnitark yaptim.mutfagin her köşesine patlicanlari kabujlarini savurdu.tavalari döktü.folyolari halı gibi açtı yerlerde bide susmuyor.miź miz habire.
Bide sütlaç yapabildim.sevdi biraz yedi.bi dene istersen.
Yoğurt eğer sünüyorsa inek yeni dogum yapmistir.genelde öyle olur.denk gelir arada.
Yaa ders vermek değilde yakın olsak beraber yapardık yardımcı olurdum sana :)Supersiniz, grubun hamaratlikta en zayif halkasi olarak, hep beraber bi ara bana hamaratlik dersi verin valla, bu ne kardesim :))
Bu şekilde hem uyguna geldi hem emeğim geçtiği için mutlu oldum ayrı heyecan verdi sanada başarılar :) inşallah istediğin gibi olur senindeBizde 1-2 haftaya doğum günü kutlayacağız. Hiç istemiyordum o kadar para vermek cok güzel fikir oldu bana böyle bişey yapıp mutfakta normal pasta alıp koyarız tabaklara.
Eline sağlık çok güzel olmuş
Bi cesaret geldi ama inşallah olur seninki çok düzgün olmuş böyle yapabilirsem ne mutlu :)Bu şekilde hem uyguna geldi hem emeğim geçtiği için mutlu oldum ayrı heyecan verdi sanada başarılar :) inşallah istediğin gibi olur seninde
Eline saglik cok guzel gozukuyor. Benimde mutfakta yapmayi en cok sevdigim sey pastadir cesit cesit kaliplarin malzemlerimde var ama atlas dogdudundan beri hic yapmadim.Dolabın içinde çektim ama :)) kızımın pastasını yaptım nasıl olmuş
Teşekkür ederim canım oradan denedim ama olmadı büyük diye halbuki el emeğimizi paylaşmak istemiştim
-Ooo hamaratlar sira sira diziliyor :)) supersiniz..Ellerinize, emeginize saglik.Biz de masrafsız kutlama yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?