2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canım masraf 2 katı olmaz ki.. mesela benim histereskopiyle birlikte tüp bebek fiyatı 7500 tl tuttu dün dondurdular o dondurulmuşlarada kasımda transfer olacağım zaman 1400 tl dondurulma ücreti vericez.. iğneler ilaçlar 3bine yakın tuttu.. yani şimdi benim kasımdaki transferim Allahın izniyle tutarsa ikinci bebek için 7500 tl vermicem okadar iğnelere para vermicem hazır dondurulmuşu kullanıcam ama hazır dondurulmuş ücret 7500 tl'yi kesinlikle geçmez.. okadar acıyı sancıyı psikolojiyi tekrar yaşama.. o 3 taneye yazık olmasın onları kullan bence..
Lafta anlamayan ailelerimiz var, kimin yanında kalcam. Embriyolog da telefonda iyi konuşmadi. Kalitesi düşüyor dedi. Bende isterdim onları kullanmak ama bu durum beni daha fazla yoracak gibi görünüyor. :/

Eşime telefon da yeni tedaviye başlarız demiş ebriyolog hanim. Fazla ümitli de konuşmamıs dondurulmuslar için. Bende anlamadımo_O

Lafta anlamayan ailelerimiz var, kimin yanında kalcam. Embriyolog da telefonda iyi konuşmadi. Kalitesi düşüyor dedi. Bende isterdim onları kullanmak ama bu durum beni daha fazla yoracak gibi görünüyor. :/
Aa bekledikçe kalite düşüyor mu? Bende şehir dışında yaptırıyorum benim bulunduğum yerde tüp merkezi yok hava alanıda yok yani opuya kadar 2 günde bir gidiş dönüş toplam 8 saatlik yol çektim çok sıkıntı oluyor ve bizimde ailelerimizden kimse bilmiyor 2 günde bir gittiğimiz için yalan bulmakta çok zor oluyordu:)) Allah yardımcın olsun tabi kalite düşüyorsa bişey diyemem..

Aa bekledikçe kalite düşüyor mu? Bende şehir dışında yaptırıyorum benim bulunduğum yerde tüp merkezi yok hava alanıda yok yani opuya kadar 2 günde bir gidiş dönüş toplam 8 saatlik yol çektim çok sıkıntı oluyor ve bizimde ailelerimizden kimse bilmiyor 2 günde bir gittiğimiz için yalan bulmakta çok zor oluyordu:)) Allah yardımcın olsun tabi kalite düşüyorsa bişey diyemem..
Embriyolog öyle dedi. Bende bu kadar stresi niye yaşayayım ki diye düşünerek evime daha yakın bi yerde başlıyorum kısmetse. :)
Ozaman gerek yok gitmeye embriyolog bile öyle dediyse yapacak bişey yok.. bu süreçlerde uzun yolculuklar insanı yıpratıyor..
Doktor % 30 tutar dedi. Embriyolog da öyle deyince, aileler ve kalacak yerde sıkıntı olduğu için böyle karar verdik. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için. :)

Sizin ilk tedaviniz mi ? Başka çocuk var mı ?

Sizin ki de bayağı uzakmıs. Nerde yaptiriyorsunuz ?

Embriyolog öyle dedi. Bende bu kadar stresi niye yaşayayım ki diye düşünerek evime daha yakın bi yerde başlıyorum kısmetse. :)

Doktor % 30 tutar dedi. Embriyolog da öyle deyince, aileler ve kalacak yerde sıkıntı olduğu için böyle karar verdik. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için. :)

Sizin ilk tedaviniz mi ? Başka çocuk var mı ?
Ben 5 yıllık evliyim malesef ki hiç hamile kalamadım.. evet ilk tedavim 5tane 5.gün embriyosu var dün donduruldu kasımda olucak transferim.. %30 dediyse denemen mantıksız zaten gitsende baştan başlatabilir kendileride öyle diyormuş madem sana yakın yerde baştan başlaman daha iyi..

Ben 5 yıllık evliyim malesef ki hiç hamile kalamadım.. evet ilk tedavim 5tane 5.gün embriyosu var dün donduruldu kasımda olucak transferim.. %30 dediyse denemen mantıksız zaten gitsende baştan başlatabilir kendileride öyle diyormuş madem sana yakın yerde baştan başlaman daha iyi..
Inşallah sende en kısa sürede anne olursun canım.

Evet tüp bebek doktorum telefonda öyle dedi. Hepimiz için hayırlısı olsun

Ben antalya ivf'de yaptıyorum.. mersinden gidiyorum oraya 1 gün içinde gidiş geliş toplam 8 saat yolculuk:KK43:( neyse ki opu oldumda kasıma kadar rahatım:))
Ooo baya uzak. Inşallah sonunda herseye değer diyebileceğimiz bi sonuç alırız.

Ben de urfadan antepe gideceğim. :)

Kizlar ari sutu kullanan varmi arastirdim biraz almak istiyorum ama cok pahali. Dil altina koyuluyormus.

Kızlar merhaba bende ekimde tedaviye başlayacağım ama merkez konusunda kararsızım ilk denememde embriyo oluşmadı
Insallah sonrasi iyi olusur ,mikroenjeksiyon da mi olusmadi canim yoksa normal Ivf mi ..,benim Ilk tedavimdede olusmamisti sonra Mikro yaptik..Son tedavimde Onda da olusmadi moralim bozuldu..

Back
X