Gece ben de müdahale ediyorum çünkü dibimde. Ama bazen akşam salonda oluyoruz. Yetişmeden geri uyuyor.bari sen yapma
Dr muzda aynisini diyor siddetli aglamadikca alma aglar aglar uyur ama ben Eylusun aglamasina zaten uyanmisim alip emzirip tekrar uyuturum hem aglatmam hemde tam uyanmamyok yok cok keyifli oluyor minis minis kokusuyla uyumak
Sen bu mesajları hep 2014 yılında yazmışsın zaten.Forumda bir sıkıntı mi var ben mi hic bisey goremiyorum acaba
ben aslinda yohumm gecmisten geliyorumSen bu mesajları hep 2014 yılında yazmışsın zaten.
Amin inşallah canım çok sağ ol sizinde doğal olur belki kendiliğinden gelirHakkınızda hayırlısı canım :)
İnşallah Mihrimah ‘a hayırlı zamanda bir kardeş gelsin tatlılık bir abla olsun
Daha bu akşam konuştuk eşimle böyle bir konuyu kenarda embriyo olsaydı 1,5 2 yaşında denerdim diye yaşıma rağmen:) çünkü kerem asaf çok yoruyor bu aralar bizi ama şöyle bir şeyde var rabbim kolaylığını da sabrında veriyor canım.
Ayy canım benim 3/5 ay sürekli kuru mide bulantısı oldu şuan o 3 ayda ne yaparım diye düşünüyorum senin daha zor geçmiş olurda ikinciler olursa Allah yardımcımız olsun güzel geçer inşallah ..Bende dondurulmuşlari 2021 de denemek istiyorum bakalim..nasip olurda tutarsa 3 yaş olur aralari.. benim hamileliğim cok zor geçti doğuma gireseyr kadar kustum çok kilo verdim yine ayni şeyleri yaşarim diyede korkuyorum açikçasi.. kendim için degilde kızima nasil bakarim o halde.. cunku 9 ay yatmişyim resmen annem bakmisti
Bende girdim çıktım hiç bildirim yoktu ve alıntıları göremiyordum yeni gördüm cevap yazabildimYazılanların saat siralamasi birbirine girmiş sanki bi ben mi oyle goruyorum acabaKazen
Iyiki dogmuskızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
He evet bir an heyecanlandımben aslinda yohumm gecmisten geliyorum
Nasi yani:) 07.06.2014 goruyosan o benin profilimde hep yaziyodu zaten :)
Bugün uyduruk bir çorba yaptım koydum önüne, biz yerken o da kafasına göre takıldı. Elini de soktu içine, etrafı da boyadı ama sabrettim :)) her iki eliyle de kaşık tutmayı deniyor. Bakalım hangisinde karar kılacakAhh canım aynı aynı tüm gün yediği neredeyse başka bebeğin tek öğünü canı isterse bir kaç kaşık yer yarım kase bile değil dün akşam kendi yiyecekmiş beyefendi verdim kaşığı eline tabağıda önüne aman Allahım ağzından başka her yere fırlatmış duvarları boyamış :)
İlk kan değerleri üst değerindede üzerindeydi şimdi alt sınırda ve genetikse eğer ben çocukluğumda çok yedim kan iğnesi şimdide hep alt değerdedir demirim ise hep düşük neyse bana çekmesin dedim şase olanlarda çok yükseltmiyormuş artık alacağım bir tane birazda doğal olarak üzerinde durmalı ahh yese keşke
Ah geçmiş olsun canım benim.. Son bahar pis giriş yaptı, devirdi herkesi.. Biz de maaile hastayız, çocuklar öksürüyor. Benim de boğazım acıyor. Ihlamur, bal, limon.. Ne varsa içiyoruz. Kızım istemedi ıhlamuru bugün. İnşallah anne sütü şifa oluyordur. Çok ağlarsa ağrısı var diye calpol veriyorum günde 1 kere. Çok şükür ateş yükselmedi ikisinde de..Carsamba gece deniz oksurerek uyandi cok zor nefes aliyordu, cok korktuk. Sesi cok degismisti. Esim diyorki bogazina bir sey mi kacti acaba. Okadar zorlaniyorduki nefes almakta aklimiz cikti kendimizi acile attik. Larenjit olmus buhar tedavisi yaptilar. Suan daha iyi. Dun gece de sikintiliydi ama carsamba gecesi gibi degil enazindan.
Çok güzelsiniz maşallah sizekızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
Carsamba gece deniz oksurerek uyandi cok zor nefes aliyordu, cok korktuk. Sesi cok degismisti. Esim diyorki bogazina bir sey mi kacti acaba. Okadar zorlaniyorduki nefes almakta aklimiz cikti kendimizi acile attik. Larenjit olmus buhar tedavisi yaptilar. Suan daha iyi. Dun gece de sikintiliydi ama carsamba gecesi gibi degil enazindan.
27eylulde kurmustim sirkeyi, ustunu tulbentle orttum, hava aliyor yani zaten. Hava almasi gerekmiyor muydu ki ben hep boyle okumustum??
Buarada kosturmacam coktu sonra da hastalik gelince buara dogumgunlerini hep atladim, metehani, nilikonun ve diger bebislerin dogumgunleri kutlu olsun:)
Nice yılları olsun kocaman ailesiyle paşanınkızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
Şuan acıktım :))) elinize sağlık çok güzel olmuş sağlıkla büyüsünkızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
Şuan acıktım :))) elinize sağlık çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün
Nice yılları olsun kocaman ailesiyle paşanın
Bugün uyduruk bir çorba yaptım koydum önüne, biz yerken o da kafasına göre takıldı. Elini de soktu içine, etrafı da boyadı ama sabrettim :)) her iki eliyle de kaşık tutmayı deniyor. Bakalım hangisinde karar kılacak
Ah geçmiş olsun canım benim.. Son bahar pis giriş yaptı, devirdi herkesi.. Biz de maaile hastayız, çocuklar öksürüyor. Benim de boğazım acıyor. Ihlamur, bal, limon.. Ne varsa içiyoruz. Kızım istemedi ıhlamuru bugün. İnşallah anne sütü şifa oluyordur. Çok ağlarsa ağrısı var diye calpol veriyorum günde 1 kere. Çok şükür ateş yükselmedi ikisinde de..
Çok güzelsiniz maşallah sizehayırlı uzun ömrü olsun yakışıklı oğluşunun.. En kötü gününüz böyle olsun :) ikramlar nefis görünüyor
Iyiki dogmusikramlarda harika gozukuyor burdan agzimin suyu akti bizi yarin kutlucaz bakalim.bebisin cinsiyetini bugun mu ogrenicektiniz var mi haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?