Ya evler yakın olsa ne gerek olur oyun gruplarına. Gayet güzel oynamışlardı bizimkiler. Emzikleri bile paylaşarak
Keske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalim
Ankara grubu gizlice toplasmisKeske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalimPurpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)
Atlattı çok şükür canım. 3 hafta önce İstanbul'a geldik annemin yanına. Ya yolda üşüttü ya eşim gripti ondan geçti. 1 gün ateş yaptı sadece sonra sadece burun tıkanıklığı ya da akıntı yaptı ardından öksürük başladı. Elini ayağını tutup zorla burnunu temizledim serum fizyolojikle hepŞu an için burun spreyimiz işe yaradı çok şükür. Ama coldmix de aklımda, teşekkür ederim canım. Deniz atlattı mı gribi?
Çok teşekkürler :) İnşallah o günleri de göreceğizDoğum günü kutlu olsun prensesin nice güzel yaşları olsun inşallah
Nice güzel sağlıklı yılları olsun çok güzel olmuş süslemeler :)İyi akşamlar güzel anneler bizde çok şükür doğum günümüzü kutladık evde yaptık ve çok kalabalıktı masayı hazırlamak süslemek derken öyle çok yorulmuşum ki hala geçmedi ama güzel anılar biriktirdik bal kızımla️
Çok kıskandım ne güzel biraraya gelebilecek birileriniz var çevrenizdeKeske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalimPurpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)
Bu saatte yine iştahımı açan bir masa :))) şeytanda dürtmüyor değil haniİyi akşamlar güzel anneler bizde çok şükür doğum günümüzü kutladık evde yaptık ve çok kalabalıktı masayı hazırlamak süslemek derken öyle çok yorulmuşum ki hala geçmedi ama güzel anılar biriktirdik bal kızımla
Aaa maşallah ne zaman buluştunuzKeske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalimPurpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)
İlk oyun grubu kurulmuş bile :) ne güzel yapmışsınız :)Keske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalimPurpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)
1 yas asisi olanlar ne durum da ateş döküntü oldumu
4ten beri nöbetteyiz küçük hanımla
Şimdi uyudu. Kahvaltı hazırlayıp büyük çocukları uyandıracam
Günaydın
Bu saatte yine iştahımı açan bir masa :))) şeytanda dürtmüyor değil hanimusmutlu yıllarınız olsun ellerinize sağlık
Çok kıskandım ne güzel biraraya gelebilecek birileriniz var çevrenizde
Keske evler yakin olsa gercekten, ama ayda bir cogalarak tekrarlayalimPurpplee E elaelif123 kesinlikle:) cok guzel bir gundu:)
Selamlar,
Haftasonu bizde doğum günü kutladık. Sadece kızıma hatıra kalsın diye yaptık aile büyükleri ile geçirdik. Herkesle fotoğrafı olsun büyüdüğünde hepsini bakıp hatırlasın diye.
Balonla süsledim sadece, kartondan 1 yapıp süsledik birde pasta hazırladım. Sade ama cıvıl cıvıl oldu küçük hanım balonlara bayıldı :)
Dun gece biraz daha iyiydi, her gecen gun iyiye gidiyor. Cok tesekkur ederiz. Kac gecedir acillik oldugumuz gece gibi nefessiz kalacak diye korkumdan adam akilli uyuyamiyodum dun gece guzel uyudum(5saat) biraz dinlendim ben de
Doktorumuzla tekrardan konustuk rahat uyumasi icin ne yapabilirim diye ses tellerindeki odemin nefes alisini zorlastirdigini soyledi, odemi de sadece soguk buhar ve kortizon geciriyormus. Bosyere zencefil-bal vb verme dedi. Kortizonu da tikanmadigi surece vermicem zaten. Anlik rahatlama icin kortizon vermek istemiyorum. Tek care beklemek kaliyor. Coldmix tarzi ilaclar bize care degil yani. Kroniklesmesinden korkuyorum acikcasi. Cok tesekkur ederiz yine de:)
Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından cumadan gitseymişim keşke
ay sınırı olmayaydı iyiydi :)
kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?