plojovic kahvaltı örneği çeşit vs yardımcı olur musun yemeyen çocuk ne zor ya yap yap yerlere boca ediyor çorbayı bile avuçluyor parmaklarını yalıyor :) şimdi bi kaç tane yemek tulumu almayı düşünüyorum bir şeyler yerken giydircem ne alırsa kar başka türlü olmuyor sabah bir kase tahin pekmezden bir iki parmak yaladı gerisi üstüne başına yerlere boca :))))
Şuan hamile olan arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz sorun oluyor mu bebişlerle ilgilenebiliyor musunuz .. Yaşından sonra ikinci embriyomu koydurmayı düşünüyordum şuan çok kararsızım eşimde istiyor konuştuk kendini hazır hissetmiyorsan istediğin zaman olsun dedi ben hem istiyorum hem korkuyorum
Bugün bizde doğumgünü kutlarik.epey yoruldum ama değdi.geceye ölmem ins:)
Eki Görüntüle 2543932
Tsk edrerimWaauuv süper sağlıkla büyüsün kuzular iyiki doğdular yav
Saol canim.ah ah sürekli dogumu ve eve getirdiğimiz günü hatirliyorum.nasıl da büyüdüĺer böyle.Nice yillari olsun canim metosun bir zamanlar pes pese dogumlar olurken simdi dogum günleri ah ah
Saol canim.metoşun vasitasiyla bende sizi tanidim.burda güzel dostluklarimiz oldu.Allah bozmasin.Eline, emeğine sağlıııık
Nice yaşları olsun sağlıkla, bereketle inşallah
İyi ki doğmuş minik iyi ki tanışmısız sayelerinde
Bu saatte görmeseydim iyiydi bu masayı
Bugün bizde doğumgünü kutlarik.epey yoruldum ama değdi.geceye ölmem ins:)
Eki Görüntüle 2543932
Ben veriyorum fasulye daha cok yapıyor ama kıvrandıracak gibi olmuyor sadece daha fazla gaz cıkarıyoryürüyor belki etkisi vardır daha rahat cıkarmasının eskiye göre
Şuan hamile olan arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz sorun oluyor mu bebişlerle ilgilenebiliyor musunuz .. Yaşından sonra ikinci embriyomu koydurmayı düşünüyordum şuan çok kararsızım eşimde istiyor konuştuk kendini hazır hissetmiyorsan istediğin zaman olsun dedi ben hem istiyorum hem korkuyorum
Kizlar dogum gunleri icin neler yaptiniz yapiyorsunuz fikir verin
Simdi nasil veriyosun diye soracagim tane tane eline veriyorum demenden korkuyorum
Verdim bende yogurtla bir, ama cok yemedi
Ben ilk çocuğuma içirememiştim, çok kötü kusuyordu verince. Hiç vermediğim halde yaş değerleri üst sınırın üzerinde çıkmıştı. Kızıma da içeriğini beğenmedim diye vermedim başta. Sonra ek gıdaya geçince bir denedim, hemen püskürttü. Bir daha da vermedim. Doğru dürüst ek gıda alsa toz olan nutrigenden alırdım ama maalesef Kerem gibi benim kız da ilk ay hevesli başlayıp sonlara doğru hiç yemez oldu. 11 ay 8 günlük, öğünler bomboş geçiyor, eline aldığını yere atıyor, ağzına verdiğimi tükürüyor. Çoğunlukla da elleriyle savunuyor, kaşığa geçit vermiyor... Kilolu bir bebek olduğu için yavaş yavaş zayıfladı ve fark edilmiyor pek ama yürümeye başlayınca kürdan olabilir abisi gibiMerhaba anneler Kerem Asaf ‘a 6 aylık kan testlerinde kan sayımı üst sınırında üstünde çıkmıştı ve dr kan ilacını kesmişti 1 yaş tahlillerinde de düşük çıktı ve ferrum Sanol vermiş ben daha iyi bir ilaç kullanmak istiyorum sizin kullandığınız demir takviyeleri nelerdi acaba ?
birde ek gıda sürecimiz çok güzel başlamıştı ama 2-3 aydır doğru düzgün yemiyor sizin minnoşlarda öyle mi ?
çok üzülüyorum öğünlerini atladıkça.
Ben parmağımla az ezip veriyorum ama kendi almakta istiyor masaya yarım yarım koyuyorum. Yuvarlak ya agzında döndürürken boğazına kaçar diye korkuyorum
Humusta yapıyorum onu çok yemiyor belki öyle vermek daha kolayına gelir severse
Saol canim.amin.Günaydın hanımlarNilsibel U Umudumbitmedi_ kızlar iyi ki doğurmuşsunuz hepsi şahsına münhasır çocuklar Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin iyi insanlarla tanıştırsın
Tsk ederim canim.Aman Allahim masaya baksaglikli uzun omurleri olsun Metoşumuzun
Ah Metos bir bilsen annen sana buyuyunce ne yemekler yapacak
Sahi, şu tayin icin ege taraflarini dusunmezmiydiniz
Canim artik dişleri var.ver bakalim.yumusak piserse yerler.Ezip verdim bende ama sevmedi pek bulgur pilavini daha cok sevdielimle ezeyim bidahakine belki biraz diri hosuna gider
Canim artik dişleri var.ver bakalim.yumusak piserse yerler.
Ben daha önce metehan kadar baska bebeklere bakmistim.metehan kücukken korkuyordum.cünkü ilk defa minik bi bebekle basbasaydim.
Simdi daha rahatim sanki.sofraya oturtutorum.biz ne yersek nasil yersek.ona da veriyorum.zaten yutamadiklarini cikariyor bidiklar.
Sokuştur ağzına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?