2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Selam arkadaşlar bende ekimde planlıyorum evleneli Ekim 14 2.yıl olacak 7.ayda hamile kaldım ama 13 haftalık hamileyken gebelik triploidi nedeniyle sonlandı 37 yaşındayım daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum Allah'ın dediği olur ama kendiliğinden olması da biraz zor gibi eşimin sperm değerindede sıkıntı var oyüzden başlamak lazım dimi kızlar varmı Adana'da yaptıracak olan

Selam arkadaşlar bende ekimde planlıyorum evleneli Ekim 14 2.yıl olacak 7.ayda hamile kaldım ama 13 haftalık hamileyken gebelik triploidi nedeniyle sonlandı 37 yaşındayım daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum Allah'ın dediği olur ama kendiliğinden olması da biraz zor gibi eşimin sperm değerindede sıkıntı var oyüzden başlamak lazım dimi kızlar varmı Adana'da yaptıracak olan
Hayirlisi olsun canim esin icinde kendin icinde kurler arastirmani oneririm

hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşAllah

Hayirlisi olsun canim esin icinde kendin icinde kurler arastirmani oneririm
Ben zaten ilk gebelikte de kür yapmıştım keçi boynuzu çakşir kürü bide şimdi de 2 aydır yapıyorum bende prowomen diye bi vitamin içiyorum eşime bi vitamin bide klomen verdi ürolog zor işler Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

benim 2 mayısta yumurta toplama ve rahim ağzı ameliyatım oldu 16 temmuzda transfer yapıldı. rahim dinlensin hemen transfer yaparsak sağlıklı olmaz dedi doktorum. 21 yumurta toplanmıştı benden.
Hadi hayırlsı olsun inşallah bende bi yıl önce miyom ameliyatı olmuştum

Bende varım, ekimde tedaviye başlıyorum. Cuma günü doktora görüşmeye gideceğiz. :rolleyes: Bitane oğlum var oda tüp bebek. Şimdi kardes için uğraşıyoruz.

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın:KK36:
amin canım.. önceden dondurulmuş embriyo mu olucak yoksa baştan mı başlayacaksınız?

amin canım.. önceden dondurulmuş embriyo mu olucak yoksa baştan mı başlayacaksınız?
yaa bizim iş biraz karışık.
ben önceden istanbulda yasıyordum. sımdı urfyadayım. Dondurulmuş var 3 tane. Onlar ist de kaldı. dondurulmuş ucretı verıyoruz. Oğlum 3 yasımda. Dondurmuş embriyolar 4 yıl oldu. ıstanbula gıtsek masraf 2 katı olacak. Gaziantep novafertil dr. Ruşen atmacaya gıdecez. Sıfırdan tedavi başlayacak.:110:

ben önceden istanbulda yasıyordum. sımdı urfyadayım. Dondurulmuş var 3 tane. Onlar ist de kaldı. dondurulmuş ucretı verıyoruz. Oğlum 3 yasımda. Dondurmuş embriyolar 4 yıl oldu. ıstanbula gıtsek masraf 2 katı olacak. Gaziantep novafertil dr. Ruşen atmacaya gıdecez. Sıfırdan tedavi başlayacak.:110:
Bence masraf ne olursa olsun dondurulmuşlarinizi kullanın. Hiçbir para o hormonları tekrar bünyenize almaya değmez. Üstelik ben hiç dondurulmuslarin daha pahalı olduğunu duymamistim

Bence masraf ne olursa olsun dondurulmuşlarinizi kullanın. Hiçbir para o hormonları tekrar bünyenize almaya değmez. Üstelik ben hiç dondurulmuslarin daha pahalı olduğunu duymamistim
Ben urfadayim, gidip gelmesi sıkıntı, kalcak yer sıkıntı, 1 ay istanbulda kalmam lazım. Bi tane çocuk var. Ailem desen haberi yok. Tek başımıza yapıyoruz. Bende isterdim onları denemek ama beni çok yipratacak gibi görünüyor. :110:

benimde 2. transferim ekimde olucak sanırım. şuan sadece kilo vermek için diyet yapıyorum :) ilk transferim tutmuştu ama 6. haftada gebelik sona erdi. genetik testi verdik sonucu aldık. benim adet problemim var önümüzdeki hafta tarlusala başlarım. ekimdede transfer Allah izin verirse. 14 Ekim evlilik yıldönümümüz 15 Ekim eşimin doğum günü gebelik testi o zamana denk gelse ve pozitif olsa ne kadar sevinirim ya.:)
Rabbim gönlünüze göre versin canım :)

Canım masraf 2 katı olmaz ki.. mesela benim histereskopiyle birlikte tüp bebek fiyatı 7500 tl tuttu dün dondurdular o dondurulmuşlarada kasımda transfer olacağım zaman 1400 tl dondurulma ücreti vericez.. iğneler ilaçlar 3bine yakın tuttu.. yani şimdi benim kasımdaki transferim Allahın izniyle tutarsa ikinci bebek için 7500 tl vermicem okadar iğnelere para vermicem hazır dondurulmuşu kullanıcam ama hazır dondurulmuş ücret 7500 tl'yi kesinlikle geçmez.. okadar acıyı sancıyı psikolojiyi tekrar yaşama.. o 3 taneye yazık olmasın onları kullan bence..

Back
X