2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucam ben inş.. Bu rahim kalınlaştırma kaç gün sürüyor hangi ilaç iğneler kullanılıyor.. pahalı mi bu iğneler.. Bide ekstra biseye gerek war mi yiyecek içecek vs..

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olucam ben inş.. Bu rahim kalınlaştırma kaç gün sürüyor hangi ilaç iğneler kullanılıyor.. pahalı mi bu iğneler.. Bide ekstra biseye gerek war mi yiyecek içecek vs..
3unde adet oldum 5inde ilaclara basladim 20sinde transferim oldu. Estrofem kullandim ilk 8gun o 15lira. Sonrasinda prolutex igneye basladik kutuda 7adet var 150tl ucreti 3kutu aldik. Transfere kadar devam. Bide hibor verdi kansulandirici oda 140liraydi galiba

3unde adet oldum 5inde ilaclara basladim 20sinde transferim oldu. Estrofem kullandim ilk 8gun o 15lira. Sonrasinda prolutex igneye basladik kutuda 7adet var 150tl ucreti 3kutu aldik. Transfere kadar devam. Bide hibor verdi kansulandirici oda 140liraydi galiba
Saol cnm walla allah razı olsun merak.icindeydim :)

Canim merhaba seni hatirladim. Fazla ara vermeden hemen tedaviye baslamana da cok sevindim. Ayni yerdemi baslicaksin. Farkli tedavi yontemleri denenecekmi
26 kasim pazartesi transfer oluyorum canim. 1 ay bekledim donduruldu. 2 tane 5.gun embriyosu. Rabbim bu sefer nasip kismet eder ins hayirlisiyla

Verdiğin bilgiler çok güzel oldu, benim de merak ettiğim şeylerdi. Sanırım bende yarın adet olucam. İnşallah adet olursam transfer için gün saymaya başlayabileceğim.

Verdiğin bilgiler çok güzel oldu, benim de merak ettiğim şeylerdi. Sanırım bende yarın adet olucam. İnşallah adet olursam transfer için gün saymaya başlayabileceğim.
Insallah canim hepimizin sureci guzel gecer pozitifleri goruruz :) bu donemde insan hep merak ediyo cevaplari anca birbirimizden alabiliyoruz malum

valla hilal kendimi ayın 29 una kitledim kaldım bir gidemedim doktora bugünde kan verdim bakayım değer nerelere ulaşmış merak ettim sen naptın transfer ol artık heycanla bekleyelim:KK49:
Ben hala beklemedeyim. Aralikta baslicam zaman oldurmeye calisiyorum. Takvim de yakismis bu arada allah kucagina almayi da nasip etsin.

Ben hala beklemedeyim. Aralikta baslicam zaman oldurmeye calisiyorum. Takvim de yakismis bu arada allah kucagina almayi da nasip etsin.

amin amin hepimize inşallah rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah umarım aynı takvimide yapmak nasip olur sanada:KK200:

Back
X