Evet canım. Bizde de tarhana yapılır. Turşu, bi de erik suyu falan. Bahçede çok erik vardı. Kış sebzelerini annem zaten zeytinyağlı ve çoğunlukla domatessiz yapar. Onun için hiç aramıyorum. Annemin köftesini özledim.Nilsibel U Umudumbitmedi_ bu kislik yapma olaylari heralde aileden gormeyle aliskanlik olmasiyla ya da heveslenmeyle ilgili bir durum.benim annem ev hanimi ama yaptigini hatirlamam hic.kisin kofte, tavuk, pirasa, karnabahar, brokoli, etli turlu, manti vb yiyoruz.salata istersek havuc turp marul vb ne varsa onlari kullaniyoruz.ama kış sebzelerine alisana kadar ben de hep et tavuk makarna vb yiyordum.
Artık erkekler de saç topluyor. Siyah lastik tokayla denesen mi?Ya evet sorma :) o tarz kuaförler var evet ama 80 lira istiyolar bide azcik onlerini kestirsem yeter bebeksi hali gitmesjn istiyorum cok keserler diyede korkuyorum acikcasi kendi kuaforume gotursem durur mu acaba kiz olsa tepesen bi tatlis toka takardim olurdu
Allah yatdimcin olsun canim.cok zor ya.ben bi uyandim mi geri uyuyamiyorum.uykuya 1 2 saat ara vermek cok kötü.Ben bu durumu o kadar kaniksadim ki artik normal geliyor hemen hemen her gece minimum 1 saat uyanikligi oluyor denizin 4 saat oldugu zamanlar bile oldu. Mesela bugun 4.30da kalkti hala uyumadi. Saat da 6yi gecti acaba gune baslasak mi bilemiyorumAksam uykusuna 9.30da gecmisti 7saat uyumus, neyse biraz daha zorlayayim ben uyur umarim 7 saat az. Calpolu niye verdin atesi mi var metosun?
Ben hayatimda börülce yemedim.tadi guzelse bende yapim:)Eline sağlık canım. Herkesin düşüncesi farklı. Ben yine de söyleneceğine yapmamasını isterdim. 32 sene börülcesi yemedim. Bu kış da yemesem olurdu.
Saol canim.calpolu aldiktan sonra devrildi yatti:)ama sabahin köründe yine zıpladi.Geçmiş olsun ikinize de. Uyudunuz inşallah.
Benim annem cok kıslik yapmazdi.ama bazi seyler fiksti.salça turşu dolmalik biber patlican kabak yaprak basma gibi seyler.Nilsibel U Umudumbitmedi_ bu kislik yapma olaylari heralde aileden gormeyle aliskanlik olmasiyla ya da heveslenmeyle ilgili bir durum.benim annem ev hanimi ama yaptigini hatirlamam hic.kisin kofte, tavuk, pirasa, karnabahar, brokoli, etli turlu, manti vb yiyoruz.salata istersek havuc turp marul vb ne varsa onlari kullaniyoruz.ama kış sebzelerine alisana kadar ben de hep et tavuk makarna vb yiyordum.
Babası karşı cikiyor onada gecen o yokken topladim küçük lastik tokayla çıkarmis agzina atiyordu zor yakaladimArtık erkekler de saç topluyor. Siyah lastik tokayla denesen mi?
plojovic canım senin önerdiğin kitaplar vardı,köpek gibi büyütülmüş çocuk,küçük ağacın eğitimi,bağırmayan anne baba olmak bide bir kitap daha vardı şu an köpek gibi büyütülmüş çocuğu okuyorum bitmek üzere çok faydalı çok güzel bir kitap önerdiğin için teşekkür etmek istedim canım eğer varsa önerilerine açığım
Ahh grupta ilk hamilelik takibi geldiHayirlarla al kucagina canim
Giriş, gelişme, sonuçEvet canım. Bizde de tarhana yapılır. Turşu, bi de erik suyu falan. Bahçede çok erik vardı. Kış sebzelerini annem zaten zeytinyağlı ve çoğunlukla domatessiz yapar. Onun için hiç aramıyorum. Annemin köftesini özledim.
Bugün instagram çok şenlikliydi bikaç kişi birden oldunuz ne güzel oldu minikleride görmek
Çok güzel herşey
Ben de istiyorum ben de instigram bana da söyleyimBen size özelden atarım.
siz de mi hamilesinizcanımm çokk teşekkür ederimm
Atlas tan once benim giden motorumun yerine yenisini almam lazim :) ah ah ne özledim bak aklima geldi simdi.
plojovic canım senin önerdiğin kitaplar vardı,köpek gibi büyütülmüş çocuk,küçük ağacın eğitimi,bağırmayan anne baba olmak bide bir kitap daha vardı şu an köpek gibi büyütülmüş çocuğu okuyorum bitmek üzere çok faydalı çok güzel bir kitap önerdiğin için teşekkür etmek istedim canım eğer varsa önerilerine açığım
Bilmediği işlere asla girmiyor. Kek poğaça yap diyorum bilmem diyor. Varsa yoksa sulu yemek kışlık turşu. Ben bi sorayım yine. Kazak ör diyim.
Rica ederim, çok sevindim
Çocuğunuzun Beynine Hoşgeldiniz mi diğeri? :)
İyi Aile Yoktur ve Denemediğim Yol Kalmadı'ya bir göz atabilirsin. İsabelle Filliozat' ın Sabrımı Zorluyorsun'u alacağım bende, o 6-12 yaş için
Seninde varsa yazarsan sevinirim fikir olur
siz de mi hamilesinizhayırlı olsun, sağlıkla kucağımiza almak da nasip olsun
Kızlar iyi akşamlar.
Sağlık ocağı aşı için 9 ekim’de çağırdı. Özel doktoru nimenrix ile beraber burda yapalım aşıları dedi.
Eşim hafta sonu şehir dışına gidecek, araba uzun bi süre için serviste. Ne yapsam bilemedim. Sağlık ocağına aşıları yaptırıp sonraki ay mı nimenrix yaptırsam? Çocuğu aylık kontrolüne bir iki hafta geç mi götürsem.
Deniz tras ettirdik. Randevumuz 19.00daydi biraz erken gidip disardaki oyun alaninda oyalandik biz beklerken istanasiz her cocuk agladi tras olurken. Bir arabanin icerisine oturtuyorlar karsisinda tablet var ordan birseyler aciyor. Adamin eli cok hizli zaten hizli olmasi gerek 5 dk falan surdu zaten. Baslarda guzeldi hersey ama bizimki cok kipir kipirdi tras makinesini almaya calisiyodu hep, bir noktadan sonra ciglik kiyamet. Birden bire oldu ama aglama sonradan farketmedim kulaginin ic kismi kanamis ona agladi buyuk ihtimal. Esim kanamanin normal oldugunu adamin sucu olmadigini soyledi ben pek bilemiyorum tabi bu isleri.A yaz yaz bakalim durucakmi istanbulda fiyalar pahali ya 80 lira cok geldi bana. Cocuk diyince hersey pahali zaten
[/QUOT
ayy gecmis olsun kuzuya.bizim uzun suruyor tabi tras etmesi. yara olmadi.uclarini aliyor belki ondandir.ama cidden zor bi is evde yapmak.Deniz tras ettirdik. Randevumuz 19.00daydi biraz erken gidip disardaki oyun alaninda oyalandik biz beklerken istanasiz her cocuk agladi tras olurken. Bir arabanin icerisine oturtuyorlar karsisinda tablet var ordan birseyler aciyor. Adamin eli cok hizli zaten hizli olmasi gerek 5 dk falan surdu zaten. Baslarda guzeldi hersey ama bizimki cok kipir kipirdi tras makinesini almaya calisiyodu hep, bir noktadan sonra ciglik kiyamet. Birden bire oldu ama aglama sonradan farketmedim kulaginin ic kismi kanamis ona agladi buyuk ihtimal. Esim kanamanin normal oldugunu adamin sucu olmadigini soyledi ben pek bilemiyorum tabi bu isleri.ferhunde001 senin esin kendi tras ediyordu, sizde de yara vs oluyor mu?
Tras olduktan sonra oglum cok yakisikli oldu, sanki daha bi buyudu:) baka baka doyamadim, tabi kargaya yavrusu kuzgun gorunurmus muhabbeti de olabilir durumum:)
Biz 2 kez kestirdik cnm. Eline bir oyuncak verdi babasının kucağındaydı zaten. Sonlara doğru mızmızlandı sadece. Kesimden sonra çok yakışıklı oluyorlar.Gunaydin kizklar bebislerin sacini kestiren varmi kestirmeyecegin diyodum ama gozune giriyor artik eliyle itip diruyor ama kesilirken durur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?