Maşallah tatlım baby boy.Büyük almadin aslinda en kucugu 1 2 yas olan ama kaliplari buyuk. Profil resmi yapayim fikir versin görünüşü
Aslında şiddetli ağlamıyorsa belki ağlar ağlar uyur. Ben alıştım artık nilikoyla uyumaya. Önceden uyuyamıyordum ama artık uyuyorum.Benim evimde cocuk odasi yapacagim yer yatak odamdan biraz uzak yani gece duyamayabilirim siddetli aglamadikca telsiz isinede girmek istemiyorum o yuzden 2 yas diye niyetlendim bakalim
Peki sen gece duyabiliyomusun
Canim bu huyun çocuga gecmesinden degilde senin cok yorulmandan mütevellit söyledim.farkinda olmdan kendini biraz da heba ediyorsun.bu evham seni hem tüketir hemde cocuğa biseyler yedirip iciirirken fazlaca yorar.
Okuduğum kadariyla herseyi ince ayrintisina kadar dusünüp yapiyorsun.peki yorulmuyor musun?
Pinpirikli insanlara hep özenmisimdir.nerden buluyorlar bu enerjiyi diye.cünkü ben biraz üsengecim.üsengec insan pinpirikli olamiyor.mesela metehana bütün seklinde üzumü tek tek ağzina vermem.sofra sererim yere.metehani da ortasina oturturum.üzümü salkimiyla yikayip porselen tabağa koyup önüne veirirm.o da koparir koparir yer.ara sira salkimi kacar.esim kosar.ben elleme derim.karisma yesin derim.yutamazsa zaten eliyle cikartir derim.çok rahat biriyim bende.bu tavrimdan bazen memnun değilim.
Ne yapim akşama kadar yoruluyorum.ev isi bitmiyor.sende calisan bi bayansin kendine haksizlik etme.
Eminimki bi tatile gitseniz yada bi gezmeye, eylüle bakmaktan gözünü çevirip etrafa bakmazsin.ama böyle yapma.biraz da tadini cikar hayatin.
Bide her aksam eylüle banyo yaptirmak cok yorucu olur.zaten aksama kadar pilimiz bitiyor.esinle seni hic düsünemiyorum.
Ben esime her aksam beraber yikayacaz desem gözleri faltasi gibi acilir.
Ben kafama esince alip cocugu tek basima yikiyip cikiyorum.ama yorgun degilim.burasi cok önemli!
Epey uzun yazdim.kusuruma bakma canim.
Estrafrllah canimama benim huyum bu ki sen benim daha neler neler dusundugumu bir bilsen ohoo kafalari yersin tam bir terazi burcuyum ben Eylulde terazi burcu sen esimi dusun artik tatile gitmeye ne gerek daha bugun avmdeydik sor ne gordun sadece Eylul derim sana :) biz dogdugundan beri her aksam yikiyoruz ki dusun ele avuca gelmeye baslayinca banyoda yikamaya basladik oncesinde her aksam salonun ortasinda yikiyorduk sicak olsun diye :)
Eylulde bu duruma alistigi icin hem cok hosuna gidiyor hemde uykuya gecmesi rahat oluyor yani bize eglence cikiyor banyo acikcasi :)
Evet bir kadin hem is kadini hem anne olamiyor malesef mutlaka bir seyler yarim kaliyor ama ben ev icin yardimci ayarliyorum yemek isimide genelde ya h sonundan yapiyorum yada pratik seyler eve gelince sadece Eylulle ilgileniyorum o uyuyunca 1 saat icinde de kisa kisa islerimi hallediyorum ama Eylul olmasada ben boyleydim
İnanirmisin bende senin gibi rahat olmaya cok ozenirdim uzumu eline verme kismina kadar ok ama uzumu eline verip komple agzina hayatta musade edemem napim tek pimpiriklendigim konu bu yoksa yerlerde dussun kalksin parkta vs mudahele etmem pissin bagisiklik kazansin cok onem veririm ama iste bogazina takilma korkusu hassas noktam
Aslında şiddetli ağlamıyorsa belki ağlar ağlar uyur. Ben alıştım artık nilikoyla uyumaya. Önceden uyuyamıyordum ama artık uyuyorum.
E exelanss yarim gun yasasi cikacak diye daha once de cok konusuldu yazildi cizildi sonra kaldi bakalim umarim bu sefer cikar.
Buarada bence yatsin yaninda ya nolacak. Dun gece biz acillik olduk. Cok nadirdir yanimda yatirdigim korkuyorum cunku uyanir atar kendini vs diye cok hareketli sipa o da benimle uyuyunca daha cok bolunuyor sanki uykusu. Acilden gelince yatagin etrafini bir guzel cevirdim aldim koynuma okadar guzeldiki. Boyle rahatsin yatin gitsin:) cok guzel bir duygu
anabelgunes woolnati buyuk aldim demissin ya hangi yas araligini aldin?
'gerek' kısmı bence tamamen aile ile ilgili.♥
Büyüdükçe birden neden ben orda yatıyorum siz birlikte babamla yatıyorsunuz oluyor ama :)
Belki geçişi yumuşatmak adına ara ara birlikte bazen yatagında hepinize daha yumuşak bi geçiş olur, çünkü cocuk kadar büyüklerede güzel gelebilen bişy :)
Büyüse bile o uyurken hep başka, uyanınca mis kokusu başka. Ben davet ediyorum Sezen'i ya da o bazen istiyor yatıyoruz.Ev hali bence herkesin kendine özel :)
Ben uyku yeleği kullanıyorum belki fikir olur.
318 liraydi ama ilk alisveriste %10 indirimi vardi oyle indirimli aldim. Bizimkide yatakta durdugu yerde kalmadigi icin ortu hep altinds kaliyodu simdi dönsün dursun istedigi kadarMaşallah tatlım baby boy.
Kaç para ki bu tulum.
Ben bilimiyse bi askılı body bi uzun kollu body bi penye yelek bi de kalın alt pijama giydirip yatırıyorum. Kendi sırtım üşüyor ya. Ama pike örtüyoruz hala. Nilişim örtmüyor üstünü.
Bende dondurulmuşlari 2021 de denemek istiyorum bakalim..nasip olurda tutarsa 3 yaş olur aralari.. benim hamileliğim cok zor geçti doğuma gireseyr kadar kustum çok kilo verdim yine ayni şeyleri yaşarim diyede korkuyorum açikçasi.. kendim için degilde kızima nasil bakarim o halde.. cunku 9 ay yatmişyim resmen annem bakmistiŞuan hamile olan arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz sorun oluyor mu bebişlerle ilgilenebiliyor musunuz .. Yaşından sonra ikinci embriyomu koydurmayı düşünüyordum şuan çok kararsızım eşimde istiyor konuştuk kendini hazır hissetmiyorsan istediğin zaman olsun dedi ben hem istiyorum hem korkuyorum
Canim üstü beyazlamissa hava almistir.yanin abi tabak bi ksik al.o beyaz kisimlari al at.kapagi yika.beyazlik kalmayana dek temizle.kolay gelsin.Yaa ben atlas kuzusunu yerim. Sen kestirme bence o saclari ne kadar guzel saclari var bayildim. Masallah minnosa
Cok tesekkur ederiz. Sirke nasil gidiyor her karistirmaya gittigimde uzerinde beyaz beyaz seyler olustugunu goruyorum. Umarim normaldir. Kufleniyor diye korkuyorum
Tsk ederim canim.dogum gunü dün aksamdi zaten.seni cok iyi anliyorum.yorul gel bide nilikoyla oyna uğras emzir uyut.öfff çok zor.bide pesinde kosma basladi.Allah kolaylik versin hepimize.U Umudumbitmedi_ ben de metoşun doğum gününü kutlayamadım. Salı Çarşamba perşembe çok yoğun günlerim. Yeni yaşı hayırlı oldun cengaverimin.
Hakkınızda hayırlısı canım :)Şuan hamile olan arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz sorun oluyor mu bebişlerle ilgilenebiliyor musunuz .. Yaşından sonra ikinci embriyomu koydurmayı düşünüyordum şuan çok kararsızım eşimde istiyor konuştuk kendini hazır hissetmiyorsan istediğin zaman olsun dedi ben hem istiyorum hem korkuyorum
Nice mutlu yıllara Metehan rabbim sağlıklı başarılı hayırlı bir evlat eylesin seniBugün bizde doğumgünü kutlarik.epey yoruldum ama değdi.geceye ölmem ins:)
Eki Görüntüle 2543932
Ahh canım aynı aynı tüm gün yediği neredeyse başka bebeğin tek öğünü canı isterse bir kaç kaşık yer yarım kase bile değil dün akşam kendi yiyecekmiş beyefendi verdim kaşığı eline tabağıda önüne aman Allahım ağzından başka her yere fırlatmış duvarları boyamış :)Ben ilk çocuğuma içirememiştim, çok kötü kusuyordu verince. Hiç vermediğim halde yaş değerleri üst sınırın üzerinde çıkmıştı. Kızıma da içeriğini beğenmedim diye vermedim başta. Sonra ek gıdaya geçince bir denedim, hemen püskürttü. Bir daha da vermedim. Doğru dürüst ek gıda alsa toz olan nutrigenden alırdım ama maalesef Kerem gibi benim kız da ilk ay hevesli başlayıp sonlara doğru hiç yemez oldu. 11 ay 8 günlük, öğünler bomboş geçiyor, eline aldığını yere atıyor, ağzına verdiğimi tükürüyor. Çoğunlukla da elleriyle savunuyor, kaşığa geçit vermiyor... Kilolu bir bebek olduğu için yavaş yavaş zayıfladı ve fark edilmiyor pek ama yürümeye başlayınca kürdan olabilir abisi gibi
Teşekkür ederim canım aklına gelip cevap yazdığın için evet biraz pahalı ama 2 sene kesin giyer hatta üçü bile zorlayabilir çok geniş kalıplı çünkü güle güle kullansın kuzucuğun sıcak sıcak mışıl mışıl uyusunCeylin_naz 2 gecedır voolnatı gıydırıyorum hıc terletmedı ve usutmedıde.Kalıpları bıraz buyuk ama ayak kısmından kıvırdım ben 2 sene kadar rahat kullanılır sanki.
Carsamba gece deniz oksurerek uyandi cok zor nefes aliyordu, cok korktuk. Sesi cok degismisti. Esim diyorki bogazina bir sey mi kacti acaba. Okadar zorlaniyorduki nefes almakta aklimiz cikti kendimizi acile attik. Larenjit olmus buhar tedavisi yaptilar. Suan daha iyi. Dun gece de sikintiliydi ama carsamba gecesi gibi degil enazindan.Gecmis olsun noldu gece
27eylulde kurmustim sirkeyi, ustunu tulbentle orttum, hava aliyor yani zaten. Hava almasi gerekmiyor muydu ki ben hep boyle okumustum??Canim üstü beyazlamissa hava almistir.yanin abi tabak bi ksik al.o beyaz kisimlari al at.kapagi yika.beyazlik kalmayana dek temizle.kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?