Eline sağlık canım. Herkesin düşüncesi farklı. Ben yine de söyleneceğine yapmamasını isterdim. 32 sene börülcesi yemedim. Bu kış da yemesem olurdu.Valla bende çok kışlik yaptim bacim.
Hem tasinma hem kislik baya zordu ama basardim.simdi bi sürü tursum domates soslarim var.buzlugu da doldurdum.simdi yorulacaksin ama kişin değiyor.gecen sene hergün tavuk yiyince bıkmıstim.simdi yemek yapmak kolay ve zaman almaz.
Bugün de 5 kilo patlican almistim.kizarttim karniyarik icin posetedim.buzluga attim.kisin ne yemek yapacam derdi olmaz.
Kv de de iyi yapmis.kisa kolaylik olur.ins atlatir hastalığı.gecmis olsun.
Keske benimki de bana yapsaydi.kendi evine yapar vermez.eli titrer bisey verirken.
İki yaz önce ben de yaptım ama hem domates ucuzdu hem vaktim çoktu eğlence oldu bana. Kış sebzeleri de var. Onları yeriz ne olacak mantığındayım. Zaten buzdolabı buzluk doldu. Derin dondurucu alın daha yapayım diyor. Kışın taze fasülye yemek için niye böyle bir masrafa gireyim. Evdeki eşyaları atmaya çalışıyorum. Bir de eşim 65 kilo kayınpeder 55. Adamlar bir olağanüstü hal olsa da yemesek diye bakıyor. Kayınvalide üzülmesin diye de her şeyi ben yiyorum sonra.Mantık en kolay çıkış yolu
Geçmiş olsun, eskiler yapınca iyi sanıyor sadece, yapmasalar kadınlıktan cıkacaklar sanki
İyi isen cok güzel tamam ama hasta olacak kadar, kötü olmuş
Geçmiş olsun ikinize de. Uyudunuz inşallah.Metos 1 de bi uyandi.hâlâ yatiramiyoruz.bezi sizdirmis karni islanmis.bezini camasirlarini degisitirdim.geri de uyutamadim.ne yaptiysam uyumadi.emzirdim.su verdim.mama yaptik.calpol verdik.ayagimizda salliyiruz babasiyla.uyanip uyanip ağliyor.simdi de ayagimda.
Ben uyutamazsam babasina verecem.benimde basim çatliyor.parol ictim.ins gecer.sabaha ne kaldi şurda.ben daha yatamadim.ah benim mis kokulu yatagim.seni cok özledim
Hayırlı olsun canim saglikla gelsin minigin. Doğum gunune bide cinsiyet partisi sikistirirsini guzel olur bence :)Nilsibel Purpplee E elaelif123 U Umudumbitmedi_ plojovic
çok teşekkür ederim. heyecanlarımız karıştı. haftaya oğlumun doğumgünü ve yeni bebegimin de cinsiyetini öğrenecez inşallah.
çok güzel şeyler yapmış herkes. ellerinize sağlık. darısı bizim başımıza.
gunaydinn. bizim dogdugundan beri ayda bir kere babasi tras makinesinin ona uygun plan bi ucunu takip tras ediyor ufak ufak.ben sapsalliklar yaparak dikkatini dagitarak.yari aglaya yari oynaya geciyor :)Gunaydin kizklar bebislerin sacini kestiren varmi kestirmeyecegin diyodum ama gozune giriyor artik eliyle itip diruyor ama kesilirken durur mu bilmiyorum
Biz buaksam bebek kuaforune goturcez:) daha once E elaelif123 bahsetmisti ankarada boyel bir yer oldugundan ondan aklimda kaldi. dun kestirecektik aslinda ama yer yokmus. Bebek kuaforu oldugu icin heralde biliyorlardir diye dusunduk. Aksam kestirdikten sonra yazarim yine, cok heycanliyim suan ilk kez kestirecegiz diyeGunaydin kizklar bebislerin sacini kestiren varmi kestirmeyecegin diyodum ama gozune giriyor artik eliyle itip diruyor ama kesilirken durur mu bilmiyorum
Ah sorma biz kuzu gibi evlatlardıkben zaten kreşte büyüdüm, öğretmenler beni bir güzel eğitip anneme verdiler diyebilirim onlardan arta kalan zamanlarda da rahmetli dedem gelişimimi aşırı sevgiyle desteklerdi. Okulda öğrendiğim şiirleri bıkmadan usanmadan dinler, ilk defa duymuş gibi coşkuyla alkışlardı nur içinde yatsın....
İki yaz önce ben de yaptım ama hem domates ucuzdu hem vaktim çoktu eğlence oldu bana. Kış sebzeleri de var. Onları yeriz ne olacak mantığındayım. Zaten buzdolabı buzluk doldu. Derin dondurucu alın daha yapayım diyor. Kışın taze fasülye yemek için niye böyle bir masrafa gireyim. Evdeki eşyaları atmaya çalışıyorum. Bir de eşim 65 kilo kayınpeder 55. Adamlar bir olağanüstü hal olsa da yemesek diye bakıyor. Kayınvalide üzülmesin diye de her şeyi ben yiyorum sonra.
Maşallah Atlas'a cidden ne güzel saçlarGunaydin kizklar bebislerin sacini kestiren varmi kestirmeyecegin diyodum ama gozune giriyor artik eliyle itip diruyor ama kesilirken durur mu bilmiyorum
Muhtemelen laptoplar tarihi eser olacak onlar büyüdüğünde.. Hatta tabletler ve telefonlar da.. Teknoloji korkunç bir hızla gelişiyor...Ahh dedeler bi başka
Ben hiç gitmedim, ilkokula başladım direkt. Abim ve amcamla yaşlarımız yakın bahçede büyüdük :) çiçeklerle, tavuklarla :) dedem başrol tabii♥
Babaannemde vardı. 7 kişilik bir aileydik.
1 tanecik beşiğimle bebeğim vardı terasa cıkan tavan arasındaki çatıda onlarla oynardım abimler okuldayken :) sonradan bahceye arkadaslar gelmeye, arka sokaktaki parka gitmeye başlamıştım :)
Ay düşündümde nerelere gittim ya :)
O zaman sayım için sokağa cıkma yasağı fln olurdu
Bizimkiler büyüyünce ne diyecek acaba şu vardı bu vardı diye
Muhtemelen laptoplar tarihi eser olacak onlar büyüdüğünde.. Hatta tabletler ve telefonlar da.. Teknoloji korkunç bir hızla gelişiyor...
Biz köyde direk hayvanlarla iç içe büyüdük :) inekler, koyunlar, tavuklar, kedi, köpek...
Ama bizim direk birinci sınıfa gitme gibi bir lüksümüz yoktu. Önce dili öğrenmeliydik, malum resmi dil Bulgarca, evde de Türkçe konuşuluyor. Kreşte çocuklar temel düzeyde iletişim kurmayı öğrenip ana sınıfında da okula hazırlanmış oluyor. Böylece birinci sınıfta öğretmeni anlayabiliyorlar...
Benim oyuncağa ihtiyacım yoktu, kreşin bütün oyuncakları benimyine de vardı 1-2 tane bebeğim, 4 tekerlekli bisikletim..
Köy yeri olunca çocuklar özgür. Okul dışında bütün gün komşularda takılırdık. Arkadaşlar bizde, ben onlarda.. Yemek saati nerdeysek o öğün orda geçerdi. Anneler hiç düşünmezdi çocuk nerde, yemek yedi mi.. Komşu annelerin çoook emeği var üzerimde...
Ya evet sorma :) o tarz kuaförler var evet ama 80 lira istiyolar bide azcik onlerini kestirsem yeter bebeksi hali gitmesjn istiyorum cok keserler diyede korkuyorum acikcasi kendi kuaforume gotursem durur mu acaba kiz olsa tepesen bi tatlis toka takardim olurduMaşallah Atlas'a cidden ne güzel saçlar
Arabalı fln koltuklar oluyor ya berberlerde ilgisini çeker mi ki
Bizde yeni yeni uzuyor ancak arkalar kıvrılıyor :)
A yaz yaz bakalim durucakmi istanbulda fiyalar pahali ya 80 lira cok geldi bana. Cocuk diyince hersey pahali zatenBiz buaksam bebek kuaforune goturcez:) daha once E elaelif123 bahsetmisti ankarada boyel bir yer oldugundan ondan aklimda kaldi. dun kestirecektik aslinda ama yer yokmus. Bebek kuaforu oldugu icin heralde biliyorlardir diye dusunduk. Aksam kestirdikten sonra yazarim yine, cok heycanliyim suan ilk kez kestirecegiz diyeBeni de rahatsiz ediyor saclari artik ozellikle kulak ustundekiler. Kis da geldi. Banyo sonrasi kurutmak zor oluyor kafasini kaciriyor vs.
Ya evet sorma :) o tarz kuaförler var evet ama 80 lira istiyolar bide azcik onlerini kestirsem yeter bebeksi hali gitmesjn istiyorum cok keserler diyede korkuyorum acikcasi kendi kuaforume gotursem durur mu acaba kiz olsa tepesen bi tatlis toka takardim olurdu
Atlas tan once benim giden motorumun yerine yenisini almam lazim :) ah ah ne özledim bak aklima geldi simdi.80 lira düğün saçına doğru gidiyor heralde :)))))
Anlıkta bişy saç ama yardımcı olurlar en sevdiği şeyleri taşırsın :)
Yakışır aslında Atlas'a toplayıncada, fıskiye gibi çıkarmadan sacı top gibi bırakınca, geleceğin pocket bike adayı, kaskta rahat olur arkaya doğru
Bilmediği işlere asla girmiyor. Kek poğaça yap diyorum bilmem diyor. Varsa yoksa sulu yemek kışlık turşu. Ben bi sorayım yine. Kazak ör diyim.Oyyy
Tam dizi olmuş sizin iş
Başka bişy tutuştursana eline, hırka fln örsün bari belki mutfagı rahat bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?