Ya kıyamam. Anneyken çaresiz olmak çok zor inşallah bir an önce atlatır bir daha da yaşamazsınız.Doktorumuzla tekrardan konustuk rahat uyumasi icin ne yapabilirim diye ses tellerindeki odemin nefes alisini zorlastirdigini soyledi, odemi de sadece soguk buhar ve kortizon geciriyormus. Bosyere zencefil-bal vb verme dedi. Kortizonu da tikanmadigi surece vermicem zaten. Anlik rahatlama icin kortizon vermek istemiyorum. Tek care beklemek kaliyor. Coldmix tarzi ilaclar bize care degil yani. Kroniklesmesinden korkuyorum acikcasi. Cok tesekkur ederiz yine de:)
Çok teşekkürler :) Amin inşallahSağlıkla büyüsün mutlu yaşları olsun eline sağlık çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun. Beraber hasta olmaz ekstra kötü ya 2 hafta önce bizde öyleydik. Sana da söyleyeyim bı ihtimal belki işe yarar. Burnu tıkalı olduğunda coldmix kullandım kızıma. Bı nebze olsun rahatlattı dhaa uzun uyudu gripken.Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Çok sağol :) Amin inşallahDoğum günü kutlu olsun Deniz kızınınnice güzel yaşları olsun
Teşekkürler :) Uzun uzun yaşları olur inşallahnice yasları olsunellerıne sağlık cok guzel gorunuyorlar
Ben bu kış yavaştan bakmak istiyorum arada götürmek için.kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
Çok sağol :) beraber uzun yıllarımızolsun inşallahNice yıllarınız olsun birlikteeeEllerine sağlıkk
Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Çok güzelmiş keşke bizim de etrafımıza oyun saati yapabileceğimiz birileri olsaydı çok etkiliyor gelişimleriniankarada bir yeri telefonla arayip bilgi almistim.haftada 1 gun 2 saatmis.8 anne 8 bebek maksimum.2 ogretmen.seansi 75 tl dedi.ama aylik uyeliklerde indirim varmis.detayi sormadim. simdilik komsumun bebegiyle oyun saati yaptik evde :)
Sağolun valla kimse dikkat etmiyor.. aklimiz cikti 2 gün ateşten..Uçuklu bir insan kendini bilir. Nasıl bir bebeği öpebilir yaa. İnsanlar çok düşüncesiz. Herkesten her şeyden sakınamayız ki biz.çok geçmiş olsun size de
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin hepinize..Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Bende izmirde sordum 13 haftalık mi ne paket vardi haftada 1 saat olmasi lazim 1850 mi neydi.. pahali geldi biraz..kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
Size sağlık ocagimi aşı yaptı.. yumurta alerjisi yokmuydu sizde aşı dokunmadimi? Ben tedirgin oluyorum biraz..Merhaba, iyidir umarım herkes, doğum günü geçmiş bebislerin doğum günü kutlu olsunoğlumu nasıl giydirecegimi bilemiyorum bir türlü ebebekten 1.5 tog değerinde uyku tulumu aldım evimiz 24 25 arası sıcaklığı içine sadece kisa kollu atlet giymesi yeterli mi acaba, dün içine pijama da giydirmistim sabah vücudu döküntü olmuş ve kaşınıyordu, sıcaktan mi oldu alerjiden mi yoksa dört gün önce bir yaş aşısı olmuştu o mu yaptı anlamadım
Dr umuz rahattı sağlık ocağı yapsın dedi ebe yapmak istemedi hastane ortamında yapıldı yarim saat bekledik ben de çok gergindim alerjimiz testte çıkmıyor bizim, ama aşıdan önce yumurta sarısını tüketmiştik beyazını denemedimSize sağlık ocagimi aşı yaptı.. yumurta alerjisi yokmuydu sizde aşı dokunmadimi? Ben tedirgin oluyorum biraz..
Size sağlık ocagimi aşı yaptı.. yumurta alerjisi yokmuydu sizde aşı dokunmadimi? Ben tedirgin oluyorum biraz..
Doktorumuz aşıdan sonra 10 15 gün için de döküntü kızarıklık olabilir demişti. Ciddi artış olursa bana bildirin dedi. Aşı da yapmış olabilir. Sonuçta baya ağır aşılar. Kızamık, kızamıkçık, şu çiçeği, kabakulak falan...Merhaba, iyidir umarım herkes, doğum günü geçmiş bebislerin doğum günü kutlu olsunoğlumu nasıl giydirecegimi bilemiyorum bir türlü ebebekten 1.5 tog değerinde uyku tulumu aldım evimiz 24 25 arası sıcaklığı içine sadece kisa kollu atlet giymesi yeterli mi acaba, dün içine pijama da giydirmistim sabah vücudu döküntü olmuş ve kaşınıyordu, sıcaktan mi oldu alerjiden mi yoksa dört gün önce bir yaş aşısı olmuştu o mu yaptı anlamadım
Ya evler yakın olsa ne gerek olur oyun gruplarına. Gayet güzel oynamışlardı bizimkiler. Emzikleri bile paylaşarakanabelgunes oyun grubu haftada bir bana az geliyor acikcasi. Yazin park-bahce derken cok ihtiyacimiz olmuyor. Ama kisin cocugu nereye cikaracagiz. Family club tarzinda yerler oluyor. Family olduguna bakma genel olarak cocuklara yonelik, en azindan ankarada benim arastirdigim oyle. Istanbulda da vardir illaki. Aylik yada yillik uyelikleri oluyor ve belirli saatlerde atolyeler var yas gruplarina gore. Cesitli oyun alanlari da var. Atolyeler icin bizimkilerin yasi tutar mi bilemiyorum cok detayli incelemedim ama bu alternatif de aklinda bulunsun.
Ben de öyle düşündüm aşıdan mi acaba diye bu belirsizlikler çok kötü, aşırı ağladı yavrum aşı yapılırkenDoktorumuz aşıdan sonra 10 15 gün için de döküntü kızarıklık olabilir demişti. Ciddi artış olursa bana bildirin dedi. Aşı da yapmış olabilir. Sonuçta baya ağır aşılar. Kızamık, kızamıkçık, şu çiçeği, kabakulak falan...
Ben bugun bi yeri aradim pazar gunleri 12 18 duyusal etkinlik yapıyorlarmış 1 saat suruyomus 80 tl dediler seansina. Bu pazar götürmeyi düşündüm aslinda ama cuma gunu 1 yas asisi olucaz atesi olur mu vazmigecsem diye düşündümankarada bir yeri telefonla arayip bilgi almistim.haftada 1 gun 2 saatmis.8 anne 8 bebek maksimum.2 ogretmen.seansi 75 tl dedi.ama aylik uyeliklerde indirim varmis.detayi sormadim. simdilik komsumun bebegiyle oyun saati yaptik evde :)
Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıyorum ama biraz üst üste geldi, yorgun düştüm sanırım biraz da..geçmiş olsun canım.Tek basına halledıyosun her seyı masallah en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsallah
Ihlamur bal sürekli var, kızıma da içiriyorum az ballı. Zencefil taze yok ama memleketten gelen olips tarzı özel şekerler var her çeşit. zencefilli ballısı var(ben yiyorum, çocuklar değil :) ), kendim hazırlasam bu kadar olur :) kuşburnum bitti ne yazık ki.. Geçenlerde ablam toplamış taze taze en doğalından, köye gidince alabiliriz en erken..Ihlamur kuşburnu zencefil bal ile de destekle istersen iyi gelir inşallah ..
Evde tek başıma idare etmeye çalışırken verdim 2-3 kere calpol(günde en fazla 1 kez), yarısını tükürüyor zaten içerken. Çare bulamayınca, sürekli ağlamasından iyidir diye, idarelik. Ki rahatlıyordu da.. Zaten sıkıntısı büyükmüş yavrumun. Dün gece de çok dertli geçince sabah gittik, antibiyotik başlattı ve şişe bitsin diyor aile hekimi (kolay kolay ilaç yazan bir hekim değil). Doğal bir burun spreyi, prospan öksürük şurubu yanında.. Burnu açık şu an rahat uyuyor çok şükür. İki doz antibiyotikten sonra çocuğum rahatladı. Baş edemeyince ilaç mecburi oluyor bazen...Geçmiş olsun canım.
Nacizane tavsiyem agrısı oldugunu düşünüp verdiğin calpolleri azalt ya da vermemeyi dene o zamanlarda. İlaç anlık gibi görünsede genel açıdna baktıgında bagısıklıgı düşürüyor cünkü tüm sisteme etkisi. Bu da kısır bir döngüye sokuyor aslında.
Hiç uzamadan gecsin, rahatlasın artık minik♥
Şu an için burun spreyimiz işe yaradı çok şükür. Ama coldmix de aklımda, teşekkür ederim canım. Deniz atlattı mı gribi?Çok geçmiş olsun. Beraber hasta olmaz ekstra kötü ya 2 hafta önce bizde öyleydik. Sana da söyleyeyim bı ihtimal belki işe yarar. Burnu tıkalı olduğunda coldmix kullandım kızıma. Bı nebze olsun rahatlattı dhaa uzun uyudu gripken.
Elmalı yapmak aklıma gelmemişti, iyi fikir :) hem lezzet katar, elmayı da sever normalde. Şu an bir şey yemek istemese de ıhlamur elma kaynatsam içer sanırım. Öksürüğü fazla yok, sanırım boğazı tahriş olduğu için, balgam da tetikliyordu, geniz akıntısı var. Bu akşam pek öksürmedi, ilacın da faydası olabilir. Doğal prospan şurup verdim 2 sefer.çok geçmiş olsun rabbim evcek acil şifalar versin ıhlamur Elmalı çay yapıyorum ben rahatlatıyor severlere içiyor az da limon sıkıyorum eğer verirsen pekmez karabiber öksürüğe iyi geliyor canım
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Küçücükler, insanın içi kıyılıyor zorlandıklarını görünce...Geçmiş olsun canim Allah şifa versin hepinize..
Doğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun inşallahBizde dun doğum gunu partimizi atlattik aslindan17 si ama asi zamanina denk gelmesin diye erken yaptim. hic hazirlik yapmadığım halde baya yoruldum evde olsa dayanamazdim heralde :) buda bizim doğum gunu masamizEki Görüntüle 2544795
Çok geçmiş olsun canım bizde kulak enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyoruz boğazı da şişmiş biraz inşallah çabucak iyileşir kuzularKızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
Doğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşları olsun inşallahSelamlar,
Haftasonu bizde doğum günü kutladık. Sadece kızıma hatıra kalsın diye yaptık aile büyükleri ile geçirdik. Herkesle fotoğrafı olsun büyüdüğünde hepsini bakıp hatırlasın diye.
Balonla süsledim sadece, kartondan 1 yapıp süsledik birde pasta hazırladım. Sade ama cıvıl cıvıl oldu küçük hanım balonlara bayıldı :)
Kıyamam yaaÇok geçmiş olsun canım bizde kulak enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyoruz boğazı da şişmiş biraz inşallah çabucak iyileşir kuzular
Dogum gunu kutlu olsun canım hersey cok guzel görünüyorİyi akşamlar güzel anneler bizde çok şükür doğum günümüzü kutladık evde yaptık ve çok kalabalıktı masayı hazırlamak süslemek derken öyle çok yorulmuşum ki hala geçmedi ama güzel anılar biriktirdik bal kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?