2018 Ekim Anneleri

Ya kıyamam. Anneyken çaresiz olmak çok zor inşallah bir an önce atlatır bir daha da yaşamazsınız.
Sağlıkla büyüsün mutlu yaşları olsun eline sağlık çok güzel olmuş
Çok teşekkürler :) Amin inşallah
Çok geçmiş olsun. Beraber hasta olmaz ekstra kötü ya 2 hafta önce bizde öyleydik. Sana da söyleyeyim bı ihtimal belki işe yarar. Burnu tıkalı olduğunda coldmix kullandım kızıma. Bı nebze olsun rahatlattı dhaa uzun uyudu gripken.
Doğum günü kutlu olsun Deniz kızının nice güzel yaşları olsun
Çok sağol :) Amin inşallah
nice yasları olsun ellerıne sağlık cok guzel gorunuyorlar
Teşekkürler :) Uzun uzun yaşları olur inşallah
kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
Ben bu kış yavaştan bakmak istiyorum arada götürmek için.
İzmir'de varsa ve gidecek olursa beraber görebiliriz
Nice yıllarınız olsun birlikteeeEllerine sağlıkk
Çok sağol :) beraber uzun yıllarımızolsun inşallah

çok geçmiş olsun rabbim evcek acil şifalar versin ıhlamur Elmalı çay yapıyorum ben rahatlatıyor severlere içiyor az da limon sıkıyorum eğer verirsen pekmez karabiber öksürüğe iyi geliyor canım
ankarada bir yeri telefonla arayip bilgi almistim.haftada 1 gun 2 saatmis.8 anne 8 bebek maksimum.2 ogretmen.seansi 75 tl dedi.ama aylik uyeliklerde indirim varmis.detayi sormadim. simdilik komsumun bebegiyle oyun saati yaptik evde :)
Çok güzelmiş keşke bizim de etrafımıza oyun saati yapabileceğimiz birileri olsaydı çok etkiliyor gelişimlerini

Merhaba, iyidir umarım herkes, doğum günü geçmiş bebislerin doğum günü kutlu olsun oğlumu nasıl giydirecegimi bilemiyorum bir türlü ebebekten 1.5 tog değerinde uyku tulumu aldım evimiz 24 25 arası sıcaklığı içine sadece kisa kollu atlet giymesi yeterli mi acaba, dün içine pijama da giydirmistim sabah vücudu döküntü olmuş ve kaşınıyordu, sıcaktan mi oldu alerjiden mi yoksa dört gün önce bir yaş aşısı olmuştu o mu yaptı anlamadım

Uçuklu bir insan kendini bilir. Nasıl bir bebeği öpebilir yaa. İnsanlar çok düşüncesiz. Herkesten her şeyden sakınamayız ki biz. çok geçmiş olsun size de
Sağolun valla kimse dikkat etmiyor.. aklimiz cikti 2 gün ateşten..
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin hepinize..
kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
Bende izmirde sordum 13 haftalık mi ne paket vardi haftada 1 saat olmasi lazim 1850 mi neydi.. pahali geldi biraz..

Size sağlık ocagimi aşı yaptı.. yumurta alerjisi yokmuydu sizde aşı dokunmadimi? Ben tedirgin oluyorum biraz..

Size sağlık ocagimi aşı yaptı.. yumurta alerjisi yokmuydu sizde aşı dokunmadimi? Ben tedirgin oluyorum biraz..
Dr umuz rahattı sağlık ocağı yapsın dedi ebe yapmak istemedi hastane ortamında yapıldı yarim saat bekledik ben de çok gergindim alerjimiz testte çıkmıyor bizim, ama aşıdan önce yumurta sarısını tüketmiştik beyazını denemedim

anabelgunes oyun grubu haftada bir bana az geliyor acikcasi. Yazin park-bahce derken cok ihtiyacimiz olmuyor. Ama kisin cocugu nereye cikaracagiz. Family club tarzinda yerler oluyor. Family olduguna bakma genel olarak cocuklara yonelik, en azindan ankarada benim arastirdigim oyle. Istanbulda da vardir illaki. Aylik yada yillik uyelikleri oluyor ve belirli saatlerde atolyeler var yas gruplarina gore. Cesitli oyun alanlari da var. Atolyeler icin bizimkilerin yasi tutar mi bilemiyorum cok detayli incelemedim ama bu alternatif de aklinda bulunsun.

Cnm bizde yumurta alerjisi çıkmamıştı ama boynundaki egzamamız bir türlü geçmeyince 2 ay tüketmedik. 1 aydır tekrar yiyoruz sarısını. Yine de alerji doktorumuz aşıyı kendi gözetiminde yapılsın istiyor. Temkinli olmakta fayda var cnm.

Doktorumuz aşıdan sonra 10 15 gün için de döküntü kızarıklık olabilir demişti. Ciddi artış olursa bana bildirin dedi. Aşı da yapmış olabilir. Sonuçta baya ağır aşılar. Kızamık, kızamıkçık, şu çiçeği, kabakulak falan...

Ya evler yakın olsa ne gerek olur oyun gruplarına. Gayet güzel oynamışlardı bizimkiler. Emzikleri bile paylaşarak

Ben de öyle düşündüm aşıdan mi acaba diye bu belirsizlikler çok kötü, aşırı ağladı yavrum aşı yapılırken

Ya evler yakın olsa ne gerek olur oyun gruplarına. Gayet güzel oynamışlardı bizimkiler. Emzikleri bile paylaşarak
eve gelince evdeki emzigi vereyim dedim hic ilgilenmedi bile baskasinin olunca tatli geldi heralde. evet malesef mesafeler cok. ayda bir en azindan yapalim gene. D dooris123

ankarada bir yeri telefonla arayip bilgi almistim.haftada 1 gun 2 saatmis.8 anne 8 bebek maksimum.2 ogretmen.seansi 75 tl dedi.ama aylik uyeliklerde indirim varmis.detayi sormadim. simdilik komsumun bebegiyle oyun saati yaptik evde :)
Ben bugun bi yeri aradim pazar gunleri 12 18 duyusal etkinlik yapıyorlarmış 1 saat suruyomus 80 tl dediler seansina. Bu pazar götürmeyi düşündüm aslinda ama cuma gunu 1 yas asisi olucaz atesi olur mu vazmigecsem diye düşündüm
Nilsibel yer acibadem de birbaska dunya suan tek ates konusu kafamin kurcaliyor

geçmiş olsun canım.Tek basına halledıyosun her seyı masallah en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsallah
Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıyorum ama biraz üst üste geldi, yorgun düştüm sanırım biraz da..
Ihlamur kuşburnu zencefil bal ile de destekle istersen iyi gelir inşallah ..
Ihlamur bal sürekli var, kızıma da içiriyorum az ballı. Zencefil taze yok ama memleketten gelen olips tarzı özel şekerler var her çeşit. zencefilli ballısı var(ben yiyorum, çocuklar değil :) ), kendim hazırlasam bu kadar olur :) kuşburnum bitti ne yazık ki.. Geçenlerde ablam toplamış taze taze en doğalından, köye gidince alabiliriz en erken..
Evde tek başıma idare etmeye çalışırken verdim 2-3 kere calpol(günde en fazla 1 kez), yarısını tükürüyor zaten içerken. Çare bulamayınca, sürekli ağlamasından iyidir diye, idarelik. Ki rahatlıyordu da.. Zaten sıkıntısı büyükmüş yavrumun. Dün gece de çok dertli geçince sabah gittik, antibiyotik başlattı ve şişe bitsin diyor aile hekimi (kolay kolay ilaç yazan bir hekim değil). Doğal bir burun spreyi, prospan öksürük şurubu yanında.. Burnu açık şu an rahat uyuyor çok şükür. İki doz antibiyotikten sonra çocuğum rahatladı. Baş edemeyince ilaç mecburi oluyor bazen...
Şu an için burun spreyimiz işe yaradı çok şükür. Ama coldmix de aklımda, teşekkür ederim canım. Deniz atlattı mı gribi?
çok geçmiş olsun rabbim evcek acil şifalar versin ıhlamur Elmalı çay yapıyorum ben rahatlatıyor severlere içiyor az da limon sıkıyorum eğer verirsen pekmez karabiber öksürüğe iyi geliyor canım
Elmalı yapmak aklıma gelmemişti, iyi fikir :) hem lezzet katar, elmayı da sever normalde. Şu an bir şey yemek istemese de ıhlamur elma kaynatsam içer sanırım. Öksürüğü fazla yok, sanırım boğazı tahriş olduğu için, balgam da tetikliyordu, geniz akıntısı var. Bu akşam pek öksürmedi, ilacın da faydası olabilir. Doğal prospan şurup verdim 2 sefer.
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin hepinize..
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Küçücükler, insanın içi kıyılıyor zorlandıklarını görünce...

Çok geçmiş olsun canım bizde kulak enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyoruz boğazı da şişmiş biraz inşallah çabucak iyileşir kuzular

Doğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşları olsun inşallah

İyi akşamlar güzel anneler bizde çok şükür doğum günümüzü kutladık evde yaptık ve çok kalabalıktı masayı hazırlamak süslemek derken öyle çok yorulmuşum ki hala geçmedi ama güzel anılar biriktirdik bal kızımla

Eklentiler

• 4414056A-0B2F-49E9-ACBF-DD5D37629A71.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 17585122-47FF-4823-939F-92FB3B64AB18.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 45
Dogum gunu kutlu olsun canım hersey cok guzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…