Bilemiyorum canım ama geçmiş olsun demek istedim.Kizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Çok geçmiş olsun ben toz zencefil bal sirkeli bir karışım vermiştim ertesi günü hafif döküntü oldu vücudunda bal ilk defa verdiğim için o olabilir dedim ama sonra zencefil kesip bal devam edince tekrarlamadı yinede emin değilim açıkcası bi yerde +8 ay diyor bi arkadasım doktor 2yaşından önce vermeyin demiş gözlemlemek lazım sanırımKizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Teşekkür ederim arkadaşlar :) bende canımı sıktım anayı bozdum diye :) inşallah olacakplojovic de yazmis zaten. 20 gun hergun karistiriliyor, elmalar dibe cokunce (eger dibe cokmeyen elma varsa alinmaliymis) karistirma islemi birakilip sirke anasinin olusmasina izin veriliyor... bu isi el elden basaracagiz:)
Geçmiş olsun canım göğsüne çörekotu yağı sürsenKizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Çok geçmiş olsun Deniz'eKizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Gecmis olsun canim buhar makinasi iyi gelicek tir cok öldürdüğün de atlasa da hastanede vermislerdiKizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Maşallah. Çok güzel olmuş. Nice yaşlar kuzuya.Bizde dun doğum gunu partimizi atlattik aslindan17 si ama asi zamanina denk gelmesin diye erken yaptim. hic hazirlik yapmadığım halde baya yoruldum evde olsa dayanamazdim heralde :) buda bizim doğum gunu masamizEki Görüntüle 2544795
Kizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Bizde dun doğum gunu partimizi atlattik aslindan17 si ama asi zamanina denk gelmesin diye erken yaptim. hic hazirlik yapmadığım halde baya yoruldum evde olsa dayanamazdim heralde :) buda bizim doğum gunu masamizEki Görüntüle 2544795
Maşallah. Çok güzel olmuş. Nice yaşlar kuzuya.
D dooris123 gecmis olsun insallah cok surmeden iyilesir.
anabelgunes ne kadar guzel olmus masaniz.ikramliklarin suslerine bayildim.iyi ki dogmus kuzucuk.
Teşekkür ederiz :) ana baba gezgin olunca konseptide gezgin yaptikİyi ki doğmuş AtlasHer yaşı başka bir şehri/ülkeyi keşfettiği anılarla dolsunnnn
Geçmiş olsun.. benim kizimda da boğazindaki aftlardan dolayı (uçuklu biri öpmüş) öksürük vardi.. 5 gün prospan şurup kullandık bize iyi geldi.. bilmem sizin durumunuzda kullanilirmi ama yinede yazayim dedim..Kizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Uçuklu bir insan kendini bilir. Nasıl bir bebeği öpebilir yaa. İnsanlar çok düşüncesiz. Herkesten her şeyden sakınamayız ki biz.Geçmiş olsun.. benim kizimda da boğazindaki aftlardan dolayı (uçuklu biri öpmüş) öksürük vardi.. 5 gün prospan şurup kullandık bize iyi geldi.. bilmem sizin durumunuzda kullanilirmi ama yinede yazayim dedim..
Kizlar larenjitten dolayi geceleri bir saat oksuruk krizine giriyor oglum. Ne yapsak kesemiyoruz. Soguk buhar makinesi de aldik (bakteri olusmamasi icin hergun bosaltip temizliyorum ve kurutuyorum) biraz etkili oluyor ama yine de kesmiyor. Oksuruk krizi sirasinda bir cay kasigi bal da veriyorum, bana misin demiyor. Acaba toz zencefille bali karistirip versem agir olur mu? Cayinda taze zencefil kullanmistik herhangi bir reaksiyon vermedi ama tozunu bilemedim. Kullanan oldu mu hic aramizda?
Bizde dun doğum gunu partimizi atlattik aslindan17 si ama asi zamanina denk gelmesin diye erken yaptim. hic hazirlik yapmadığım halde baya yoruldum evde olsa dayanamazdim heralde :) buda bizim doğum gunu masamizEki Görüntüle 2544795
Çok geçmiş olsunKizlar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim. Larenjit icin herhangi bir ilac kullanilmiyormus. O yuzden surup bize olmaz galiba. Doktor sadece kortizon verdi. Eger yine nefessiz kalirsa verelim diye. Ama acillik oldugumuz gece kadar kotu olmadi tekrardan cok sukur. O yuzden kullanmadik.
Buzdolabi ve soguk buhar makinesi ayni mantik diye dusundugumden direk buhara tutuyorum.
Ayaginin altina sarimsakli corabi gunduzleri yapiyorum aslinda. Ama gece uyurken yada oksuruk krizi sirasinda yapamiyorum zaten bu hastalik hep geceleri vururmus
Corek otu yagini ve karadutu da arastiracagim. Ikisi de hep aklimda ama erteleyio duruyorum.
Herkesi ayri ayri etiketleyemedim buaralar cok yorgunum herkes kendi cevabini secsin okusun:)
VosVos35 cok gecmis olsun size de. Ben hasta olmadan atlattik mevsim gecisini derken aniden acillik olduk valla, dikkat etmek lazim.
anabelgunes hersey cok guzel olmus:) atlasin dogumgunu simdiden kutlu olsun. Saglikla huzurla buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?