2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)

Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizz :KK19:

Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallah

Bilgilerini yaz ekleyim canim

Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimi
Aaa negüzel ne örüyorsun kafayı dağıtmak için süper bir uğraş keşke bende yapabilsem hiç elimden gelmez bilmiyorum örgü

Kiz sorma kafayi yedim baska topiklere de bakiyorum test paylasmislarmi diye. Az daha gaza gelsem gidip catlatma ignesi alicam sonra da bir test patlaticam maksat mutlu olmak degil mi. Pozitif gormus gibi parti yapcam falan. Kendimden korkmaya basladim :deli:
Hilal bu bekleme süresi senle bana yaramadı biz 2 haftaya kafayı yeriz

Bende aynisini yapicam transferim netlesince hemen siparis edicem testleri :)

Kalmayiz ya olmadi yeni bi topik acarim cogaliriz azalmayizz :KK19:

Gozun aydin canim darisi kalp atisinaa insallah

Bilgilerini yaz ekleyim canim

Burdayim canimm ara ara bakabiliyorumm bildirim gelse keske hic cikmam orguye verdim kendimi
Sagol canım darısı sizlere :)

Eklentiler

• A2FEE5E9-21DF-4259-81BD-30ABC36EE5DB.webp
    A2FEE5E9-21DF-4259-81BD-30ABC36EE5DB.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 38
  • FBA1A173-15E8-4720-97B1-05D9CF3E6549.webp
    FBA1A173-15E8-4720-97B1-05D9CF3E6549.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar soylemesi ayip dondurucuya ilk defa hamsi atmistim cikardim da yiyim dedim firinda pisiriyorum. kizarmis mi diye bakim dedim ama kokusundan mutfaktan nasil kacicami sasirdimmm. Ayy ne yicem ben yaaa makarnaya mi kaldim yoksaaa
Sn hamsi yiyemiyosun ben yeşil salata yaptım onu bile yiyemedim midem bulanıo

Valla yiyemezsem heralde hastanelik olurum yaa korkuyorum. Masallah ilk cocukta ne mide bulantisi ne as ermesi bilirdim. Bunda basladi simdiden.:işsiz:
Valla çok fenayım kuruyemişle altınbaşak yedim sadece oda ilaç içicem aç karnına içmiyim diye kuru öğürtü var bugün başladı

Back
X