2018 Ekim Anneleri

Büyük almadin aslinda en kucugu 1 2 yas olan ama kaliplari buyuk. Profil resmi yapayim fikir versin görünüşü
Maşallah tatlım baby boy.
Kaç para ki bu tulum.
Ben bilimiyse bi askılı body bi uzun kollu body bi penye yelek bi de kalın alt pijama giydirip yatırıyorum. Kendi sırtım üşüyor ya. Ama pike örtüyoruz hala. Nilişim örtmüyor üstünü.

Benim evimde cocuk odasi yapacagim yer yatak odamdan biraz uzak yani gece duyamayabilirim siddetli aglamadikca telsiz isinede girmek istemiyorum o yuzden 2 yas diye niyetlendim bakalim
Peki sen gece duyabiliyomusun
Aslında şiddetli ağlamıyorsa belki ağlar ağlar uyur. Ben alıştım artık nilikoyla uyumaya. Önceden uyuyamıyordum ama artık uyuyorum.

Aslında şiddetli ağlamıyorsa belki ağlar ağlar uyur. Ben alıştım artık nilikoyla uyumaya. Önceden uyuyamıyordum ama artık uyuyorum.

bari sen yapma
Dr muzda aynisini diyor siddetli aglamadikca alma aglar aglar uyur ama ben Eylusun aglamasina zaten uyanmisim alip emzirip tekrar uyuturum hem aglatmam hemde tam uyanmam yok yok cok keyifli oluyor minis minis kokusuyla uyumak

Gecmis olsun noldu gece

Ay yok suan hazir degilim hem onumuz kış hele bi bahar gelsin zaten bi meme bi oda ayirma cocuktan once benim hazir olmam lazim

U Umudumbitmedi_

Estrafrllah canim ama benim huyum bu ki sen benim daha neler neler dusundugumu bir bilsen ohoo kafalari yersin tam bir terazi burcuyum ben Eylulde terazi burcu sen esimi dusun artik tatile gitmeye ne gerek daha bugun avmdeydik sor ne gordun sadece Eylul derim sana :) biz dogdugundan beri her aksam yikiyoruz ki dusun ele avuca gelmeye baslayinca banyoda yikamaya basladik oncesinde her aksam salonun ortasinda yikiyorduk sicak olsun diye :)
Eylulde bu duruma alistigi icin hem cok hosuna gidiyor hemde uykuya gecmesi rahat oluyor yani bize eglence cikiyor banyo acikcasi :)
Evet bir kadin hem is kadini hem anne olamiyor malesef mutlaka bir seyler yarim kaliyor ama ben ev icin yardimci ayarliyorum yemek isimide genelde ya h sonundan yapiyorum yada pratik seyler eve gelince sadece Eylulle ilgileniyorum o uyuyunca 1 saat icinde de kisa kisa islerimi hallediyorum ama Eylul olmasada ben boyleydim
İnanirmisin bende senin gibi rahat olmaya cok ozenirdim uzumu eline verme kismina kadar ok ama uzumu eline verip komple agzina hayatta musade edemem napim tek pimpiriklendigim konu bu yoksa yerlerde dussun kalksin parkta vs mudahele etmem pissin bagisiklik kazansin cok onem veririm ama iste bogazina takilma korkusu hassas noktam

318 liraydi ama ilk alisveriste %10 indirimi vardi oyle indirimli aldim. Bizimkide yatakta durdugu yerde kalmadigi icin ortu hep altinds kaliyodu simdi dönsün dursun istedigi kadar

Bende dondurulmuşlari 2021 de denemek istiyorum bakalim..nasip olurda tutarsa 3 yaş olur aralari.. benim hamileliğim cok zor geçti doğuma gireseyr kadar kustum çok kilo verdim yine ayni şeyleri yaşarim diyede korkuyorum açikçasi.. kendim için degilde kızima nasil bakarim o halde.. cunku 9 ay yatmişyim resmen annem bakmisti

Canim üstü beyazlamissa hava almistir.yanin abi tabak bi ksik al.o beyaz kisimlari al at.kapagi yika.beyazlik kalmayana dek temizle.kolay gelsin.
U Umudumbitmedi_ ben de metoşun doğum gününü kutlayamadım. Salı Çarşamba perşembe çok yoğun günlerim. Yeni yaşı hayırlı oldun cengaverimin.
Tsk ederim canim.dogum gunü dün aksamdi zaten.seni cok iyi anliyorum.yorul gel bide nilikoyla oyna uğras emzir uyut.öfff çok zor.bide pesinde kosma basladi.Allah kolaylik versin hepimize.

Hakkınızda hayırlısı canım :)
İnşallah Mihrimah ‘a hayırlı zamanda bir kardeş gelsin tatlılık bir abla olsun
Daha bu akşam konuştuk eşimle böyle bir konuyu kenarda embriyo olsaydı 1,5 2 yaşında denerdim diye yaşıma rağmen:) çünkü kerem asaf çok yoruyor bu aralar bizi ama şöyle bir şeyde var rabbim kolaylığını da sabrında veriyor canım.

Ahh canım aynı aynı tüm gün yediği neredeyse başka bebeğin tek öğünü canı isterse bir kaç kaşık yer yarım kase bile değil dün akşam kendi yiyecekmiş beyefendi verdim kaşığı eline tabağıda önüne aman Allahım ağzından başka her yere fırlatmış duvarları boyamış :)
İlk kan değerleri üst değerindede üzerindeydi şimdi alt sınırda ve genetikse eğer ben çocukluğumda çok yedim kan iğnesi şimdide hep alt değerdedir demirim ise hep düşük neyse bana çekmesin dedim şase olanlarda çok yükseltmiyormuş artık alacağım bir tane birazda doğal olarak üzerinde durmalı ahh yese keşke

Ceylin_naz 2 gecedır voolnatı gıydırıyorum hıc terletmedı ve usutmedıde.Kalıpları bıraz buyuk ama ayak kısmından kıvırdım ben 2 sene kadar rahat kullanılır sanki.
Teşekkür ederim canım aklına gelip cevap yazdığın için evet biraz pahalı ama 2 sene kesin giyer hatta üçü bile zorlayabilir çok geniş kalıplı çünkü güle güle kullansın kuzucuğun sıcak sıcak mışıl mışıl uyusun

Demekki iste insanin elinde değil.eylüş çok sansli.annesi ne güzel onunla epey ilgileniyor.pinpiriki insanlarin şunu yönü de güzel.disinlinli olurlar.kuralici düzenli olurlar.şu yapılacak dendi mi etraftakileri de yönetirler.ben bu yönlerine bayiliyorum.çok güzel bisey.keske bende bu kadar rahat olmasam.ne yapim iste.yapi gereği bunaliyorum üseniyorum.
Ama bi noktaya değinim gittigin yerlerde lütfen biraz da babasina birak.biraz anın tadini çıkar.

Gecmis olsun noldu gece
Carsamba gece deniz oksurerek uyandi cok zor nefes aliyordu, cok korktuk. Sesi cok degismisti. Esim diyorki bogazina bir sey mi kacti acaba. Okadar zorlaniyorduki nefes almakta aklimiz cikti kendimizi acile attik. Larenjit olmus buhar tedavisi yaptilar. Suan daha iyi. Dun gece de sikintiliydi ama carsamba gecesi gibi degil enazindan.

Canim üstü beyazlamissa hava almistir.yanin abi tabak bi ksik al.o beyaz kisimlari al at.kapagi yika.beyazlik kalmayana dek temizle.kolay gelsin.
27eylulde kurmustim sirkeyi, ustunu tulbentle orttum, hava aliyor yani zaten. Hava almasi gerekmiyor muydu ki ben hep boyle okumustum??
Buarada kosturmacam coktu sonra da hastalik gelince buara dogumgunlerini hep atladim, metehani, nilikonun ve diger bebislerin dogumgunleri kutlu olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…