2018 Ekim Anneleri

Peki hamile kalacagin kesin mi yoksa belli bir zaman geciyor mu yine bilmedigimden soruyorum sakin yanlis anlama yani hemen oluyor mu eger bekleme suresi varsa ustune birde bi 9 ay derken findiklar zaten 2 yasina geliyorlar
Hayır canım kesin değil tutarsa tabiki doğal gebelik sürecim transferden sonra hemen başlıyor :) tutmazsa geriye bir embriyom kalıyor o da tutmazsa kaldım demek :)))

Bizde üçümüz yatıyoruz odası hemen yan oda ama sürekli kalktığı için bende yanıma aldım kışıda atlatalımda sonra bakacağım çaresine benim kızda kesinlikle örtmüyor üstünü ve çok dönüyor ince polar tulumlara başladık burası soğudu

Hayır canım kesin değil tutarsa tabiki doğal gebelik sürecim transferden sonra hemen başlıyor :) tutmazsa geriye bir embriyom kalıyor o da tutmazsa kaldım demek :)))
Canım ilk bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok oluyor. Bir iki ay deneseniz mi? Zaten embriyom var donmuş da diyebilirsin de. Fikir sadece.

birlikte uyumak size iyi gelmis belli ki.mantikla olmuyo valla bu isler.karikoca olarak sorun yoksa eylul de seviyosa yatsin aranizda nolucak ki.zaten farkina vardikca bi sure sonra odasinda yatacak istesen de yaninda yatmiycak.bu yaslae bi daha gelmiycek.ben ayni odada olmaktan bunaliyordum.yatak odamiz kucuk bi de ses yapmadan hareket etmek hosuma gitmiyordu.10 aylikken odasina gecirdim.bu sekilde biz mutluyuz iyiyiz.ama oglum odasinda rahat edemeseydi onu zorlamazdim bizim odamizda kalirdi.nasil rahat ediyorsaniz oyle... :)

Metehanın doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah

Biz hala kisa kollu hatta ustunu orteceksem şort ( İzmir malum ya yazdır yada kıştır baharimiz yok ) yanimda yatinca ben kendime orttugum pikeyi kizima ortuyorum acamiyor boylelikle ama yataginda yattiginda gunduzleri mumkun degil ortmuyor ustunu

Benim evimde cocuk odasi yapacagim yer yatak odamdan biraz uzak yani gece duyamayabilirim siddetli aglamadikca telsiz isinede girmek istemiyorum o yuzden 2 yas diye niyetlendim bakalim
Peki sen gece duyabiliyomusun

Benim evimde cocuk odasi yapacagim yer yatak odamdan biraz uzak yani gece duyamayabilirim siddetli aglamadikca telsiz isinede girmek istemiyorum o yuzden 2 yas diye niyetlendim bakalim
Peki sen gece duyabiliyomusun
bizim de uzak yatak odasiyla cocuk odasi arasi.park yatagin disinda bez koymalik bi yer var oraya tutturuyorum telsizi.telsiz olmadan duyulmuyor.bime gelmisti hamileyken almistim.

Canim bu huyun çocuga gecmesinden degilde senin cok yorulmandan mütevellit söyledim.farkinda olmdan kendini biraz da heba ediyorsun.bu evham seni hem tüketir hemde cocuğa biseyler yedirip iciirirken fazlaca yorar.
Okuduğum kadariyla herseyi ince ayrintisina kadar dusünüp yapiyorsun.peki yorulmuyor musun?
Pinpirikli insanlara hep özenmisimdir.nerden buluyorlar bu enerjiyi diye.cünkü ben biraz üsengecim.üsengec insan pinpirikli olamiyor.mesela metehana bütün seklinde üzumü tek tek ağzina vermem.sofra sererim yere.metehani da ortasina oturturum.üzümü salkimiyla yikayip porselen tabağa koyup önüne veirirm.o da koparir koparir yer.ara sira salkimi kacar.esim kosar.ben elleme derim.karisma yesin derim.yutamazsa zaten eliyle cikartir derim.çok rahat biriyim bende.bu tavrimdan bazen memnun değilim.
Ne yapim akşama kadar yoruluyorum.ev isi bitmiyor.sende calisan bi bayansin kendine haksizlik etme.
Eminimki bi tatile gitseniz yada bi gezmeye, eylüle bakmaktan gözünü çevirip etrafa bakmazsin.ama böyle yapma.biraz da tadini cikar hayatin.
Bide her aksam eylüle banyo yaptirmak cok yorucu olur.zaten aksama kadar pilimiz bitiyor.esinle seni hic düsünemiyorum.
Ben esime her aksam beraber yikayacaz desem gözleri faltasi gibi acilir.
Ben kafama esince alip cocugu tek basima yikiyip cikiyorum.ama yorgun degilim.burasi cok önemli!
Epey uzun yazdim.kusuruma bakma canim.
U Umudumbitmedi_ iyi ki doğmuş Metehan nice mutlu yaşları olsun oğluşunun
Amin.Tsk ederiz teyzesi:)
Metehanın doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah
Amin.tsk ederiz teyzesi.

Canım ilk bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok oluyor. Bir iki ay deneseniz mi? Zaten embriyom var donmuş da diyebilirsin de. Fikir sadece.
Evet aslında doğru diyorsun ama bizde sıkıntı spermdi korunmadık o ara korktum burayada yazdım ama olmadı :) zaten bizim o kadar denemelere fırsatımız olmuyor ki bir şey yapmayarak korunuyor gibiyiz

Ceylin_naz 2 gecedır voolnatı gıydırıyorum hıc terletmedı ve usutmedıde.Kalıpları bıraz buyuk ama ayak kısmından kıvırdım ben 2 sene kadar rahat kullanılır sanki.
Bende merak ediyordum o uyku tulumunu o kadar paraya değer mi acaba eşim alalım diyor ben karar veremedim bi yadan 2-3yul giyecekse değer diyorum

E exelanss yarim gun yasasi cikacak diye daha once de cok konusuldu yazildi cizildi sonra kaldi bakalim umarim bu sefer cikar.
Buarada bence yatsin yaninda ya nolacak. Dun gece biz acillik olduk. Cok nadirdir yanimda yatirdigim korkuyorum cunku uyanir atar kendini vs diye cok hareketli sipa o da benimle uyuyunca daha cok bolunuyor sanki uykusu. Acilden gelince yatagin etrafini bir guzel cevirdim aldim koynuma okadar guzeldiki. Boyle rahatsin yatin gitsin:) cok guzel bir duygu

anabelgunes woolnati buyuk aldim demissin ya hangi yas araligini aldin?

Büyük almadin aslinda en kucugu 1 2 yas olan ama kaliplari buyuk. Profil resmi yapayim fikir versin görünüşü

Geçmiş olsun

Büyük almadin aslinda en kucugu 1 2 yas olan ama kaliplari buyuk. Profil resmi yapayim fikir versin görünüşü
Yaa ben atlas kuzusunu yerim. Sen kestirme bence o saclari ne kadar guzel saclari var bayildim. Masallah minnosa
Cok tesekkur ederiz. Sirke nasil gidiyor her karistirmaya gittigimde uzerinde beyaz beyaz seyler olustugunu goruyorum. Umarim normaldir. Kufleniyor diye korkuyorum

Kokmaya başladı üstü köpükleniyor dibinde tortular var mayasını koyacağım yarın inşallah olur :) ya deprem oldu yine kaynanam ortalığı yıktı gelinim evde kaldı diye bende çocuk emziriyom zile basıyo habire bağrıyo bende çıktım diyom ki ya sabahtan beri yeni uymuştu niye zile basıyorsunuz şuan hala gülüyom kendime millette diyo yazık şoka girmiş hahahahaha

'gerek' kısmı bence tamamen aile ile ilgili.♥
Büyüdükçe birden neden ben orda yatıyorum siz birlikte babamla yatıyorsunuz oluyor ama :)
Belki geçişi yumuşatmak adına ara ara birlikte bazen yatagında hepinize daha yumuşak bi geçiş olur, çünkü cocuk kadar büyüklerede güzel gelebilen bişy :)
Büyüse bile o uyurken hep başka, uyanınca mis kokusu başka. Ben davet ediyorum Sezen'i ya da o bazen istiyor yatıyoruz.Ev hali bence herkesin kendine özel :)
Ben uyku yeleği kullanıyorum belki fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…