- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Ohh ohhh maşAllahKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohhh maşAllahKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm![]()
Ohh ohhh maşAllah
Amin canimmm hepimiz sag salim alalim kucaklarimizaaaa. Bakin hepinize asagi yukari yetistimmm.. sizden oncede dogurursam sasirmayinOrkide_sever canım benm msjları okuyayım öle yazım dedim çok sevindim tekrar tekrar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İkiz ise öyle olurAmin canimmm hepimiz sag salim alalim kucaklarimizaaaa. Bakin hepinize asagi yukari yetistimmm.. sizden oncede dogurursam sasirmayin![]()
Ondan korkuyorum da doganin kanunu bu ikiside hayirlisiyla dogarsa erken cikacakİkiz ise öyle oluraman zamanında gelsinler. İkiz olunca 9 aydan erken doğum oluyor
Tebrikler cnm once kalp atisi sonra kucagina saglikla almayi nasip etsin Rabbim. Kesin ikiz buaradaKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm![]()
Amin canim Allah razi olsunTebrikler cnm once kalp atisi sonra kucagina saglikla almayi nasip etsin Rabbim. Kesin ikiz buarada![]()
canım ben kocaeli umuttepe arastırma hatsanesınde tedavı görüyoeum
Amin canim Allah razi olsunbakalim yarin ki degere gore biraz daha kesinlesicektir.
Hayirli olsun tedavinnn. Yarin bi daha kan vericem ona gore biraz daha kesin konusur heralde doktor. Yani keseleri gorulmedikce kalbi falan duyulmadikca cokta emin olunamicak amaaa kan degeriyle idare edicezmerhabalar hülya hanım, değerinize göre ikiz ihtimaliniz vardı, ne oldu merak ettim ?
Hayirli olsun tedavinnn. Yarin bi daha kan vericem ona gore biraz daha kesin konusur heralde doktor. Yani keseleri gorulmedikce kalbi falan duyulmadikca cokta emin olunamicak amaaa kan degeriyle idare edicez![]()
Aminnn darisi sizlere olsunnnallah hayırlısını versin inşallah, gözün aydın.
Aminnn darisi sizlere olsunnn![]()
Nezaman test yapacaksınya arada idrar testi yapmaya başlasan :)ay hep şu hamilelik takvimini yapmak istemiştim hee. çok heyecanlı. inşallah bu sefer nasip olur![]()
Nezaman test yapacaksınya arada idrar testi yapmaya başlasan :)
Ya şekerim çok geç oluyor ama eminim 20 de yapsan çıkacak :)asla yapmam. hergün ölemem ben. 1 kere öleyim tam öleyim :) ya sevinçten ya kederden :) 24 kasım öğretmenler gününde havai fişek patlatıcam burda, takipte kal beni![]()
Ya şekerim çok geç oluyor ama eminim 20 de yapsan çıkacak :)