2018 Ekim Anneleri

bari sen yapma
Dr muzda aynisini diyor siddetli aglamadikca alma aglar aglar uyur ama ben Eylusun aglamasina zaten uyanmisim alip emzirip tekrar uyuturum hem aglatmam hemde tam uyanmam yok yok cok keyifli oluyor minis minis kokusuyla uyumak
Gece ben de müdahale ediyorum çünkü dibimde. Ama bazen akşam salonda oluyoruz. Yetişmeden geri uyuyor.

Amin inşallah canım çok sağ ol sizinde doğal olur belki kendiliğinden gelir

Ayy canım benim 3/5 ay sürekli kuru mide bulantısı oldu şuan o 3 ayda ne yaparım diye düşünüyorum senin daha zor geçmiş olurda ikinciler olursa Allah yardımcımız olsun güzel geçer inşallah ..

kızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti

Eklentiler

• IMG_2207.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2205.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2185.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2256.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
kızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
Iyiki dogmus ikramlarda harika gozukuyor burdan agzimin suyu akti bizi yarin kutlucaz bakalim.bebisin cinsiyetini bugun mu ogrenicektiniz var mi haber

Bugün uyduruk bir çorba yaptım koydum önüne, biz yerken o da kafasına göre takıldı. Elini de soktu içine, etrafı da boyadı ama sabrettim :)) her iki eliyle de kaşık tutmayı deniyor. Bakalım hangisinde karar kılacak
Ah geçmiş olsun canım benim.. Son bahar pis giriş yaptı, devirdi herkesi.. Biz de maaile hastayız, çocuklar öksürüyor. Benim de boğazım acıyor. Ihlamur, bal, limon.. Ne varsa içiyoruz. Kızım istemedi ıhlamuru bugün. İnşallah anne sütü şifa oluyordur. Çok ağlarsa ağrısı var diye calpol veriyorum günde 1 kere. Çok şükür ateş yükselmedi ikisinde de..
Çok güzelsiniz maşallah size hayırlı uzun ömrü olsun yakışıklı oğluşunun.. En kötü gününüz böyle olsun :) ikramlar nefis görünüyor

O tortu yukarda birikecek sirke anası için. Bende senin gibi biliyorum. Öyle de oluyor. Yani mayalanma zaten bunların olması gerekiyor

Çok geçmiş olsun buarada

Nice yılları olsun kocaman ailesiyle paşanın

Yaa keske ayni şehirde olabilseydik de tüm ekim anneleri beraberce kutlasaydik ikramliklar o kadar artti ki kac gün isyerine de götürdüm
Cok teşekkür ederim

Iyiki dogmus ikramlarda harika gozukuyor burdan agzimin suyu akti bizi yarin kutlucaz bakalim.bebisin cinsiyetini bugun mu ogrenicektiniz var mi haber

Cok teşekkür ederim kuum Yok canim bebisin cinsiyeti daha belli olmaz ki yarin kontrole gidicem oglusumu da 1 yas rutin kontrolüne götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…