2018 Ekim Anneleri

kızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun herşey çok güzel görünüyor nice mutlu yaşları olsun inşallah

Ne mayasi koyacaksin ki? Ben bal bulgur nohut koydum ilk yaparken. Sonradan birsey eklemicem. Ilk 20 gun karistiriyorum. Elmalar dibe cokene kadar. Sonra karistirmicam.
Ben hiçbir şey koymadım sadece elma ve su tortu oldu be elmalar dibe indi biraz bir çay bardağı elma sirkesi koydum karıştırmaya devam edeyim bari

Kızlar kabak dolması var etli. Yanına ne çorbası yapayım? Her gün brokoli yiyor çocuğum. Değişik olsun.

Kızlar kabak dolması var etli. Yanına ne çorbası yapayım? Her gün brokoli yiyor çocuğum. Değişik olsun.
Ben bugün yeşil mercimekli yoğurt çorbası yapıyorum hatta an itibariyle ocakta karıştırıyorum:)hatta içine bazen kayınvalidemin yaptığı kesme hamurlar var eriştenin küçük versiyonları onlardan da atıyorum sarımsak tereyağ nane üzerine de oh mis gibi:) evde fazladan haşlayıp dondurduğum mercimek varsa 20 dk da hazır çorba:)

Ayakkabı öneriniz var mı kızlar artık yürümeye başladılar yavaş yavaş dışarda yürümek ister şimdi ne alacağıma karar veremedim

Sebze çorbası ya da sadece havuç çorbası domates veriyorsan domates çorbası olabilir
Domates çorbası yaptım. İçine de yeşil mercimek attım. Atmasyon çorbası.
@pessinus dolmada pirinç var diye şehriyeli yapmak istemedim. Canım çekti ama.

Ayakkabı öneriniz var mı kızlar artık yürümeye başladılar yavaş yavaş dışarda yürümek ister şimdi ne alacağıma karar veremedim
Bize 21 numara hediye geldi. Ancak seneye giyer. Biz dışarda yürüyemiyoruz ya. Çok tehlikeli şeyler yapıyor. Köpekleri kovalıyor.

Domates çorbası yaptım. İçine de yeşil mercimek attım. Atmasyon çorbası.
@pessinus dolmada pirinç var diye şehriyeli yapmak istemedim. Canım çekti ama.
Farklı bir zaman denemelisin biz çok severek içiyoruz:) ya da gel bizde içelim birlikte:)

gecmis olsun. bizde asi ates yapmadi dedim tam asi olali 9 gun oldu.dun gece ateslendi.bugun de gun icinde ara ara cikip iniyor.bakalim nolucak.bi de asi oldugundan beri uykulari degisti.gunduz 3-4 kere kisa kisa uyuyor.aksam erken uyuyup gece sık kalkiyor.

Evet ya 10 gün sürebilir ateş dedi. 10 gün içinde kızarıklık dökülme de olabilir dedi doktor. Aşılar baya ağır ya

D dooris123 bu sabah sirkemin üstünde anası oluşmaya başlamıştı peki ben ne yaptım karıştırdım ve dağıttım şimdi sorum şu bi yerde ana oluşsada karıştır yazıyor bi yerde karıştırma ne yapayım sence

Yeni koydugun için karıştırman daha iyi 20-25 gün duruma göre üstte oluşan seyler karısacak hep canım
En son elmalar inmeye başladıkça mayalanma üstte birikecek işte

plojovic de yazmis zaten. 20 gun hergun karistiriliyor, elmalar dibe cokunce (eger dibe cokmeyen elma varsa alinmaliymis) karistirma islemi birakilip sirke anasinin olusmasina izin veriliyor... bu isi el elden basaracagiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…