2018 Ekim Anneleri

Ya evler yakın olsa ne gerek olur oyun gruplarına. Gayet güzel oynamışlardı bizimkiler. Emzikleri bile paylaşarak
eve gelince evdeki emzigi vereyim dedim hic ilgilenmedi bile baskasinin olunca tatli geldi heralde. evet malesef mesafeler cok. ayda bir en azindan yapalim gene. D dooris123
Keske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalim Purpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)

Şu an için burun spreyimiz işe yaradı çok şükür. Ama coldmix de aklımda, teşekkür ederim canım. Deniz atlattı mı gribi?
Atlattı çok şükür canım. 3 hafta önce İstanbul'a geldik annemin yanına. Ya yolda üşüttü ya eşim gripti ondan geçti. 1 gün ateş yaptı sadece sonra sadece burun tıkanıklığı ya da akıntı yaptı ardından öksürük başladı. Elini ayağını tutup zorla burnunu temizledim serum fizyolojikle hep Aynı sizdeki gibi bende hasta oldum onunla beraber 1 hafta süründük resmen ama geçti çok şükür
Doğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşları olsun inşallah
Çok teşekkürler :) İnşallah o günleri de göreceğiz
Nice güzel sağlıklı yılları olsun çok güzel olmuş süslemeler :)

Bu saatte yine iştahımı açan bir masa :))) şeytanda dürtmüyor değil hani musmutlu yıllarınız olsun ellerinize sağlık

Keske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalim Purpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)
İlk oyun grubu kurulmuş bile :) ne güzel yapmışsınız :)
Simdi bizim büyükler bebeklikten arkadaş mesela ayrı bi manidar.
Minik daha iyidir umarım

4ten beri nöbetteyiz küçük hanımla
Şimdi uyudu. Kahvaltı hazırlayıp büyük çocukları uyandıracam
Günaydın

Gunaydinn hayrola umarim hasta degildir
Eylulde bu ara geceleri ben diyim 10 sen de 5 dk da bir kalkiyor hic uyuyamiyoruz ( anne bu yazisinda nazar degdirmek istemiyordur )

Bu saatte yine iştahımı açan bir masa :))) şeytanda dürtmüyor değil hani musmutlu yıllarınız olsun ellerinize sağlık

O degilde hadi sutlusun dediler yedik hadi emziriyosun dediler yedik e cocuklar geldi 1 yasa nolcak bizim bu istah oglenleri zor ediyorum isyerinde

Cok seker olmus :) zaten onemli olan fotograflar degilmi cunku 1 yasta hatira olarak bi onlar kaliyor minikler hatirlamadigi icin :)

Zaten doktorlar genelde bu tarz seylere pek yaklasmiyor. Gecen gittigimde bende ihlamuru sordum bi yarari yok sanildigi gibi, ustelik sık kullanimda hormonlara etki ediyor ozellikle kiz cocugu icin dedi daha ayrintilida acikladi ama ne bileyim ben severim icerimde mesela sicak sicak bogazimi yumusatir hastayken simdi nasil gecmis yazilari okuya okuya gidiyorum gerci ama
Bu arada 5 saat hemde hasta olan bir minnosla bence super bi rekor

gecmis olsun, zaten bi eve hastalik girdimi tum fertleri dolasmadan gitmiyor illaki
Serum fizyolojik sıkıp temiz havaya cikartir bizim dr muz hep birak kendi hapsuracak ve cikaracak diye ha bide İzmirdesn deniz kenari cok ise yarar Eylulde ozellikle tikaliysa burnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…