2018 Ekim Anneleri

Yaa ders vermek değilde yakın olsak beraber yapardık yardımcı olurdum sana :)
Sevinirdim :)) kolay neyse onlari yapiyorum. Mesela hiç karniyarik yapmadım, uzun iş, patlican yemegi yaparim. Tarhana, sehriye, mercimek ve yayla dışında corba bilmiyorum. (Ali ye sebze çorbası yapiyorum) Veya uzun ugras tatlilar degil de helva yaparim. Hep en kolayi.

Cok güzel olmus hersey.yine döktürmüşsün.sende benim gibi 7 8 çesit yapmadan duramiyorsun.aksam liste hazirladim.icinde sarma dolma da var.toplamda 10 cesit yapicam.Allah kolaylik versin bana
Bu arada kizina cok gecmis olsun canim.dogumgününden sonra böyle olmasi cok üzücü.
Aman bosver.zaten cok istahli degilmissiniz.ihtiyac yoksa yapip da yorma kendini.
Dun karniyarik yaptim.yaomak zor degilde metehanla ugrasmak zor oldu.soydugum patlicanlari kabuklarini mutfakta yerlere serdi.

Buyrun her zaman beklerim hediye de neymiş:) amin inş hepimizin çocuklarına hayırlı ömürler nasip etsin Allahım.kızım az daha iyi ama hala ateş var

Teşekkür ederim canım bu sene biraz uğraştıracak hastalıklar sanırım evet maalesef yapmadan duramıyorum arkadaşlar gelirken pazarlık yapıyor bak tek çeşit yapacaksın diye:) az geliyor gözüme ne yapayım

Evet canım bizim aynı gündü geçmiş doğum gününüz kutlu olsun hayırlı ömürler nasip etsin Allahım
Teşekkür ederim canım :) sizinki de :) benle ayni gün doğum yapan lawinya vardı Pessinus vardı sanki bir de ..

Günaydınlar mutlu pazarlar hepimize kızlar :)
Nasılsınız neler yapıyorsunuz herkeste bir doğum günü telaşı vardır bu ay :) bebişlerimiz iyi ki doğdular hepsini öpüyorum sağlıklı mutlu başarılı nice yaşlar dilerim uzun Ömürlü olsunlar.Onlar sayesinde sizlerle de tanışmış olduk sanal da olsa:) burayı çok seviyorum bana çok şey kattı bu grup,katmaya da devam ediyor girebildiğim sürece :) uzun süredir grupta yazmayan çok özlenenler var sanırım artık hiç gelmeyecekler ne var ne yok herkes iyi mi acaba bizimki yürümeye başlamadı sşzde durum nedir

Bizde iki haftaya yakındır yürüme var canım. Her çocuk farklı oluyormuş oğlum kızımdan daha cesaretliydi yaşını karşıladı kızım taa 15 ayda yürümüştü. 18 aya kadar herhangi bir zamanda yürümeleri normalmiş zamanı geldiğinde oğlun da yürür merak etme. O zaman gelmeden ne yaparsan yap anne baba olarak olmuyor. Kızımda neler neler yapardık da olmadı ondan diyorum:)

gecmis olsun canim umarım hemencicik iyilesir
Maşallah ya bu grubun kadınları hakikaten çok hamarat. 100 100 100 .
Kimleri cagirdin kalabalık mi oldu ?
Ben degilim direk parti eviyle anlastim hic bisey yapmıyorum :)

gecmis olsun canim umarım hemencicik iyilesir

Ben degilim direk parti eviyle anlastim hic bisey yapmıyorum :)
Ben de hic degilim:) hele pasta borek tarzi hic bilmem:) mesela suan bana hadi kafadan kek tarifi ver diyin suratiniza bos bos bakarim oyuzden hic dogumgunu isine girmeyecegim:)

Doğum günü ikramları ve pasta şaheser olmuş canım ellerinize sağlık

Oğlum da okula başladığından beri öksürüyor. İlk hafta gitti, Cumartesi hastalandı. 3 gün yollamadım okula, perşembe gitti ama hala öksürür vaziyetteydi. Cuma aile hekimine gittik, bitkisel öksürük şurubu önerdi. Bir de alerji şurubu (bunu içmiyor sıpa). Koruyucu ne önerirsiniz dedim, umca diye bir şurup verdi, 3 gün içirebildim (50 TL). 2 gün ara verse 3. gün tekrar öksürmeye başlıyor. 14 Eylül'den beri böyleyiz. Bu sabah yine kalktı kuru kuru öksürüyor..

Bebeklerin öksürüğü için @plojovic diş çıkarırken olur demişti, kafama takıldı. Acaba benim oğlan da ondan öksürüyor olabilir mi ki? Kalıcı dişleri geliyor arkada. 3 tanesi çıktı bile. Epey de zorlanıyor yavrum hep eli ağzında kurcalayıp duruyor.. Bünye zayıf düşüyor olabilir, hafif de ateşi var sürekli

Geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun annesi şimdi nasil

Ben de hic degilim:) hele pasta borek tarzi hic bilmem:) mesela suan bana hadi kafadan kek tarifi ver diyin suratiniza bos bos bakarim oyuzden hic dogumgunu isine girmeyecegim:)
Okulumuzda kermes vardı, anneler tepsi tepsi yapıp getirmiş katkı sağlamak için.. Ne lezzetler, ne şekiller.. Ben de hepsinden satın alarak katkıda bulundum gelmiyor elimden kardeş, zorlamanın anlamı yok
Doğum gününü memlekette yapıp ikramları ablama kitlerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…