- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Çok geçmiş olsun canım.. Ben 1 haftaya razıyım aslında.. 14 Eylül'den bu yana oğlumla başladı grip, sonra kardeşine geçti, sonra bana, babaanneye... Dolandı başa sardı. Oğlum yeniden öksürmeye başladı. İlacı var diye gitmedim doktora.. 3 gün okuldan kaldı. Sonra kardeşi hastalandı tekrar. Sonra da ben. Gittik ilaçlarımızı aldık.. 1 ayı geçti çıkmadı hastalık bizden..Atlattı çok şükür canım. 3 hafta önce İstanbul'a geldik annemin yanına. Ya yolda üşüttü ya eşim gripti ondan geçti. 1 gün ateş yaptı sadece sonra sadece burun tıkanıklığı ya da akıntı yaptı ardından öksürük başladı. Elini ayağını tutup zorla burnunu temizledim serum fizyolojikle hepAynı sizdeki gibi bende hasta oldum onunla beraber 1 hafta süründük resmen ama geçti çok şükür
Ah minik Simaycık, ne olacak bu dişlerin hali...4ten beri nöbetteyiz küçük hanımla
Şimdi uyudu. Kahvaltı hazırlayıp büyük çocukları uyandıracam
Günaydın
Bizimki de kalkıyor gece, oyun istiyor, yatarak emzirip geri uyutuyorum. Sonra kendim uyuyamıyorum.
Tam sabaha karşı uyumuşum bu sabah, bir de baktım telefonun alarmı çalmadan 1 dk önce kızım yataktan yere inmiş oyuncaklara dalmış konuşuyor kendi kendine
Biz de ıhlamuru çok severiz, köyde ay sobanın üstünde çaydanlıkta ıhlamur vardır sürekli.. Yıllardır her kış içiyorum düzenli olarak. Günde 5 kere de içmişliğim var, hiç bir hormonal sıkıntı yaşamadım çok şükür. Abartmış sanki doktor birazZaten doktorlar genelde bu tarz seylere pek yaklasmiyor. Gecen gittigimde bende ihlamuru sordum bi yarari yok sanildigi gibi, ustelik sık kullanimda hormonlara etki ediyor ozellikle kiz cocugu icin dedi daha ayrintilida acikladi ama ne bileyim ben severim icerimde mesela sicak sicak bogazimi yumusatir hastayken simdi nasil gecmis yazilari okuya okuya gidiyorum gerci ama
Bu arada 5 saat hemde hasta olan bir minnosla bence super bi rekor
Biz de orman dibindeyiz işe de yarar tahminimce, gayet temiz hava. Gel gör ki çocukların ikisi de hasta, ben onlardan hasta.. Gezdirmeye mecalim yok. Dün sağlık ocağından eve zor attım kendimi. Arabayı götürmedim giderken taksiyle gittik. Çok kalabalık diye bekletmedim taksiyi, gönderdim. İçeride abartısız 45-50 dk kucakta bebeyle, yanımda abisiyle bekledik. Kollarım sırtım ağrıdı beklerken. Sonra da eczane, dolmuş, eve dönüş yürüyüşü.. Pil sıfırlandı. Bugün abiyi yolladık okula, kızımı da verdim babaanne gezdirdi biraz.. Şimdi uyumuş getirdi.. O aşağıda uyurken temizlik yapıcam ben degecmis olsun, zaten bi eve hastalik girdimi tum fertleri dolasmadan gitmiyor illaki
Serum fizyolojik sıkıp temiz havaya cikartir bizim dr muz hep birak kendi hapsuracak ve cikaracak diye ha bide İzmirdesn deniz kenari cok ise yarar Eylulde ozellikle tikaliysa burnu
Zaten çalışan anneler diye şart varmış ben kapsam dışıyım :) oğlum da 63 aylık zaten :)İste naparsin malum kimse kimseye bosa belese para verir mi.... calisan annelere ciddi anlamda bir destek lazim zira
Bu hafta hastalık sebebiyle kapalıyız