Ne mayasi koyacaksin ki? Ben bal bulgur nohut koydum ilk yaparken. Sonradan birsey eklemicem. Ilk 20 gun karistiriyorum. Elmalar dibe cokene kadar. Sonra karistirmicam.
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun herşey çok güzel görünüyor nice mutlu yaşları olsun inşallahkızlar merhaba bende doğum günü fotomuzdan bi kaç tane ekleyeceğim inşallah olur :) eşim ve anne babamla eşimin ailesi kardeşlerimde var ama ekleyemedim arkadaşlar filan çok güzzel geçti
Canim cok teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun oğluşunun herşey çok güzel görünüyor nice mutlu yaşları olsun inşallah
Ben hiçbir şey koymadım sadece elma ve su tortu oldu be elmalar dibe indi biraz bir çay bardağı elma sirkesi koydum karıştırmaya devam edeyim bariNe mayasi koyacaksin ki? Ben bal bulgur nohut koydum ilk yaparken. Sonradan birsey eklemicem. Ilk 20 gun karistiriyorum. Elmalar dibe cokene kadar. Sonra karistirmicam.
Sebze çorbası ya da sadece havuç çorbası domates veriyorsan domates çorbası olabilirKızlar kabak dolması var etli. Yanına ne çorbası yapayım? Her gün brokoli yiyor çocuğum. Değişik olsun.
Ben bugün yeşil mercimekli yoğurt çorbası yapıyorum hatta an itibariyle ocakta karıştırıyorum:)hatta içine bazen kayınvalidemin yaptığı kesme hamurlar var eriştenin küçük versiyonları onlardan da atıyorum sarımsak tereyağ nane üzerine de oh mis gibi:) evde fazladan haşlayıp dondurduğum mercimek varsa 20 dk da hazır çorba:)Kızlar kabak dolması var etli. Yanına ne çorbası yapayım? Her gün brokoli yiyor çocuğum. Değişik olsun.
Yayla çorbası iyi gider sanki yanına :) afiyet olsun Niliko'yaKızlar kabak dolması var etli. Yanına ne çorbası yapayım? Her gün brokoli yiyor çocuğum. Değişik olsun.
Domates çorbası yaptım. İçine de yeşil mercimek attım. Atmasyon çorbası.Sebze çorbası ya da sadece havuç çorbası domates veriyorsan domates çorbası olabilir
Bize 21 numara hediye geldi. Ancak seneye giyer. Biz dışarda yürüyemiyoruz ya. Çok tehlikeli şeyler yapıyor. Köpekleri kovalıyor.Ayakkabı öneriniz var mı kızlar artık yürümeye başladılar yavaş yavaş dışarda yürümek ister şimdi ne alacağıma karar veremedim
Farklı bir zaman denemelisin biz çok severek içiyoruz:) ya da gel bizde içelim birlikte:)Domates çorbası yaptım. İçine de yeşil mercimek attım. Atmasyon çorbası.
@pessinus dolmada pirinç var diye şehriyeli yapmak istemedim. Canım çekti ama.
gecmis olsun. bizde asi ates yapmadi dedim tam asi olali 9 gun oldu.dun gece ateslendi.bugun de gun icinde ara ara cikip iniyor.bakalim nolucak.bi de asi oldugundan beri uykulari degisti.gunduz 3-4 kere kisa kisa uyuyor.aksam erken uyuyup gece sık kalkiyor.Kızımın bugün bir yaş kontrolü ve aşıları vardı. Daha kontrol yapılırken ağladı deli gibi. En son doktoru yapmıştı aşıyı çünkü. Hatırladı muhtemelen. Hiç ağlamazdı aşılarda. Farkındalıkları artıyor artık unutmuyorlar hiç bir şeyi. Umarım ateş yapmaz
Evet ya 10 gün sürebilir ateş dedi. 10 gün içinde kızarıklık dökülme de olabilir dedi doktor. Aşılar baya ağır yagecmis olsun. bizde asi ates yapmadi dedim tam asi olali 9 gun oldu.dun gece ateslendi.bugun de gun icinde ara ara cikip iniyor.bakalim nolucak.bi de asi oldugundan beri uykulari degisti.gunduz 3-4 kere kisa kisa uyuyor.aksam erken uyuyup gece sık kalkiyor.
Dün gece bayağı huysuzluk yaptı. Aşıdan diye düşünmemiştim ama ondan galiba.Evet ya 10 gün sürebilir ateş dedi. 10 gün içinde kızarıklık dökülme de olabilir dedi doktor. Aşılar baya ağır ya
Ondandır muhakkak. Hatta eşimin dediğine göre doktor 10 gün değil 15 gün demişDün gece bayağı huysuzluk yaptı. Aşıdan diye düşünmemiştim ama ondan galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?