2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Biyerde okudum 140 falan diyolardi.aman ihmal edermiyim bukadar tedirginlik yasamisim.
Aaa insallah o kadardir canim. O zaman annemler anlatirdi pahaliymis cok bulunmazmis bide hemsire ilaci dusurmus mu yaptiramamislar mi ne o zamanlar bi ton olay olmus 1 cocukla kaldilar. Aman her zaman dikkatli ol bu konuda

Bende seninkine gelirim yakınız zaten :)

inşallah. bugün gerçekten zor bir gün geçiriyorum şaka maka. aklımda olumsuz bir düşünce yok ama ayaklarımı hiç ısıtamadım ve karnım ağrıyor. bugün ve yarın sanırım iyice yapışma günü solucanımın. kımıldamadan çalışıyorum :işsiz:

inşallah. bugün gerçekten zor bir gün geçiriyorum şaka maka. aklımda olumsuz bir düşünce yok ama ayaklarımı hiç ısıtamadım ve karnım ağrıyor. bugün ve yarın sanırım iyice yapışma günü solucanımın. kımıldamadan çalışıyorum :işsiz:
Benimde ayaklarim transferden bi kac gun sonra basladi usumeye asla isitamiyorum aksamlari esime isit diyodum. Karin agrisi daha cok ayaklarin usudugu icindir. Sicak su torbasi tarzi biseylerle mutlaka isit. Benimde suan ayagimda iki corap ev botu var ve buz gibi karnim agriyor. Isitirsam agrilarim geciyor

sıcak su torbası yokmu o yoksa küçük pet şişeye su koy bıraz karnına koy

sıcak su torbası yokmu o yoksa küçük pet şişeye su koy bıraz karnına koy

pazartesi salı dinlendim, çarşamba işe geldim. ama yemedi :) ciddi bir böbrek ağrısı musallat oldu, dün yine evdeydim. ama bugün geldim işe tekrar. kafa dağıtıyorum, gerçi evdeykende kendimi çoktan hamile ilan ettim de, sonum hayırlara çıksın :) ucunda büyük patlamakta var :)

pazartesi salı dinlendim, çarşamba işe geldim. ama yemedi :) ciddi bir böbrek ağrısı musallat oldu, dün yine evdeydim. ama bugün geldim işe tekrar. kafa dağıtıyorum, gerçi evdeykende kendimi çoktan hamile ilan ettim de, sonum hayırlara çıksın :) ucunda büyük patlamakta var :)
Sen en azından kendini hamile hissediyorsun transferden dolayı benle hilal1907 hilal1907 gaza geldik idrar testi yapacaktık herkes yapıyor bizde kıskandık :)

Aaaa imkanı yok ben hergüne erken gebelik testi alıp hergün yapmayı planlıyorum :)
Bende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)
Orkide_sever Orkide_sever bak C A N O C A N O bizi başka bir formla aldatıyor buraya hiç bakmadı bugün :) hilal1907 hilal1907 yalnız kalıcaz seninle burda
Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizz :KK19:
Hmm geldim kız :KK53:
Niye öyle diyorsun ben hepinize yeterim :KK53:

Bir kese görüldü haftaya cuma kalp atışı :KK200::anneadayı:
Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallah
beni neden ilk sayfaya kimse eklemiyor :KK43:
Bilgilerini yaz ekleyim canim
sırra kadembastı 2 gündür yok ortalarda hilal1907 hilal1907
Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimi

Sen en azından kendini hamile hissediyorsun transferden dolayı benle hilal1907 hilal1907 gaza geldik idrar testi yapacaktık herkes yapıyor bizde kıskandık :)
Kiz sorma kafayi yedim baska topiklere de bakiyorum test paylasmislarmi diye. Az daha gaza gelsem gidip catlatma ignesi alicam sonra da bir test patlaticam maksat mutlu olmak degil mi. Pozitif gormus gibi parti yapcam falan. Kendimden korkmaya basladim :deli:

Kizlar soylemesi ayip dondurucuya ilk defa hamsi atmistim cikardim da yiyim dedim firinda pisiriyorum. kizarmis mi diye bakim dedim ama kokusundan mutfaktan nasil kacicami sasirdimmm. Ayy ne yicem ben yaaa makarnaya mi kaldim yoksaaa

Back
X