Evet çalışan annelere kreş yardımı yapılacakmış diye gördüm bende 600-650 lira gibi. 3 yaşında düşünüyorum ben o zamana durursa yararlanırım umarım :)Arkadaslar dun bi habere denk geldim, aramizda var miydi hatirlamiyorum ama 0-60 ay arasi meb onayli krese giden cocugu olan anneye aylik 650 tl destek olacakmis devlet. 7 sehirde olacakmis. Bakmak lazim bilginiz olsun
Dun gece biraz daha iyiydi, her gecen gun iyiye gidiyor. Cok tesekkur ederiz. Kac gecedir acillik oldugumuz gece gibi nefessiz kalacak diye korkumdan adam akilli uyuyamiyodum dun gece guzel uyudum(5saatCok gecmis olsunsimdi nasil? Umarim biraz daha toparlamissinizdir
Doktorumuzla tekrardan konustuk rahat uyumasi icin ne yapabilirim diye ses tellerindeki odemin nefes alisini zorlastirdigini soyledi, odemi de sadece soguk buhar ve kortizon geciriyormus. Bosyere zencefil-bal vb verme dedi. Kortizonu da tikanmadigi surece vermicem zaten. Anlik rahatlama icin kortizon vermek istemiyorum. Tek care beklemek kaliyor. Coldmix tarzi ilaclar bize care degil yani. Kroniklesmesinden korkuyorum acikcasi. Cok tesekkur ederiz yine de:)Çok geçmiş olsun
Kızım geçen haftalarda grip oldu. Burnu tıkanında çok huysuzlanıyordudaha rahat uyur diye coldmix aldım. Kıyafet, yastığına falan damlattım iyi geldi. Bi doktora danışıp işe yararsa ya da zararı olmazsa deneyebilirsin. Çok ferahlatıcı bi konusu vardı.
Sağlıkla büyüsün mutlu yaşları olsun eline sağlık çok güzel olmuşSelamlar,
Haftasonu bizde doğum günü kutladık. Sadece kızıma hatıra kalsın diye yaptık aile büyükleri ile geçirdik. Herkesle fotoğrafı olsun büyüdüğünde hepsini bakıp hatırlasın diye.
Balonla süsledim sadece, kartondan 1 yapıp süsledik birde pasta hazırladım. Sade ama cıvıl cıvıl oldu küçük hanım balonlara bayıldı :)
Konsept harika :) Atlas paşanında sağlıklı mutlu yaşları olsunBizde dun doğum gunu partimizi atlattik aslindan17 si ama asi zamanina denk gelmesin diye erken yaptim. hic hazirlik yapmadığım halde baya yoruldum evde olsa dayanamazdim heralde :) buda bizim doğum gunu masamizEki Görüntüle 2544795
ay sınırı olmayaydı iyiydi :)Arkadaslar dun bi habere denk geldim, aramizda var miydi hatirlamiyorum ama 0-60 ay arasi meb onayli krese giden cocugu olan anneye aylik 650 tl destek olacakmis devlet. 7 sehirde olacakmis. Bakmak lazim bilginiz olsun
Geçmiş olsun canım ya üçünüz birden zor olur Allah yardımcın olsunKızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Doğum günü kutlu olsun Deniz kızınınSelamlar,
Haftasonu bizde doğum günü kutladık. Sadece kızıma hatıra kalsın diye yaptık aile büyükleri ile geçirdik. Herkesle fotoğrafı olsun büyüdüğünde hepsini bakıp hatırlasın diye.
Balonla süsledim sadece, kartondan 1 yapıp süsledik birde pasta hazırladım. Sade ama cıvıl cıvıl oldu küçük hanım balonlara bayıldı :)
Sağolasın canım, okul açılalı nöbetleşe hastayız. Bu ikinci toptan hastalanma. Oğlum aralıksız öksürdü diyebilirim. İkinci kez götürüyorum aile hekimine.. Babamız da evde yok, insan bir dayanak arıyor böyle zamanlarda..Geçmiş olsun canım ya üçünüz birden zor olur Allah yardımcın olsun
Hep cok guclu bir kadin oldugunu dusunmusumdur allah sana daha da guc versin. Sen bunun da ustesinden gelirsin. Cok gecmis olsun hepinize.Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Teşekkürler tatlımHep cok guclu bir kadin oldugunu dusunmusumdur allah sana daha da guc versin. Sen bunun da ustesinden gelirsin. Cok gecmis olsun hepinize.
nice yasları olsunSelamlar,
geçmiş olsun canım.Tek basına halledıyosun her seyı masallah en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsallahKızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Ihlamur kuşburnu zencefil bal ile de destekle istersen iyi gelir inşallah ..Sağolasın canım, okul açılalı nöbetleşe hastayız. Bu ikinci toptan hastalanma. Oğlum aralıksız öksürdü diyebilirim. İkinci kez götürüyorum aile hekimine.. Babamız da evde yok, insan bir dayanak arıyor böyle zamanlarda..
Yine de şükür ki ayakta geçirebiliyorum, 1 gramlık antibiyotik içiyorum boğazlar fena ama dayanma gücü veriyor rabbim.
Ve sonuçta diyorum ki, beni öldürmeyen şey güçlendirir..
Katılmadım ama beraber katılabiliriz gerçekten. Araştırmak lazım.kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
ankarada bir yeri telefonla arayip bilgi almistim.haftada 1 gun 2 saatmis.8 anne 8 bebek maksimum.2 ogretmen.seansi 75 tl dedi.ama aylik uyeliklerde indirim varmis.detayi sormadim. simdilik komsumun bebegiyle oyun saati yaptik evde :)kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
Nice yıllarınız olsun birlikteeeSelamlar,
Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?