- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
-Sağlikla mutlulukla nice yaslari olsun Eylül'ün.Kutlu dogum haftasi bizde sirayi savdik cok sukur kazasiz belasiz atlattik :)
Canım kayınvalide çok hamarat ama her akşam şöyle yoruldum böyle yoruldum her yanım ağrıyor diyor. Ben de ona yapma yorulma diyorum. Haksız mıyım? Bence insanın zaman ve enerjisi varsa yapmalı. Kışlık yapacak diye kendini harap etti. Hasta yatıyor şimdi. Hastayla uğraşacağımıza kışın domates yemeyiverirdik.Çok iyi yaa
Senin son cümleyi hep merak ediyorum, bi bomba geliyor neşeli hatun
Ben size özelden atarım.Ben de yok instagram, goremiyorum foto :))
Valla bende çok kışlik yaptim bacim.Canım kayınvalide çok hamarat ama her akşam şöyle yoruldum böyle yoruldum her yanım ağrıyor diyor. Ben de ona yapma yorulma diyorum. Haksız mıyım? Bence insanın zaman ve enerjisi varsa yapmalı. Kışlık yapacak diye kendini harap etti. Hasta yatıyor şimdi. Hastayla uğraşacağımıza kışın domates yemeyiverirdik.
Ben de yok instagram, goremiyorum foto :))
Canım kayınvalide çok hamarat ama her akşam şöyle yoruldum böyle yoruldum her yanım ağrıyor diyor. Ben de ona yapma yorulma diyorum. Haksız mıyım? Bence insanın zaman ve enerjisi varsa yapmalı. Kışlık yapacak diye kendini harap etti. Hasta yatıyor şimdi. Hastayla uğraşacağımıza kışın domates yemeyiverirdik.
Nice yillari olsun eylulunKutlu dogum haftasi bizde sirayi savdik cok sukur kazasiz belasiz atlattik :)
Aynen canım bizim de kayboluyor. İnşallah tekrar çıkmaz, çıkarsa da yedikleri az çok belli olur, pek iştahı yok bu günlerde..Amin canim sağol.. Bisey dokunmuş olabilir bizim tavuk yiyince olmuştu.. ufak noktalar sonradan kaybolmuştu.. nereye gidiceksiniz ananeye.. inşallah guzel gecer yolculuk sıkıntı çıkmaz..
Neler yapabilirim canım mesela? Oğlumun da işbirliği gereken bir şeylerse, zorlanırız kesinSezen'in de arkadakiler cıkıyor :) senden de okuyunca ne tuhaf geldi♥
Büyüklerde diş çok etkiler mi öksürüğe kadar bilmiyorum canım.
Sürekli yapabileceğin bişyler deneyebilirsin istersen.
Ihtiyacı olan tek şey cesaret o da gelir inş sağlık olsun :)Bizde iki haftaya yakındır yürüme var canım. Her çocuk farklı oluyormuş oğlum kızımdan daha cesaretliydi yaşını karşıladı kızım taa 15 ayda yürümüştü. 18 aya kadar herhangi bir zamanda yürümeleri normalmiş zamanı geldiğinde oğlun da yürür merak etme. O zaman gelmeden ne yaparsan yap anne baba olarak olmuyor. Kızımda neler neler yapardık da olmadı ondan diyorum:)
Salıncakta bir melek gördüm sankiBen size özelden atarım.
Aaaaaaaa hayırlı olsun sağlıkla geldin inşallah :) beraber büyüyecek kuzucuklaruzunnn bir aradan sonra merhaba. arada girip okuyorum ama yazamıyorum ama kopamıyorum da burdan. dediginiz gibi çok şey kattı burası bana çok destek aldım. benim oğlanda henüz yürümüyor ama yakındır bence. bu arada oğlum abi de oluyor çünkü 3 aylik hamileyim. dua edin bana
Musmutlu Yaşları olsun :)dogumgunumuzu yaptik bugun.oglum sabah biz temizlik ve balon bayrak susleme isleri sirasinda biraz izledi.sonra uyudu.o balonlari sisir, diz, duvara yapistir ne zahmetli işmis.ama tam icime sindi.oglum da iyi vakit gecirdi herkesle.sonra dedesinin kucaginda sızdı uyudu.demek ki kalabalik lazimmis uyku icin :) daha nice dogumgunlerini sevdiklerimizle kutlariz insallah.
Ozel mesajin kapali sanki canimSalıncakta bir melek gördüm sankiama gülüyor mu ağlıyor mu kestiremedim çok tatlı yine de her halleri maşallah
Neler yapabilirim canım mesela? Oğlumun da işbirliği gereken bir şeylerse, zorlanırız kesinisyankar gençlik biliyorsun, kafasına yatmazsa, iyiliğine de olsa kabul etmiyor.
Dişçiye gidince öğrendik biz de kalıcı dişlerin geldiğini, muayene esnasında bilgisayar ekranında gösterdi. Ben bilmiyordum bu kadar erken geldiklerini. 6 yaş sonrası çıkarmış genelde ama oğlum 5 yaşında 3ünü çıkarmış bile.
Ah sorma biz kuzu gibi evlatlardıkYa öylemiymiş
Sezen'in tam değil ve 2 tane bir kısmı cıkmış :)
Yapabileceklerini yazacağım
Bugün 5te böyleyse 15-16 yaşında nasıl olacaklar diye düsünsüm, ah ah biz gençken böylemiydik
Ben bu durumu o kadar kaniksadim ki artik normal geliyor hemen hemen her gece minimum 1 saat uyanikligi oluyor denizin 4 saat oldugu zamanlar bile oldu. Mesela bugun 4.30da kalkti hala uyumadi. Saat da 6yi gecti acaba gune baslasak mi bilemiyorumMetos 1 de bi uyandi.hâlâ yatiramiyoruz.bezi sizdirmis karni islanmis.bezini camasirlarini degisitirdim.geri de uyutamadim.ne yaptiysam uyumadi.emzirdim.su verdim.mama yaptik.calpol verdik.ayagimizda salliyiruz babasiyla.uyanip uyanip ağliyor.simdi de ayagimda.
Ben uyutamazsam babasina verecem.benimde basim çatliyor.parol ictim.ins gecer.sabaha ne kaldi şurda.ben daha yatamadim.ah benim mis kokulu yatagim.seni cok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?