2018 Ekim Anneleri

Çok iyi yaa
Senin son cümleyi hep merak ediyorum, bi bomba geliyor neşeli hatun
Canım kayınvalide çok hamarat ama her akşam şöyle yoruldum böyle yoruldum her yanım ağrıyor diyor. Ben de ona yapma yorulma diyorum. Haksız mıyım? Bence insanın zaman ve enerjisi varsa yapmalı. Kışlık yapacak diye kendini harap etti. Hasta yatıyor şimdi. Hastayla uğraşacağımıza kışın domates yemeyiverirdik.

Valla bende çok kışlik yaptim bacim.
Hem tasinma hem kislik baya zordu ama basardim.simdi bi sürü tursum domates soslarim var.buzlugu da doldurdum.simdi yorulacaksin ama kişin değiyor.gecen sene hergün tavuk yiyince bıkmıstim.simdi yemek yapmak kolay ve zaman almaz.
Bugün de 5 kilo patlican almistim.kizarttim karniyarik icin posetedim.buzluga attim.kisin ne yemek yapacam derdi olmaz.
Kv de de iyi yapmis.kisa kolaylik olur.ins atlatir hastalığı.gecmis olsun.
Keske benimki de bana yapsaydi.kendi evine yapar vermez.eli titrer bisey verirken.

Ben de yok instagram, goremiyorum foto :))

Burdan silinmediği için paylaşmak istemiyorum ben mesela. Çoğunluğun bi sebebi vardır özelden paylaşmak adına :)
Sadece burdakileri ekleyerek,büyüdüklerine şahitlik ettiğin minikleri görmek için bile açabilirsin aslında. Bir Nilikobi Mihrimah hanım ve diğerleri

Mantık en kolay çıkış yolu
Geçmiş olsun, eskiler yapınca iyi sanıyor sadece, yapmasalar kadınlıktan cıkacaklar sanki
İyi isen cok güzel tamam ama hasta olacak kadar, kötü olmuş

Amin canim sağol.. Bisey dokunmuş olabilir bizim tavuk yiyince olmuştu.. ufak noktalar sonradan kaybolmuştu.. nereye gidiceksiniz ananeye.. inşallah guzel gecer yolculuk sıkıntı çıkmaz..
Aynen canım bizim de kayboluyor. İnşallah tekrar çıkmaz, çıkarsa da yedikleri az çok belli olur, pek iştahı yok bu günlerde..
Bulgaristan'a yolculuk :) zorlu olacağı kesin ama gidicez bir şekilde..

Sezen'in de arkadakiler cıkıyor :) senden de okuyunca ne tuhaf geldi♥
Büyüklerde diş çok etkiler mi öksürüğe kadar bilmiyorum canım.
Sürekli yapabileceğin bişyler deneyebilirsin istersen.
Neler yapabilirim canım mesela? Oğlumun da işbirliği gereken bir şeylerse, zorlanırız kesin isyankar gençlik biliyorsun, kafasına yatmazsa, iyiliğine de olsa kabul etmiyor.

Dişçiye gidince öğrendik biz de kalıcı dişlerin geldiğini, muayene esnasında bilgisayar ekranında gösterdi. Ben bilmiyordum bu kadar erken geldiklerini. 6 yaş sonrası çıkarmış genelde ama oğlum 5 yaşında 3ünü çıkarmış bile.

Ihtiyacı olan tek şey cesaret o da gelir inş sağlık olsun :)

Aaaaaaaa hayırlı olsun sağlıkla geldin inşallah :) beraber büyüyecek kuzucuklar

Musmutlu Yaşları olsun :)
E elaelif123 teşrkküt ediyoruz :)

Ya öylemiymiş
Sezen'in tam değil ve 2 tane bir kısmı cıkmış :)
Yapabileceklerini yazacağım
Bugün 5te böyleyse 15-16 yaşında nasıl olacaklar diye düsünsüm, ah ah biz gençken böylemiydik

Ya öylemiymiş
Sezen'in tam değil ve 2 tane bir kısmı cıkmış :)
Yapabileceklerini yazacağım
Bugün 5te böyleyse 15-16 yaşında nasıl olacaklar diye düsünsüm, ah ah biz gençken böylemiydik
Ah sorma biz kuzu gibi evlatlardık ben zaten kreşte büyüdüm, öğretmenler beni bir güzel eğitip anneme verdiler diyebilirim onlardan arta kalan zamanlarda da rahmetli dedem gelişimimi aşırı sevgiyle desteklerdi. Okulda öğrendiğim şiirleri bıkmadan usanmadan dinler, ilk defa duymuş gibi coşkuyla alkışlardı nur içinde yatsın....

Metos 1 de bi uyandi.hâlâ yatiramiyoruz.bezi sizdirmis karni islanmis.bezini camasirlarini degisitirdim.geri de uyutamadim.ne yaptiysam uyumadi.emzirdim.su verdim.mama yaptik.calpol verdik.ayagimizda salliyiruz babasiyla.uyanip uyanip ağliyor.simdi de ayagimda.
Ben uyutamazsam babasina verecem.benimde basim çatliyor.parol ictim.ins gecer.sabaha ne kaldi şurda.ben daha yatamadim.ah benim mis kokulu yatagim.seni cok özledim

Ben bu durumu o kadar kaniksadim ki artik normal geliyor hemen hemen her gece minimum 1 saat uyanikligi oluyor denizin 4 saat oldugu zamanlar bile oldu. Mesela bugun 4.30da kalkti hala uyumadi. Saat da 6yi gecti acaba gune baslasak mi bilemiyorum Aksam uykusuna 9.30da gecmisti 7saat uyumus, neyse biraz daha zorlayayim ben uyur umarim 7 saat az. Calpolu niye verdin atesi mi var metosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…